תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
לפני שבועיים, לראשונה בהדלקת המחשב המסך לא קיבל אותות מהמחשב למרות שהמחשב פעל. מאוחר יותר, נוכחתי לדעת שלעיתים גם ה-cdrom לא מקבל חשמל. והמקלדת לא מקבלת כמעט לעולם. למרות זאת, בפעמים מעטות לאחר ניסיונות רבים, המחשב כן עולה (כל הרכיבים מקבלים חשמל) באופן נורמלי. לא ברור לי אם כאשר המסך אינו "נדלק" (לאחר היותו במצב standby), המחשב כן עולה. בכל מקרה, תמיד המחשב עצמו נדלק מהמאווררים עובדים. היה עוזר לדעת מה סדר ההפעלה של המחשב או אם נתקלתם בבעיה כזאת בעבר. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
משום מה קורה לי במחשב (בד"כ מחשב נייד) שאני מנסה לשתף את המסך אז הוא "מסרב" ונשאר תקוע על שולחן העבודה. אם אני מנסה להקרין מצגת אז הוא מקרין אותה רק אם אני לוחץ על F5. בכל מקרה אחר הוא נתקע על שולחן העבודה. גם כשאני מנסה לשתף קובץ וורד גם אז הוא מסרב. ידוע לכם מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
משתמש בנרו 8. הבעייה התחילה לאחרונה, בכל מהירות צריבה. קובץ LOG מצורף. האם הבעיה בצורב או במקום אחר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק והספק עובד (גם ניסיתי להחליף ועדיין אותה תופעה) אך נדלקת רק הנורה האדומה של הHDD ולא הירוקה של ההפעלה והמחשב עצמו לא מתחיל לפעול - אין ציפצופים, אין מסך ואין כלום. התקלה הזו כבר קרתה מספר פעמים ושיחקתי עם המגעים של החיבור לחשמל וזה נדלק אך עכשיו המשחק כבר אינו מועיל. מז זה יכול להיות ??? מעבד \ לוח אם תקול ? כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים הוצאתי את הכונן קשיח מן החשמל שחיברתי מחדש ראיתי שהמחשב חושב שאין לי כונן קשיח חשוב לציין שניסיתי את כל החיבורים כולל S.ata תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFORCE 6600GT עד מלפני תקופה הוא פעל מצויין. ואז לפתע.. המערכת של NVIDIA מודיע לי שחיבור החשמל של הכרטיס מסך לא מספיק חזק ולכן הכרטיס מסך פועל במתכונת בטיחותית נמוכה יותר. האם יש משהו לשפר ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקבל Blue screen of death לפנים על בסיס יום יומי ולא נחלתי הצלחה עם הפעלת התוכנה שהוסבר עליה בסטיקי. קיוויתי שאולי מישהוא יוכל להעיף בהם מבט וינסה להגיד לי מה הבעיה, כי דוגרי, גם אם הייתי מצליח לקרוא אותם כנראה שלא הייתי מבין :-\ צרפתי את כל קבצי הdump מספריית Minidump. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי כמה שטויות ב-ICQ עם כמה ילדים,הם לא יודעים מי אני,נראה לי הם פונים למשטרה או לאיזה האקר.... קיצר,האם הם יכולים להגיע אליי או למחשב שלי אם ה-ICQ לא מחובר ומחוק מהמחשב שלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי.. א.נראה שאני חדש באתר אני מכיר אותו הרבה זמן לא יוצא להשתתף ולכתוב כי אני חייל קרבי שטוחן בכל מקרה יש כלם אחלה אתר וכל הכבוד לכם.... ב.נמאס לי מהמחשב החלטתי לפרמט (פעם הייתי טוב בדברים האלה) בקיצור הוא רושם לי הודעה "setup did not find any hard disk drives installed in your computer..........." ולא נותן להמשיך בפירמוט ואני לא יודע מה לעשות... אמשח לקבל קצת עזרה. תודה נ.ב. אם צריך את כל ההודעה אני יכתוב.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב עם הווינדוס...אחרי שהקנתי אותו עוד פעם הכל יסתדר עד שכיביתי אותו ועכשיו שאני מדליק אותו הוא נתקע על המסך הכל של אינטל ולא זז... ניתקנתי ממנו גם הארד דיסק אבל זה לא נראה לי קשור כי לא עליו מותקן הווינדוס...אני לא יודע מה לעשות כי הוא נתקע...אפילו לביוס הוא לא מכניס אותי... אני מקווה שמישהו יודע מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! כאשר הווינדוס שלי מתחיל לעלות (יש את הפס הזה שרץ)... המחשב מחליט לעשות ריסטרט... ניסיתי לפרמט... זה לא עזר.. לפי דעתי בעיית חומרה.. למישהו יש מושג? אולי ספק אולי זיכרון? מה נראה לכם? תודה רבה דני
