עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל פעם שאני מפעיל את Guild Wars, תוך 50-70 שניות המחשב קופא, יש תמונה קבועה על המסך והוא לא מגיב. אין שום דבר לפתור את זה מלבד ריסט. קרה לי גם פעמים רבות כאשר הייתי בPHOTO SHOP או תוכנות לכתיבת קוד... המחשב חדש חדש (חודש+-) AMD3000 VENICE עם קירור של VENUS 12, 33 מעלות +-. כרטיס מסך X800GT 50 מעלות... 1025 RAM ושני הארד דיסקים. ספק ה HEC 300 ART. מה גורם הבעיה ? מה לעזאזל גורם לזה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by liloli,

אהלן אנשים. לפי מה שקראתי על הביג טייפון אין לו מנגנון עצירה לחיזוק הברגים ואפשר להמשיך לחזק אותם עד גרימת נזק למעבד וללוח. איך אני יודע כמה צריך לחזק? ולגי המישחה הטרמית כמה אני שם ממנה על המעבד? (והאם יש צורה מיוחד בא צריך להשים את המישחה?) תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Evil Inside,

יש לי מחשב חדש(amd 2500 barton), בזמן שהאימיול עושה אפלודס אם אני קצת נוגע בו הוא נתקע. הטמפ' של המעבד שלי היא 61-63,לוח אם על 37-40. אני לא מאמין שזה בעייה של הזיכרונות,למרות שזה נראה כך, משום שהם חדשים(256X2DUAL DDR) ועשיתי גם בדיקה לזכרונות והם ללא בעיות(לא בדיקה מלאה אבל) אני ממש נואש כבר יש כל מיני תקיעות מעצבנות של המחשב בעת עומס, לדוגמא פתיחת ביטורנט ואימיול באותו זמן,אולי אני סתם מתבכיין וזה בכל מחשב קורה?! אבל לא נראה לי.. ניסיתי כמה גרסאות של אימיול כולם נתקעות כשאני עושה אפלודס,וכן גם אפלודס של 5 קב"ש.. אז הבעיה היא בעצם הקירור?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

אני לוחץ על ההפעלה והוא פשוט לא עולה. זה כנראה הספק שנשרף.. יש לי כרגע: 2.4GHZ אינטל 512MB 9600PRO על איזה ספק כדאי ללכת? והאם הוא נשרף או שאפשר לתקן אותן?

5. שלום. אני מנסה להבין מה הלוח אם אומר לי כאן: 3 beeps

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אתמול קניתי Sapphire HD5770 . כבר לאחר התקנת הדרייבר הרגיל מהדיסק הופיע מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט אבל לאחר מכן זה לא קרה יותר והכל עבד טוב. כשהורדתי את הדרייבר העדכני של הכרטיס מסך והתקנתי אותו, ההתקנה הלכה בסדר אולם אחריה (וכל פעם שאני מדליק את המחשב) קורסים לי דברים שונים - הסקייפ, הגאדג'טים של שולחן העבודה, הCCC ואיזה פלאגין שקוראים לו Google Talk. כשמוחקים את הדרייבר - הכל טוב. *כשאני הופך את ההתקן ללא זמין (דרך מנהל ההתקנים) ומפעיל את התוכנות ואז מחזיר את ההתקן להיות זמן - זה לא קורס* מה?מי?מו?למה?כמה?איך? תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by Bean,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לפני שבוע וחצי המפרט: Intel i7 2600 MSI P67A-C45 HIS HD 6950 2GB 8GB G-SKILL CL9 (2x4gb) Samsung 32mb Cache 1tb OCZ Vertex 2 60GB (Temporary until I get my vertex 3) הבעיה היא, כאשר המחשב עולה (ביוס) אני שומע צפצופים. אני מקווה שזה יהיה ברור בכתב אבל זה הולך ככה beep-beep-beep-short pause-beep-long pause-beep כל הצפצופים קצרים, ואני מקבל קודים על המסך תוך כדי: 98 B4 99 A3 אחרי זה, המערכת הפעלה עולה באופן תקין והכול עובד טוב - אבל מצד שני עוד לא העמסתי עליו אז אם משהו נפגע יכול להיות שאני עוד לא מרגיש. האם כדאי לקחת אותו לחנות לבדיקה? האם זה תקין? אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי כמה שיותר מהר, כי אני רוצה בפסח לעבוד על המחשב, ואם יש תקלה אני…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Hitchhiker,

היי, המחשב שלי מתנהג מוזר בזמן האחרון. לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה של ה-Windows. לפעמים הוא נתקע (העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב) באמצע עבודה שוטפת (נגיד, גלישה באינטרנט). לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הרשת ואז אי אפשר להתחבר לאינטרנט - ריסטרט פותר את הבעיה. לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הקול ואי אפשר לשמוע כלום - גם פה ריסטרט פותר את הבעיה. ולפעמים, עם קצת מזל, הוא עובד ללא שום תקלה. כיוון שמדובר בתקלות מכל מיני כיוונים, אני מנחש שמדובר בבעיה בלוח האם, אבל לפני שאני רץ למעבדה חשבתי להתייעץ איתכם. דעתכם? נ.ב.לוח האם שלי הוא Epox 8k9a2, ושאר המפרט: Athlon xp 2000+ 512 DDR pc 2700 R9800Pro

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by itzikm,
    • 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. שלום. ביומיים האחרונים חוויתי אינספור ניתוקים של הדונגל WIFI שלי מדגם Edimax EW-7612UAn V2. ניסיתי 6 חיבורי USB ובכולם אני צריך לשחק עם הדונגל עד שהוא מצליח לעבוד לכמה דקות ואז שוב מתנתק. במחשב אחר הוא עובד חלק בלי בעיות. ניסיתי לעשות עדכון לדרייבר בעזרת driver booster וגם בעזרת TweakBit Driver Updater. בשתי התוכנות זה הראה שהדרייבר מותקן והכל בסדר ועל הדרך עדכן כל מיני דרייברים אחרים. לאחר שהמחשב עשה restart פתאום הכרטיס קול הפסיק לעבוד וכמו שאתם יכולים לראות בצד ימין למטה עכשיו יש עליו X בצבע אדום. בהתחלה שזה קרה ניתקתי וחיברתי את ה USB וזה עבד אך עכשיו זה כבר לא עוזר. ניסיתי (כמה פעמים) לכבות את המחשב ולהוציא מהחשמל, ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי והדלקה על מנ…

12. שלום חברים, יש לי לפטופ מסוג Samsung np300V5A-SD0IL מכיוון שהיה לו הרד דיסק מאד איטי (5400 סל"ד), קניתי כונן חדש מהיר יותר (500 ג'יגה של WD) והתקנתי בתוכו. כאן החלו הבעיות: התקנתי Windows 7 Home Premium כפי שהיה מותקן עליו במקור, התקנתי את הדרייברים של הWIFI והכל היה בסדר. אבל כאשר ניסיתי לסדר את רזולוצית המסך לרזולוציה הרגילה שלו (1366X768) האופציות היחידות שיש לי זה 800X600 או 1024X768. ניסיתי להוריד כל מיני דריברים וכו' וכלום לא עזר!! אני יושב על זה כבר יומיים וממש ממש נואש! (לפני שהחלפתי את ההרד דיסק הכל עבד בסדר, רק לאט). את ההרד דיסק הישן פירמטטתי ברוב טיפשותי! מה שכן, כשאני מחבר את ההרד דיסק הישן למחשב בעזרת כבך USB ונכנס ל-Disk managment אז אני רואה שיש Partition …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yo1000,

שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. כל עוד עובדים עליו, הוא עובד בסדר. מניחים לו לדקה - והוא עושה רסטרט. המחשב: Pentium D 2.66 Smithfield + 512MB DDR2-666MHz וספק גנרי מעפן (רכיבים בני +5 שנים) לוח GH-G41-ES2L וכונן קשיח של סיגייט נקנו לפני כמה חודשים. ביוס F9 עודכן שבוע שעבר. פאס אחד של Memtest לא מצא בעיות אבל הבדיקה הגיעה איכשהו ל-105% לפני שהוא התחיל את פאס 2. הבוקר השארתי אותו לטחון ממטסט עד אחה"צ, אני אעדכן כשיודיעו לי. משהו מוזר נוסף: הביוס ו-EasyTune מדווחים על טמפ' ומתחים תקינים, אבל OCCT טוען שמסילת 12V בפועל מקבלת 3-4V ("משתפר" ל- 6-7V תחת מאמץ). זה מה שאני יודע. אם תוכלו להציע פתרונות, או לבקש נתונים נוספים במידה והחסרתי, אני אודה לכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by יוספי,

יש לי מחשב שהיה עליו ווינדוס 7 התקנתי עליו ווינדוס 10 באמצעות דיסק און קי שהוגדר כ boot ההתקנה עברה חלק,המחשב עבר היסטרי בסיום ההתקנה (כפי שצריך) אבל כעת שהוא צריך להעלות את הווינדוס החדש הוא תקוע שעות במסך שבו רואים את הסמל של חלונות והוא חושב.... ניסיתי לכבות מחדש , אותה תקלה. ניסיתי להתקין מחדש עם דיסק און קי,אותה בעיה הדיסק און קי תקין והתקין טוב במחשב אחר רעיונות מה אפשר לעשות?

