תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
I have a Microsoft ne 4000 keyboard and it plugs to my computer via USB. The problem is when I need to enter in safe mode or selecting an os. How do I get it to work while booting? Thanks
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שלפעמים קורה ש לא שומעים ציפצוף ראשוני בהפעלה ואז הוא לא מסיים boot - ולא רואים כלום. הספק כוח כן עובד - המאוורר שלו עובד כשזה קורה, שום דבר בד"כ לא עוזר פרט לכך שאם אני משנה את מיקום כרטיסי הזיכרון ram לסלוטים אחרים אז הוא כן נדלק והכל בסדר הבעייה מופיעה פעם בשבועיים מדובר במחשב x86_64 מלפני כשלוש שנים למישהו יש מושג מה הבעייה ? האם ייתכן שהבעייה היא בספק כוח ? בברכה דו
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
צריך עזרה בעיה בהתקנת דריבריםשל מחשב נייד יש לי דיסק של application and driver recovery dvd שאני מכניס אותו לdvd הוא היה עובד דרך autoplay ואחשב הוא לא עובד דרך . autoplay איך אני יכול להעפיל אותו דרך autoplay .זה קרה אחרי פרמט של המחשב . ניסיתי להעפיל בכל הדרכים ולעשות עתקנה ידנית זה הרבה זמן בגלל שהנפך של הדיסק gb3.2
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יוטיוב לא נותן לראות סרטונים ומודיע תקלה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב לא קורא לי את הכונן הוא רושם לי את הכונן בביוס ובמנהל התקנים הוא רושם שיש בעיה הכונן לא מופיע במחשב שלי! בקשה עזרה דחוף! דחוף! דחוף!
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדש ויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vista
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי: motherboard: Intel Sorento D945GNT (4pci, 2pci-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 cpu type: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) NVIDIA GeForce 7900 GTX (512 MB) 2048 Mb (DDR2-553 DDR2 SDRAM) כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו MOAH & bioshock אני משחק קצת ומקבל מסך שחור ומאלץ אותי לעשות ריסט. זה לא התחממות של כלום בדקתי הכל עומד על 50 מעולות!!!! מה עוד זה יכול להיות? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה שמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, הרכבנו עכשיו מחשב S775 עם כרטיס XFX 5750, הותקנו כל הדרייברים של הסאונד, רשת וכרטיס מסך. עדיין ישנו התקן PCI לא מזוהה.. יש למישהו רעיון מה מדובר? שמעתם על משהו עם הלוחות החדשים שאולי צריך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יום אחד שמתי במחשב שלי שני דיסקים קשיחים אבל רק לכמה שעות ... כשהם היו ביחד (שני הדיסקים הקשיחים) המחשב לא זיהה את הצורב וגם אחרי שניתקתי את הדיסק הקשיח השני הוא לא זיהה את הצורב (הכונן ה2) רק שהוצאתי שלוש מאווררים של מודינג מהספק והחלפתי את החוט שקישר את הצורב לספק אז המחשב זיהה את הצורב ???
