עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bsphere,

יש לי לוח פנטיום 3 שלא בשימוש, לאחר שהוא עבד עד לפני כמה חודשים. ניסיתי להרכיב אותו הוא לא נדלק, זה חיבור רגיל לא ATX, כל הרכיבים מקבלים מתח (מאורר של המעבד, מנורה) אבל כלום לא קורה. לאחר הסתכלות עליו ראיתי שיש לו קבל נפוח והבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה. החלפתי את הקבל.. והכל נשאר אותו דבר, הוא לא מצפצף ולא כלום אבל מתח עובר דרכו לרכיבים שמחוברים אליו. מה עוד אני יכול לנסות? מישהו מכיר אולי מישהו שמוחר לוח של פנטיום 3 סוקט 370 במחירים שפויים? (עד 100 שקל), בכל מקום שהסתכלתי אנשים מוכרים דברים כאלה במחיר כמו של לוח חדש..

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by Xonic,

זה מתיש אותי כל פעם מחדש הווינדוס פשוט לא מזהה את המצלמה, שאני מחבר אותה לUSB (יש לי 6 חיבורים דרך אגב ובכולם אותה דבר) הנורה שבה נדלקת ונכבת ודבר לא קורה. אני צריך לשחק שעות אם הכבל של הUSB והחיבורים שהנורה תשאר דלוקה וזה. היכן הבעיה? המצלמה עובדת, הדרייבר מותקן. :s05: תודה לעוזרים. !

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. Started by dgolverk,

שלום, בזמן האחרון התחיל להיות רעש משונה(מזכיר איכשהו ניסור או חיכוך), רעש זה מופיע רק כשאני מדליק את המחשב ומסתדר אחרי זה... לפעמים אם אני מזיז את המחשב זה גם מסתדר... מה זה יכול להיות? תודה

4. Started by המפרט,

יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב/מאתחל אותו , המחשב נתקע לפני המסך כניסה של הXP, ואני צריך לעשות מס' פעמים ריסט עד שהוא עולה. המחשב שלי הוא P4 2000, לוח אם משולב, כרטיס מסך GF2 MX440 זכרון 256 MB למישהו יש כיוון מה זה יכול להיות? התקלה הזאת מאוד מציקה וכל הריסטים האלו לא בריאים למחשב.. בתודה מראש אריאל

5. יש לי בעייה כבר איזה שבועיים במחשב: משום מה כל איזה חצי שעה פתאום העכבר והמקלדת נכבים (לא מקבלים מתח מהמחשב) ויוצאים מכלל שימוש. דקה אחרי שזה קורה מופיע לי אייקון ליד השעון בתחתית המחשב של universal bus serial... מישהו יודע מה אולי מה הבעייה? ???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by bugosdckh,

יש לי לוח אם intel 865p rock lake היו לו 2 סלוטים של 256mb לאחרונה קניתי עוד 2 סלוטים של 512mb הבעיה היא: ברגע שאני מחבר את הזכרון באתחול של המחשב הוא אומר שיש בעיה עם ה- dim ניסיתי את כל האפשריות והוא תמיד אומר כך האם מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. Started by Russel,

במחשב שני דסקים קשיחים של Western Digital. אחד מהם החל להשמיע רעשים מתכתיים המהלך השימוש. לא עשיתי גיבוי... :-\ המחשב לא עולה... האם ניתן לתקן דיסקים אלו ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. שלום . יש לי בעיה או זה ככה זה . שהרמקול שלי נמצא על גבוה אני שומע זמזומים כאלה מהרמקול ושאני מנמיך אין את זה למה יש לי את זה ? תודה לעוזרים.

9. Started by hatzhaik,

לאחר ניסיון (ע"פ pinout מאיזה אתר) לבנות כבל נתונים לפלאפון התקלקלו לי רוב היציאות של ה USB במחשב. יש לי 6 יציאות מאחורה ו2 מקדימה ורק משהו כמו 3 עובדות מאחורה ומיקדימה עובדת אחת אבל גם עם כריזות פעם עובדת ופעם לא והשנייה לא. וכל היציאות שלא עובדות אז שאני מחבר משהו אז מופיע לי הודעת בלון כזה ליד השעון של התקן USB לא זוהה וניסיתי כמה התקנים ואף אחד בהם לא עובד. מה אתם אומרים יש סיכוי לתקן את זה ? (לא הצלחתי למצוא דרייברים תואמים) הלוח שלי זה : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=179&modelmenu=1 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. Started by just_me,

חברה שלום היום שמתי לב למשהו מוזר ה DDR שלי עובד במהירות 133 במקום 400 והוא גם מסרב לעבוד ב DUAL CHANNEL תמונה 1 http://img477.imageshack.us/img477/5610/untitled3yy.jpg תמונה 2 http://img511.imageshack.us/img511/9464/untitled6pr.jpg מפרט AMD64 3800+ Dual Core ASROCK 939DUAL AGP PCIE ULI 512DDR 3200 x2 XFX GForce 6600GT 128MB עזרה בבקשה אני נועש ובנוגע לחיבור של הזיכרונות יש לי ככה: 2 סלוטים שחורים ו2 כחולים ניסיתי לשים את הזיכרונות בשני הכחולים זה לא DUAL ניסיתי ב 2 השחורים גם זה לא DUAL ניסיתי אחד כחול אחד שחור - גם זה לא DUAL.. אז איך אני עושה DUAL???

11. Started by יוסף2,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג Thinkpad 600x של IBM וכל המסך מרצד, מישהו יודע איך מפרקים דגם זה על מנת שאני אוכל להתעסק עם לוח האם?? אלה אם כן למישהו היתה בעיה דומה והוא יודע איך לפתור אותה, אשמח מאוד לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dorman2,

הלוח הוא Gigabyte GA8i945P pro . צירפתי תמונה של המיקסר שבוחר את הכניסות והיציאות. כל הכניסות במיקסר תחת RECORD - אינן מאופשרות ואין אפשרות לבצע הקלטה ממיקרופון. למישהו יש מושג מה לא תקין? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. Started by SemteX,

ראשית כל, הצורב שלי הוא צורב DVD מסוג NEC ND3500AG. תומך DVD+-RW וכו'. אז הבעיה הראשונה היא, שכאשר אני מכניס דיסק כלשהו לתוך הכונן, ועושה RESTART או פותח את המחשב בזמן שנמצא דיסק בתוך הכונן, יש מן תקיעה ארוכה מאוד כשמתחיל הFADE IN של הלוגו של WINDOWS XP. כעבור חצי דקה-דקה זה ממשיך בטעינה, וכשאני נכנס ל MY COMPUTER אחרי שהמחשב נפתח, בלתי אפשרי להשתמש בכונן והוא מסומן גם באייקון שונה וגם כCD DRIVE או משהו בסיסי כזה (כרגע אני לא זוכר). כשאין דיסק בפנים בזמן שהמחשב נפתח, הבעיה לא קיימת בכלל. הבעיה השניה קצת יותר מציקה לי מפני שזה דבר שאי אפשר כ"כ לסדר. חבר שלי הביא לי דיסק DVD שהוא צרב על המחשב שלו, ואת הדיסק אני מכניס לכונן ויש טעינה ארוכה יחסית, ובסופו של דבר לא יוצא מזה כל…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by RON12,

יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב לא נותן לי לשחזר מערכת ניסיתי התקנה מהביוס רושם לי שיש לי בעיה בסיסטם 32 .... מה אני עושה תודה לכל העוזרים רון :'(

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. Started by ga17,

שלום. הסרתי את תוכנת קאזה לייט בעברית דרך הסרת תוכנות......ואז פתאום אני לא מצליח להעלות את האקספלואר...אני נותן עליו דבאל קליק...הוא טוען לשנייה בדיוק,ובכל זאת לא עולה. אני מניח שיש קשר בין הסרת הראזה לייט לבעיה שעלתה לי..... אנא עיזרו לי הנושא קריטי....תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. אני צריך מכשיר GPS יש פה מישו שמבין ויכול לייעץ על מכשיר טוב תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. הייתי בפורום לוחות אם עזרו לי שם ממש יפה ואמרו לי לבוא לפה רציתי לבדוק את המערכת שלי נתנו לי לבדוק אותה עם תוכנה SUPER_PI m1 = 000h 00m 57s m2= 000h 01m 57s אמרו לי שזה איטי למחשב שלי יש אפשרות לבדוק מאיפה זה בא

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  19. Started by looloo,

הבעיה רשומה בכותרת ניסיתי להריץ תוכנות ומשחקים והם רצים מהר מידי כמו כן גם השעון של הווינדוס רץ מהר מידי ומסתנכרן בחזרה כל כמה שניות...

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. Started by PsyGhost,

כשMemtest מודיע על שגיאות בזיכרון אצלי האם זה אומר שבאופן חד משמעי הבעיה היא בסטיקים עצמם אם שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  22. Started by oMer_Hasarut,

יש לי HD 250 גיגה, חילקתי אותו ל-4 פרטישנים הכל עבד בwinXP (הדבר היחידי שעבד..), התקנתי WIN2K במקום ה-XP ועכשיו בווינדוס 2000 מופיעים רק 2 פרטישנים. למישהו יש מושג מה קורה פה לעזאזל?!? :s07:

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  23. מופיע לי מסך כחול,ובמסך הכחול הזה בפירוט על הבעיה רשום משהו על ALCXWDM.SYS (שזה בטח איכשהו קשור לכרטיס הקול המובנה שבמחשב שלי) חברה אולי מישהו יודע איך אני מסדר את זה?(חוץ מלעדכן דרייבר) תודה נשמות

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. Started by omrit,

שלום, הוספתי למחשב (A64) עוד 512MB זיכרון (כרגע הוא עם 4 סטיקים של 256). הזיכרונות היו מאותו סוג בדיוק של הקודמים (MUSHKIN) עם אותם תזמונים.... עכשיו הווינדוס קופא בממוצע תוך שעה מרגע ההפעלה. הרצתי MEMTEST, שלוש שעות והוא לא מצא כלום.... למישהו יש עצות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים