תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 הארד דיסקים אשר מופעלים בשיטת raid, לאחרונה בצעתי עדכון לביוס (asus p5w deluxe) וכאשר המערכת עלתה ראיתי שב device manager תחת IDE ATA CONTROLERS ישנם שני ATA cannal 0 שני ATA channal 1 ו 2 ו על עוד 1 נוסף כתוב intel 82801g ICH7 FAMILY ועל השני standart doel cannal לפי מה שאני זוכר לפני זה זה לא היה ככה, האם אני צריך להגדיר את RAID 0 מחדש ?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום. יש לי כרטיס ראדיאון x800xl עם יציאה מיוחדת כזאת שאליה מתחבר מין מפצל כזה. כמדומני קוראים לזה vivo. עכשיו חיברתי את המפצל לכרטיס מסך ולמפצל חיברתי כבל s-video סטנדרטי (ליציאת s-video out שבמפצל) ומשם לטלויזיה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הטלויזיה..ניסיתי הכול..ניסיתי לחייב אותו למצוא וניסיתי עם ati tray tool אבל כלום לא עוזר שום דבר לא משתנה בטלויזיה.כאילו לא חיברתי אליה כלום.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות..
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך INNOVISION 6800LE... מהרגע שהפעלתי אותו הוא עשה לי בעיות כמו ארכיפקטים במחשקים, נקודות אדומות וכחולות בסרטים וסרטונים, קפיצות מוזרות ב-FPS וכדומה.... אבא שלי חייל בקבע ולכן לא יוצא לו לקחת הרבה פעמים ימי חופש(במיוחד בגלל המצב...)אבל אתמול התמזל מזלי(שבסוף התברר שאין לי כל כך מזל ואני ידבר על זה במחשב) והוא הצליח לקחת יום חופש... מיד שחזרתי בצוהריים הוא נסע איתי למעבדת החנות( של PCNOW) סיפרתם להם על הבעיות שיש לי ומיד הם החליפו לי את הכרטיס בחדש בלי לשאול שאלות... נסעתי שמח ומאושר הביתה מיד התחלתי לפתוח את המחשב, חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי את המולקס, חיברתי את החיבור של המסך מאחורה, לחצתי על כפתור ההפעלה ו..!!!!....כמובן...המחש…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אלוהים ישמור מה קרה למחשב שלי .. מחקתי דרייברים ישנים של nvidia , עשיתי ריסטרט למחשב כשהוא נדלק מחדש , ניסיתי להתקין את החדשים וקיבלתי ארור בקובץ המצורף. חשבתי שאולי הם לא נמחקו לחלוטין אז הורדתי Driver Cleaner וניסיתי להתקין אותו כשניסיתי ראיתי שגם אותו הוא לא פותח , אז יש בעיה בפתיחת קבצים .. ואני לא יודע מה היא עזרה !! בבקשה !!! שמתי בטעות את error 1 פעמיים , סליחה עריכה : אני חושב אולי ה database is corrupt , איך מתקנים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של ANTEC ANTEC SMART POWER 2 500W ולוח אם של DFI Infinity 975X for LGA775 עכשיו חיברתי הכול נכון אבל כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר האחורי של הספק לא עובד!!! רק הקדמי!!!(כאילו זה שמכניס אוויר לספק) מה קורה כאו אנשים?!? האם המאוורר של הספק דפוק?!? אני מפחד ברגעים אלו שאני כותב שעוד שניה הוא ישרף.... עזרה דחוףףף
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
The reason i writing in english is that i dont know how to install the hebrew language on my Windows XP Home Edition. please tell me how to install it and where to download it... thx
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות. עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI. בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת. אבי.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי עכבר intelimouse 4 explorer של מיקרוסופט, בזמן האחרון הכפתור השמאלי התחיל לעבוד בצורה ממש קשה, אני צריך ללחוץ יחסית חזק בשביל לתפעל אותו. בנוסף גלגל הגלילה הפסיק לעבוד לחלוטין. יש איזושהי דרך לפתוח את העכבר הזה לראות מה הבעיה? אני לא מצליח לפתוח (אין לו ברגים) ואני מפחד לשבור משהו.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שאני מפרמט את המחשב והפירמוט נתקע ולא מתסתיים איך אני יודע שהבעיה בHD או בלוח?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המחשב: כשאני שם שירים בווינאמפ השירים מנגנים רק לא שומעים כלום וכך גם שאני נכנס למשחקי מחשב אין קול בכלל אבל אם אני שם את אותם שירים בווינדוס מדיה פלייר לדוגמא שומעים אותם רגיל כאילו יש פתאום קול במחשב.....מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