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תראו יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ? *בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה * והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה. מה זה יכול להיות ? ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב, אולי יש למישהו רעיון מה הלכלוך הזה על תמונת המסך? כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס, ה"לכלוך" נעלם, אבל כשאני חוזר ומתקין את הדרייבר, הלכלוך חוזר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בודק בשביל מישהו מחשב שפתאום לא נדלק לו. הנורת HDD זוהרת במלוא תפארתה האדומה, המאווררים זזים אבל אין צפצוף של הביוס כמו שיש בדרך כלל. כמו כן המסך לא מציג תמונה. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בעיה בדריבר ? (לא שיחקתי במשחק הזה הרבה זמן (AA ) אז אני לא יודע אם הסיבה באמת קשורה לדריבר.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח (מבוסס I5-4590) שני נייד (מבוסס I7-6700HQ) ובשניהם יש לי בעיה עם ניגון קבצי 4K בנייח הבעיה קיימת גם בYOUTUBE וגם בניגון קובצי BLURAY בשניהם המעבד עולה לאזור ה 100% שימוש ויש תקיעות. בנייד זה קורה לי רק בקבצי בBLUERAY . אני משתמש ב VLC וניסיתי את הפתרונות שמוצעים בגוגל לשנות את ה BUFFER ועוד כמה דברים בהגדרות מתקדמות וזה לא עזר. יש לכם עצות איפה הבעיה נמצאת? או בקצרה איך מנגנים קבצי 4K על המחשב ללא תקיעות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי בעיה שכאשר אני מנסה להדליק את המחשב והכונן 4 טרה של wd עם הספקת מתח חיצונית מחובר, המחשב נדלק אבל נשאר תקוע במסך של ההפעלה של הלוח אם אסוס, ורק כאשר אני מוציא את הכונן נייד ומדליק מחדש זה עולה בסדר ואני מציין שיש לי עוד כוננים של 2 טרה ללא הספקת חשמל וכשהם מחוברים המחשב עולה רגיל אשמח לפיתרון ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, דיי בפאניקה אז מתנצל מראש... *מחשב לנובו Y50 toch* בקצרה, אתמול בזמן ששיחקתי במשחק כלשהו, הטתי מעט את צג הלפטופ והצירייה זזה מהמקום מעט, אז כיביתי את המחשב, פתחתי את הצירייה תיקנתי וניסיתי להפעיל מחדש. כשהפעלתי מחדש, גיליתי שהמחשב עובד, אבל המסך נשאר "כבוי" ואפילו הלוגו של לנובו לא מופיע. * חשוב לציין שזה קרה לי כפעמיים בעבר (לא מרבה לכבות או לאתחל את המחשב בכלל - הוא לרוב יושב על השולחן ולא זז) ובעבר כשזה קרה, זה הסתדר לאחר מספר פעמים שכיביתי והדלקתי את המחשב. בכל אופן, במהלך הניסיונות לכבות ולהדליק, פעם אחת הוא נשאר דלוק כ5 דקות בערך בזמן שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל. לאחר כ5 דקות, פתאום הלוגו של לנובו הופיע ומש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזבתי את המחשב בצהריים מבלי לכבותו במצב תקין לגמרי. חזרתי אליו כעת ומצאתי את התמונה קפואה ומשובשת. בניסיון ל-boot ראיתי מיד עם האתחול את הפסים האנכיים שפי שניתן לראות בצילומים המצ"ב להודעה. ניסיון לבצע boot רגיל נכשל. ניסיון לבצע boot ל-safe mode עובר בהצלחה. כרטיס המסך הנו Leadtek 8800GTS (עלה לי המון בעבר... ) הרגשת הלב שלי... הלך כרטיס המסך.. מה דעתכם? ד.