עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by el perro,

יש לי עכבר intelimouse 4 explorer של מיקרוסופט, בזמן האחרון הכפתור השמאלי התחיל לעבוד בצורה ממש קשה, אני צריך ללחוץ יחסית חזק בשביל לתפעל אותו. בנוסף גלגל הגלילה הפסיק לעבוד לחלוטין. יש איזושהי דרך לפתוח את העכבר הזה לראות מה הבעיה? אני לא מצליח לפתוח (אין לו ברגים) ואני מפחד לשבור משהו.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  2. שאני מפרמט את המחשב והפירמוט נתקע ולא מתסתיים איך אני יודע שהבעיה בHD או בלוח?

3. Started by swisaavi,

אפשר לנעול... זה הסתדר לבד.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המחשב: כשאני שם שירים בווינאמפ השירים מנגנים רק לא שומעים כלום וכך גם שאני נכנס למשחקי מחשב אין קול בכלל אבל אם אני שם את אותם שירים בווינדוס מדיה פלייר לדוגמא שומעים אותם רגיל כאילו יש פתאום קול במחשב.....מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?? תודה

5. פתאום המסך/כרטיס מסך שלי החליט שהור רוצה לעבוד עם 4BIT צבעים ובקצב רענון נראה לי 60 הרץ. יש לי GAINWARD GF FX5200 128 MB בן שנה וקצת ופתאום היום הוא החליט להשתגע: http://web.1asphost.com/genia/myscreen.JPG אני כרגע מוריד תדריבר החדש מהאתר של אנוידיה. יש לציין שמקודם היה מותקן אצלי הדריבר 78 משהו ואתמול שיחקתי בערך שעתיים(אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) במשחק משנת 2003 XIII וגם אחרי ששיחקתי המחשב עבד מעולה במשך עוד 3 או 4 שעות.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. לאחר שעשיתי עידכון ביוס כושל וכתוצאה ממנו המערכת לא הגיע לPOST SCREEN (כל המנורות דולקות כשאני מדליק את המחשב ואין SIGNAL מהמסך) הייתי בטוח שהלוח נדפק, לקחתי את הלוח להחלפה באחריות ובבדיקה שעשו לידי ראיתי שהלוח עובד כמו שצריך... חזרתי הביתה מתוסכל מנסה להבין למה אין פוסט, הוצאתי הכל והרכבתי מחדש והבעיה נמשכה.. לבסוף לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים קרובה שקרובה לבית שלי (הם לקוחות אצלי איפה שאני עובד אז הם היחידים שיכלתי לסמוך עליהם קצת) מהמסקנה שהם הגיעו אליה, הם בדקו לידי כל דבר במחשב ושום דבר לא עזר חוץ מחלפת המעבד (שאת זה הם ביצעו לא לידי) המעבדה התקשרו אלי אחרי שהכתי מהם ואמרו לי שהבעיה היא במעבד, הם כדברם לקחו מעבד אחר (תושבת 478 כמו שהיה לי) חיברו אותו ללוח ויש פוסט וה…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  8. שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by B@LENO,

שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. השארתי את האינטרנט דולק כבר כמה פעמים כמה שעות אחרי שאני חוזר זה מתנתק איך אפשר להשאיר אותו שיהיה דולק פלייייז !?!!?!?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  12. מישו יודע איך אני מסדר ת'בעיה הזאת האתר מוצג לי נורא מוזר פתאום בפייר פוקס [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by lader,

במסך LCD שלי כשאני למשל סוגר תיקיה בשולחן העבודה נשארות שאריות מהתמונה ואני צריך לרענן את שולחן העבודה כדי שהשאריות יעלמו. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. Started by shahar07,

יש לי 2 הארד דיסקים אשר מופעלים בשיטת raid, לאחרונה בצעתי עדכון לביוס (asus p5w deluxe) וכאשר המערכת עלתה ראיתי שב device manager תחת IDE ATA CONTROLERS ישנם שני ATA cannal 0 שני ATA channal 1 ו 2 ו על עוד 1 נוסף כתוב intel 82801g ICH7 FAMILY ועל השני standart doel cannal לפי מה שאני זוכר לפני זה זה לא היה ככה, האם אני צריך להגדיר את RAID 0 מחדש ?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. טוב קודם כל שלום. יש לי כרטיס ראדיאון x800xl עם יציאה מיוחדת כזאת שאליה מתחבר מין מפצל כזה. כמדומני קוראים לזה vivo. עכשיו חיברתי את המפצל לכרטיס מסך ולמפצל חיברתי כבל s-video סטנדרטי (ליציאת s-video out שבמפצל) ומשם לטלויזיה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הטלויזיה..ניסיתי הכול..ניסיתי לחייב אותו למצוא וניסיתי עם ati tray tool אבל כלום לא עוזר שום דבר לא משתנה בטלויזיה.כאילו לא חיברתי אליה כלום.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. וניסיתי תווינדוס אפדייט והוא לא עובד ומחקתי את כל הוירוסים עם כל מיני תוכנות מה לעשות אם יש למישהו להמליץ על איזה תוכנה טובה...

