עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad_jacoby,

מצטער שפתחתי עוד נושא אבל זה דחוף: התקנתי ספק כוח חדש וכשפותחים את המחשב עולה התמונה של הלוח אם ואז הוא רושם משהו בקשר לsleep mode במסך שחור ואז חוזר לתמונה של הלוח אם, וככה זה ממשיך. ההארד דיסק בסדר ניסיתי אותו על מחשב אחר.

2. Started by urisvi,

שלום, כבר כמה ימים זה קורה לי. מכבה את המחשב רגיל. הוא נכבה ולאחר כמה דקות נדלק שוב ואני צריך לכבות אותו ידנית. בדקתי האם זה בגלל הרשת וזה לא. מה אפשר לעשות אני דיי משתגע :s05: תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. יש לי מחשב ישן מאוד שלקחתי ממנו את ההארד דיסק , היה בתוכו וינדאוס 98 עכשיו רציתי להתקין XP עליו ולשים אותו במחשב חדש יותר הבעיה היא שאני שם אותו במחשב החדש הפנטיום 4 הוא לא קורא את ההארד דיסק.כלומר אני שם את הדיסק של הווינדאוס XP כדי להתקין אותו ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מזה את ההארד דיסק. הקטע הוא שבBIOS אני רואה יפה מאוד שהוא מזהה את ההארד דיסק. יש למישהו רעיון איך אני יכול להתקין את הXP?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by Bagheera,

שלום לכולם, יש לי בעייה במסך הLCD. המסך מהבהב בכל פעם שהוא יוצא מסטנד ביי, או מיד לאחר פתיחת המחשב, למשך כ- 2 דקות. אני חושד שמדובר בפלורסנט לא תקין, ושזמן ההבהוב הוא הזמן שלוקח למסך לזהות את התקלה ולעבור לפלורסנט רזרבה. האם זאת הבעיה? במידה וכן, היכן ניתן לקנות פלורסנטים מתאימים, ומה מחירם?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by Xardas,

אז ככה, יש לי מעבד AMD ATHLON XP הוא עבד במהירות 2Ghz ועכשיו הוא כבר לא.. פעם הוא עבד במהירות הזאת עד שהוספתי זיכרון שכבר נדפק והוצאתי אותו, ועכשיו שאני שם אותו על המהירות הזאת אחרי איזה 15 דקות של עבודה(גם אם לא נוגעים בו), הוא נתקע, אז בנתיים אני עד מהירות 1500Mhz בביוס אני יכול לשים אותו ואת הזיכרון על 133 או רק את הזיכרון על 133, הזיכרון עובד בסדר והמחשב לא נתקע שאני שם רק את הזיכרון על 133, אבל שאני שם גם את המעבד המחשב נתקע, פעם הכל עבד בסדר והוא לא נתקע, רק לעיתים רחוקות שהיה ממש חם, עכשיו לפני שהוא נתקע אני רואה שהוא עובד על לא יותר מ50 מעלות. אני לא יודע מה לעשות, המאוורר מספיק חזק, והוא אפילו מסתובב מהר יותר מפעם כי שימנתי אותו. אז אני לא יודע מה הבעיה כ…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. שלום אתמול התקנתי לחבר שלי כרטיס זיכרון חדש שהוא הזמין אשר דורש יותר מטח מהכרטיס זיכרון הקודם . כמו כן יש לו ספק ג'נרי , עכשיו כאשר חיברתי וכמו כן הרחנו ריח שלו משהו שרוף וזה הגיע מהכרטיס מסך אז השאלה שלי היא האם בגלל העומס על הספק (אם בכלל זה יכול ליצור עומס על הספק הג'נרי ) אז יכול היה הכרטיס מסך להישרף ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by avidan28,