פתאום המסך/כרטיס מסך שלי החליט שהור רוצה לעבוד עם 4BIT צבעים ובקצב רענון נראה לי 60 הרץ. יש לי GAINWARD GF FX5200 128 MB בן שנה וקצת ופתאום היום הוא החליט להשתגע: http://web.1asphost.com/genia/myscreen.JPG אני כרגע מוריד תדריבר החדש מהאתר של אנוידיה. יש לציין שמקודם היה מותקן אצלי הדריבר 78 משהו ואתמול שיחקתי בערך שעתיים(אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) במשחק משנת 2003 XIII וגם אחרי ששיחקתי המחשב עבד מעולה במשך עוד 3 או 4 שעות.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב דולק הרבה זמן ( כמה ימים / שעות רצוף ) אז המחשב ניהיה פאקינג איטי יותר זה טבעי ? אחי סוגר את המחשב כל פעם שהוא מסיים לעבוד איתו והמחשב תמיד "רענן" .. אסור להשאיר מחשב דלוק הרבה זמן ?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמערכת ההפעלה קורסת בהתקנה ... ואחרי ההתקנה גם ! בדקתי זיכרון 100 פעם ב 1000 תוכנות הכול תקין בדקתי HDD עם תוכנה יצא כמה פעמים תקין אין UNC !!!! הצצתי בהסבר בפורום ntoskrnl.exe זה "דרייבר" אבל בחייאת זה בתחילת ההתקנה ... ובסוף רשום : " NTFS.SYS " מה קורה שם ? קובץ מצורף ... או Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Mini010607-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unrel…
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
פתטום אני בא למחשב בבוקר אני רואה על הדפדפן BAR חדש ששמו protection bar ואני מנסה להוריד לו בדפדפן את ה-v והוא לא יורד, ובלוח בקרה נכנסתי להוספה הסרה למחוק אותו ואני לא מצליח זה אומר לעשות רייבוט אני עושה וזה לא נמחק תעזרו ליייי.... תודה רבה לכם.. יום טוב :]
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי עידכון ביוס כושל וכתוצאה ממנו המערכת לא הגיע לPOST SCREEN (כל המנורות דולקות כשאני מדליק את המחשב ואין SIGNAL מהמסך) הייתי בטוח שהלוח נדפק, לקחתי את הלוח להחלפה באחריות ובבדיקה שעשו לידי ראיתי שהלוח עובד כמו שצריך... חזרתי הביתה מתוסכל מנסה להבין למה אין פוסט, הוצאתי הכל והרכבתי מחדש והבעיה נמשכה.. לבסוף לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים קרובה שקרובה לבית שלי (הם לקוחות אצלי איפה שאני עובד אז הם היחידים שיכלתי לסמוך עליהם קצת) מהמסקנה שהם הגיעו אליה, הם בדקו לידי כל דבר במחשב ושום דבר לא עזר חוץ מחלפת המעבד (שאת זה הם ביצעו לא לידי) המעבדה התקשרו אלי אחרי שהכתי מהם ואמרו לי שהבעיה היא במעבד, הם כדברם לקחו מעבד אחר (תושבת 478 כמו שהיה לי) חיברו אותו ללוח ויש פוסט וה…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
וניסיתי תווינדוס אפדייט והוא לא עובד ומחקתי את כל הוירוסים עם כל מיני תוכנות מה לעשות אם יש למישהו להמליץ על איזה תוכנה טובה...
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! לאור המלצות בפורום מפרטי מחשב, נקנה לחבר מחשב חדש, מבוסס AMD X2 3800 עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. על הלוח כרטיס מובנה Geforce 6150 של nVidia. ללוח יציאת DVI ויציאת אנלוג D-SUB. כאשר חיברנו מסך CRT (לצורך ההתקנה, המסך שנקנה הוא LCD ) - לא מתקבלת תמונה על המסך - פשוט לא רואים (הנורית מהבהבת כאילו הוא ב-stand-bye). כאשר מנתקים לחלוטין את המסך - מופיעה ההודעה No Signal (שאינה מופיעה כשהוא מחובר). המסך הוא CRT של חברת CTX ועובד חלק עם מחשב אחר. מישהו יכול לזרוק איזו עצם?! תודה. ציטוט של המפרט שנקנה:
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-