עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היה לי אינטרנט ב-ADSL עם מודם ALE 070, שכבר כולכם מכירים בטח את הבעיות שהוא עושה. אתמול, בא טכנאי והתקין לי אינטרנט בכבלים והביא לי איתו מודם TERAYON TJ715X. משום מה, המחשב נהיה יותר איטי מרגע שהתקנתי את המודם רשת (לא ממש התקנתי, רק הורדתי את החייגן של אינטרנט זהב). האיטיות היא כשאני מפעיל את ווינדאוס, ברגע שאני בוחר את המשתמש שאליו אני רוצה להיכנס ועד שווינדאוס נכנס למשתמש הזה לוקח בערך 35 שניות יותר ממה שזה היה לוקח לו כשהיה לי מודם ALE 070 (שזה לא ממש הגיוני כי הרי ידוע שהמודם הישן שהיה לי גורם לאיטיות בהעלאה, אז איך כרטיס רשת יכול לגרום לאיטיות יותר גדולה בהעלאה???). זה מתחיל ממש לעצבן אותי ורציתי לדעת אם אני יכול כדי לגרום לאיטיות הזאת כשאני נכנס לשם המשתמש שלי להפסי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Electric Boom,

שלום, לאחרונה המעבד שלי עמד משום מה על 100% בקביעות,סיבה נאותה לפירמוט-וכך עשיתי,או יותר נכון ניסיתי. אני נכנס לחלון של הפירמוט format using NTFS file system הוא מתחיל אבל נשאר על 0% משום מה. ניסיתי גם בFAT ואותן תוצאות. חשבתי להתחכם להתקין על D ומשם לפרמט את C אבל לצערי במהלך ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול עם שגיאה מוזרה. אני צריך עזרה וממש דחוף אני לא יודע מה לעשות.(ואל תביאו תשובות כמו תשנה כותרת או סתכל באתר של... בבקשה) תודה לעוזרים

3. היי חברה כבר העלתי את הבעיה שלי והיא עדיין לא ניפתרה ??? המחשב מתחיל לזייף בוינאמפ ובהרצת סרטים וזה נעלם אם אני לא גולש או מפמפם בחמור!!! ניסיתי את כל ההצעות הקודמות כמו להקטין את ה PAGE FILE ו SPAM ו לשנות את ההגדרות של הביצועים ב SYSTEM - PREFORMANCE OPTIONS וזה עדיין לא עוזר!!! מה שגיליתי זה שהתופעה מתחילה רק כעבור איזה 4 שעות ואם עושים RESET אז זה מסתדר שוב לא ניראה לי שזה בעית היתחממות כי המארז פתוח והטמפ' 55 מעלות!!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. שלום לכולם לחבר יש מחשב הנ"ל והוא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש האם צריך להכין מראש דרייברים למחשב הזה או ש WIN98 יזהה את החומרה של המחשב לבד אם צריך דרייברים עבור ה HP איך אפשר להשיג אותם בתודה מכבי 8)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. Started by STM,

יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה משהו . בקיצור קניתי מיקרופון חדש לפני כמה ימים . הוא עבד לי לכמה ימים ואז פתאום הפסיק לעבוד . פתחתי את המחשב וניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכרטיס קול אבל זה לא עזר והמיקרופון לא עובד . כמובן ששמתי לב שבאפרויות המיקרופון לא מסומן על MUTE או משהו בסגנון . הלכתי לחנות שממנה קניתי את המיקרופון וראיתי שהוא חיבר את זה למחשב שלהם והקליט וזה עבד . ושוב חזרתי הבייתה וזה לא עובד . מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה ?!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי מערכת הפעלה xp וכל התקן usb שאני מכניס תוך כדי שהמחשב עובד המחשב נתקע! ב 98 זה לא היה לי ככה. אבל יש דרך שאני עוקף את זה: שהמחשב מכובה אני מכניס את ה usb ומדליק את המחשב הכל עובד כרגיל וגם ההתקן שפועל על ה usb עובד. הבעיה שאי אפשר להכניס אותו תוך כדי שהמחשב עובד וזאת בעיה קצינית שמאוד מפריעה לי. יש לי מחשב יחסית ישן p3 והלוח אם הוא של via כולל ה usb תודה מראש לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אני אמור לקבל בקרוב לוח אם+מעבד+זכרון+היטסינק למעבד ההיטסינק מגיע עם מאורר נפרד. כשארכיב את המערכת, אם אפקשש בחיבור המאורר והוא לא יפעל מה הדבר הכי נכון לעשות: 1. לנתק מהחשמל 2. לכבות את המפסק של הספק 3. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור 4. לנסות לחבר מחדש את המאורר תוך כדי פעולה של המחשב 5. משהו אחר ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. Started by E-tay,

הוא בן שבוע וכל הזמן הוא קופץ, נכבה ונדלק אני לא יודע מה הבעיה.. תודה לעוזרים.. (עידכנתי כרטיס מסך)

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by dani,

אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by Liran -,

שלום לכם : רציתי לשאול האם תוכלו לעזור לי לעדכן את חיבור ה - USB, כלומר תראו, יש לי לוח אם Intel® RockLake D865PERL והחיבור USB שלו הוא USB 2, אבל המחשב מזהה לי אותו כחיבור USB רגיל :'( אמרו לי שכדי שהוא 'יהפוך' להיות USB 2 אני פשוט צריך להוריד עידכון לדרייבר שלו מהאתר של Intel, להתקין אותו ואז המחשב יזהה אותו כ - USB 2. אבל יש בעיה, אני לא יודע בדיוק מה אני צריך להתקין, איזה עידכון להתקין, ??? ובזה רציתי את העזרה שלכם. המפרט של המחשב : Intel Pentium 4 2400Ghz HT מעבד Intel® RockLake D865PERL לוח אם ומערכת הפעלה - Windows XP Home Edition אמרו לי להכנס לכאן http://developer.intel.com/design/motherbd/rl/rl_drive.htm ( אתר Intel - עידכונים ללוחות אם, אבל אני לא מו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. המחשב מורץ בהתחלה מעלה הכל נתקע לדקה לחצתי נמשל על האיקון התחברות רק אחרי דקה הכל מסתדר והוא עובד רגיל למה ?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by greg,

היי! כשאני מדליק את הלפטופ קורים הדברים הבאים: נדלקות מנורות של CAPS, NUM ו-SCROLL והמאוורר מסתובב. חוץ מזה כלום - מסך שחור וזהו. ניתקתי סוללה, CD, FLOPPY ואפילו זכרון וכלום לא עוזר. האם הוא מת או שאולי ניתן לעשות משהו?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. שלום! יש לי עכבר MX-500 כבר איזה שנה ואני די מרוצה ממנו...חוץ מדבר קטן שנדפק אצלו באשמתי ואני רוצה לברר אם אפשר לסדר את זה.... השתמשתי עד עכשיו בפד די חרא ששחק לגמרי את פני השטח של העכבר.... עכשיו לפי המלצה אני משתמש בנייר פשוט ואני חייב לומר שהעכבר עובד יותר טוב אבל הבעייה היא שהוא שחוק לגמרי ואני רוצה לדעת מה לעשות...(יש לי עדיין ביטוח עליו...) אם יש למישהוא עצות אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by omerha,

יש לי ABIT IS7-E ו P-4 2.6 HT וכאני מעלה את ה CPU-Z המתח שהמעבד שלי מקבל הוא לא קבוע פעם זה 1.488 ופעם זה 1.504 וזה נע לפעמים ביניהם. בביוס הכל מוגדר אוטומאטי . ויש לי אל-פסק של ADVICE שאמור לייצב את המתח הנכנס האם זה תקין ? (בכללי הכל עובד טוב)

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  15. יש לי MX700 שלשום בלילה לא הטענתי תעכבר (הייתי צריך לזוז מהר מהמחשב ופשוט שחכתי לחזור להטעין אותו) אתמול אני רואה תניורה האדומה שמטריעה שהסוללות חלשות תיכננתי להטעין אותו יותר מאוחר טוב בעודי משחק UT העכבר מספיק להגיב הבטריות נגמרו מהר מהר אני מחליף בטריות שלא יהרגו אותי בלילה אני מחליף לבטריות המקוריות, שם תעכבר במטען, ואין שום אור (כנראה בגלל שהבטריות ריקות. אמור להיות אור ירוק כשהעכבר בטעינה) עכבר כמה שניות יש את האור האדום, אז הוצאתי תעכבר, הכנסתי, והוא "השתגע"; היה שוב את האור האדום, הלייזר פעל, לשנייה היה אור ירוק טוב השארתי תעכבר וחשבתי אולי עוד כמה דקות הבטריות קצת ייטענו והעכבר יתאפס על עצמו אך אבוי, היום הבטריות ריקות, אז החלפתי לבטריות ג'נריות שעומדות להיגמר...…

16. Started by Dvich,

שלום עשיתי פירמוט למחשב, המחשב עבד מעולה ולאחר זמן קצר בכל פעם שהדלקתי את המשחב ההודעה הזאת עלתה לי: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200404111759576961&id=200407312010393869&user=dviry2003 נזכרתי שלא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם, אז כשבאתי להתקין הוא נתן לי את ההודעה הזאת, ואותה הודעה שוב, רק שבמקום הDetect בשורה הראשונה כתוב משהו עם BIOS. בעקבות ההודעה הזאת גם משחקים רבים ומקוריים לא עולים לי יותר (יש את ההודעה של send הזאת). עכשיו לבעיה השניה: גם כן לאחר הפירמוט, הווינדאוס לא מזהה לי את הצורב. אני כבר משתגע, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב, הוא פשוט מת, אני כבר לא יכול לעשות פירמוט, יש לי המום המון קבצים חשובים, אבל בלי צורב …

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Qtec,

היי יש לי לוח אם של MX34 - Aopen עם 2 יציאות USB . בעבר שתי היציאות פעלו (היה מחובר מודם כבלים ליציאה שלא עובדת עכשיו) ויום אחד היציאה החליטה לא לעבוד. - אני מחבר מכשיר אליה - לדוגמה עכבר ולא קורה כלום (כן, גם אחרי שאני עושה ריסטארט או ריפרש במנהל ההתקנים). יכול להיות שפעם אחת חיברתי והXP כתב הודעה usb device not recognized אבל אני לא בטוח. יש למישהו הסבר ופיתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by waizman,

אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  19. יש WIN XP. מה אפשר לעשות כדי לבדוק? (לא פירמוט) לא קורא בפעולה מסויימת.

20. Started by shmulikg,

יום אחד שמתי במחשב שלי שני דיסקים קשיחים אבל רק לכמה שעות ... כשהם היו ביחד (שני הדיסקים הקשיחים) המחשב לא זיהה את הצורב וגם אחרי שניתקתי את הדיסק הקשיח השני הוא לא זיהה את הצורב (הכונן ה2) רק שהוצאתי שלוש מאווררים של מודינג מהספק והחלפתי את החוט שקישר את הצורב לספק אז המחשב זיהה את הצורב ???

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by vovka,

שלום לכולם, היום בבוקר המחשב שלי מת. ( אני רושם כרגע לא מהמחשב שלי ) כל הנוריות במחשב דלקו, כולל את הכונן A. לחצתי על ריסט והוא לא הגיב. כיביתי והדלקתי -מסך שחור, נוריות דיסק קשיח ובקרה דולקות וכלום לא עובד. אני אציין שכבר כמה ימים המחשב פשוט נתקע באמצע, כלום לא זז וכלום לא עובד. אחרי הריסט הכל חזר לקדמותו. מבקש עזרה !!!! :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by f_b_i,

קניתי מעבד ATHLON 2500 ולוח ABIT NF-7S2 חיברתי הכל והכל עובד רק שהלוח מזהה את המעבד שהוא ATHLON 1100. ניסיתי לאפס את הביוס לא עזר מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. Started by yuraxp,

לפני כמה זמן, שאלתי בפורום, מה הי הסיבה המחשב יוצא לי ממשחקים. כמו כן ציינתי שהכרטיס מסך מתחמם מאוד (FX5700? אובכן, החלפתי את הכרטיס לחדש,מאותו סוג, והבעיה נשארה, חשבתי שזה רק במשחקים אבל בתוכנה הזאת, זה גם יוצא- המסך נכבה והכול קופא,אם שמעתי מוסיקה אז היא ניפסקת, כאילו שמתי את המחשב על מצב שינה. אם כך מה יכולה להיות הבעיה? מיד אחרי שזה קורה אני עושה ריסטרט נכנס לביוס והטפמרטורה של המעבד היא 38. לכן לא ניראה לי שזה המעבד. הדרייברים שלי 56.55

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  24. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by tuvia,

שלום. אחרי "תיקון" של המחשב על ידי חברה מסוימת הגעתי הבייתה הדלקתי את המחשב וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן אז חשבתי שזה לא יותר מדי נורא וניסיתי להתקין אותו מחדש ןאז התחילו הבעיות. פשוט לא הצלחתי להתקין אותו... ב control panel system device manager אין display adapter ואני גם לא מוצא plug and play וכשאני עושה dxdiafg ב--run בdisplay כתוב: The system is using the generic video driver. Please install video driver provided by the hardware manufacturer יש למשהו רעיון? בבקשה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים