תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה יש לי בעיה מאוד מרגיזה... הצורב שלי קורא dvd וcd אבל מוכן לצרוב רק cd ולא dvd... איך זה הגיוני?? וכן בדקתי הצורב הוא צורב dvd ואפילו קניתי אחד חדש כי חשבתי שהוא דפוק ומסתבר שלא... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
WIN XP PRO (no sp...) הצלחתי להפעיל בו רק דיסק של מוזיקה... שמתי גם דיסקים רגילים וגם צרובים, שום דבר לא עובד - הוא לא מזהה את הדיסק, כאשר אני עושה לו ריפרש הוא נתקע. הכונן; LG CDR/W 12X48X8 הכונן יושב כ Secondery Master הביוס מזהה את הכונן. המחשב לא מומהר. ניסיתי עם חוט אחר. למישהו יש מושג מה הבעיה/איך לתקנה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG 52X24X52X ויש לי תוכנת נרו אקספרס גירסה 6 החדש אני קניתי דיסקים לצריבה 48X אני שם את רשימת השירים שלי ולוחץ NEXT ואז יש לי לבחור מהירויות שם אני בוחר מהירות 4X ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן וסוגר את הכונן אין לי אפשרות 4X יש לי הכי נמוך 8X מה אני יכול לעשות שהמהירות צריבה תיהיה על 4X תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יכול לעזור לי לצרוב במהירות 4 קניתי צורב LG 52X24X52Xוהתקנתי נרו אקספרס 6 החדש קניתי 100 דיסקים לצריבה של פיליפס 48X ושאני מעלה את הנרו ואומר לו מה אני רוצה לצרוב עושה NEXT מגיע למהירויות שם יש את כל המהירויות שאני מכניס את הדיסק של פיליפס לכונן וסוגר את הכונן אז אין לי את כל המהיריויות זה משתנה לי אין לי 52 אין לי 4 למה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ממישהו צורב LG חדש ללא דיסק ואף תוכנת צריבה לא מזהה אותו כצורב. חיפסתי דרייברים והתקנתי אבל בווינדוס הוא עדיין מזוהה כ סי די רום סטנדרטי. מה עוד אפשר לנסות??
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חבר שלי לא מזמן קנה מחשב חדש ואיתו גם צורב של LG 32*10*40 נידמה לי ואחריי חודשיים בלבד ו5 צריבות הוא מת, הוא עושה רעשים לא קורא דיסקים והצריבות נידפקות הרבה ( ניסיתי להתקין מחדש לנקות לשנות תוכנת צריבה ) החבר יחליף אותו לצורב של MITSUMI 32*12*40 אבל חוץ מזה יש למישהו מושג מה קרה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי צורב של חברת LITEON, הבעיה היא שהוא לא מוכן לצרוב על מדיות של DVD, אלא רק על מדיות CD רגילות! בנוסף, מצורפת הודעה של הוינדוז(-XP) אודות בעיה בצריבה, צילמתי את המסך כדי שתראו. צריבה של דיסקים רגילים לא עושה בעיות ורק DVD כן. עידכנתי FIRMWERE, וזה לא תרם.. למישהו יש רעיון? בתודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL 850 SOCKET 423 , מעבד 1.5 פנטיום. היה לי צורב BTC במהירות צריבה X 16 והכל עבד בסדר. עכשיו שמתי את הצורב החדש X40 , באותו מצב של הצורב הקודם ,כלומר בעמדת מסטר, והמחשב בכלל לא עולה , הוא פשוט ניתקע , ולא ניכנס למערכת ההפעלה. לאחר מכן הפכתי את הצורב לסלייב (מה שאני לא ממש רוצה) , במיקרה הזה , מערכת ההפעלה עלתה והכל נראה בסדר, אבל ברגע שאני מנסה לצרוב , הוא אומר לי שהכנסתי דיסק מלא , או מוגן , והוא לא יכול לצרוב , וזאת כאשר מדובר בדיסק רגיל וריק לחלוטין. מה אני עושה ? למה זה קורה? כאשר החזרתי את ה BTC , הכל עובד כרגיל. אשמח לקבל עזרתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל של NEC שעובד יפה בגירסאות קודמות של ויסטה ומשום מה לא מצליח לעבוד בויסטה הסופית. המערכת טוענת שנכשלת התקנת הדרייבר ויש סימן קריאה במנהל ההתקנים. העזרה של MS לא ממש עוזרת ולא מצאתי ברשת אזכור לדבר. אם למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות או שיש לו את הקומבינציה הזו וכן עובדת, אשמח לשמוע. תודה. ד"א, הויסטה RTM מותקנת בדיסק SATA והגירסא הקודמת ב-EIDE אבל אני מניח שזה לא קשור לעניין.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כבר למעלה משנה צורב NEC 3520A ולפני שבוע הוא הפסיק לזהות דיסקים (גם DVD וגם CD). כשמכניסים דיסק הנורה שלו מהבהבת במשך חצי דקה, ו- windows מראה כאילו הוא עושה משהו (ה- cursor מתחלף לכזה של CD) אבל אחרי זה הוא טוען שאין דיסק בכונן. גם דרך Nero Disc Info הוא טוען שאין שם דיסק. ניסיתי להזיז את הכונן שיישב על ה- IDE השני אבל זה המשיך להתנהג אותו דבר. יש לי כונן DVD נוסף (לא צורב) שממשיך להתנהג רגיל לגמרי, לכן לא נראה לי שזו בעייה כללית ב- windows (מה גם שלא היו לי שינויים בתוכנות המותקנות בשבועיים האחרונים) יש למישהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב NEC 3520A ופתאום הוא הפסיק לצרוב DVD גם עם alcohol וגם עם nero, מה שמוזר שהוא צורב דיסקים רגילים וגם קורא דיסקים של DVD... ניסיתי לצרוב DVD בכל דרך אפשרית אבל לא הולך, אני מקבל הודעות כמו " cannot write medium - incompatible format" או "could not perform start of disk at once" מה לדעתכם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תוקן! פשוט מחקתי אותו והתקנתי אותו שוב... תודה יניב
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי צורב מדגם ricoh *32 mp7320a אך לאחר הצריבה אני ניכנס לדיסק אך אין שם כלום וגם כאשר אני מנסה ליראות מה ניצרב דרך תוכנת הצריבה הוא מראה לי שהדיסק ריק ניסיתי רק על cdrw אני פשוט לא רוצה לידפוק לעצמי דיסקים סתם תודה לכל העוזרים מראש מאיר
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי צורב SAMSUNG 252B הכנסתי דיסקים של XEO בגודל 900MB 100Min אבל גם NERO וגם EasyCDCreator5P מזהים אותם כדיסקים של 140Meg tu 15 דקות. זה נכון לכל הדיסקים בחבילה. מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לגרום לו לזהות אותם?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי צורב SCSI של ימאהה. קניתי אותו לפני 3 שנים. מאז שהחלפתי ל אקס פי כל פעם שאני מתקין תדריברים אחרי שאני מפרמט אז הוינדוס אומר שהדריברים האלה לא נבדקו................ חיפשתי דריברים חדשים לא מצאתי... ואני חושב שמאז שהחלפתי לאקס פי הצורב לא מתפקד כמו סקזי.. אני כשאני צורב אני בקושי יכול לנגוע במחשב, ואם אני מתעסק עם המחשב יותר מידי אז הצריבה נהרסת.. וזה לא אמור להיות ככה.... הצורב מחובר לכרטיס PCI שמחובר ללוח אם.. כי החיבור הוא חיבור שונה ואין לי כזה על הלוח אםץץץ זה מין IDE רק עם יותר פינים...
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קניתי צורב סוני גרסאת OEM. חיברתי אותו למחשב וחשבתי שאני אמצא דריוורים ברשת.... בכל אופן , המחשב מזהה אותו בשם שלו אבל מתקין דריוורים של CD-ROM רגיל. דריוורים ברשת לא מצאתי... למישהו יש מושג אם צריך בכלל דריוור או שהווינדוס אמור לזהות את זה לבד ? אני עובד על WINDOWS 2000PRO Service Pack 2 עם לוח VC820 של אינטל + מעבד 600. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי צורב דיוידי של אלג'י , לאחרונה קנניתי כבל מתאם מ IDE לUSB .. חיברתי את הצורב לכבל . ועכשיו הוא נהייה ''צורב USB '' חיברתי לחיבור המלוקס שלו גם חשמל והצורב עובד. אבל כשאני מחבר אותו למחשב (מע' XP ) המחשב אומר שיש אפשרות לעבוד על 2.0 .. וזהו הוא לא נותן לי לעבוד איתו.. אני מאוד רוצה לפרמט את ה EEE שלי אך ללא הצלחה מישהו מכיר את הבעיה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב LG, אני כותב איתו במהירויות מאוד נמוכות, למרות שהדיסק והצורב מראים תמיכה מלאה ב 48, הצריבה עצמה לוקחת איזה רבע שעה במקום 4 דקות... אין לי מושג מה קורה... היו כאלה שאמרו לי שאולי זה המערכת הפעלה, יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הbuffer זה לא scsi והצורב הוא master יש בעיה שאני לא יכול לצרוב בעיה של העברת מידע מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אחרי שנפתחו לי 2 תוכנות NERO הצורב הפסיק לקרא לי דיסקים אחרי עשרות ריסטרטים ...הסרת NERO...החלפה של תוכנת צריבה... פתיחה של הצורב וניקויו - כלום לא עזר יש הצעות אחרות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפטופ של פוג'יטו-סימנס - Amilo Pro v8010 . קיבלתי איתו צורב DVD של חברה שלא שמעתי עליה קודם - QSI. דיסקים רגילים הוא צורב בסדר, אבל DVD - הוא לא צורב בכלל. ניסיתי לחפש Firmware Upgrade אבל כל מה שמצאתי כתב שזה לא מתאים. דגם הצורב - QSI DVD RW DSW-042 מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתאום ביום בהיר הצורב שלי, SONY דגם DW-G120A התחיל לצרוב מאד לאד, במהירות X1 למעשה. לא משנה המהירות שאותה אני בוחר בנרו למשל, הצריבה תהיה איטית למרות שנרו כותב שהצריבה מתבצעת במהירות שביקשתי. כך שצריבת DVD שלם לוקחת שעה. מה עושים? מה יכול היה לקרות במחשב? המחשב די חזק, בן 4 חודשים. אובד עצות יואב
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH] יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המפרט נמצא ב "מפרט מחשב בצד ימין" בזמן האחרון (מאז התקנת מודם ADSL של רוטל דגם ALE070) הצורב שלי מסרב לצרוב דיסקים של מוזיקה כאשר אני מחובר לאינטרנט וכאשר אני צורב בכלל אי אפשר לעשות כלום במחשב יש כל הזמן "לאגים" ומשהו ישן יותר אף פעם לא הצלחתי לצרוב דיסקים של 900 ד"א תוכנת הצריבה היא נרו גרסה 5.5.7.3 שסופקה בבנדל עריכה: ניסיתי גם עם winoncd5.0
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג, ומשהו מוזר קורה איתו, שום דיסק הוא לא קורא (כותב שאין דיסק בכונן) אבל דיסק התקנה של WIN 7 הוא כן משהו וקורא אותו והכול בסדר... מה זה יכול להיות? אני שומע אותו מניע את הדיסק אבל אז מגיע הברקס ושומעים חריקה כזאת מהכונן וזה חוזר 2 - 3 פעמים והדיסק גולש החוצה... ניסיתי להסיר ולתקין שוב את הכונן אבל זה לא עזר. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-