תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מאז שהחלפתי את המודם (מאלקטקל שהפסיק לעבוד ) למודם של רוטל rta 1320 אני לא מצליח לעבוד בכל התוכנות p2p כמו bt emule azuras sabba המחשב פשוט רושם לי שיש לי firewall . בהורדה ישירה אין שום בעיה גם בלגלוש לאתרים .המחשב הוא לא חדש 2.4 512 ram. הורדתי את firewall שלי וגם את של הsp2 הרצתי ניקוי ווירוסים לפני וגם spyware .לפני ההחלפה הכל היה בסדר אבל לאחר פשוט לא עובד למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לנו בבית מחשב נייד מסוג Sharp Actius MM10 יום אחד המחשב הראה לי הודעת שגיאה כזו windows/system32/config/system was corrupted אני אמרתי לעצמי שגם ככה כדאי כבר לפרמט ולהתקין מחדש את WINDOWS הבעיה שהבמחשב הזה אין כונן סידי רום ולכן לא היה לי שום דרך להתקין WINDOWS בכל מקרה אני הצלחתי להשיג מאיפה שהוא תושבת חיצוניות לסידי רום שמתחברת דרך חיבור USB חשבתי שהעניין הסתדר כשראיתי שיש בביוס אפילו אפשרות לעשות BOOT דרך ה USB. אבל כשנסיתי את כל העניין זה לא עבד. אחרי בירור לא קצר באינטרנט גיליתי שלהרבה אנשים היו בעיות כאלה והכונן היחידי שהמחשב מזהה דרך ה USB הוא הכונן שאותו מכרו איתו (שאותו כמובן אין לי) ויש אפשרות של כונן שמתחבר דרך כרטיס PCMCIA אבל זה מאוד יקר וסתם מיותר …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני שומע הרבה זמזומים באוזניות בלי קשר להפעלה של תוכנה מסוימת מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אז ככה עד לפני חודש היואסבי שלי עבד מצוין ממש טוב ישלי מחשב 2.8 ASUS P4P800SE CHIPSET INTEL865PE בקיצר כל המחשב שלי מחובר על היואסבי ופתאום זה אל עובד אם אני מחבר נגן או מצלמה הוא מראה במכשיר שהוא מחובר למחשב אבל במחשב עצמו כלום! כנ"ל ההגה שיש לי הוא מראה שהוא מחובר יש אור צהוב אבלהוא לא רוטט שהיו לוחצים עליו וגם אי אפשר לשחק איתו במחשב גם המקלדת והעכבר לא עובדים בלי היואיסבי וגם המדפסת ניסיתי להוריד דרייברים חדשים של בציפסט של הלוח אם כלום לא עוזר ניסיתי להתקין שובאת הוינדוס ולא עובד בבקשה עיזרו לי מה אפשר לעשות..... לא ניראה לי שהבקר עצמו הלך כי בכל זאת הוא מזהה שהוא מתחבר ומטעין דברים וכנ"ל בבקשה עזרו לי!!!! אני ממש מיאוש! תודה חדי
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס רשת בלוח אם של MSI אבל המחשב פשוט מסרב להכיר בכרטיס ( זורק לי שגיאה שלא יכול להתקין את הרכיב הזה) נסיתי הכל - להחליף סלוט PCI , בדקתי את הכרטיס על מחשב אחר והוא עובד, נתקתי את כל ההתקנים האחרים בסלוטים , נסיתי להתקין דרייברים ידני . אבל ללא הועיל - אני משתגע מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חברים, יש לי מסכים כחולים מעצבנים, והינה ה MINI DUMP. אם תוכלו לנתח אותו ולהגיד לי את הבעיה אשמח ! בתודה מראש ! המינידאמפ: http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=01452RMAZKG4Y3QDNBT4BDTRVE
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת (מאוד) שהמסך שלי מרצד כשהוא מוזן מהאל-פסק. מבחינת הגדרות כ. מסך וכו' הכל מכוון על קצב רענון מקסימלי. מישהו עוד נתקל בתופעה שכזו ??? (האל-פסק הוא של גמאטרוניק, בהספק 2KvA) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לאחי צורב וגם כונן קורא dvd מסוג lg. שני הכוננים לא מזהים דיסקים מכל הסוגים(גם צרובים וגם אורגינאלים). יש לציין שמידי פעם חוזרים הכוננים לקרוא ואח"כ שוב לא קוראים. מה לדעתכם הבעיה? יש עיצות מיוחדות? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
פלאפון W800I, ואיך הולכים התעריפים בדיוק
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי שלושה הרדיסקים, שני IDE ועוד אחד SATA, כעקרון רציתי שהסאטא יחזיק את וינדוס, אבל ההתקנה של וינדוס סירבה לקבל את ההארדיסק סאטא בתור כונן C, לא משנה מה עשיתי בביוס (אם אתם מכירים את הבעיה ויודעים לסדר אותה אשמח), בסוף ביטלתי את כל ההארדיסקים האחרים מהביוס והשארתי רק את הסאטא, באופן מפתיע, ההתקנה זיהתה את כולם אבל הסאטא היה כונן C, וכך התקנתי, הבעיה היא שאחרי שוינדוס עלה והחזרתי את ההארדיסקים יש בעיה אחרת, נגיד ואני נכנס לכונן F ( כונן של הסאטא) , יש איזה 3 שניות שבהן "המחשב שלי" נתקע ומפסיק להגיב, ורק אחרי זה אפשר לגשת לכונן. ככה זה עם כל הכוננים, ושמתי לב שזה מוריד מאוד מביצועים של הכונן כאשר כמה תוכנות קוראות\ כותבות ממנו במקביל. ניסיתי: להסיר דרייורים של אנ…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שבת שלום כולם... יש לי בעיה במחשב ישן... (לא כל כך ישן אבל מחשב בן איזה 4...) אתמול אני מפעיל אותו ובמהלך ה BOOT אני מקבל את ההודעה: Disk reading errro occured (press alt+ctrl+del to reset) טוב נו, חשבתי לעצמי שזה בטח קשור ל HD או לכבל IDE שלו שעבר עיגול חובבני ביותר ועכשיו הגיע זמנו למות. הרצתי תוכנת שDiagnosis של Maxtor והיא אמרה שהכונן בסדר והוא עבר שם את כל המבחנים שלהם. כרגע אין לי כבל IDE 80 ספר כך שאני מחכה ליום ראשון, אבל ניסיתי בכל זאת לפרמט את ה HD: הכנסתי דיסק Win Xp Boot, כשהוא מבקש ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקבל BOOT FROM CD אני לוחץ. עכשיו הוא מציג לי את ההודעה הרגילה ...Inspecting your computers hardware configuration משם, בום! מסך שחור לא רואים כלום! ורק ר…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות של הדרייברים הלכתי ללשונית smartgart פתאום אני רואה שהagp write על off החזרתי את זה לon אחרי הרסטרט זה שוב פעם על off ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים,לשנות לagp x4 ולהחזיר לx8 ועוד מלא דברים ושום דבר לא עוזר!! יש לציין שהבעייה הזאת קרתה לי פעם אבל אחרי כמה פעמים שהחזרתי את הagp write לon בסוף זה נשאר על on לא יודע איך פשוט נשאר....ועוד משהו...הבעייה המעצבנת הזאת התחילה מיד אחרי שהתקנתי את הcatalyste 6.2 עכשיו אני לא מעוניין לחזור ל6.1 או משהו כי אני יודע שזה לא קשור לגרסא בגלל שזה קרה לי גם פעם...יש למישהו מושג למה זה קורה?? עשיתי אפילו בביוס load optimaized defaults וזה לא עזר!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אנשים, יש לי בעיה מפגרת אני שעה עובד עליה ולא מצליח... ??? בטח זה דבר כל כך דפוק שאני לא יבין איך לא עליתי עליו... בקיצור, הריבוע של הכיבוי בהתחל נעלם לי... אני לא יכול להתנתק... כלום זאת אומרת שאני יכול לעשות רק ריסט דרך הלחצן במארז או כיבוי דרך לחיצה ארוכה בלחצן במארז עזרה בבקשה.. אני מתחרפן פה נהיה לי כאב ראש לא נורמלי חח .... תודה מראש אנשים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
I just finished assembling my new system- DFI LanParty UT Ultra-D NF4 AMD Athlon64 +3700 san diego G.SKILL extreme series 400Mhz 512x2 Gygabye GeForce 6600GT 256MB MAXTOR 200GB sata 2 Diamondmax 10 Once the system was built, and the power supply was on, the "StandBy Power Led" worked, but the "Dram Power led" Didnt! (obviously the system didnt Boot) All the power cables are properly connected, and all the IDE FDD SATA ones aswell. *When I tried to boot the system with only the MOBO connected to the power supply the system did boot (and the dram power led worked aswell) What's the problem here?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי כמה ספקים אני צריך אחד כדי להפעיל מחשב P2 עכשיו במקום לחבר את כולם ולראות אם הם עובדים(עבודה של שעות יש לי לפחות 10 ואני לא יודע אם הם עובדים או לא) האם אפשר לחבר את הספק לחשמל(ללא חיבור למחשב) לחבר מאורר ולראות דרך זה אם הוא עובד? או שיש אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מדפסת בדגם HP 1315. ויש בעיה. במדפסת אחרי 10 דקות לא נוגע מחשב. ולא מצליח לסרוק או להדפיס. בסרגל משימות ליד שעון יש סמל שנקרא Hp Digital Imaging Monitor. קליק ימיני נפתחה תפריט לחץ על Hp Psc 1310 Series. ושוב נפתח תפריט אחרונה כתוב שם Display Status. לחץ עליו. נפתחה חלון קטן שמראה אם המדפסת פעילה או לא פעילה. עכשיו אחרי 10 דקות לא נגעתי במחשב. מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא פעילה כתוב כך : HP PSC Disconnected! חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי אופצייה להשאיר מדפסת פעילה. כדי להפעיל אותה אני מכבה ומדליק אותה כך היא מזהה את מדפסת ועובדת. איפה זה ולהאפשר לו להיות פעילה ומחוברת תמיד? אני אפילו הורדתי תוכנה גירסה חדשה באתר HP . אבל הגירסה היא אותו דבר כמו בדיסק שיש לי בבית. אני היתקנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים עם בעיות מ-win32k.sys ומ-ntoskrnl.exe ששניהם מצביעים על בעיה באחד מדהדריברים במחשב שלי רציתי לדעת אם יכול להיות שהבעיה נובעת מדריברים שאני התקנתי או דווקא מהדריברים של XP .. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב, זה לא עד כדי כך נורא, אבל די מעצבן. לפעמים, בדר"כ אחרי שאני משחק במשחק כלשהו, לוקח הרבה זמן(כ 3 שניות) לסגור/לפתוח חלון מסוים(לעשות minimize) יש הרגשה של lag כזה. לדוגמא: IRC או אתר או explorer. כאילו מרגישים שהמשחק עדיין פועל למרות שסגרתי אותו. אם אני מפעיל את המשחק שוב וסוגר אותו מיד זה מפסיק לרוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
זה יעלה לי מקלדת usb או שחייבים שיהיה enabled? ומה ההבדל בין auto לenabled?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיצליח לעזור, אני משתמש במחשב חדש שהרכבתי לפני 3 חודשים, אתמול אחרי שהעברתי אותו לחדר אחר, ניקיתי והרכבתי אותו מחדש, המחשב לא הצליח לעלות, בלוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) ישנם נוריות קטנות (diagnostic LEDs) שמראות על מצב המחשב עד שהווינדוס עולה, לפי הנוריות המעבד והזיכרון מזוהים, וכשזה מגיע לנורית של כרטיס המסך (gigabyte 6600 256Mb), זה מראה שהכרטיס לא מזוהה או לא פועל. עד עכשיו לא היו שום בעיות עם המחשב הזה, והבעיה לא הופיעה אחרי שינוי מסויים בחומרה או בתוכנה, ניסיתי להרכיב את כרטיס המסך בסלוט ה-pcix השני, אבל זה לא עזר, ובדקתי שוב ושוב שהכול מחובר ומותקן כמו שצריך. מכול מה שאני הצלחתי להבין זאת לא בעיה בשום דבר חוץ מכרטיס המסך, מחר אני אקח אותו למ…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה בנוגע להתאמת ספק כח. במחשב עם לוח אם בעל זכרונות RD-RAMישנו חיבור לצמה נוספת שיוצאת מספק הכח בעלת שישה חוטים. האם חיבור זה הוא חובה? איפה משיגים ספק כח עם צמה כזו? תודה מראש דותן
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. עד אתמול, הכל היה בסדר. אך כאשר הפעלתי את המחשב אתמול, אחרי שהוא רושם לי: Boot from cd/dvd Boot from cd/dvd, זה נורמלי לגמרי, אמור לעלות הווינדוס/לינוקס/boot loader, מה שזה לא יהיה. כאמור, בפעם האחרונה שניסיתי להפעילו, במקום להפעיל את הווינדוס, אחרי החלק הזה, הוא פשוט לא עושה יותר שום דבר. ניסיתי fixmbr, fixboot, בדקתי אם הכונן הוא bootable, אם הוא מוסתר, אך הכל נראה תקין... מפרט בפרופיל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרכבתי מחשב עם הלוח של ג'יגהבייט מדגם ga-7vax ומאוורר של Volcano 6CU+ (משהו כזה)... בכל מקרה המאורר מרגע הדלקת המחשב, מסתובב במהירות של 7300 סל"ד ולא יורד בשום מצב, המעבד עובד בטמפ' של 43 מעלות. שאלתי היא, איך אני גורם למאורר להסתובב יותר לאט (כדי שלא ירעיש בצורה מוגזמת)? * ניסיתי גם מאורר אחר, ואותו דבר תמיד ב Full Speed. * ניסיתי את התוכנה SpeedFan ולא ממש הצלחתי להוריד משהו מהמהירות המטורפת הזאת. מחכה לעזרה תודה מראש ארז
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
המפרט מפורט בפרופיל. המחשב חדש יחסית, אבל מאז שהרכבתי אותו יש לי בעיה שקצת מטרידה אותי. המחשב עובד סבבה והכל טוב רק מדיי פעם הוא "משהק"... כלומר העכבר או המקלדת קופאים ממש לשניה פלוס מינוס ואז הכל ממשיך כרגיל. לא מצאתי אופיין שיכול להעיד על משהו ספציפי שגורם לזה (נגיד כתיבה על הדיסק או גרפיקה תלת מיימדית או שאני מריץ בדיקת זכרון לא גורמים לזה) אלא זה קורה ללא כל סיבה שנראית לעין. מה שנראה לי אחרי כמה פעמים זה ה DRIVER של המסך. עדכנתי לאחרון ועדיין זה קורה. למישהו יש איזשהו מידע נוסף שיכול להעיד על פיתרון אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למחשב אין מארז וזה מה שיש לי מחובר אחד לשני: לוח אם(עם סוללה) + ספק כוח + זיכרונות תואמים + כונן קשיח + כרטיס מסך + מעבד עם מאוורר(שהממאוורר לא עובד כי הכבל קרוע) + מאוורר חלופי שאני שם בשביל לקרר את המעבד. עכשיו הכול מחובר והלוח אם מראה שיש זרם חשמל עם נורה. לקחתי פרונט של מחשב ישן יותר עם הלחצנים של הON וRESET וחיברתי את הכבל של הריסט ללוח אם במקום של הPOWER ברגע שלחצתי עליו המאוורר (שנועד להחליף את הזה שעל המעבד) התחיל לפעול והכול סבבה המאורר העכבר והמעבד(התחממות) פועלים וזהו, המסך לא נדלק - והכרטיס מסך תקין, וניסיתי להעביר למובנה וגם אותו דבר... אין ציפצופים אין כלום - פשוט רק המאוורר עובד המעבד מתחמם העכבר עובד אבל המקלדת לא... מה עושים?!!?!?!?!?!?!??! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-