עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iyehuda,

יש לי לוח DFI INFINITI NF4 ULTRA

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  2. במהלך פעולה פשוטה של גזירה והדבקה של קבצי מדיה בהארד דיסק חיצוני, הקבצים נעלמו. התיקיה בה היו הקבצים נראית ריקה ובלתי נגישה, אבל במאפייני ההארד דיסק הוא עדיין מראה שמבחינת משקל הוא מכיל את הקבצים האלו. הם כנראה מתחבאים, אבל בלתי נגישים, גם לא ב- DOS. ההארד דיסק הוא חיצוני 250 GB של MAXTOR, ומערכת ההפעלה XP

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by matan_s,

שלום שמי מתן אני משתמש חדש בפורום (נעים מאוד) עכשיו לשאלה, קניתי לוח אם חדש של ASUS וקיבלתי בבנדל שלו את הכבל הבא : http://tekgems.com/images/large/tg-mp-1253-4p-molex-sata-2.jpg חברתי את הכונן הקשיח לחיבור SATA רגיל אבל מעניין אותי למה הכבל הזה משמש ?... תודה רבה מראש לכולם ! בברכה, מתן.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. יש מספר סרטים שכאשר אני מנהס להעבירם אני נתקבל בהודעה הזאתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by royk50,

sun disk cruzer micro 2.0 GB חדש בן שבוע + מחבר פעם ראשונה למחשב - מזהה אבל מודיע על בעיה בדרייבר - לא נתן לשמוש שולף החוצה (לא מופיע ב safely remove hardware ) מכניס שוב - מזוהה ועובד כתיבה/קריאה אחרי כחמש דקות IDLE לא נתן לקרוא או לכתוב - תוקע את הexplorer לפעמים גם תוך כדי קריאה נותן הודעת שגיעה אותו הדבר גם אחרי optimize for performance ניסיתי פרמוט וcheck disk אין בעיות ואין שפור כמובן שכל שאר התקניי USB עובדים ללא בעיה: DOK ג'נרי, edimax wireless lan usb ,iriver h300 ,logitech g5 כבר שלחתי email לפנדה בקשר להחלפה אבל אם למשהו יש פתרון מהיר יותר....

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

אוקי,הBluetooth שלי מחובר ל COM5. וישנה תוכנה שכנראה משתמשת בזה,ולא נותנת לתוכנה אחרת שאני רוצה להריץ להשתמש בCOM הזה... איך אני מוצא איזו תוכנה משתמשת בזה וסוגר אותה??? ניסיתי ליצור עוד COM4 לBT,לא הלך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  7. למה כשאנ פותח את המחשב יש רעש של מטחנה? ואיך אני פותר את הבעיה? *הרעש מזכיר את הרעש שעושה חתיכת פלסטיק ששמים בגלגל של האופניים...

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  8. החלפתי את המאוורר הרועש שבא עם המעבד במאוורר של ארקטיק קולינג. אחרי שהתקנתי אותו, הוא עדיין קצת הסתובב על צירו (אני לא בטוחה שזה קשור) אבל נראה יציב חוץ מזה. כשהפעלתי את המחשב הביוס עלה והופיעה הודעה: Overclocking failed! ווטדהפאק? לא ניסיתי לעשות שום דבר, רק החלפתי מאוורר... בקיצור, בביוס ראיתי שהמאוורר מזוהה, מסתובב, הטמפ' נמוכה, הכל סבבה.. הכל נראה טוב אבל אני מודאגת. ועוד שאלה- המאוורר קצת גדול. אני צריכה ללחוץ קצת על הדופן של המארז כדי להבריג אותו חזרה. לא הצלחתי לראות אם זה כי זה לוחץ על משהו או לא. כמה זה נורא אם אני פשוט אבריג? אולי עדיף פשוט להשאיר את הדופן טיפה פתוחה, או שלטווח ארוך זה לא רעיון טוב? תודה ויום טוב לכל מי שצלח את המגילה!

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by nahum8,

התקנתי את VISTA ועכשיו הוא לא רוצה להתקין לי את הדרייבר של RADEON הורדתי את הדרייבר של VISTA גם כן לא רוצה להתקין!! בבקשה תעזרו לי!! ודרך אגב התקנתי אותו והוא זיהה לי את הכרטיס אבל הוא לא מראה לי את הכרטיס פה: וגם משחקים עובדים אבל ממששש לאט!!! תעזרו לי בבקשה מה אני יכול לעשות ואיך לתקן!? תודה!.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by BIR,

שלום בוקר טוב ! כאשר אני מפעיל סרט לא משנה באיזו תוכנת וידיאו המחשב ניתקע המסך מתחיל ליקפוץ וצריך לעשות ריסט הורדתי מקודדים והכל וזה לא עזר בקשה עזרה זה דחוף

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by GuillotineX,

sorry about my bad engkish my hdd dont working so i am runing knoppix so i dont have hebrew after windows crashed i rebooted the pc and nothing showed up on the IDE list of cd-roms and hdds so i put my hdd in another pc and it showed up in the boot screen with error "error with S.M.A.R.E.T" and in windows the hdd was in the device manger but not in "my computer". another thing i tried is to put anoter hdd in my pc and booting was good but the minthe the boot screen past a blue message showed for a seconed and the pc rebooted and i am almost sure thet this screen wasn't the "blue screen" in knoffix the hdd dosen't show up vary sorry about the bad english

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. מה לא עשיתי האי סי קיו שלי נופל כל הזמן. יש למישהוא פיטרון עשיתי הכל. בבקשה אם מי שהוא יוכל לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  13. שלום וצהריים טובים, בקרוב מאוד אני מקבל לוח אם חדש מסוג MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 ,בעיקרון רציתי לשאול אם הלוח אם קל להרכבה?, אני מאוד אוהב להרכיב את החלקים בעצמי, יש לי ידע בסיסי בכל מה שקשור לחיבור הברגים והחוטים למארז , אך האם יש עוד משהו שעליי לעשות חוץ מהקטע הפיזי? כמו עדכון ביוס לדוגמא.. שבקטע הזה אני לא מתמצא במיוחד.., אני מודה לכם

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  14. קיבלתי המחשב שלי WINXP PRO SP2 לפני כמה ימים בדקתי את חומת האש ראיתי שאין אני מנסה להחזיר אבל הוא כותב לי שגיאה משהו מיכיר את הבעיה ויודע איך להחזיר את ה FIREWALL

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by roylu,

יש לי מסך שחור כול פעם שאני לוחץ כפתור ימני של העכבר על קובץ וידאו מוזר לא?! זקוק לפתרון

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by sheff2k1,

קניתי אתמול geforce 7600GT. יש לי amd 64 3000 וספק הכוח שלי הוא 420 WAT של Thermal Take. הבעיה היא שאחת לכמה הפעלות של המחשב, הוא פשוט נכבה לבד אחרי כמה שניות, לפני שהווינדוס עולה. חוץ מזה, הכל פועל בסדר ואין קריסות. עולים לי שני רעיונות: או שכרטיס המסך לא בסדר, או שספק הכוח לא מספיק חזק בשביל כל המערכת הזאת. מה לדעתכם הכי סביר?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. Started by u2u,

היי, התקנתי לפני שעה בערך Window update ועכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב המקלדת והעכבר עושים אור לשנייה ואז לא קורה יותר כלום.... המחשב מראה אור כאילו הוא דולק והנורה של הnumlock דולקת... ניתקתי הכל מהמחשב חוץ מהמסכים המקלדת העכבר וקולטי וויפיי.... (windows 7 ) .... בבקשה תעזרו לי.....

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by yaniv76,

היי. לא יודע מה קרה פתאום במחשב שלי אבל יום אחד הוא החליט לא לקלוט את הכבל שלי,אז נאלצתי לקחת ממחשב אחר כרטיס רשת ולחבר אנטה וזה כן קולט. עכשיו מבחינת אינטרנט ופינגים הכל מצויין אבל משום מה המהירות הורדה היא חצי ממה שהיה לי..יש לי 30 מגה ,עם הכבל הייתי מוריד מקסימום 3.4 מגה לשניה בערך ועכשיו המקסימום זה בערך מגה לשניה שזה ממש איטי (ובדקתי בכמה אתרים שאני יודע שההורדה צריכה להיות מקסימלית) אז רציתי לשאול אותכם איך אני מתתקן את זה שהמחשב יקלוט את הכבל ? צריך להוריד איזה דרייבר או משו ? תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. טוב אז ככה מלפני כמה ימים התחילו לי תקיעות מעצבנות של המחשב! עשיתי OC לכרטיס מסך ואין בו מאוורר יש בו קירור פאסיבי עכשיו בהתחלה היה נראה לי שזה מהחום אז הורדתי את האוברקלוק אבל זה לא עזר, חשבתי שאולי זה בכל זאת החום אבל עשיתי ניסוי ושמתי מפזר חום (על קירור) על המארז (כמובן שפתחתי דלת אחת) ועכשיו אני בטוח שאין בעיות של חום אבל עדין יש את הבעיה הזו עכשיו שמתי לב להודעה מסוימת שבאה לי שאני מפעיל את המחשב (איפה שזה מזהה את הPrimary, Slave כו') והיא אומרת ככה: Primary IDE no 80 conducter cable installed (הצלחתי לקרוא את זה רק בגלל שבאחת מהתקיעות זה תקע לי במסך הזה, אחרת הוא עובר תוך שניה) והשאלה שלי היא 1. מה ההודעה הזאת באה להגיד? 2. האם זו הסיבה לתקיעות?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. וחיברתי אותו עם ה יו אס בי למחשב שלי והוא לא מזהה אותו הוא לא כותב לי חומרה חדשה ולא כלום ניסית להתקין את החומרה שלו דרך הדיסק שקיבלתי וגם דרך אשף החומרה והוא עדיין לא מזהה אותו מה אני עושה? בבקשה חייב עזרה.....

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by ramit02,

שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הH.D שלי יום אחד אחי ניסה להיכנס לכונן ( מישני לשם שמירת DATA ) וללא הצלחה לאחר בדיקה המחשב רושם שהכונן לא מפורמט/ אין לו File System כאשר הוא פורמט והיה עליו כבר כמה ג'יגות של מידע ! יש למישהו אולי עצה כיצד אני יכול לשחזר את המידע ? אולי תוכנה שיודעת לשחזר את המידע או להחזיר לו את הFile System ! אודה לכם מאוד על העזרה תודה!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Raul,

יש לי Tt X-Blower והקבל 3 פינים (זה שמתחבר ללוח האם ומנטר את המהירות שלו) לא מספיק ארוך... האם קיים לקבל זה מאריך??

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by dog_foot,

שאני מעלה את המחשב הוא מחפש SATA וזה מאט לי את האיתחול, זה סתם לוקח זמן כי אין לי בכלל SATA, מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסתי לחפש בהגדרות אבל לא מצאתי, זה מפריע כי זה לוקח 20-30 שניות מהזמן של האיתחול.. Asus P4P800-E DELUXE i865PE זה הלוח אם שיש לי הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by asheryo,

יש לי מעבד P-4 2.8 לוח אם: GIGABYTE P4P800-VM , כרטיס מסך R9600 XT 128 חדש כול פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המחשב ניתקע הכול התחיל אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הזה ,לפני זה היה לי GF 4 440 ולא היה לי בעיות כאלו, ניסתי כול מיני סוגים של דרייברים אבל הבעיה לא ניפתרה מה יכול להיות הסיבה לכך???

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. Started by andav,

כיום יש לאימי מחשב pentium 3 1000 עם 256 זכרון ועם מערכת הפעלה 98. התוכנה עובדת במחשב אך יש מדי פעם תקיעות,התוכנה תוקעת את המחשב וצריך לעשות reset. שאלתי היא כזו(אני מקווה שמישהו מכיר את התוכנה),האם כשאני אחליף ל- 2000 ויווסיף עוד 512 זכרון,התוכנה תעבוד יותר טוב? אני מבין ש-98 לא יודע להסתדר עם הרבה זכרון,האם 2000 כן? כמו כן,האם 2000 יודע להסתדר עם כמות "לא שלמה" של זכרון ,כמו כאן. אני מתכוון לכך שזה לא בכפולות של 2,אלא מקל אחד של 256 ושני של 512. זה הלוח אם : http://www.asus.com.tw/mb/socket370/cuv4x-c/overview.htm כמו שתיראו הלוח תומך ב- sdram pc133 ,האם יש היום אפשרות לקנות היום כזה זכרון? יש מישהו שמתעסק בעריכה ויכול לתת עיצות מנסיונו האישי? אני מודה לכם .

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים