תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מסך חדש, פחות משנה פתאום יש פס ורוד ולא בכל מקום שאני נמצאת, למשל באתרים הוא לא מופיע בעיקר בתוכנות לייטרום פוטושופ וכו.. האם אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב פיליפס בן 5 שנים. מופיע למעלה ברוחב פס לבן שבולט על רקע הכחול של שולחן עבודה. מה הסיבה לכך ? האם הבעיה במסך ? מצרף צילום תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום,.. לאחרונה מופיע פס ברוחב של כמ"מ בצד ימין של מסך מחשב נייד ACER 5102. הזזת המסך מעלימה ולפעמים משנה את צבע הפס. ברגע שמפסיקים להפעל כוח על המסך הפס חוזר ומפיע.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר זמן רב בזמן שאני מנגן סרטון ב youtube או ב BS player בחלקים מסויימים יש לי פס מרצד די דק לרוחב בחלק העליון של המסך אעשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש למי מסך DELL 2209WA לאחרונה שמתי לב לפס צהוב בצד השמאלי של המסך לכל האורך הפס בא והולך לפעמים הוא מפיע לכמה דקות ואז נעלם כשאני סוגר את החלון ולפעמים נשאר. בנוסף המסך לפעמים מהבהב בלי הפסקה כל תזוז של העכבר הוא עושה מסך שחור וחוזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש טל.
-
- 24 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המסך (הייתי מאשים את הכרטיס מסך?) נגיד אני רואה סדרות / משחק (סתם גולש באתרים הכל טוב) יש באמצע המסך פס כזה שעובר עד למעלה ונעלם, ואיפה שהוא עובר הוא מטשטש את המקום (כשהוא ממשיך לעלות המקום חוזר לרגיל ואיפה שהוא נמצא מטושטש)... באמצע סרטים ומשחקים זה ממש מעצבן ומוציא מריכוז. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? כרטיס מסך HD7970, מסך SyncMaster2333
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, האם הכרטיס שברשותי שבק חיים ? כרטיס מדגם Nvidia GTX 460 נמצא ברשותי מספר לא קטן של שנים. באמצע משחק המסך הפך שחור, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הרזולוציה גדלה ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס הודעה של Error 43 נסיתי לעדכן דרייבר, להתקין גרסה ישנה יותר שלו, פירוק הכרטיס והתקנה מחדש, ריסט ללוח האם. שום דבר לא עוזר. אני רואה מלא קווים קטים אדומים על המסך גם בעליית המחשב. המאוורר של הכרטיס נראה שעובד. חיבור המסך לכרטיס מובנה פותר את הבעיה של הקווים והרזולוציה. האם הכרטיס שבק חיים? האם ניתן לתקן? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. פתאום במהלך עבודה על המחשב נוצר מצב שבו המסך "התפצל" לשניים בצורה מעוותת, וחצי אחד היה מלא פסים אופקיים. ניסיתי לנתק את המסך (חיבור DVI) וכאשר חיברתי מחדש המחשב קרס לחלוטין. מצורפות למטה תמונות כיצד הכל נראה בעת ההפעלה. ניתן לראות שכבר במסך הראשוני של הלוח המצב לא טוב בכלל. נראה כרגע שרק חיבור אחד משני חיבורי ה DVI עובד (זה שחיברתי אליו וגרם לקריסת המחשב - לא פועל). נראה שהזכרונות תקינים. ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד ובמקומות שונים והתוצאה זהה. ניתקתי את הכרטיס, ניקיתי מאבק עם אוויר, וניקיתי את המגעים שלו עם אלכוהול 70%. דאגתי לנקות את הסלוט בלוח עם אוויר, הוא נקי. הווינדוס עולה רק ב SAFE MODE, כאשר התפריטים מלאים פסים או ריבועים. ב…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עזבתי את המחשב בצהריים מבלי לכבותו במצב תקין לגמרי. חזרתי אליו כעת ומצאתי את התמונה קפואה ומשובשת. בניסיון ל-boot ראיתי מיד עם האתחול את הפסים האנכיים שפי שניתן לראות בצילומים המצ"ב להודעה. ניסיון לבצע boot רגיל נכשל. ניסיון לבצע boot ל-safe mode עובר בהצלחה. כרטיס המסך הנו Leadtek 8800GTS (עלה לי המון בעבר... ) הרגשת הלב שלי... הלך כרטיס המסך.. מה דעתכם? ד.א. מסתבר בנוסף כי למרות שהמחשב כרגע מושבת, ברגע שכבל הרשת שמחובר אליו, מתחבר לנתב (של אורנג') כל הרשת בבית משתגעת. כלל לא ניתן לגלוש באינטרנט. מה קורה כאן?? תודה, אמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ערב טוב חברה, יש לי בזמן האחרון פסים כאלה שעוברים במסך, לא ממש רואים אותם שהמסך לא כהה מאוד (שחור), אבל בכל אופן, יש דרך להיפתר מזה? יכול להיות שזה נגרם ממגנטיות של רמקולים ליד המסך?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן כולם, אז ככה.. כל פעם שהייתי מחבר משהו ל-USB שבקדמת המארז, המחשב היה נכבה.. לאחר, שבטפשותי הרבה, גרמתי למחשב להיכבה 3 פעמים ברציפות - בפעם הרביעית שהוא נדלק, הוא הופיע עם פסים ירוקים אנכיים על המסך. הפסים מופיעים כבר כשהמחשב עולה.. החלק היותר מוזר זה שדווקא בווינדוס, לא מופיעים הפסים (למרות שאם לעיתים יש תמונה למשל ויש בה ריכוז של צבע שחור במקום מסוים - לפעמים, לא תמיד, רואים נקודות ירוקות מבצבצות, מופיעות ונעלמות במהירות..).. אגב, בדקתי זכרונות - הוצאתי אחד, הדלקתי, הוצאתי שני, החזרתי את הראשון, הדלקתי - עדיין יש פסים ירוקים (אז או ששני הזכרונות דפוקים, או שהבעיה היא לא בזכרונות) אגב, לגבי ה-USB - פתחתי את המחשב וחיברתי אותם בחיבור אחר ללוח אם, והבעיה נפתרה.. כנראה …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ליפני כמה ימים הפעלתי את המחשב ופתאום ראיתי הרבה פסים ירוקים על המסך. יש לציין שהמחשב לא עבר OC כלל . הטמפרטורות תקינות. הכרטיס מסך הוא 9800GTX נקנה ליפני 3 שנים בערך {כבר לא באחריות} הלוח אם הוא של גיגה בייט - P35-S3L הלוח ללא כרטיס מסך מובנה. הדרייבים הכי מעודכנים. נבדק עם קיימים קבלים נפוחים על הלוח אם וגם על הכרטיס מסך ולא נמצא כלום . המחשב נבדק על כמה מסכים ועם כמה כבלים שונים ...והתוצאה זהה. מעבר לכך חשוב לציין שחוץ מזה המחשב תקין לחלוטין ועובד כמעט כרגיל . לעיתים רחוקות הוא נתקע ואני מבצע ריסטרס. הפסים הירוקים מופיעים כבר בשלב של הפוסט ובביוס בשלב זה כמעט כל המסך ירוק . כאשר ה-WIN עולה יש מספר רב של פסים ירוקים על המסך מקבילים זה לזה . לאחר שהסרתי את הדריי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה מהזמן האחרון... מדי פעם (כל כמה ימים) פתאום במהלך העבודה יש כמו פסים ירוקים שמופיעים לפתע על המסך, ולרוב לאחר מכן המסך קופא, ואני נדרש לעשות ריסטרט. זה מרגיש לי כמו איזשהו זרם חשמלי, אבל אולי זה משהו אחר. מישהו אי פעם נתקל בדבר דומה, ואם יש דרך לפתור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הופיעו לי פסים ירוקים לאורך המסך. יש לי כרטיס של ATI - RADEON 9500 PRO ואני חושד שהבעיה בו. האמת שזה כבר קרה לי בעבר וגליתי שהמאוורר של הכרטיס לא עובד, אז קניתי גוף קירור לכרטיס ועכשיו הוא עובד. הוצאתי את הכרטיס וניקיתי אותו אך הבעיה לא נפתרה.... מה דעתכם? אולי הבעיה במסך עצמו ולא בכרטיס, או אולי במקום אחר שאני לא חושב עליו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה מוזרה שהופיעה היום ואני לא מצליח לפתור. המסך שלי הוא Dell 2007wfp, כרטיס המסך הוא GeForce 8800gts, לוח אם Gigabyte 965p-ds3. במהלך היום פתאום המסך התחיל להראות פסים ירוקים לכמה שניות ולאחר מכן להיתקע ולהשחיר. עשיתי ריסט וזה הסתדר לכמה דקות ואז שוב חזר. כיביתי את המחשב ונתתי לו לנוח לעשר דקות ולאחר מכן הדלקתי שוב והכל חזר להיות תקין, אבל אחרי בערך רבע שעה שוב אותה תקלה. כעת גם ריסט או מנוחה לא עוזרים ומופיעים הקווים על המסך (אבל הוא לא נתקע יותר). אני מצרף צילום מסך של המסך. הפסים מופיעים גם כשהמחשב עולה לפני הכניסה למערכת ההפעלה (!!!). הכל הראה כאילו המסך נדפק וכדי לפתור את הבעיה החלפתי למסך אחר שיש לי בבית ולהפתעתי הקווים מופיעים גם על מסך אחר!!!! כל…
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 6500. כאשר אני רוצה לצלם דפים במדפסת באמצעות מזין מסמכים אוטומטי מופיעים פסים לאורך הדף שצולם. ניסיתי לפתור את העניין דרך תוכנת HP שהגיעה עם המדפסת ("מסייע ההדפסות של HP" ) יש שם אופציה : יישור ראשי הדפסה". עשיתי ונרשם כי היישור נכשל. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה, ניבר