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה שאני מדליק תמחשב אז יש לי תסריקה הזו של הזיכרון ולפעמים הסריקה עוצרת ואז זהו המחשב לא עולה ובשביל להעלות תוינדוס אני צריך לכבות אותו לחכות 2,3 שניות ואז להדליק.. כאילו אני לא יכול לעשות ריסט מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום המחשב החדש שלי קרס צירפתי minidump קניתי אותו לא מזמן מFOX PC בגדול e8400 hd4850 4gb ram win xp pro SP3 גלשתי באינטרנט ושמעתי שירים פתאום תקיעה וקריסה הwindows רשם שהיתה שגיאה חמורה ונשמר לוג המחשב בין חודש פחות או יותר אפשר עזרה עם הminidump? אני רוצה לדעת אם זו בעית חומרה או קריסה בעקבות תוכנה או דריברים תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 18:10:11 הקפצה ,עברו 24 שעות[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, הרכבתי, הכל טוב ויפה, הדלקתי, המחשב התחיל לעלות, הלכתי להביא איזה דיסק, שמעתי מן קול של קצר והמחשב נכבה, הרחתי ריח של שרוף מאיזור המעבד והנחתי שהוא נשרף, לקחתי למעבדה ובאמת כמה פינים של המעבד היו מושחרים, העניין הוא שגם 3 שיניים של הזכרונות היו חרוכים. בחנות אמרו לי שייתכן ויצרן לא נותן אחריות על שריפה של רכיבים! א. יתכן דבר כזה שאין אחריות על חריכה של רכיבים? ואיפה זה כתוב לעזאזל? ב. מה יכל לגרום לקצר הזה והאם יתכן שגם הלוח אם הלך?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
אני עובד שנים עם תוכנת עריכה Ulead VideoStudio 11 plus. לאחרונה לאחר שפירמתתי את המחשב והכנסתי את תוכנת ULEAD, אני יכול להכניס סרטים שאני מצלם ממצלמת הוידאו דיגיטלית שלי (SONY), אני עורך את הסרטים, מכניס כותרים ועוד. אך כאשר אאני לוחץ על CREATE DISK כדי להגיע לסוף תהליך העיבוד ולצריבת הסרט הערוך לדיסק, אני מקבל הודעה בסגנון unified error. ברצוני לדעת מה הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מעבד E6300 Dual Core על לוח Gigabyte GA-G41M-ES2H. קיבלתי מחבר מעבד E8500 וניסיתי להחליף ביניהם. המחשב התחיל לעלות אבל מיד נעצר ואז שוב התחיל BOOT בלופ. שמתי לב שהסבב הראשון ארוך יותר ואז זה מתקצר. כשהחלפתי שוב את המעבדים המעבד החדש היה רותח. מכאן אני מנחש שהבעיה הייתה קירור לא מספק וכיבוי היה הגנה של המעבד מפני שריפה (ולכן זה קרה מהר יותר בכל סבב כי הוא כבר היה חם יותר מהסיבוב הקודם). יש לי מאוור סטנדרטי של אינטל שבא עם המעבד הראשון. אין משחה בין המעבד למאוורר למרות שהמאוורר בא עם פסים אפורים בנקודת המגע שאולי אמורים להיות תחליף למשחה. מעולם לא הייתה לי בעיה עם המעבד הישן. שאלותי: 1. האם באמת סביר שמדובר בהתחממות? 2. האם יכול להיות שמשחה תעזור? 3. האם …
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חברים שלום אני זקוק לסיוע דחוף לעדכן הדרייברים במערכת שלי להלן הדרייברים ותנו לי קישורים להוריד דרייברים עשכניים NVIDIA GeForce 7600 GT Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Ports ITE IT8212 ATA RAID Controller Intel® ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 Intel® P965/G965/G35 PCI Express Root Port - 29A1 Intel® P965/G965/G35 Processor to I/O Controller - 29A0 Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 Intel® ICH8 Family USB Universal Host…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני משתמש מדי פעם ב-LINUX(לא מותקן רק קובץ ISO ש"צרבתי" ל-DOK) שמופעל מה-DOK ובסיום אני עושה לפעמים כיבוי מהיר באמצעות לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה, האם זה בטוח לעשות את זה? איזה נזקים זה יכול לעשות לחומרה במחשב (על התוכנה שב-DOK אני לא חושש,זה לא ביג דיל להתקין את זה מחדש, השאלה האם זה יכול לגרום לבעיות במחשב כשיפעילו את הווינדוס מהדיסק קשיח)?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-