תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3050ej הסוללה במחשב שלי הלכה לעולמה, המחשב הגיע עם סוללה של 6 תאים בחיפוש אחר סוללה חדשה ראיתי סוללות חזקות יותר. רציתי לדעת אם אפשר להרכיב סוללה חדשה יותר של 12 תאים למשל או 9 תאים
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעיה רציני, אני נכנס לאיבי מספר פעמיים ביום וכבר יומיים שאני לא מצליח להכנס לאתר , הוא כל הזמן זורק אותי מהעמוד הראשי כבר מחקתי את כל הHISTORY COOKIS CASHE מהדפדפן פיירפוקס אבל זה עדיין ממשיך , ניסיתי באדג' וגם שם אותו דבר! פשוט רושם לי : HTTP 403 error Microsoft Edge can’t get to this page וגם בפיירפוקס רשום אותו דבר . מחקתי אפילו את האנטי וירוס של מקאפי שהיה לי ועדיין כלום לא עזר. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? ולמה זה קורה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G אשמח לקבל הסיוע _______________________________________________
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום כולם, המפרט שלי בצד. יש לי 3 קבצי DMP של מסכים כחולים שקרו בהפרש של כמה ימים בעת כניסה למצב שינה, כל פעם מצביעים על משהו קצת אחר: 1. BUGCODE_USB_DRIVER - usbhub.sys 2. BUGCODE_USB_DRIVER - rdprefmp.sys 3. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE - ntoskrnl.exe בהנחה שמדובר בבעית USB: יש לי HUB של המסך שלי שמחובר, כרטיס רשת, עכבר רגיל + אלחוטי. כרגע אני חושב שמדובר בדרייבר. אבל עשיתי לאחרונה עדכון BIOS גם (היו לי בעיות עם BIOS הקודם שהמחשב לא היה נדלק אחרי כיבוי מלא, כרגע זה גם ממשיך...). מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום!לפני 3 ימים קניתי לפטופ lenovo y 700 (מחשב מטורף אגב ואני מבסוט)הורדתי bitorrent והורדתי את הcall of duty החדש שתופס הרבה מקום. יש לי 128g ssd ועוד 1TB בכונן השני. שכחתי לשנות את ההורדות לדיסק של הTB והוא בטעות ירד לSSD (כונן C) נכנסתי לתקיית ההורדת ומחקתי לצמיתות את התיקייה של המשחק (לא התקנתי את המשחק, זה רק הקובץ!) , אבל זה לא הראה לי שהוא פינה מקום בכונן בכלל! הורדתי Ccleaner וזה עדיין לא עובד. עכשיו התיקייה של המשחק נעלמה והמקום עדיין לא פונה מהדיסק הקשיח.למישהו יש מושג מה לעשות?תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול שהפעלתי את המחשב ומשהו דיי מוזר קרה, כמה דברים האמת led של ההפעלה, ז"א לאחר הלחיצה לא פועל אבל יש רעש של ההארד דיסק שהוא רץ, אין רעש תקוע או לופ כלשהו, ואין ציפצופים מוזרים או ציפצופי אזהרה כאלה ואחרים. השני- המסך לא עובד גם מאותו יום. מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לא הפורום המתאים אבקש להעביר תודה אוריה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב נכבה בזמן שהייתי ביוטיוב יכול להיות שהחתול שלנו לחץ בטעות על הכפתור כיבוי או שזה קרה בעצמו בגלל עדכון כרגע כשמדליקים את המחשב הוא מראה לוגו של וינדוס עם טעינה, עושה את הצליל של ווינדוס ואז הופך למסך שחור שיש לו את אותה טעינה של וינדוס ולא מפסיק שם ראיתי ביוטיוב רק אפשרות שהמחשב תקוע על ווינדוס וטוען ולא אפשרות של מסך שחור עם טעינה אשמח להמלצות מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600XT ואמרו לי שהספק חלש מידי בישבילו מהרגע שהבאתי את המחשב מהחנות ראיתי שהוא זז לאט ויש פעמים שהוא ניתקה וכלום לא עוזר השאלה שלי אם הספק יכול לגרום לזה שהמחשב יעבוד לאט וגם יתקה?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הפרעה בקול המחשב בזמן צפייה ישירה(לא משנה איזה דפדפן בכולם) מתי שאני נכנס למצב מסך מלא במצב רגיל אין הפרעות בצפייה בקובץ וידאו במחשב עצמו אין בעיה רק כשאני מנסה לצפות וידיאו בצפייה ישירה במסך מלא בלבד הוא עושה הפרעות בקול יש רעיונות ? במחשב שלי מותקן וונדוס 7 אולטימייט מעבד dual-core cpuE5300 2.60Gz 4GB זיכרון פנימי של DDR2 כרטיס מסך של GFORCE 450 GTS הארד דיסק 1Tb כרטיס קול משולב עם הלוח אם אול כדי לי לחבר כרטיס קול חיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה , מדובר במחשב ישן עם סוקט 478 פנטיום 4 , אני מדליק את המחשב אחרי כמה לחיצות על לחצן ההדלקה והמחשב נדלק ,אך לא עולה וולא נשעמים צפצופים . בדקתי את הספק עם ספק חדש אותו דבר בדקתי זיכרונות גם אותו דבר ובדקתי את המעבד ואת המאוורר של המעבד ואותו דבר אז בדרך כלל זאת בעיית לוח נכון ? תודה לעוזרים :)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי - חיברתי את כל החוטים מהספק ללוח ולרכיבים שצריך וחיברתי את המאווררים שצריך ללוח אם... וחיברתי הכל כמו שצריך לפי הספר של לוח האם ולפי ההוראות של המארז עם ה-קבל כוח ללחצנים וכו`. אבל שאני באה לחבר את הארז לחשמל - המארז לא רוצה להדלק בכלל ולא מגחב ללחץ ההדלקה שלו- וגם יש רעש קטן כזה של צליל גבוה (שחשמל מגיע למארז אבל המארז לא נדלק בכלל - המארז מנותק מהחשמל כרגע)... מה לעשות? יש לי לוח של ASUS P4P800S-SE ושני כונני CD ודיסק קשיח אחד... מישהו פה בקרבת העיר רמלה יוכל לעזור לי שמבין בהרכבת מחשב (פלא: 058-207481) אני פשוט חייבת ללמוד את הנושא הזה - אני גם הרכבתי הכל טוב (לא מבינה למה לא נדלק)... בבקשה אשמח אם תעזרו
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברה, אתמול אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה על המסך את ההודעה הבאה: Boot Block Compatible Version Ver .002 Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery... Checking for floppy... Floppy not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM found. Reading file "P5SD2X.ROM" File "P5SD2X.ROM" not found on CD-ROM! הלוח אם הוא : ASUS P5SD2-X הורדתי את הגירסא הכי עדכנית של הביוס... צרבתי על דיסק וידאתי שהשם שלה הוא P5SD2X.ROM (באותיות גדולות)... הכנסתי וזה מה שהוא רושם... ניסיתי לאפס BIOS (להוציא בטריה) בקשר ל ג'אמפר, אני לא יודע אם הוא קיים בכלל ואם כן אז איפה או נמצא... אין לי את הדיסק המקורי של הלוח אם לכן אני לא יכול לשחזר את זה משם... מה עושים במצב כזה? תעזרו לי בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני משחק CS\ Flat-out 2 וכל משחק אחר, וחייב להיות לפחות 2 פעמים, תקיעה במשחק למשך 10-15 שניות. עם הCS יש לי מסכים כחולים לעיתים קרובות, צירפתי קבצים של הMINIDUMP, כדי שתוכלו לעזור לי, כי אין לי מושג איך לקרוא את הקובץ... בFLAT-OUT אני נכנס למצב משחק מסויים, והמשחק יוצא, ומפויעה הודעת ה-"אל תשלח". אני מאמין כי כל הבעיות באות בעקבות הבעיה של המסך הכחול, כי כולן מתחילות באותה צורה, תקיעה של אותו משחק למשך של 10-15 שניות, ולפעמים מסך כחול. אז מי שיוכל לומר לי מה הבעיה לפי הקבצים שצירפתי, ממש יעזור תודה רבה מראש, [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הודעת שגיאה, וינדוס 8 מפסיק לעבוד יש משהו שלא מותקן נכון
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי NVidia 275gtx תומך בDX11 כי הגירסה מעודכנת אצלי לפי הוינדוס אבל הורדתי את המשחק crysis 3 וכשאני רוצי להפעיל את המשחק מופיע לי השגיאה הבאה האם זה בעיה במשחק או שהכרטיס שלי לא תואם והאם אפשר להפעיל את המשחק בכל זאת. תודה לעונים השגיאה: "you need a dx11 capable gpu to play crysis3"
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי מחשב של ASUS דגם X555LAB, היה מותקן בו ווינדוס 10, והמחשב היה דיי איטי בגלל שבמחשב יש 4gb ram, והווינדוס 10 משתמש ברובו, רציתי להתקין ווינדוס 7, יש לי דיסק מקורי, ביצעתי פירמוט בעזרת הדיסק, המחשב עלה בסדר בהתחלה, אך מכיוון שהדיסק משנת 2011, אין בו דרייברים של המחשב הנ"ל, החל מUSB ועד לכרטיס רשת, משמע אני יכול להעביר דרייברים רק בעזרת דיסק, כאשר הפעלתי מחדש את המחשב הוא נתקע על המסך הזה של הפתיח. מה ניתן לעשות?
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שהתדר רענון נשאר על 60HZ למרות שאני בוחר 85HZ או כל תדר אחר הגבוה מ60 . הוא מראה לי שזה עומד על 85HZ אבל בפועל זה עדין 60HZ. יש לי את הCATLAYST האחרון על WINXP. הסרתי דרייברים לכ.מסך+מסך+DRIVER CLEANER והתקנתי מחדש אבל שום דבר לא עזר. אשמח לרעיונות לפני פירמוט... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב דיורון 1.3 מולחם על לוח מעפן של ECS.לפני כמה ימים הוא חטף וירוס לפי מה שהבנתי מאחותי.מאז ה WINDOWS עלה כמה פעמים אבל היום הוא כבר לא עולה יותר.עכשיו אני לא בטוח שזה בגלל הוירוס אלא יש לי הרגשה שאיזה חלק נדפק.נראה לי ההארד דיסק כי שניסיתי לחבר אותו למחשב שלי הביוס זיהה אותו אבל המחשב לא עולה.תודה מראש על כל פתרון.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חברים בעיה . אני מתחבר לדומיין של החברה שלנו כתובות איי פי ו די אן אס תקינים הכל כמובן משרת dhcp יש חיבור לדומיין אבל אין גלישה התקלה היא no internet access למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב אינו עובד ובבדיקה של CHKDSK דרך ההתקנה של וינדוס הוא אומר שיש תקלה אחת או יותר שאינן נתנות לתיקון הבעיה היא שההרדדיסק חדש לגמרי כי הקודם גם כן לא עבד טוב זה התחיל סתם שהמחשב נתקע ואחרי כל פעם שהוא נתקע היה חסר את אחד הקבצים של וינדוס שנדפק ממשהו (כנראה מהריסטרט) ובד"כ אפשר לתקן את זה תלוי בקובץ ישנם קבצים שלא הצלחתי לתקן ואז אני מפרמט מחדש. דבר זה קורא כל איזה יום או יומיים אם אני מתקין את המחשב מחדש... בהתחלה הוא עובד מצוין ואחרי קצת זמן הוא פשוט לא עובד יותר ואם כן אז מאוד לאטטטט. האם מישהו יודע איפה הבעיה. אני משער שזה בהרדדיסק כמובן אבל מכיוון שהוא חדש של western digital הוא לא יתקלקל סתם ככה אז אני משער שישנה עוד בעיה אם מישהו יודע בבקשה לעזור לפני שניק…
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מחשב מבוסס i7 + GTX970 כשרכשתי את המחשב עשיתי טעות ואת המערכת ותיקיית התכונות (כונן \:C) ביססתי על זיכרון פלאש קטן יחסית של GB128 (המסמכים והורדות ב-\:D כ-1T). עם כל התוכנות והעידכונים נשארו לי רק 10-15GB שבאופן חשוד תוך כדי עבודה (דפדפן, תוכנות גרפיות) מצטמקים עד ל-0 כשהמחשב נשאר פתוח כמה ימים. 1) מה אוכל את הזיכרון? (אולי זה שאני עובד עם מלא לשניות פתוחות בכרום?) 2) יש דרך להעביר את המערכת לפלאש עם זיכרון גדול יותר בלי לבצע התקנה מחדש של מערכת הפעלה וכל התכנות?
-
- 28 תגובות
- 6.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום שאלה לי אליכם המחשב שלי הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz (12x200) Motherboard Name Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro) DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Device NVIDIA GeForce 7600 GT [10DE-02E0] [NoDB] קניתי את הכרטיס לא מזמן ולצערי הביצועים לא משהו (לדוגמה ב- Glory of the Roman Empire וב- Call of Duty 2 כאשר יש הברה דמויות על המסך הוא מתחיל לקרטע ) מה אני צריך לעשות בכדי שהמשחקים יתפקדו כמו שצריך בין אם להחליף לוח אם או זכרונות לא משנה העיקר שיתפקד כמו שצריך תודה …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקרון המחשב עובד בסדר, אבל שמתי לב שהוא מאוד חם ב- everest וב- speedfan. הנה שתי התמונות והאם זה תקין או שצריך למרוח משחה חדשה למעבד, ואולי לנקות אבק? (מאווררים וכו). [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 10.9k צפיות
-