תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של HP הבעיה מתי שהמחשב מתאמץ המאוורר שלו מתחיל לעבוד קשה ועושה רעש ואז המחשב נכבה אולי מהתחממות. תמונה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
העברתי היום את החומרה של המחשב למארז חדש ומאז הוא לא עולה. ברגע שאני מדליק את המחשב כול המאוררים פועלים..המעבד מתחמם כך שאני לא חושב שהבעיה היא בלוח אם. ההארד דיסק והכונן של הדיסקים עובדים גם כן. מה שמוזר הוא שהמחשב עבד בצורה תקינה לפני שהעברתי. המסך שהמחשב מחובר אליו תקין בוודאות והוא רושם NO SIGNAL כאילו שהכ.מסך לא מחובר טוב או לא עובד..הכרטיס מובנה בלוח אגב. לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה דרך גוגל אז אתם תקוותי האחרונה HELP ME !
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק לכונן ופתאום הוא לא נפתח הוא עושה רעש כזה... הרבה נקישות... כשלוחצים על הכפתור פתיחה ואז אחרי איזה חצי דקה מפסיק לנסות לפתוח והרעש נפסק. כשלחצתי על EJECT דרך המחשב שלי אותו הדבר קורה. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הזה בערך שנה וחצי אני חושב, הוא עבד מצויין שנה שעברה. החלפתי מחשב לפני כמה חודשים והעברתי את הכרטיס טלוויזיה למחשב החדש ויש לי בעיה. הוא עובד והכל מצויין מבחינה חומרתית, חוץ מתקלה אחת: שאני צופה דרך תוכנת: InterVideo WINDVR3 (וגם ניסיתי דרך תוכנת הקידוד VirtualDub) מצד ימין ומצד שמאל נחתך לי בערך חצי סנטימטר-סנטימטר. זה מציק כי זה חותך דברים שאני כן רואה בעין ויודע שזה חותך. השאלה מה זה? מחקתי את הדרייבר של הכרטיס, התקנתי מחדש, עדכנתי אותו וכלום - הוא בשלו. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני קניתי מחשב חדש: מעבד E6300 לוח אם ASROCK בהתחלה לא הצלחתי להפעיל את המחשבב כלל, אחרי שאני פתחתי את המארז משני הצדדים הוא עלה סוף סוף ועכשיו כשאני בודק עם EVEREST את הטמפרטורה של המעבד היא עומדת על 80 מעלות בערך (לפעמים קצת פחות לפעמים יותר). המאוורר עומד על 2679 סיבובים. שאר הסנסורים מראים שהכרטיס מסך עובד על 64 מעלות והדיסק עובד על 45 מעלות... כל זה לרגע שאני כותב את ההודעה... אין לי מושג למה זה ככה, ואני בטוח שזה לא יותר מידי טוב למעבד לעבוד בטמפרטורות כאלו... מה יכולה להיות הבעיה??? אגב, אני הרכבתי את המערכת ויש לי קצת ניסיון בהרכה של מחשבים מהצבא... אבל זאת הפעם הראשונה שטמפרטורה עולה אצלי לכזה דבר עם מאוורר שעובד... אודה לכם ממש עם תעזרו לי בזה... ט…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, אני מקבל מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE, SSD של CRUCIAL RAM של HEYPER X. סה"כ מחשב פשוט לא מתכנן OC או שום דבר כזהץ מתכוון להתקין וונידוס 10. יש דרייברים מיוחד שכדאי לי להתקין או שלהשאר עם מה שהווינדוס יתקין? מעניין אותי הלוח אם. אשמח אם משהו שמבין יכול להסתכל כאן תחת קטגוריית Chipset ולאמר מה כדאי לי להתקין. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370M-D3H-rev-10#support-dl תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגלל תקלה בכרטיס רשת, המחשב הנייח שלי שלי מחובר כרגע לאינטרנט בדונגל אלחוטי שמתקשר עם הראוטר שנמצא 4 מטר ממנו. אבל הגלישה הפכה לסיוט בגלל שבכל דף אינטרנט שאני פותח, רשום לי בתחתית הדף "ממתין למטמון" ולפעמים לוקח לדף להיטען דקות ארוכות. מדוע זה קורא את הדף מהמטמון (מדובר לא רק בדפים שכבר פתחתי, אלא גם בדפי אינטרנט מאתרים חדשים) ומה ניתן לעשות כדי לשפר את זה עד שאמצא הזמן להחליף כרטיס רשת?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, כשאני מפעיל את המחשב שלי בבית, הוא עובר את המסך של הביוס ואז עולה מסך שחור שרשום בו: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to tepair this file by starting windows setup using the origina setup cd-rom select 'r' at the first screen to start repair/ חשוב לציין, אני השתמשתי אחרון במחשב, לא היו לי כל בעיות, הוא כובה לפני כשעתיים וכשהפעלתי אותו זה הופיע לי. ניסיתי לעשות ריסטרטים וזה לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי דירה לא מזמן וזאת פעם ראשונה שאני מחבר את הכל ולפני זה רציתי לנקות את המחשב מאבק. אתמול בלילה פתחתי את המחשב כדי לנקות ועזרו לי פה בפורום לגבי איזה כבל שהתנתק והכל סבבה, היום בבוקר קמתי כדי לחבר את הכל לחשמל עם המסך ולראות שהכל עובד פיקס אבל יש בעיה. המחשב עובד, המסך עובד אבל אני לא רואה כלום על המסך רק שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל על הלוח אם יש נורות אחת מהן דולקת בצבע אדום והשנייה בירוק, עכשיו אני לא זוכר אם זה היה פעם. יכול להיות שזה קשור לזה? על הדיסק של הדרייבר שלי כתוב לוח אם Intel Desktop Boards DQ45CB and DQ45EK
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
I have a Microsoft ne 4000 keyboard and it plugs to my computer via USB. The problem is when I need to enter in safe mode or selecting an os. How do I get it to work while booting? Thanks
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שלפעמים קורה ש לא שומעים ציפצוף ראשוני בהפעלה ואז הוא לא מסיים boot - ולא רואים כלום. הספק כוח כן עובד - המאוורר שלו עובד כשזה קורה, שום דבר בד"כ לא עוזר פרט לכך שאם אני משנה את מיקום כרטיסי הזיכרון ram לסלוטים אחרים אז הוא כן נדלק והכל בסדר הבעייה מופיעה פעם בשבועיים מדובר במחשב x86_64 מלפני כשלוש שנים למישהו יש מושג מה הבעייה ? האם ייתכן שהבעייה היא בספק כוח ? בברכה דו
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
צריך עזרה בעיה בהתקנת דריבריםשל מחשב נייד יש לי דיסק של application and driver recovery dvd שאני מכניס אותו לdvd הוא היה עובד דרך autoplay ואחשב הוא לא עובד דרך . autoplay איך אני יכול להעפיל אותו דרך autoplay .זה קרה אחרי פרמט של המחשב . ניסיתי להעפיל בכל הדרכים ולעשות עתקנה ידנית זה הרבה זמן בגלל שהנפך של הדיסק gb3.2
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
המחשב לא קורא לי את הכונן הוא רושם לי את הכונן בביוס ובמנהל התקנים הוא רושם שיש בעיה הכונן לא מופיע במחשב שלי! בקשה עזרה דחוף! דחוף! דחוף!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדש ויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vista
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי: motherboard: Intel Sorento D945GNT (4pci, 2pci-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 cpu type: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) NVIDIA GeForce 7900 GTX (512 MB) 2048 Mb (DDR2-553 DDR2 SDRAM) כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו MOAH & bioshock אני משחק קצת ומקבל מסך שחור ומאלץ אותי לעשות ריסט. זה לא התחממות של כלום בדקתי הכל עומד על 50 מעולות!!!! מה עוד זה יכול להיות? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה שמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, הרכבנו עכשיו מחשב S775 עם כרטיס XFX 5750, הותקנו כל הדרייברים של הסאונד, רשת וכרטיס מסך. עדיין ישנו התקן PCI לא מזוהה.. יש למישהו רעיון מה מדובר? שמעתם על משהו עם הלוחות החדשים שאולי צריך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יום אחד שמתי במחשב שלי שני דיסקים קשיחים אבל רק לכמה שעות ... כשהם היו ביחד (שני הדיסקים הקשיחים) המחשב לא זיהה את הצורב וגם אחרי שניתקתי את הדיסק הקשיח השני הוא לא זיהה את הצורב (הכונן ה2) רק שהוצאתי שלוש מאווררים של מודינג מהספק והחלפתי את החוט שקישר את הצורב לספק אז המחשב זיהה את הצורב ???
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תראו יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ? *בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה * והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה. מה זה יכול להיות ? ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב, אולי יש למישהו רעיון מה הלכלוך הזה על תמונת המסך? כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס, ה"לכלוך" נעלם, אבל כשאני חוזר ומתקין את הדרייבר, הלכלוך חוזר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בודק בשביל מישהו מחשב שפתאום לא נדלק לו. הנורת HDD זוהרת במלוא תפארתה האדומה, המאווררים זזים אבל אין צפצוף של הביוס כמו שיש בדרך כלל. כמו כן המסך לא מציג תמונה. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בעיה בדריבר ? (לא שיחקתי במשחק הזה הרבה זמן (AA ) אז אני לא יודע אם הסיבה באמת קשורה לדריבר.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח (מבוסס I5-4590) שני נייד (מבוסס I7-6700HQ) ובשניהם יש לי בעיה עם ניגון קבצי 4K בנייח הבעיה קיימת גם בYOUTUBE וגם בניגון קובצי BLURAY בשניהם המעבד עולה לאזור ה 100% שימוש ויש תקיעות. בנייד זה קורה לי רק בקבצי בBLUERAY . אני משתמש ב VLC וניסיתי את הפתרונות שמוצעים בגוגל לשנות את ה BUFFER ועוד כמה דברים בהגדרות מתקדמות וזה לא עזר. יש לכם עצות איפה הבעיה נמצאת? או בקצרה איך מנגנים קבצי 4K על המחשב ללא תקיעות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-