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן,משום מקום אתמול התחילה לי בעיה במחשב שהמחשב לא מסוגל לטעון את הרזולוציה המקסימלית של המסך (1920x1200).המסך הוא Samsung T260HD.הכרטיס מסך HD 6870.ניסיתי לעדכן דרייברים ללא הצלחה, גם ב-Safe Mode.חשבתי שמדובר בבעית זכרונות אז הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר.כשאני מפעיל Safe Mode המחשב עולה (לא ברזולוציה הטבעית כמובן). כשאני מפעיל את המחשב בצורה רגילה הוא מגיע למסך כניסה, אני שם את הסיסמה והוא פשוט מרסט את עצמו, צירפתי תמונה).כרגע מה שקורה זה שנעלם לי הדרייבר של המסך וגם של הכרטיס מסך.המסך עובד נהדר במצב טלויזיה (HDMI) אז ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.זו התופעה:http://up415.siz.co.il/up2/ymzymtznvwyh.jpegמה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, פעם ביומיים עד ארבעה אני פתאום רואה פסים על המסך. זה תוקע את המחשב וריסטרט הוא הפיתרון היחידי שמצאתי. המפרט בצד. יש לציין שזה גם קרה לי במחשב הקודם: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-965GM-S2 ASUS GeForce 250GTS 1GB 2x2GB DDR2 OCZ 800MHz Corsair VX450W כמו שניתן לראות הרכיבים היחידים שלא שידרגתי הם הכרטיס מסך והספק כוח(הארדיסקים הוחלפו גם כן, מה שמבטל את האופציה שהWINDOWS הינה הבעיה). איזה רכיב פגום? יש דרך לבדוק בלי כרטיס\ספק ספייר? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. אני רואה פסים על המסך שלי ,וחוסר צבעים. (פסים שנראים פעם לרוחב ופעם לאורך ) כרטים מסך ATI9800 כאשר אני מזיז את הכרטיס בעודו עובד אז הפסים משתנים . האם הכרטיס מתחיל לשבוק חיים או שאפר לתקן דבר כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי לפני רגע שמתי לב שהופיע אצלי על המסך פס צבעוני למעלה מהצד, לא גדול. חשבתי שזה המסך, למרות שלא פגעתי בו. החלטתי לאתחל את המחשב, והפס נעלם כשXP התחיל בתהליך הכיבוי (לאחר שכל האייקונים נעלמו). זה אומר שזה בעיה בכרטיס המסך? התחמם? למרות ששיחקתי במשחק שלא דורש הרבה משאבים - World of Warcraft. והכרטיס יחסית חדש ולא זול: GTS 8800. עכשיו הכל בסדר, אבל אני מפחד שזה יחזור ויהיה יותר נזק. מה עושים? יש לי עדיין אחריות.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את הכרטיס 280X DUal X המשומש מ TMS, לאחר שהרכבתי וחיברתי אותו הכרטיס עולה עם פסים על המסך, לאחר התקנת דרייבר בכלל לא עלה, הסבירות היא שהבעיה בכרטיס נכון? גם כרטיס הONBOARD עובד בסדר מחשב חדש עם ספק Huntkey apfc 700W
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין (לפחות בפורום) אדם שלא נתקל במחשב (כמעט תמיד נייד) שעל צגו המהודר פסים צבעוניים אנכיים, שלא אמורים להיות שם. במקרים הקלים בד"כ קו אחד או שניים, בעלי צבע ירוק או סגול, במיקומים שונים במסך. ואז הם מתחילים להתרבות: במקרים המתקדמים, נהוג לראות פסים אנכיים בשלל צבעי הקשת על המסך, חלקם מרצדים בשני צבעים שונים, ולבסוף מכסים את המסך ברקמה אפריקאית מרהיבה שלא מאפשרת עבודה במחשב. ועכשיו, נשאלת השאלה- למה? מה הגורם למצב? האינטואיציה אומרת מסך פגום, אבל ברוב האתרים שחיפשתי טוענים שמדובר בבעיות חומרה, כמו לוח אם תקול או GPU שהולחם ברשלנות ללוח. מישהו יכול לתת לי הסבר מהו הגורם השכיח למצבים כאלה? ואיך לטפל בהם בלי ללכת למעבדה? אודה מאוד למי שיעזור לי וישלים את ההשכלה הכללית שלי.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה על המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו לחלקי רוחב לא שווים..... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה....
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחבר את הטלביזיה עם כבל SVIDEO בחודש האחרון התחילו להופיע ברקע פסים שחורים שלפעמים עומדים ולפעמים זזים מישהו נתקל במשהו דומה ? הכרטיס הוא רדיאון X800XL
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-