א. מסתבר בנוסף כי למרות שהמחשב כרגע מושבת, ברגע שכבל הרשת שמחובר אליו, מתחבר לנתב (של אורנג') כל הרשת בבית משתגעת. כלל לא ניתן לגלוש באינטרנט. מה קורה כאן?? תודה, אמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר מה העלות של שידרוג כרטיס מסך NVIDIEA 630M לכרטיס מסך חזק יותר, לפי הבנתי, מדובר בפרוצדורה מסובכת מכיוון שהכרטיס מולחם ללוח אם. אני לא יודע אם העובדה שמדובר בנייד מקשה עוד יותר על הדבר. אני מניח שכן. לכן, מס' שאלות אליכם, יודעי דבר: 1. האם כדאי לבצע שדרוג שכזה? מבחינת שמירה על הלפטופ - חדש מהניילון, ולאור מה שציינתי קודם. 2. מה העלות של תהליך כזה? 3. איפה כדאי לעשות אותו? 4. על איזה כרטיס מסך תמליצו לי? כרטיס שהוא מצד אחד מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה וחלקה, כולל COD,DIABLO3 וכו' ומצד שני בסכום כסף שעוד הגיוני. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי היה לי Gigabyte GA-7VAX עם מעבד AMD 1800+, הוא סירב לעשות בוט בזמנו (לפני כשנה וחצי+), שלחתי את הלוח לפנדה, החזירו לי אותו וזה עבד, לפני מספר חודשים זה הפסיק לעבוד שוב, שבוע שעבר הזמנתי ASUS A7N8X-E Deluxe והיום התקנתי אותו, ושוב אותה הבעיה! המחשב נדלק, המאוררים פועלים, המנורה על הלוח נדלקת, אבל לא רואים כלום על המסך!! כלום!! חיברתי ספיקר והמחשב גם לא משמיע שום ביפים מה הולך, מה הבעיה? אני בטוח שזה לא הלוח כי הוא חדש דנדש!! בדקתי את כל החיבורים, בדקתי שהוא לא נוגע במתכת והוא לא מתקצר, מה עוד כבר יכול להיות? אני אובד עצות!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום... בזמן האחרון, משום מקום, החלו תקלות של תקיעת המחשב... זה קורה בדרך כלל כשאני מעביר קבצים לכונן חיצוני, אבל ביעוד הרבה פעולות אחרות... בזמן התקיעה הסאונד נתקע, והתמונה נמרחת... ניסיתי לעשות שחזור אך ללא הועיל... מה אתם מציעים?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מארז COBRA (בלי להתייעץ איתי כמובן) כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 עכשיו, באתי לעזור לו להעביר את המחשב שלו מהמארז הישן שלו לתוך החדש. אבל... ראיתי שבמארז החדש יש מקום רק ל-2 ספייסרים מוזהבים (כאלה שמבריגים לתוכם ברגים), וכל השאר זה חורים מרובעים, שלתוכם מכניסים מין קוביות פלסטיק לבנות כאלה, עם חור קטן למעלה. אז הכנסתי אותן למארז במקומות המתאימים, אבל לא ראיתי שום דבר שיכול להצמיד אותן ללוח-אם (החורים בקובייות קטנים מדי בשביל ברגים) מישהו מכיר דבר כזה? יש מושג איך לחבר את הקוביות ללוח-אם ? אולי פשוט חסר משהו שהיה צריך להגיע עם המארז ? (אין לי מצלמה בשביל להראות תמונה... אני מקווה שלמישהו יש מושג על מה אני מדבר…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הי, במחשב החדש שקניתי יגיע HD של 200 גיגה סאטה 2 ואני רוצה לחבר גם את ה-HD שלי עם ה-80 גיגה (שניהם 8 MB קאש ו-7200 RPM). המחשב מיועד לעריכת וידאו, גרפיקה ותלת. על איזה HD כדאי להתקין ראשי ועליו את ה-OS ואת איזה להשאיר כסלייב על מנת לקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש. עדיין באחריות. אלא שאני ממש אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני נותן לחבר'ה מהחנות לחלחל אותי עם סיפורים מכאן ועד עמק הסיליקון... הוא אצלי כשלושה חודשים. מההתחלה היו מסכים כחולים (בעיקר בעת גלישה באינטרנט ו/או שימוש במדיה פלייר), אבל עבר פירמוט אחד די בהתחלה, לכן קבצי הדאמפ הם רק מהחודשיים וחצי האחרונים. לא חושב שזה קשור, אבל כדאי שתדעו שבעת הרכבת המחשב היו בעיות תאימות עם הזכרונות המקוריים (של קורסייר) שגרמו ללופ אינסופי של אתחולים. בדקנו זכרונות חלופיים עד שהגענו לזכרונות הנוכחיים (של טווינמוס דווקא) שאיתם המערכת גילתה יציבות. (הורץ גם memtest פעמיים לכמה שעות טובות...) ניסיתי להתקין בעצמי את התוכנה לניתוח קבצי דאמפ (גרסת ה 64 ביט) אבל משום מה ההתקנה נכשלת ומתקבלת ה…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-