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  17. שלום! לאור המלצות בפורום מפרטי מחשב, נקנה לחבר מחשב חדש, מבוסס AMD X2 3800 עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. על הלוח כרטיס מובנה Geforce 6150 של nVidia. ללוח יציאת DVI ויציאת אנלוג D-SUB. כאשר חיברנו מסך CRT (לצורך ההתקנה, המסך שנקנה הוא LCD ) - לא מתקבלת תמונה על המסך - פשוט לא רואים (הנורית מהבהבת כאילו הוא ב-stand-bye). כאשר מנתקים לחלוטין את המסך - מופיעה ההודעה No Signal (שאינה מופיעה כשהוא מחובר). המסך הוא CRT של חברת CTX ועובד חלק עם מחשב אחר. מישהו יכול לזרוק איזו עצם?! תודה. ציטוט של המפרט שנקנה:

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by arthur16,

יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  19. שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by Azmodan,

יש לי disk on key , יחסית ישן (של 128). מערכת ההפעלה היא windows xp. לפני שבוע, כאשר חיברתי אותו למחשב, המחשב לא הגיב ולא זיהה אותו. ניסיתי במספר מחשבים אחרים (כולם windows xp) - כלום. הייתי מוותר עליו וזורק אותו בשנייה, אבל יש לי עליו מידע חשוב של הלימודים שיהיה קשה לשחזרו. האם למישהו יש רעיון מה לעשות (את האופציה של לפנות לחברה אני שומר לסוף). כל הצעה תתקבל, גם אם אתכם חושבים שהדבר יוביל למחיקת החומר השמור, הדבר יהיה על אחריותי.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by stam,

נעלם לי הקול במחשב קניתי כרטיס קול חדש התקנתי את הדרייור הוא מזוהה במנהל ההתקנים כמו שצריך והחלפתי גם רמקולים כדי להיות בטוח ועדיין כלום אין קול!!! למישהו יש רעיון מה עוד לבדוק???????

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by miki26,

ניסיתי לפתור לבד דרך ה FAQ אבל לא הצלחתי לכן לפניכם הבעיה: עבדתי על מחשב עם לוח אם של ASUS זכרון של אלקסיר 256 עם מהירות 266 מעבד סלרון 1700 XP עם חבילת השירות השנייה. לפני שבוע קניתי לוח אם של ABIT NF7M ומעבד SEMPRON 2300 וזכרון A-DATA 256 מהירות 400 כדי לשדרג . החלפתי את הלוח והמעבד ואת הזכרון הישן הוספתי ביחד עם החדש. אחרי ההחלפה קצת לפני שהלוגו של וינדוס XP עולה יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז המערכת עושה ריסטרט. אין לי אפשרות לבטל את הריסטרט כי עדיין לא הצלחתי להכנס לוינדוס ולכן אני לא יודע מה יש במסך הכחול... ניסיתי לשחק עם הזכרונות לא עזר מה שכן המחשב לפעמים אומר לי שהמהירות של המעבד לא מותאמת וצריך להתאים אותה והוא אומר זאת אחרי ה POST אולי אם אני מחליף לוח אם ומעבד …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by nadav77,

פירמוטו לי את המחשב ואין לי את הדיסקים של הדריברים ואני יודע מה השם של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול איך אני יוכל לדעת מה השם של שתי הכרטיסים

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  24. אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by gorff5,

שלום לכולם יש לי מחשב amd 64 bit 3000 לוח אם גיגהביט 512 זיכרון hard disk 80 giga ניראה לי sata דיסק windows sp1 מקורי בכל חודש ה win קורס ... לפעמים ביגלל ה norton לפעמים ביגללה office ולפעמים מסתם תוכנה אחרת אך הסתדרתי... היום ניסיתי לעשות פורמט בפני שהמחשב לא עבד ולא עלה ה win ... פירמטתי... כשסימתי שניה אחר כך ה win נתן הודעה שגיאה(שאומרת "למחוק את האנטיוירוס או משהו"למרות שזה גמר לפרמט...ככה שאני לא מצליח להפעיל ה win אחרי הפורמט.. ליפני שעשיתי פורמט ולא עלה הwin המחשב כתב לי הודעה שחסר קובץ בשם hal.dll... אחרי שעשיתי פורמט המחשב כתב לי שהוא לא מצליח להעלות את ה win וכותב NTLDR MISSING עכשיו לא משנה מה אני יעשה נידפקתי....... אני לא מצליח להתקין את הwin....מה לעשותת…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים