עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה עזרתם לי בחיבור הטלוויזיה למחשב ורואים הכל תודה לאל כל מה שנשאר לי לעשות עכישו הוא להגדיר את נגני המדיה כמו שצריך כי לא הצלחתי והבנתי שצריכים לשנות את ההגדרות כי כרגע כשאני מפעיל סרט וא משהו כזה פשוט רואים שחור בטלוויזיה... מה נאי צריך לשנות אנשים בBSPLAYER ובמדיה פלייר הכי חשוב לי אם תוכלו לעזור תדוה רבה רבה לכם!!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by reiematza,

תקשיבו אני לא יכול ליפתוח שום קבץ שהו סרט המחשב פשוט ניתקע אני החלפתי כבר נגן אני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  3. הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשבמחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרהחדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות?? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by poltergeits,

שני הקבצים נוצרו במהלך משחק בהלף-לייף אפיסוד 1 . תודה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  5. היי בימים האחרונים שמתי לב שהטמפרטורות במחשב עלו בכמה מעלות לכל הרכיבים. יש מצב שזה בגלל שקיץ עכשיו וחם נורא או שיכולה להיות בעיה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. יש לי 2 הארד דיסיקם אחד 250 ששם הWINDOWS מותקן ועוד אחד של 200 ששם כל המשחקים שירים סרטים וכו'....בקיצור התקנתי תויסטה על ה200 (כונן D) אחרי ששיחקתי בויסטה קצת והדבר היחיד שאהבתי שם זה המשחק עם המספרים.....החלטתי למחוק אותה והקטע זה שאני לא מעוניין לפרמט את כונן D כי יש לי שם תוכנות משחקים שירים ועוד הרבה דברים חשובים אז אני רוצה למחוק רק את התיקיות של ה VISTA ואין לי כוח להעביר 130GB לכונן C ואז לפרמט את D ............... ועכשיו הקטע זה שזה לא נותן לי למחוק יש תהודעה של ה EROR בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למחוק את זה ואם יש איזו שהיא תוכנה אשמח לדעת עליה ...! תודה!!!!! :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by Cy-Cl0n3,

שלום, לא מזמן פירמטתי את המחשב, ולאחר הפירמוט, אני נתקל בקושי בהפעלת משחקים מסויימים (בעלי גרפיקה גבוהה, יש לומר). המשחק עולה כרגיל, אולם לאחר פרק זמן מסויים (בערך 10 דקות), בו סביר להניח שכרטיס המסך עובד חזק (גרפיקה גבוהה), אני מתחיל לשמוע רעשים מהרמקולים, דומים למעין זמזום, שהולכים ומתגברים. לאחר כמה זמן, על המסך כולו מופיעים "סימני תקלה" (קווים, נקודות ושאר ירקות), ואת המשחק עצמו כבר אי אפשר לראות. גם לאחר יציאה מהמשחק, התופעה נשארת, עד להפעלה מחדש של המחשב. כרטיס המסך שברשותי הוא Radeon 9800 Pro (128 MB), המעבד 3 ג'יגה הרץ, והזכרון (ראם) - 1 ג'יגה. אם רלוונטי, התופעה ניכרת בהפעלת המשחקים Need for Speed: Most Wanted ו-Heroes of Might and Magic V. בנוסף, יש לציין שלא מז…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. Started by Ic3 CuB3,

לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש שמשרת אותי נאמנה עד כה. היום עזבתי את המחשב דולק לכמה שעות וכשאני חוזר אני רואה מסך כחול, אם כל הטקסט שעליו וזה, ומתחת את הבעיה : Beginnig dump of physical memory מה זה אמור להביע ?? כיצד אני מתקן את זה ?? **תוכלו לראות את המפרט שלי מימין. תודה אנשים :xyxthumbs:!! אני מאד מודאג פשוט.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  9. Started by skyline,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבוע, אם זה משנה המפרט אז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 465.00 ¤ 1 465 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 215.00 ¤ 1 215 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 790.00 ¤ 1 790 ¤ 3 8387 Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ 4 8732 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 583.00 ¤ 1 583 ¤ 5 8650 Corsair VS2GBKIT533D2 (2x1024MB) DDR-II 533 Value Memory 1270.00 ¤ 1 1270 ¤ 6 8414 Albatron Geforce 7900GT Super High 450 PCX 256MB 256Bit Video Card ואחי הגדול הרכיב לי את המערכת. המחשב קרא את הכונן רגיל, ופתאום לפני …

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. Started by liran76,

שלום לכם שלשום יום שישי עשיתי UPDATE ל WINDOWS ואחרי שיסתיים אני לא מצליח להיכנס לאינטרט , הוא רושם לי כבל רשת מנותק (יש לי ראוטר) החלפתי כבל ולא עוזר התקנתי מחדש את הכרטיס רשת ועדיין לא עובד ,המחשב מראה שהוא מנסה להתחבר לראוטר אבל מתנתק יש למישהו רעיון?????

