עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום קודם הבעיה: יש לי מחשב פנטיום 3 ומגה הרץ: 500 זיכרון:320 כרטיס מסך:גיפורס2 ואני משחק בוא קונטר סטרייק בלי בעיה עובד ממש יופי חלק!.... עכשיו הבעיה היא שאתמול הרכבתי מחשב סלרון 733 מגה הרץ והעברתי את הזיכרון הכרטיס מסך מהפנטיום 3 למחשב שהרכבתי(733) את הכרטיס מסך וזיכרון(הכרטיס מסך גיפורס 2mx) ויש למחשב שהרכבתי הרדיסק שעושה רעש כזה לפעמים של חריקות קטנות כאלה אז שאני מפעיל בוא את המשחק קונטר רק ליפעמים עובד לרוב המחשב ניתקע לגמרי העכבר גם ניתקע ואיאפשר לעשות כלום עד שלוחצים על הכפתור rest זאת הבעיה..... מה הבעיה למה הוא ניתקע?? ניסיתי להתקין winxp מחדש... לא עזר בכלל גם את המשחק התקנתי מחדש דרייברים של כרטיס מסך דייריקס גם התקנתי הכל בקיצור אבל לא הולך איל פותרים את זה?…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  2. Started by yirmio,

יש לי צורב DVD של LG. הכונן עצמו עובד וקורא דיסיקים רגילים, אבל דיסקים של DVD הוא לא קורא... כשאני בא לצרוב דיסקים בנרו, מופיע לי פס אפור למטה שאומר שהוא מחכה לכונן שיהיה מוכן... והוא עדיין מחכה... מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לחבר שלי בעית ריסטארטים....המחשב עושה לו ריסטארט כל כמה דקות.... בדקנו עם SANDRA SIS SOFTWARE וזה מראה לנו שהמעבד (PENTUME 3000) הוא בטמפרטורה של 55 מעלות ושהלוח אם בטמפרטורה של 50 מעלות.......זה מראה גם סימן אזהרה ליד ואומר שזה מסוכן בלה בלה בלה.... יש במארז מאווררים שגורמים לסירקולציה של אוויר וגם ניקינו ת'מאווררים... השאלה שלי היא מה יכול לגרום ללוח אם להתחמם???(בדרך כלל זה המעבד מתחמם לא?) (הטמפרטורה של המעבד נורמלית לא?)

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by A.M,

שמעו אנשים תקשיבו יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה בכונן D יש לי ווינדוס XP ובכונן C יש לי ווינדוס 98 .. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב .. תגידו אני יכול בכלל לפרמט את המחשב כי שאני מנסה לעלות את האתחול דרך הדיסק של הווינדוס זה נתקע ורשום לי במסך WINDOWS setup is starting תודה לעוזירם ..

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  5. Started by A.M,

אני מנסה לפרמט את המחשב אבל אין לי את התקליטון אתחול של הווינדוס.. ועכשיו אני מנסה לשנות בביוס את הגדרה שתיהיה על הסידי רום.. אבל אני לא מצליח מקווה שתעזרו לי בבקשה כי המחשב שלי כבר עוד מעט גוסס בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. Started by yot,

שלום לכולם, המחשב שלי קורס אחרי כמה דקות משחק. אני משחק משהו, ואז הוא נכבה פתאומיות והמאווררים ממשיכים לעבוד (מוזר לא?) אני דיי בטוח שזאת לא בעיית התחממות מכיוון שהמזגן עובד והטמפ' קרירה וכל המאווררים עובדים והדלת פתוחה. זה התחיל רק בימים האחרונים ואני לא יודע למה זה קורה, למישהו יש רעיונות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by arefrosa2,

לא מזמן בזמן שהשתמשתי במיקרופון שמעתי מין רעש . לאחר הרעש המיקרופון כבר לא עבד... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אך ללא הצלחה. אני מעוניין לשפעל מיקרופון במחשב שלי בעלות כמה שיותר נמוכה . איך אפשר לעשות זאת? מפרט המחשב שלי: לוח אם GB850 INTEL כרטיס קול PINNACLE (אני לא רוצה להחליף). בנוסף אין לי יותר כניסות PCI פנויות על לוח האם(אוכל לפנות אחת אם לא תהיה ברירה).

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. Started by gjook,

יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. MSI NEO2-S לוח 2.4 מעבד צורב,סידי כ.מסך גיפה 5200 דידיאר 1 256X2 מאוורר מאחורי,על הציפסט כרטיס רשת והרד דיסק 80 GB

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  11. Started by h_yoav,

שלום יש לי מחשב נייד שהלך לו הסידי רום אז קנינו אחד חיצוני שמתחבר בusb עכשיו אני צריל לפרמט את המחשב מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה עם הכונן החיצוני כי הוא לא מזהה אותו בביוס כמו במחשבים החדשים כי הוא די ישן... שמעתי שאפשר לעשות דיסקט boot לסידי רום החיצוני אבל אני לא יודע איך... אם למישהו יש מאמר או יודע איך אני ישמח להסבר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. בעיה במארז של raidmax איך מכבים את האורות במארז? יש כפתור? משהו?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. שלום חבר שלי הביא לי כרטיס טלוויזיה life view fly video 2000 או משהו כזה.. לא זוכר את השם המלא... היינו בבית שלו ווידינו שזה עובד.. פירקנו מהמחשב שלו שמנו בשלי התקנתי את הדרייבר לדעתי כמו שצריך והוא פשוט לא עובד!! אין לי מושג מה לעשות.. התקנתי את התוכנה ההיא שקיבלתי חיברתי ליציאה של הממיר לאיפה שיוצאת הטלוויזיה.. ניסיתי גם עם היציאה שמוציאה גם מתח אבל פשוט כלום... זה קשור לזה שיש לי יס ולא הוט או משו כזה.. כי אני פשוט כבר מת להתשמש בו... אם יש צורך אני אוסיף תמונות... תודה רבה רבה רבה מקווה שתעזרו רועי

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  16. Started by johnyG,

שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.

17. שלום לכולם\כולן.......... לאחרונה קניתי מחשב חדש: amd 3000+ 939, עם זיכרון של 1GB v-data אבל קורה לי לפעמים שהמסך נהיה כחול עם כיתוב, אני לא מצליח לקרוא כי בדיוק שניה לאחר מכן הוא עושה restart אוטומטי......... מה עושים?? התקנתי דרייברים חדשים גם של כרטיס המסך, לוח האם של abit לא זיהה בעיה עם החיווי המיוחד שלו...... אולי הזיכרון דפוק או שזהו בעצם וירוס עצבני שפשוט השאיר "עקבות"??? בבקשה עיזרו לי.......

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. Started by trxman,

שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  19. Started by guyfaran,

שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל http://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66 160גיגה אבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב... יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיף תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. שלום אני שיחקתי אתמול במשחק ובעצה המחשב כיבה את עצמו ומתי שאני מנשא להפעיל הוא פעול כמה שניות ואז נכבה מה זה יכול היות

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar *לא הבנתי למה נעלת תדיון הקודם שאני אפתח שוב?ממש לא מובן גם על מה קיבלתי אזהרה שעשרות מקפיצים ולא מקבלים אזהרה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by fatbox,

שלום לכולם יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים, המחשב החל לקפוא במהלך משחקים למרות נסיונות לפתור ולמצוא פתרון לא הגעתי לשום מקום. אתמול בנוסף לבעיית המשחקים נוספה לתקיעות גם תקיעות בהרצת סרטים, שזאת בעיה חדשה לגמרי עד אתמול ראיתי סרטים בכיף ופתאום בום כל הזמן קופא בהרצת הסרט. לאחר קריאה קצת על הנושא גיליתי שיכול מאוד להיות שהבעיה היא הספק ג'נרי שיש לי שגורם לבעיות, אבל שאלתי היא האם לפני שאני רץ לקנות ספק חדש יכול להיות שיש בעיה במשהו אחר שיכול לגרום לזה , או איזה רעיונות לנסות לפתור את הבעיה בצורה פשוטה יותר לפני שאני אקנה ספק. יש לי כרטיס מסך של leadtek gf6800 שיש לי עדין אחריות עליו יכול להיות שהוא הגורם לבעיה?? בדקתי טפ' של הכרטיס מסך, מעבד, בדקתי את כל המאווררים אם הם עו…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. Started by Xgil,

שלום, קניתי מחשב חדש amd 64bit 3000+ venice s-939 gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 ATI RADEON 9800PRO 128mb 256bit 2 כרטיסים של 256 בעצם שפועלים ב- DUAL עכשיו הבעיה שלי היא ככה: יש לי כרטיס זיכרון מיותר.. של 256 מחברה שונה. אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף אותו למחשב ולהגדיל את הזיכרון ולהוריד את ה- DUAL או להשאיר אותו בחוץ... עכשיו עוד בעיה , אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי להוסיף כרטיס של חברה שונה למחשב או אם זה בכלל ישתלם מבחינת הביצועים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  24. אני כרגע משתמש בכרטיס הקול הבנוי ALC850 של REALTEK( ) הוא בעל 8 ערוצים,בכל מקרה כשאני מפעיל שירים יש לו DELAY מסויים ושומעים כל מיני רעשים מהרמקולים (אך ורק בשמיעת שירים ובהרצת משחקים!) מה שיותר מוזר זה שהרעשים הולכים וגדלים עד שבקושי שומעים את השיר כאשר אני משתמש בגלגלת באתרים באינטרנט,אני יודע מה אתם חושבים(הבעיה היא בעכבר) אבל לא,החלפתי עכבר והבעיה עדיין נשארת,חשבתי שהבעיה היא ברמקולים וגם אותם החלפתי ונשארה הבעיה הזאת,שיחזרתי את המחשב ללפני שבוע שאז הסאונד היה עובד מעולה ועדיין יש רעשים מעצבנים כאלה מהרמקולים,מה עושים?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. Started by oitb,

ביעקרון אני יודע את רוב הדברים הבסיסים, אבל אם מישהו יודע על מדריך טוב זה יוכל לעזור.

דיונים חדשים בפורומים