תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
משחקים עובדים טוב עד לקטע מסויים ופתאום מתחילים לעבוד בשיא האיטיות זה קשור למחשב ? או שזה יכול להיות קשור גם למשחק ? יכול להיות כי לא התקנתי את הPATCH שאמור היה להתקין בגלל זה זה איטי? ואני סוגר הכל לא משאיר שום תוכניות פתוחות אפילו לא מחובר לאינטרנט והמשחקים פשוט איטיים מפרט של המחשב שלי : PENTIUM ® d cpu 3.00 ghz ram 2.00 gb .2.99 ghz כרטיס מסך NIVIDA GEFORCE 8400GS
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
איך אני מחליפה את הפורמט של המחיצה בניהול דיסק הSSD שלי לNTFS הוא רושם לי הודעת שגיאה כזאת:ERROR UNMOUNTING/DEV/MVMEON1Q3:TARGET IS BUSYׂ מה אניע ושה ? אם אני לא מחליפה את הפורמט של המחיצה הווינדוס לא נותן לי להתקין אותו כי כל המחיצות שלי משום מה הוגדרו לא בפורמט של NTFS
-
- 1 תגובה
- 7.2k צפיות
-
-
היי, ערב טוב אתמול בלילה (3) שמתי להורדה כמה קבצים ביוטורנט, והלכתי לישון. היום בבוקר (12) קמתי וגיליתי שהמחשב מכובה. חשבתי שמישהו כיבה אבל כשניסיתי להדליק ראיתי את ההודעה הבאה: a disk read error occurred, press crl+alt+del to restart אין לי מושג למה זה ואין לי מושג מה לעשות.. הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את המחשב ולנקות אותו, מעבר לזה אני לא רוצה לגעת בלי לדעת מה אני עושה... בבקשה תעזרו לי, תודה רבה מראש!! דור
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
בטעות ביטלתי את הרשאות המנהל ועכשיו נחסמה לי הגישה לכל הקבצים שלי מה יש לעשות???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות אשמח אם תעזרו לי.... 1.שכשאני מעלה את המחשב כל הזמן נהייה לי Check Hard Disk לכמה שניות-שזה אומר שנעשית בדיקה של הארד דיסק שלי וזה לוקח כחצי דקה בערך-עד עכשיו זה לא היה אני ישמח לדעת למה זה קורה לי עכשיו??? 2.קניתי כרטיס מסך חדש ולאחר שיברתי אותו ועשיתי שכפול מסך והגדרתי שבמסך המשני יהיה וידאו במסך מלא-עדיין זה לא מופיע במסך מלא אלא ברגיל משוכפל??? הכרטיס מסך הוא Nx8800 ....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את ה כונן החדש שלי היום MAXTOR 40GB 7200RPM זה לא משנה ממש. התקנתי אותו פיתאום קופץ לי מאין כזה שגיאה Primary Ide Channel 80 Conducator Connector לא היה לי אף פעם את השגיאה הזאת ואחרי שהחזרתי הכל לרגיל עדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה מעט לי תמחשב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה: המדפסת הוציאה כתמים בצבע כחול אז הוצאתי והכנסתי את הטונר(דיו) ואז צצה בעיה אחרת הנורה של הטונר הכחול התחילה להבהב ומא המדפסת לא מדפיסה.. מה הבעיה? ניסיתי לשלוף שוב את הטונר ולהחזיר ולכבות את המדפסת והתקנתי אפילו דריבר מעודכן תודה לכל מתייחס...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
איזה הגדרות מומלצות לכונן קינגסטון ssd עם WD black למיהירות מרבית הלוח גיגהבייט ציפ 97 .אני שמעתי שאפשר להעיץ את ה WD עם sad איזה הגדרות כידי???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel 865p rock lake היו לו 2 סלוטים של 256mb לאחרונה קניתי עוד 2 סלוטים של 512mb הבעיה היא: ברגע שאני מחבר את הזכרון באתחול של המחשב הוא אומר שיש בעיה עם ה- dim ניסיתי את כל האפשריות והוא תמיד אומר כך האם מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
חיברתי לכרטיס מסך שלי (gefore7300) שני מסכים וזה עבד לאחר שתי דקות המחשב נתקה ולא עלה יותר שהוא עולה מופיע ההודעה Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מה לעשות ? צריך תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מערכת סטריאו חדשה, ובתור מקור אני משתמש במחשב שמחובר לVDAC של MF. כדי לחבר ביניהם, השתמשתי עד עכשיו בכבל USB רגיל. בעקבות המלצות קניתי כבל SPDIF כדי לחבר בין המחשב לVDAC. זה הכבל: חיברתי צד אחד שלו ליציאת SPDIF OUT במחשב (השקע הצהוב): וצד שני לCOAXIAL INPUT בVDAC: (הכניסה המוזהבת) המחשב לא קולט את המכשיר שמחובר בצורה הזאת. המוכר בחנות אמר שהכבל מתאים, אבל החיבור לא יושב טוב ובמיוחד בVDAC קשה לחבר אותו. יכול להיות שהכבל לא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? יש לי בעיה במחשב ותהיתי אם תוכלו לאשר