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתןח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by fx-57,

יש בעיה במחשב שלו, המחשב לא נכבה לבד, עושים במחשב:התחל--->כיבוי המחשב--->כיבוי--->שומר נתונים וכל החארטה, ואחר כך הוא עושה ריסט למחשב וצריך לכתוב לבד,וזה מרגיז אותו. מה עושים? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  13. Started by fore,

לפני שבוע התקנתי סרגל של yahoo toolbar הוא יושב למעלה על הדפדפן ואני לא מצליח להוריד אותו. מה עושים? הצלחתי להוריד אותו זמנית בעזרת view אבל אחרי שאני נכנס מחדש לאינטרנט הוא חוזר. תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. Started by avivlevy,

היה לאחותי מחשב ישן P3 600MHZ.......... עכשיו החלפתי לו ספק כח ומאז המחשב לא מצליח לזהות את האינטרט והכונן. ואני חייב שמשהו משהם יעבוד כי אני צריך להעביר את הדברים מהחשב בקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  15. Started by GuillotineX,

sorry about my bad engkish my hdd dont working so i am runing knoppix so i dont have hebrew after windows crashed i rebooted the pc and nothing showed up on the IDE list of cd-roms and hdds so i put my hdd in another pc and it showed up in the boot screen with error "error with S.M.A.R.E.T" and in windows the hdd was in the device manger but not in "my computer". another thing i tried is to put anoter hdd in my pc and booting was good but the minthe the boot screen past a blue message showed for a seconed and the pc rebooted and i am almost sure thet this screen wasn't the "blue screen" in knoffix the hdd dosen't show up vary sorry about the bad english

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. Started by ed1,

יש לי דיסק 20 ג'יגה שהעברתי למחשב אחר כדי לחלץ ממנו קבצים אחרי בעיית איתחול שהיתה לו (שימש כדיסק מע' הפעלה במחשב אחר) היתה לי בהתחלה גישה לקבצים אבל אחרי איתחול הופיעה שגיאה על סקטור פגום, איתחלתי שוב אבל כבר לא ניתן להכנס אליו יותר, מופיעה שגיאה, "אין גישה, הקובץ או הספרייה פגומים ולא ניתניתם לקריאה" לא מצליח לבצע גם סריקת לדיסק... האם אפשר להציל משהו? יש דרך לפחות, להגיע לקבצים שאני רוצה לגבות ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. יש לי נייד של קומפאק (פרסריו) .המסך כולו בצבע אחיד מט חיוור ומבלי יכולת לראות את שולחן העבודה בכלל . כאשר מחברים את המחשב למסך של מחשב שולחני , אז כן רואים את שולחן העבודה. האם המסך נדפק ? משהו בחומרה נדפק ? למי שיש ניסיון בבעייה כזו , אשמח לקבל סיוע מה עושים ? תודה מראש :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. שלום, קנינו מחשב לפני כשנה וחצי. לאחר כחצי שנה המוור התחיל להרעיש, אז החלפנו אותו (במסגרת האחריות) לפני כמה חודשים התחיל המאוורר החדש להרעיש, בסוגים שונים של רעשים, שמופיעים ונעלמים. מה לעשות? האם יש סכנה לספק? (הספק פשוט, לא יודע מי היצרן)

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Started by ed1,

מישהו מכיר תוכנת לאיחוי ההארד דרייב ב-WIN98 מוצלחת יותר ממה שיש בברירת מחד של המע' הפעלה ומתאימה לוינדוס 98? ניסיתי את PERFECTDISK גירסה 6 הישנה שכתוב שתומכת בוינדוס 98 אבל בפועל אני מקבל הודעה שגירסת הוינדוס לא נתמכת וההתקנה מפסיקה, אותו דבר קרה לי עם Diskeeper גירסה 9 שפעם דוקא כן עבדה במחשב הזה אבל משום מה הפסיקה ומתקבלת הודעה זהה שגירסת הוינדוס הנתמכת היא WIN2K ומעלה... מה אפשר עוד לעשות?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. תשובה טובה ופשוטה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. Started by K0sTa,

יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. Started by redti,

המחשב שלי לאחרונה עושה רעשים חריגים כמו רעש של כוס פלסטיק ששמים על הגלגל האחורי של האופניים רק הרבה יותר חלש ועדין ואיזה 2-3 דקות אחרי שהדלקתי הרעש מפסיק.. מהזה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by avivlevy,

המחשב לא מזהה את המקלדת ניסיתי בעוד מקלדת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by _xyz,

שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  25. Started by PHONIX,

שמתי צורב במקום כונן דיסקים ישן שהיה במחשב עכשיו איך שחיברתי אותו אני מדליק תמחשב נכנס למחשב שלי ושתי הכונני דיסקים לא מזוהים לי למרות שכאשר אני לוחץ עליהם הם נפתחים ונסגרים אבל המחשב לא קורא את הדיסקים ובמחשב שלי לא מופיעים הכוננים עזרה בבקשה :'(

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.