תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
המון זמן ככה, כשאני לוחץ על צירוף המקשים Fn+F2 בשביל להנמיך את הווליום בסרטוני יוטיוב (בעבר הייתי צריך ללחוץ רק על F2 בשביל להנמיך ואיכשהו שיניתי את זה שזה יפעל רק עם מקש ה-Fn), אז הסרטון קופץ קצת אחורה. כמו כן, מקש הספרה 2 במקלדת שנמצא מתחת למקש ה-F2, לעיתים נלחץ מעצמו. זה לא שהמקש תקוע אלא הכוונה, שכשאני לוחץ עליו אז הספרה 2 נכתבת מעצמה והרבה, זה לא קורה כשאני לוחץ על הספרה 2 ב-Numpad אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את התאריך במחשב כדי להאריך את זמן העבודה של דמו ל-30 יום. זה לא עבד! התוכנה הבינה שזמנה עבר. אם מישהו יודע איך התוכנה מקבלת את התאריך? למישהו יש רעיון איך לשנות אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קורס בזמן שאני משחק משחקים (fifa 15 dota 2 ) . הוא קורס כל פעם בזמנים שונים ( יכול לקרוס בחמש דקות הראשונות במשחק וגם אחרי שעתיים של משחק) שלחתי בפעם ראשונה את כרטיס המסך לתיקון וקיבלתי תשובה שהכל תקין אז לאחר מכן שלחתי את כל המחשב לתיקון והחליפו לי את המאוורר. אחרי כל התיקונים עדיין קורס לי המחשב. יכול להיות שזה בעיית תוכנה ולא חומרה? תודה לעוזרים! המפרט שלי: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 Hard Disk : Western Digital WD10EALX-009BA0 ATA Device (1000GB) silverStone Precision Black X2 120…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, לפני כמה ימים קבלתי חזרה את הנגן Mp3 שלי מחבר שהלוותי לו אותו: Archos Mp3 20gb Jukebox Player עכשיו כל פעם שאני מדליק את הנגן הוא כותב "Read Error, Check Drive" ואם אני מחבר אותו למחשב אז המחשב מזוהה שהוא מחובר אבל הוא לא מזהה את הדיסק שבתוכו - ס'תומרת שאני לא יכול לעשות איתו כלום... מכאן אני מבין שהבעיה היא כנראה בHD שבתוכו - מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? הייתה לו כזאת בעיה? איפה אני מתקן נגנים כאלה בארץ? קניתי אותו בדיוטי פרי....... אם אני פותח את הנגן ומתקן את הHD בלבד - זה מבטל את האחריות? תודה מראש, orrm
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי כרטיס PCI שמכיל 4 כניסות USB 2 חיברתי אותו למחשב ,בתקווה שיבקש דרייבר בלבד, אך המחשב לא עולה כלל כאשר הכרטיס בחריץ. מדובר במחשב : לוח-pcpartner apas3/apbs1/apbs3/vib826d/vib861s/vim816d/vim863s מעבד- intel celeron-a 366MHz ציפסט- via vt82c691 apollo pro מערכת הפעלה-WIN98SE כשנכנסתי למנהל התקנים היו סימני קריאה או שאלה לא שמתי לב ,בקטגוריה "התקנים אחרים" היו שם ארבעה אותו הדבר וזהו שמם: pnp sound chip המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני בטוח שכבר שאלו על זה אבל לא מצאתי בחיפוס את הבעיה שלי... פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי WIN XP HOME SP3. אני מחבר כל מחשיר לUSB כמו PSP, SANSA 2GB... והוא כותב לי את ההודעה שאם הייתי מחבר את המכשיר לUSB2 אז זהייה עובד טוב יותר , אבל יש לי USB2 ... "The USB mass storege device is a hi - speed USB ...." כאילו שאין לי USB 2 .... ואני לא יכול להכניס שירים חדשים לMP3 שלי , מה לעשות ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב השני, אני לא יכול לרשום עברית בתוך האקספלורר... ז"א שבתוך הדף כתובות אני יכול אך בתוך הדף עצמו, לדוגמא כמו שאני רושם עכשיו או בגוגל הוא רושם לי ריבועים ורק את האות "גימל"... בבקשה תעזרו לי מהר...
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום הביאו לי מחשב עם לוח אם של ABIT מדגם kv8 pro ולו מחובר כונן קשיח SATA הבעיה התחילה כאשר יום אחד הדליקו אותו הוא היה מגיע למסך של טעינה של XP ואז עושה ריסט למחשב...הנחתי שאחד מקבצי ההפעלה של XP הלך ולכן אמרתי שאני ייתקין מחדש XP. לאחר שההתקנה התחילה לרוץ בשלב שהוא אמור לזהות את הכונן הוא לא הצליח .מישהו אמר לי שזה בגלל שלוח אם לא יודע לזהות SATA ויש להתקין דרייברים בעזרת דיסקט.עשיתי את זה (כל זה שלוחצים על F6 בהתחלה) והוא מתקין את הדרייברים שצריך אך משום מה עדיין הוא לא מזהה את הכונן...מה יכול להיות הסיבה (יש לציין שהכונן מחולק לשני מחיצות ואם אני מחבר אותו למחשב אחר המחשב כן מזהה אותו) מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? בעיקרון יש סיכוי שלא התקנתי את הדרייברים הנכונים ?(ל…
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
משום מה אתרים עם https בהתחלה רושמים לי: [h=1]Your connection is not private ...[/h]שינוי תאריך לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניסיתי כבר כמה תוכנות Speed Fan Everest כל פעם שאני מנסה ליבדוק את ה טמפ' המחשב ניתקע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
עקב בעיה עם משחק מסויים החלטתי לנסות לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך, לאחר עדכון הדרייבר על הקיים, גירסה 7.2 ATI (ראדון) המצב לא רק שלא השתפר או לפחות ללא שינוי, אלא החמיר! עכשיו כשאני גולל את העמוד הוא עולה / יורד בגלים, כמו שקורה לפני שמתקינים דרייבר לכרטיס מסך פעם הראשונה. גם צפיה בסרטים היא על סף פריימים כמעט גלי. הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים ולא עזר. מה הייתי צריך לעשות? לא להתקין את הגירסה האחרונה של הדרייבר? אגב, כרטיס מסך ASUS RADEON 9600PRO בממשק AGP
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בצעתי החלפה של לוחות אם ומעבדים. החלפתי ללוח-אם BIO-STAR M6VLR ומעבד סלרון. שניהם מהקופסא. ההחלפה ברמת הטכנאות עברה באופן תקין (לא נשרף כלום ולא היו מחדלים). ולמרות זאת לאחר התנעת המערכת ,מופיע לוגו של הBIOSTAR והמחשב קופא. מה שחשוב לציין זה שנורית כונן הדיסקטים נתקעת ולא משתחררת. ולעומת זאת נורית ההרד-דיסק לא עובדת למרות שהדיסק מניע. אשמח לקבל הצעות יעילות ומקצועיות תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
תוכנית ה"דרוג" - חווית המשתמש במחשב לא מצליחה לסיים את הבדיקה, ונותנת הודעת שגיאה. המחשב חדש,C2D 6300,2Gb Memory,8800GTS Nvidia. הרצתי תוכנות בדיקה שונות כגון סנדרה, ולא הייתה שום בעייה. מה יכולה להיות הסיבה, ואיך ניתן לאפיין את הרכיב הבעייתי - אם יש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שהייתי מנסה לגלול עם העכבר למעלה ולמטה האתר היה עושה כאלה פריזים , מסתבר שהוא תמיד חוסם את הפלאשים ברקע ובגלל שהוא עסוק בלחסום את הפלאשים הוא מאט ממש את האינטרנט בקושי זז יש גם תוספים כמו 365SPORT שאני חייב אותם אבל בגלל שזה מאט את הכרום אני לא יודע מה לעשות יש הבדל עצום שהכרום ריק מתוספים ולבין כרום עם תוספים שהוא ריק מתוספים כיף לגלוש שיש תוספים אי אפשר לגלוש נורמלי הבעיה שרואים פלאשים וזה מעצבן יש תוכנה אחרת קלה במקום ה ADBLOCK ?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה חודשים השגתי את ידי על nvidia 6800. ושמתי לב בביוס שה aperture size היה מסומן על PCI 64MB אז חשבתי שאני ישנה ל AGP 256 מאז כל פעם (כמעט) שאני עושה ריסט מפעיל מחדש וכ"ו המסך מתכבה עד שה bios startup. מגיע לנקודה כלשהי ונדלק. ניסיתי הכל לשנות בחזרה , לשנות גודל וכ"ו להוציא את הבטריה.. שהוצאתי את הבטריה זה קצת עזר לפי דעתי אבל הייתי חייב לשנות את שעת המערכת וכששמרתי זה שוב נכבה. מישהו נתקל בבעיה שכזו? ה 5200 הכרטיס מסך לפני היה רושם בכל הפעלה שהוא מזוהה על יהיה הביוס. הכרטיס הזה לא רואה שהוא מזוהה. P4S800D Bios Date: 09/17/2004 Rev 1.xx אני חושב שאולי עידכון הביוס יכול לעזור ? קצת דואג לעשות את זה. מקווה שאני שואל בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח של 200GB כשהוא מחולק לשני מחיצות C-D כהווינדוס כמובן מותקן על C ומוקצה בו רק 40GB. עכשיו ריציתי להרחיב את המחיצה של C כי הגודל שלו ממש קטן בשביל הווינדוס וכל ההתקנות. ניסיתי כבר שעות להתעסק עם התוכנות acronis וparagon והכי רחוק שהגעתי זה לעביר את C ו-D לכונן של ה2000G כשלפני זה הם היו על כונן של 150GB ואיכשהו זה הגדיל את C ב10GB מ30 ל-40. יש אפשרות בעזרת התוכנות הנ"ל או אחרות לעביר את הווינדוס לכונן שקבעתי לו גודל מראש או להרחיב את הכונן? בעזרת פרגון אני לא מצליח והוא פשוט לא נותן לי אופציה להעביר גודל שלא הוקצה. אם אני מוחק לגמרי את D ומנסה לבחור באופציה move/resize partition זה לא מראה את החלק שלא הוקצה וגם כשהוא מוקצה ומפורמט הוא לא נותן. תודה …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי AMD 6400 X2 עכשיו מכירים את הרעש הזה שיש ממחשב נייד כשהוא חושב כאילו המעבד עובד? יש לי רעש כזה מהמעבד שהוא חושב - מבדיקות לא נראה שהרעש בוקע מאף מאוורר מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה ממש מפריע לי ומדאיג אותי נתונים אחרים ASUS M2N SLI DELUXE 8800 GT OC 2 GB
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם לוח GA-H81M-S1 וכרטיס מסך GTX660 3GB של גיגבייט גם כן. יש לי ספק כוח 500 של סיסוניק כל מה שעשיתי לא הצלחתי לגרום לכרטיס מסך לעבוד. ביצעתי שינויים של הביוס כולל עדכון ביוס ועדיין אני מקבל תמונה אך ורק מהלוח עצמו. ביטלתי את הכרטיס של אינטל בלוח וזה לא עזר ועדיין אין תמונה מהכרטיס דחוף דחוף בבקשה מה אני מפספס או מה לא בסדר??
