תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה. בכרטיס יש שלושה יציאות ירוק,אדום וכחול. הבעיה היא שאני מחבר את האוזניות(לחיבור הירוק) והמיקרופון (לחיבור האדום) המיקרופון לא עובד. ושהמיקרופון מחובר לירוק אז המיקרופון עובד(מקליט).זאת אומרת שאני צריך לנתק את האוזניות שעובדות בחיבור הירוק... מה עושים ? תודה מראש נ.ב יש לי WIN XP ומעבד CELERON 2.4gh
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד יד שניה - lenovo g505 המחשב מאוד איטי, אי אפשר לגלוש, דפי אינטרנט נטענים לאט מאוד, יכול לקחת דקה או שתיים לטעינת דף אינטרנט. האם מישהו יודעה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי באמצע העלאת חלונות 2000 במהלך הטעינה עם הפרוגרס בר: STOP: 0x0000007B (0xF081B84C,0xC000000E,0x00000000,0x00000000) INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE זה קורה אחרי שעשיתי resize ו- move לשתי המחיצות שלי של הכונן היחיד שלי ע"י PartitionMagic. זה ביצע את ה batch של PartitionMagic, עשה reboot ואז אמר לי operation complete והפעיל את וינדוס. ואז נדמה לי שלאחר ה- reboot הראשון זה קרה. בבקשה תעזרו לי, דחוף!! אני לא יכול להשתמש בכלל במחשב ככה ואני חייב אותו כרגע.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כבר שנה בערך המחשב שלי לא עולה, קניתי מחשב נייד ועכשיו אני רוצה לפחות לשחזר את כל התמונות מכל השנים במחשב ואז לזרוק ולקנות חדש. זה הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב, יש לנו שם תמונות של שנים מכל הגילאים וזה הגיבוי היחידי שלהם. כבר שנה שאני מנסה להעלות אותו, יש את הלוגו של הלוח אם ואז מסך שחור עם ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key לא משנה מה אני לוחץ לא עובד. אני מניח שזה לא קשרו למערכת ההעפלה אלא למחשב עצמו ואין לי קמצוץ של ידע בנושא, מה אפשר לעשות במצב כזה? אני רק רוצה להעלות אותו פעם אחרונה, להוריד הכל וזהו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פירקתי תמחשב, הוצאתי תמעבד וכ. מסך וניקיתי אותם והכל ניקיתי והרכבתי בחזרה. המחשב לא עולה. יש רק כתוב במסך Stand By , Power Sawing ועוד משהוא על GZ- 70 - 85 או משהוא, ככה בשורות ובצבע כחול, והכל דולק במחשב כמובן. אז עכשיו מחוברים רק הדברים הבסיסיים + איפוס ביוס ובדקתי זיכרונות גם ועדיין אותו דבר בידיוק. בזמן שאני מוציא זיכרון או כ. מסך, אז יש צפצופים. איך אני יכול לבדוק תמעבד ? אולי יש מצב שעשיתי לו משהוא, אני הרתבתי קצת איפה שמחברים אותו ללוח אם עם בוסם כשניקיתי.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS PRIME Z370-A זיכרון g skill 3600mhz cl17 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI OC מערכת הפעלה ווינדוס 10 ולאחרונה מלא משחקים קורסים לשולחן עבודה בלי שגיאה וגם בדקתי בEVENTLOG של המחשב אין שום שגיאה אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שאני רוצה לנקות לצבוע. אני לא מצליח להוציא את המאוורר (החלק שמסתובב) מהתושבת (מה שמחברים למארז) שלו. מבקש עזרה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
איך למחוק קבצי WINDOWS ישן זה רושם שאין לי הרשאות?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטרנט של TRUST לאחר ההתקנה ופעלתה לאחר זמן לרא קבוע אני מקבל את ההודעת הבאה במסך כחול: KEBUGCHECKEX:CALLED BY c002030F code: is: 44 Parmetes: d894489000 משתנה המספר בכל פעם שאני מקבל מסך כחול system halted ע"מ להקהל על המחשב נכנסתי להפעלה והורדתי את התוכניות שלדעתי לא צריך - אז הפסיקתי לקבל מסך כחול - אבל אז קופא המחשב בהפעלת המצלמה. נתוני מחשב.3 450 RAM 320 כל התופעות קורות רק שהמצלמה פועלת HD 40 WIN98 SE 4/10/04 - שעה 1400 עד עכשיו התקנתי והסרתי את המצלמה 3-5 פעמים מצפה לתשובות יותר מקצועיות מלהסיר ולהתקין לדעתי בכיוון של זיכרון / התנגשויות בין ההתקנים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה שזה לא מתקין לי כי יש לי מקלדת אלחוטית, אז קניתי מקלדת רגילה ועדיין לא עובד. אני מכניס דיסק מקורי של xp, ואז שמגיע השלב שאומר לי press to boot from cd משהו כזה, אז אני לוחץ אנטר ולא פועל, פשוט מעלה את הווינדוס הקודם. מה עושים?!?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התקנתי מחדש את המחשב ונתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית עם הסאונד במחשב. התקלה עצמה מופיעה בעת משחקים ובהשמעת מוזיקה כאשר במקביל לסאונד עצמו יש רעש חזק ומעצבן (כמו הרעש שיש בטלווזיה כאשר רואים "שלג"). יש לציין שהתקלה מופיעה לסירוגין כמו למשל בעת משחק במחשב כאשר אני יוצא אל התפריט וחוזר- התקלה חוזרת ונעלמת. הכרטיס קול במחשב שלי הוא ONBOARD וסוג לוח האם הוא מדגם ASUS P5VD2-MX. אנא עזרו לי כי אני לא מצליח לפתור את התקלה בשום אופן (אולי זה התנגשויות בדרייברים.. אין לי מושג! ). תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשהייתי ב-WIN7 הוא היה מהיר והכל אבל החלטתי לעבור ל-8.1. גם הוא מאוד מהיר, אבל יש רגעים שהמחשב פשוט מקרטע כזה ואיטי.. גם שלא מופעל כלום, רק דפדפן.. למה זה ככה? ויש פעמים שחלון כלשהו מתחיל להבהב (לדוגמה אני במחשב שלי, אז חלון המחשב שלי מתחיל להבהב כזה ואי אפשר לסגור אותו).. למה זה ככה? מה אפשר לבדוק בחומרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מאקבוק פרו 15 אינץ עם apple care+, יש לי בו תקלה עכשיו, מישהו יודע מניסיון איך ממשים את זה פה בארץ ויכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, כשאני משחק ב-BC2 זמן מה, הכדורים שאני יורה באנשים כאילו לא נכנסים באנשים, וזה קורה גם כאשר אני יורה בחלון והוא לא מתפוצץ מהיריה הראשונה. אני הורדתי את התוכנה HWMONITOR, וראיתי שלאחר זמן מה של משחק (לפעמים אפילו מאוד קצר, תלוי בעוצמת הפצוצים במשחק) המעבד שלי מגיע ל-65 מעלות באופן קבוע, ולעיתים מגיע ל-75-80 מעלות. הכרטיס מסך מגיע ל-45-50 מעלות. אני מניח שבעקבות החימום של המחשב, ה-FPS יורד, ולכן יוצר את הבעיות במשחק. אך טרם בדקתי אם אכן ה-FPS יורד, אבל מרגישים אותו בבירור (להשתמש ב-FRAPS במשחק זה די נאכס, לכן אני לא בודק, אבל ממש מרגישים איך שהתמונות זזות לא חלק בכלל) מפרט המחשב שלי: Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 2.5 GHz Geforce 220 GT 2 GB RAM מה לדעתכם הב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, רציתי לקנות כרטיס מסך חזק יותר בשביל לקבל יותר FPS במשחקים. עכשיו רציתי לדעת אם המחשב עצמו יעמוד בכרטיס חזק יותר,תודה לעוזרים. מחשב קצת חלש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונן LG 52X . אני מכניס אליו דיסקים, הנורה הכתומה בו פועלת לכמה שניות וגם השעון חול במחשב ל2-3 שניות ואז זה מפסיק והמחשב לא מזהה את הדיסק. שאני מנסה להיכנס לכונן זה רושם ,נא הכנס דיסק לכונן F. מה לדעתכם הבעייה? ד"א לא יודע אם זה קשור אבל אם אני עושה הוצא על הכונן(דרך המחשב שלי) אז הכונן נפתח אז יענו הוא מזהה אותו. תודה *עוד משהו.. ניסיתי עכשיו להסיר דרך מנהל התקנים את הכונן ולהתקין מחדש וזה גם לא עזר
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי שאלה חשובה מאוד לאיזה פרויקט שאני עושה בלימודים...... יש לי מחשב נייד dell עם מערכת הפעלה של Win 7 64-bit. אני צריך לעבוד כחלק מתרגיל שאני עושה על מערכת הפעלה של לינוקס. יש לי את מערכת ההפעלה בדיסק חיצוני קשיח שניתן לחיבור ב-USB 3.0 למחשב. השאלה היא איך אפשר להריץ את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח החיצוני ולא מהדיסק הקשיח הפנימי בתוך המחשב (קרי לינקוס במקום Win 7 שמותקן במחשב) תודה לעזרתכם , YoYo
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לנו חדר מחשבים עם 20 מחשבים אתמול הגעתי וראיתי ש15 מתוך ה20 מחשבים קרסו (הודיעו על diagnos ואחר כך נכנס לפותר הבעיות של ווינדוס) על המחשבים מותקן Windows Update Blocker v1.6 ומותקן toolwiz time freeze כולם מחוברים לdomain על כל המחשבים מותקנים אותם תוכנות וכל המחשבים זהים (אותו הארדיסק, אותו לוח ואותו מעבד) איך יכול להיות שרק 15 נהרסו? כל נסיון לבצע תיקון דרך פותר הבעיות של ווינדוס לא עבד (שחזור, תיקון התחל וכו') יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? לפני שנה בערך היה בעיה עם המחשבים האלה שההויינדוס של כולם התחיל להיות איטי מאוד בוצעה התקנה מחודשת על כולם (בהתקנה היו שלושה אימייגים שונים לכל כמה מחשבים…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום! אז ככה עד לפני חודש היואסבי שלי עבד מצוין ממש טוב ישלי מחשב 2.8 ASUS P4P800SE CHIPSET INTEL865PE בקיצר כל המחשב שלי מחובר על היואסבי ופתאום זה אל עובד אם אני מחבר נגן או מצלמה הוא מראה במכשיר שהוא מחובר למחשב אבל במחשב עצמו כלום! כנ"ל ההגה שיש לי הוא מראה שהוא מחובר יש אור צהוב אבלהוא לא רוטט שהיו לוחצים עליו וגם אי אפשר לשחק איתו במחשב גם המקלדת והעכבר לא עובדים בלי היואיסבי וגם המדפסת ניסיתי להוריד דרייברים חדשים של בציפסט של הלוח אם כלום לא עוזר ניסיתי להתקין שובאת הוינדוס ולא עובד בבקשה עיזרו לי מה אפשר לעשות..... לא ניראה לי שהבקר עצמו הלך כי בכל זאת הוא מזהה שהוא מתחבר ומטעין דברים וכנ"ל בבקשה עזרו לי!!!! אני ממש מיאוש! תודה חדי
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי בכל פעם שאני צופה בסרט אני לא שומע את הדיבור.. אני שומע רק את הסביבה ואת המוזיקה כמו שצריך אבל שהם מדברים שומעיים ממש ממש חלש .. הורדתי קודקים ( k-lite pack , xp-pack) וזה לא עזר.. התכנה היחידה שהצלחתי לשמוע כמו שצריך זה הVLC מה שאומר שהביעה במחשב שלי אבך התכנה הזאת לא תומכת בכתוביות כמו שצריך אז אני צריך פתרון אחר.. האם הכרטיס קול נדפק? ואם לא האם יש דרך לסדר את זה? עזרה בבקשה.. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini111408-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Fri Nov 14 00:22:17.437 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 day…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כבר קראתם את הת'רדים הקודמים שלי אז אתם יודעים על מה מדובר ואם לא אז נשרף לי הספק והחלפתי לאחד חדש ויש לי בעיות, לאחר שפתרתי את בעיית ה-CMOS יש בעייה חדשה, כל פעם שאני מעלה את הוינדואס הוא נתקע. וגם שאני עושה בוט מהסי די או לא משנה מאיפה זה נתקע ! אין לי מושג מה עושים . ושראיתי בביוס בהגדרות הוא הגדיר את המעבד שלי כ400 ומשהו מגה הרץ ולא כ-667 יכול ליהות שיש עוד כל מיני הגדרות שהמחשב שינה ואני לא יודע ? למישהו יש הסבר ? פירוט ? משהו ? אין לי דרך לפרמט את המחשב, כל דרך של העלאת הוינדואס וכל דרך של ניסיון לעשות בוט נכשל. אם יש לכםם פתרונות בבקשה תציעו. תודה לכולכם, אין לי מחשב כבר איזה שבוע ואני מתאבד !!!! (אני כותב את כל ההודעות האלו ממחשב אחר....)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה המאווררים עדיין עובדים וזה מפריע לי . מי אחראי על זה הלו או הספק?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-