שלום לכולם .אני פונה לאוברקלוקרים בבקשת סיוע. יש לי לוח A7A 266 של חברת אסוס עם ביוס 1012 וגרסת לוח 1.03 ויש לי כמה מעבדים לשים עליו. אתלון XP 2200 אתלון 1200 ואתלון 1500 XP לפי האינטרנט הוא מזהה יפה את ה1500 וה 1200.אבל ל1500 דרוש לוח 1.10 מה שלי אין.אז אם ככה למה ה 2200 לא מזוהה.אני לפני שידרוג ביוס נוסף. (היה לי 1003 לפני זה). אשמח לקבל עצות ממי שכבר מכיר את התופעות האלה. הרבה תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. אבל זה חוזר על עצמו כל כמה שעות עבודה הרצתי NOD32 מעודכן, וכן ADWARD וכן SPYBOT והכל נקי!! אולי הלוג שלי לא טוב? אולי משהו אחר? הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:22:22, on 21/10/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\NOD32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\NetEx\netex.exe C:\Program Fil…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה

10. Started by PsyMor,

חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ורציתי לעדכן את bios למעבד כפול הליבה,כאשר התקנתי את העידכון בוינדוס באמצע ההתקנה ביקש ממני לשמור איזה קובץ על דיסקט ושמרתי אותו על המחשב כי אין לי פלופי. כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא נותן למערכת לעלות. אני חושב שצריך את הקובץ. ההודעה שרשם לי זה: windows could not start because the foollowing file is missing or corrupt: windows root:\system32\hal.dll please re-install a copy of the a bove file תודה לכול העוזרים. הסתדתי כבר,לקחתי את הארדיסק שלי לחבר והחלפנו את הקובץ HAL.DLL.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by omnius,

במחשה הנייד שלי נשבר אחד מהמקשים. חשבתי להדביק אותו חזרה למקום. האם הדבק עלול לפגוע במחשב?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by dan_sas,

שלום=] יש לי בעיה קטנה.. יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה בחיבור sata ועוד 40 ג'יגה בחיבור IED ואני לא מצליח ששניהם יעבדו!!! אני לא מבין מה לעשות... שמתי בביוס את ההגדרות על combine mode וזה עדיין לא עובד..... הוא מפעיל לי רק את ה-80 ג'יגה... חשוב לציין שהכל פעל כרגיל עד שחבר שלי שינה לי משהו.... ואני לא יודע איך להחזיר.... ניסיתי הכלל ניסיתי גם לשחזר את הבריירת מחדל ולא עזר=[ בבקשה אם אתם יודעים......

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by miki26,

יש לי מסך רגיל ויום אחד הוא לא נדלק פתחתי אותו וניסיתי לתקן . לד החיווי נדלק מקדימה מאוד חלש מה יכולה להיות הבעיה האם יש אפשרות למי שמתעסק קצת עם אלקטרוניקה והלחמות כמוני לסדר זאת?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by אמיר גולן,

אני משתמש במסך MAG רגיל (לא דק או LCD). כשאני מדליק את המחשב המסך נדלק כשהתמונה הנראית צרה (כלומר יש שוליים שחורים בצדדים), רק לאחר כיבוי המחשב והפעלה מחדש, לעיתים מספר פעמים, המחשב עולה "נורמלי". התקלה לא קורית כל הזמן אלא מידי פעם. יש למישהו רעיון מה הבעיה?

15. Started by Blotus,

אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by KungFuHustle,

חבר שלי קנה היום זכרון נוסף למחשב, שהוא מחבר אותו בלבד או את הקודם שלו בלבד ומנסה להפעיל את המחשב נשמע צפצוף אחד ארוך מאוד מישהו יודע מה יכול להיות? לוח אם של MSI

17. Started by domiel,

היום יצא לי קצת להתעסק בסידור כבלים. לאחר שפתחתי את המחשב וסגרתי המסך לא עלה. אין ציפצופים,כל המאוררים פועלים,ונורות הפעולה דולקות. ניסיתי להשתמש במתאם,החלפתי מסך,החלפתי כבל,החלפתי את המיקומים של הזכרונות(במקום 1-3 ל4-2),ניסיתי לעבוד עם זיכרון אחד,ניסתי להוציא מהחשמל את המאוררים כדי לבדוק שהבעיה היא לא הספק,בדקתי על מחשב אחר ושני המסכים עובדים,ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיס המסך. אני לא יודע מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

המתח על הלוח תקין ? [attachment deleted by admin]

19. יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by trxman,

יש לי בעיה הדומה לבעיית הריסטרטים הפתאומיים אך זה קורה בזמן כיבוי המחשב ולא בפתאומיות. קיבצתי את קבצי ה- minidump http://Www.Rar.Co.iL/files/eMule-1130696705.rar (אין לי מושג למה רשום שם emule , שלא תחשבו שזה עבודה בעיניים) בבקשה עזרה, תודה מראש. (העלתי את כל קבצי המינידאמפ, שמונה עשר קבצים...אז.., תבדקו רק את האחרונים).

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שלום... יש לי בעיה די חמורה ומאוד מאוד מאוד מרגיזה במחשב בעיה של תקיעות ראנדומאליות... ידוע לי שהתקיעות נובעות ברובן מהתחממות יתר של אחד מרכיבי המחשב [מכיוון שזה קורה בעיקר בזמן שאני משחק במשחקים,וכמעט ולא קורה אם יש קירור מאסיבי על המחשב] אבל פרט לתקיעות האלו,ישנן תקיעות ראנדומאליות נוספות,שאינן קשורות לשום דבר,הן פשוט קורות...וזה מאוד,אבל מאוד מרגיז... וזה קורה בעיקר בעת גלישה באינטרנט או אחרי התקנה של תוכנה חדשה על המחשב... כל התקיעות האלו מביאות לERRORS רציניים במחשב,ולתקלות די חמורות שלוקח זמן לסדר [FREEZE מוחלט של המחשב באמצע ביצוע תהליכים ממש דופק הכל] בכל מקרה,אני הולך להוסיף עוד קירור למחשב [עשיתי ניקוי יסודי לכל המאווררים והרכיבים וזה לא עזר],אבל אני רוצה לסדר א…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by bentins,

השתשלשלות העניינים כדלקמן יתכן ויש או אין קשר: חיברתי דיסק USB ליציאת USB קדמית (דיסק זה חובר לאותה היציאה פעמים רבות בהצלחה) ברגע שחיברתי אותו, העכבר וה keyboard המחוברים ב USB אחורי קפאו ונאלצתי לעשות Restart. קודם לכן הוצאתי את הדיסק USB החיצוני. לאחר ה Restart עדיין ה keyboard והעכבר היו תקועים. העכבר הוא אופטי והמנורה שלו כלל לא נדלקה, כניסיון תקעתי אותו ב USB אחר ואכן המנורה נדלקה אך הוא לא עבד. ביצעתי שוב restart. עזבתי את המחשב למספר דקות. כעבור מספר דקות, ללא שהייתי ליד המחשב קפץ אצלי בבית ממסר הפחת. לאחר הדלקתו נגשתי להדליק שוב את המחשב אך כלום לא קורה. החלפתי ספק כוח לספק תקין ועדיין שום דבר לא עובד לא מאוורר ולא בטיח, שום כלום. אני חושש שהמחשב הוא זה שקיצר מאח…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?

24. Started by Cranchix,

היי יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX 440 לפני שנים הוא היה מחובר לי לטלוויזיה ולא היתה שום בעיה עבר הרבה זמן מאז לא ממש השתמשתי בזה וכנראה שגם החלפתי מערכת הפעלה (עכשיו אני עובד על Windows XP) ובקיצור אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אני משתמש בכבל OEM (MD4M TO RCA) לחיבור ... זה לא אותו כבל שבו השתמשתי פעם ההוא נאבד אבל לא נראה לי שהבעיה בכבל. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של nvidia אבל אחרי שאני מתקין אותו ומפעיל מחדש המחשב כל פעם עושה לעצמו reboot ונותן לי לבחור באיזה מצב להפעיל אותו... הבחירה היחידה שעובדת זו שהוא ישתמש בהגדרות ישנות שיש לו - לא safe mode ולא מצב רגיל. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה עושים? :s05: תודה מראש! עדכון : חקרתי קצת והבנתי שיש איזושהי…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [D:\Downloads\Mini102805-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for ntoskrnl.exe - Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 1) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp1.020828-1920 Kernel base = 0x804d4000 PsLoadedModuleList = 0x8054be30 Debug session time: Fri Oc…

דיונים חדשים בפורומים