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בעל המפרט הזה - AMD AM2 3800 Dual Core Asus M2N8-VMX WD 250GB SATA2 7200RPM WD2500YS Leadtek px7300gs LG DVD-RW GSA-H42 SUPER Talent 512 * 2 667mhz באמצע עבודה שגרתית באינטרנט (FIREFOX אם זה רלוונטי) אני שומע מין קליק בתוך המחשב ופתאום הוא עושה ריסט... בלי שום התרעה מוקדמת או כל פעולה מסויימת שאני עושה. מה יכול לגרום לזה? האם אחד מרכיבי החומרה או אולי הווינדוס? כאשר המחשב עולה מחדש (מעצמו, אין צורך להפעיל מחדש) עולה לי הודעה של מיקרוסופט ומודיעה על הבעיה ושואלת האם לדווח על הבעיה למיקרוסופט. אשמח לקבל פרטים נוספים לפני שאפנה לטכנאי, תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שהוא חדש יחסית שבוע וחצי מהיום שהתקנתי אותו יש לי בעיה מוזרה המחשב עובד מצוין מהיר אבל אחד ליום יומים פתאום קורה שהמחשב ניתקע ברמה כזאות שכלום לא עובד לא המקלדת לא העכבר ממש כלום צריך לעשות ריסט משהו ניתקל בבעיה דומה חשוב לציין שהוא ניתקע לא במאמץ או משהו אפילו סתם שכלום לא פועל עליו משהו יכול לעזור לי בבקשה להגיד לי ממה יכול לנבוע הבעיה הזאות gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite on 52X32X52 ואני משתמש בתוכנת הצריבה nero express 6 ועד ללפני תקופה מסויימת די בהצלחה... לא מזמן החלה לי בעייה - הצורב אינו מזהה כי קיים בו דיסק ריק. אני ללא ספק מכניסז דיסק ריק. לפני תחילת הצריבה אני תמיד נדרש להכניס דיסק CD-R/RW כאשר בפועל יש כזה בצורב. הוא כותב לי שהוא כרגע ריק. מה הן דרכי הפעולה האפשריות במקרה כזה ?? תודה רבה מראש גיא
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כל הזמן שיש שידור חי של ספורט כדורגל כדורסל וכו' אני נכנס לאתר ויש לי פוברינג השידור נתקע ויש לי חבילה של 100MB ב HOT לפני זה הייתי בבזק והיה לי חבילה של 40MB וגם שם השידור היה נתקע זה משגע אותי אני רוצה לראות שידור ספורט וכל דקה שתיים השידור נתקע ולפעמים כל 10 שניות ... הספק שלי זה " אורנג " 100 מגה ואני חושד שהם הצרה הגדולה , אני לא סגור על זה אבל יש מצב שהם הבעיה ? או שסתם השרתים עמוסים עד 0 מקום מה שמביא אותי לשאלה מה זה שווה 100 מגה או 6000 מגה אם השרת יוצר צוואר בקבוק ורוב השרתים הם עמוסים כמו הורדות קבצים או צפיה בסרטים ולמעשה יותר 100מגה בייט שזה 12.5 מגה בייט לשניה זה סתם על הנייר . כמה מגה צריך שידור חי ? השרתים העמוסים בכלל לא תואמים לחבילה של האינטרנט יש …
-
- 15 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: יש לי תמשחק קומנד אנד קונקיור גנרלס התקנתי אותו הכול היה בסדרררררררר באתי להכנס הוא חושב קצת ואז הוא עושה לי לא מגיב לא מבין למהההההההההההההההההה ?????????????????????????? תעזרו איך יש דרך לשפר תמהירות של המעבד intel celeron 400mhz 192mbddr
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של פנטיום שלוש 450 מגה הרץ. ניסיתי לחבר את ההארדיסק החדש שלי - 80 GB + ו 8 מגה זיכרון מטמון ומשום מה הביוס לא מזהה אותו...למישהוא יש רעיון למה? זה משהוא שאני חיברתי לא נכון או שהוא פשוט לא יעבוד על הלוח הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-