16. אני יודע שזו בעיית דרייברים/קצב רענון... קיבלתי FX5200 חדש מהקופסה (רק זמני, הלך לי הכרטיס המקורי שלי - בטיפול). הבעיה היא שכשאני מתקין דרייברים של NVIDIA אז בכניסה ל-WIN המסך משחיר וצריך לכבות את המחשב (/ריסטרט). כשאני מוחק את הדרייברים ועובד עם דרייבר ברירת המחדל של WIN אז הכל בסדר (אבל אי אפשר לעבוד ככה... איטי ביותר). מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 69,

שאלתי גם במספר פורומי חומרה אחרים כאן ב HWZONE, אבל בהחלט יתכן שהבעיה היא באחד הרכיבים שלא חשבתי עליו, לכן אני כותב גם כאן : מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונו…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by hlxp,

קניתי כרטיס PCI to USB - כרטיס הרחבה לעוד 4 יציאות USB. חיברתי את הכרטיס לSLOT PCI פנוי הדלקתי את המחשב ולא ראיתי שום סימן לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. חיברתי נגן MP3, מסומן לי על המסך USB CONNECTED אך המחשב לא מזהה אותו, כנ"ל עם מדפסת. לוח האם שלי ASUS kR7A. למישהו יש רעיון לגבי הבעיה ?

19. Started by hiden,

יש לי שני מחשבים והורדתי תוכנה בשם HD SENTIAL שבודקת את הטמפרטורה של הדיסק קשיח. שמתי אותה על המחשב החדש והוא מראה לי טמפ של 35-40 שזה נורמלי. החלטתי לנסות אותה על המחשב הישן(מבין השנייה) וראיתי שהטמפ' היא 54 מעלות! רציתי לדעת מה לדעתכם הבעיה במחשב... אני אישית חושב שזה מאווררים פגומים ואני ייקח אותו ליתקון, אבל אני רוצה להתייעץ קודם פה.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by yogevcohen8,

היי לאחרונה נרשמתי לפאנל שיווקי שמבטיח הטבה מסוימת תמורת הרשמה בתשלום סימלי חודשי אך צריך להרשם בזמן שלא יאוחר משבוע ימים. כמו שאתם מבינים הזמן תם ולא נירשמתי. המערכת מזהה אותי ומאפשרת לי רק במחיר המלא (והגבוה מאוד). הבנתי שאם אשנה את כתובת האיי פי שלי הפאנל בעצם יזהה אותי כמשתמש חדש... השאלה שלי איזו איי פי עלי לשנות פנימית או חיצונית. ואם חיצונית האם זה משהוא שאוכל לבצע לבד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shachar yakobi,

יש לי מחשב של Dell 500 ג’יגה אין עליו כלום חוץ מהפורטנייט ואני לא יודע אם זה מהאינטרנט או מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by amirn,

התקנתי 3DMARK06 גירסה אחרונה על ויסטה 32 כרטיס מסך ATI HD2600XT דרייברים 7.8 שהרצתי אותו יש את המסך של העלייה שכותב משהו כמו: checking system settings, this can take a minute אבל זה נתקע שם, הCPU עובד, הדיסק עובד וכלום לא קורה. אחרי כמה דקות המסך נהייה שחור ואין לי דרך לחזור (CTRL-ALT-DEL לא עובד) רק RESET פיסי למחשב. הרצתי BENCHMARKS אחרים שעבדו והרצתי משחקים שעבדו (DIRT, PES08...) רעיונות? ד"א, מישהו יודע איך מגיעים לDXDIAG של DX9? בויסטה שאני מריץ DXDIAG הוא מגיע לDX10, ושם אין ממש בדיקות כמו שהיה בDX9 תודה עריכה: מצאתי את זה ב FAQ של 3DMARK06: http://service.futuremark.com/support/search.jsp?cid=14&fid=1311

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. Started by yaki cohen,

בעל כונן (ssd (c וכונן נוסף בקיבולת 1 טרה בייט (d),בהגדרות שמירה של כונן להורדות הגדרתי את כונן D ,משום ומה מוריד שמירות משחק ועוד לכונן C ומקבל הודעות על חוסר מקום אחסון -----אנא עזרתכם !!

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by dvvon,

שלום הכונן דיסקטים שלי לא עובד , ואני בכלל לא רואה אותו במחשב שלי ניסיתי לעשות חפש חומרה והוא לא מצא לי ואני בדיכי תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.