את מה שניסיתי, ותגיעו לאותה מסקנה שאני הגעתי. פעם אחת, בזמן שגלשתי לי באינטרנט (לא ביצעתי באותו זמן פעולה ספציפית במחשב), המסך השחיר והראה לי הודעת no signal. פתחתי ת'מחשב והתחלתי לנתק ולחבר את הכבל של המסך, בתקווה שיהיה שינוי... אין. לקחתי את המסך ואת הכבל שלו למחשב אחר. חיברתי, והמסך עבד. כלומר - הבעיה לא במסך. חזרתי למחשב שלי, פתחתי וסתם נגעתי בכרטיס מסך. חיברתי את המסך והופה, המסך עבד! 2 דקות אחרי שוב המסך השחיר והציג את ההודעה no signal. היום, חודשיים אחרי, אני מנסה שוב ושוב להדליק את המחשב, ועדיין המסך לא מזהה את המחשב כקלט. ראוי לציין, שכשאני מדליק את המחשב, כל המאווררים והאורות בכרטיס מסך דולקים (כלומר לא נר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ביום שישי האחרון המחשב שלי אבא שלי פתאום נכבה בזמן שהוא גלש בדפדפן. אחר כך כשהמחשב הושאר לעבוד במשך הלילה הוא נכבה גם. הכיבויים הרנדומאליים נמשכו ואני לקחתי את המחשב לבדיקה. המפרט- מעבד AMD ATHLON5200+ זיכרון ג'יגה DDR2 כרטיס מסך HD 3670 לוח אם ג'יגבייט GA-MA78GM- S2H בהתחלה הרצתי FUR MARK כשעתיים ברצף והמחשב לא קרס. אחר כך הרצתי בדיקת דיסק קשיח של SEAGATE שגם אמרה שהדיסק תקין. עשיתי ריסטרט והדלקתי בסייף מוד וכאן המחשב קרס פתאום. לקחתי מהמערכת של אבי כל חלק שאני יכול להרכיב על המחשב שלי והרכבתי. כרטיס המסך, הדיסק הקשיח והספק תקינים לגמרי. זאת אומרת שהבעייה היא או בלוח האם או במעבד עכשיו המחשב לא נידלק, כל המאוררים פועלים אבל האות למסך לא מגיע. איך אני יודע אם הבעיי…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter אבל כאשר אני מנסה להפעיל אותו מופיע לי error code: 6001 ואני לא מצליח להתקין.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אז קניתי כלפני שבועיים שלושה מסך חדש של סמסונג ( אינצ'24 sf350) והכרטיס שלי הוא r9 380, שניהם תומכים בfreesync אבל התוכנה של amd טוענת כי משהו לא תומך(freesync not supported). הfree sync עובד דרך hdmi (אין dp). הפעלתי את ההגדרה דרך המסך עצמו עדכנתי את הדרייבר(ועל הדרך כל דרייבר אחר על המחשב עם driver booster(את העדכון של amd עשיתי בנפרד)) אפילו קניתי hdmi 2.0 ועדיין זה לא עובד אני מחפש פתרונות באנטרנט מאז שהמסך נקנה ולא מצאתי על זה שום דבר. תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב שלי איטי בזמן האחרון (בעיקר בכיבוי והפעלה) אני יודע שהמעבד חרא אבל המחשב לא אמור להיות כל כך איטי ועוד פעם המסך הכחול עלה עם השגיאה Stop:*** 0x0000009c (0x000000004, 0x0545ff0, 0xb2000000, 0x00070f0f) Beginning dump of pnysical memory מוזר כי במעבדה אמרו שזה וירוסים (נבלות סתם לקחו 180 שקל) הנה השירותים מ-msconfig
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
טוב, קצת מרגיש דביל אבל לאחר ייאוש של ניסיון לפענח צפצופים מלוחות האם המרובים שיושבים לי ליד הרגליים אזרתי אומץ ורכשתי POSTCARD מתקדם מ EBAY. עכשיו מה שקורה הוא שאני מחבר את הכרטיס אבל עם כל הכבוד לחוברת קודים שהגיע איתו אני פשוט לא מצליח לאתר את התקלה... יש מישהו שמשתמש בו על בסיס יומי ויכול לתת קצת טיפים?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום חסמתי גישה לתעבורת רשת של google inc איך אפשר לשחרר אותה? מה זה בעצם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב לא שמעתי דבר מהכרטיס קול (כרטיס OB). היום החלטתי לבדוק את העניין וראיתי שכרטיס הקול לא מותקן. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה וכשאני מנסה להתקינם מופיעה ההודעה: Microsoft Bus Drvier should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver. מישהו יודע מה אפשר לעשות? דגם הלוח הוא Gigabyte 81945GZME-RH תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב את הארדיסק של הסוני 3 למחשב ישן האים אני יכול להשתמש בו או שזה לא אפשרי אשמח ליעוץ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בגלגל העכבר כשאני מגלגל למטה כל שנייה הוא עושה לי קפיצות קטנות כלפי מעלה וזה ממש מעצבן. אני לא יודע אם לקנות חדש אם הבעיה בעכבר. מישהוא נתקל בבעיה כזו?, והאם אפשר לנסות משהוא בהגדרות. מי שמכיר את הבעיה אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-