תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להבהיר את המסך למרות שהוא על הכי גבוהה בהגדרות המסך לא מבהיר הוא נשאר כאילו הוא לא מחובר לחשבל למרות שהוא כן מחובר והסוללה נטענת גם כשאני מוריד את הבהירות בהגדרות זה לא משתנה מדובר במחשב נייד דל אינספיריון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם. שתי הנורות הLEDים תקועות על צהוב ולא משתנות. ניסיתי להחליף פורט בראוטר, לעשות ריסט לראוטר, לחבר את הכרטיס ישירות למודם, להחליף כבלים, להתקין דרייברים מחדש, לפרמט אבל כלום לא עוזר.. יש לי עוד מחשבים בבית שמצליחים בלי בעיה להתחבר לנתב אז הנתב לא הבעיה. למה אחד הלדים לא מתחלף לירוק? האם זה וידוא הריגה? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש. במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא.. במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? אסף
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה כשהתקנתי את מערכת ההפעלה ואחרי ההתקנה של הדריברים של הלוח הופיע לי האיקון של הגדרות הפיירוול המובנה ודרך שם יכולתי לכבות להפעיל ולהגדיר אותו עכשיו אחרי שהתקנתי את SP2 משום מה נעלם הקישור הזה ואני לא יודע אייך להפעיל אותו שוב למישהו יש מושג??
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
drop fps יש לי מחשב "גיימינג" NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB 16 GB RAM DDR 3 INTEL CORE I5 4570 B85M-D2V לוח אם אני יכול לשחק משחק שבדרך כלל יש לי 120+ FPS אני מפעיל מחדש את המחשב זה נופל ל60-30 שלחתי את הכרטיס גרפי לבדיקת מעבדה ולא מצאו כלום יש לי הרגשה שזה הלוח אם האם יש דרך לבדוק את זה ואיזה אפשרות ללוח אם +מעבד חדשדים במחירים נורמלים למשחקים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם מומחי החומרה הגדולים של HWZone: יש לי צורב Yamaha 2100E כמו שכבר הבנתם, עכשיו אני עד היום עבדתי עם Win2k בלי אף בעיה חוץ מהאי אפשרות לצריבה במהירות המקסימלית של הצורב עם התוכנה Nero Burning Rom כאשר עשיתי פורמט בפעם האחרונה החלטתי שהפעם אני יראה מה כל המהומה בקשר לוינדוס XP, התקנתי לי את הוינדוס ההתקנה עברה בהצלחה והוינדוס החל לעלות...חיכיתי וחיכיתי אבל מה...מסך הטעינה השחור עם הלוגו של הוינדוס נשאר באותו מצב ולא עובד לאף מקום אחר... אחרי שניתקתי כמעט כל חלק אפשרי במחשב, ניתקתי את הצורב והפלא ופלא הוינדוס עולה כמו שהוא צריך לעלות, חיברתי את הצורב שוב, עשיתי ריסט כמו ילד טוב, ומה שוב? הוינדוס לא עולה...!!! מישהו יכול לעזור לי? אני כן יכול להגיד שצורב מעו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיסק תקין (של WD) בחיבור נכון . פורמט לא עוזר . מה יכולה להיות הבעיה וינדוס קספי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בשגיאה די מוזרה בווינדוס 98. בזמן עבודה עם המחשב, לפתע מופיעה הודעת שגיאה בכל מיני תוכנות: "אין מספיק זיכרון לביצוע הפעולה...". ההודעה באה בואריאציות שונות בתוכנות שונות אבל המכנה המשותף דומה: הודעה כאילו אין מספיק זיכרון. בדקתי את משאבי המערכת. 20% פנויים. בדקתי את השטח הפנוי בדיסק: יש ג'יגה שלם פנוי. אין וירוסים. אין תוכנות מזיקות. למחשב יש 256MB זיכרון. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב hp בן שלוש שנים מראה שגיאת system יש למישהו פתרון לנושא במקרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה. בכרטיס יש שלושה יציאות ירוק,אדום וכחול. הבעיה היא שאני מחבר את האוזניות(לחיבור הירוק) והמיקרופון (לחיבור האדום) המיקרופון לא עובד. ושהמיקרופון מחובר לירוק אז המיקרופון עובד(מקליט).זאת אומרת שאני צריך לנתק את האוזניות שעובדות בחיבור הירוק... מה עושים ? תודה מראש נ.ב יש לי WIN XP ומעבד CELERON 2.4gh
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד יד שניה - lenovo g505 המחשב מאוד איטי, אי אפשר לגלוש, דפי אינטרנט נטענים לאט מאוד, יכול לקחת דקה או שתיים לטעינת דף אינטרנט. האם מישהו יודעה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי באמצע העלאת חלונות 2000 במהלך הטעינה עם הפרוגרס בר: STOP: 0x0000007B (0xF081B84C,0xC000000E,0x00000000,0x00000000) INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE זה קורה אחרי שעשיתי resize ו- move לשתי המחיצות שלי של הכונן היחיד שלי ע"י PartitionMagic. זה ביצע את ה batch של PartitionMagic, עשה reboot ואז אמר לי operation complete והפעיל את וינדוס. ואז נדמה לי שלאחר ה- reboot הראשון זה קרה. בבקשה תעזרו לי, דחוף!! אני לא יכול להשתמש בכלל במחשב ככה ואני חייב אותו כרגע.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כבר שנה בערך המחשב שלי לא עולה, קניתי מחשב נייד ועכשיו אני רוצה לפחות לשחזר את כל התמונות מכל השנים במחשב ואז לזרוק ולקנות חדש. זה הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב, יש לנו שם תמונות של שנים מכל הגילאים וזה הגיבוי היחידי שלהם. כבר שנה שאני מנסה להעלות אותו, יש את הלוגו של הלוח אם ואז מסך שחור עם ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key לא משנה מה אני לוחץ לא עובד. אני מניח שזה לא קשרו למערכת ההעפלה אלא למחשב עצמו ואין לי קמצוץ של ידע בנושא, מה אפשר לעשות במצב כזה? אני רק רוצה להעלות אותו פעם אחרונה, להוריד הכל וזהו.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
פירקתי תמחשב, הוצאתי תמעבד וכ. מסך וניקיתי אותם והכל ניקיתי והרכבתי בחזרה. המחשב לא עולה. יש רק כתוב במסך Stand By , Power Sawing ועוד משהוא על GZ- 70 - 85 או משהוא, ככה בשורות ובצבע כחול, והכל דולק במחשב כמובן. אז עכשיו מחוברים רק הדברים הבסיסיים + איפוס ביוס ובדקתי זיכרונות גם ועדיין אותו דבר בידיוק. בזמן שאני מוציא זיכרון או כ. מסך, אז יש צפצופים. איך אני יכול לבדוק תמעבד ? אולי יש מצב שעשיתי לו משהוא, אני הרתבתי קצת איפה שמחברים אותו ללוח אם עם בוסם כשניקיתי.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS PRIME Z370-A זיכרון g skill 3600mhz cl17 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI OC מערכת הפעלה ווינדוס 10 ולאחרונה מלא משחקים קורסים לשולחן עבודה בלי שגיאה וגם בדקתי בEVENTLOG של המחשב אין שום שגיאה אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שאני רוצה לנקות לצבוע. אני לא מצליח להוציא את המאוורר (החלק שמסתובב) מהתושבת (מה שמחברים למארז) שלו. מבקש עזרה!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
איך למחוק קבצי WINDOWS ישן זה רושם שאין לי הרשאות?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטרנט של TRUST לאחר ההתקנה ופעלתה לאחר זמן לרא קבוע אני מקבל את ההודעת הבאה במסך כחול: KEBUGCHECKEX:CALLED BY c002030F code: is: 44 Parmetes: d894489000 משתנה המספר בכל פעם שאני מקבל מסך כחול system halted ע"מ להקהל על המחשב נכנסתי להפעלה והורדתי את התוכניות שלדעתי לא צריך - אז הפסיקתי לקבל מסך כחול - אבל אז קופא המחשב בהפעלת המצלמה. נתוני מחשב.3 450 RAM 320 כל התופעות קורות רק שהמצלמה פועלת HD 40 WIN98 SE 4/10/04 - שעה 1400 עד עכשיו התקנתי והסרתי את המצלמה 3-5 פעמים מצפה לתשובות יותר מקצועיות מלהסיר ולהתקין לדעתי בכיוון של זיכרון / התנגשויות בין ההתקנים
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה שזה לא מתקין לי כי יש לי מקלדת אלחוטית, אז קניתי מקלדת רגילה ועדיין לא עובד. אני מכניס דיסק מקורי של xp, ואז שמגיע השלב שאומר לי press to boot from cd משהו כזה, אז אני לוחץ אנטר ולא פועל, פשוט מעלה את הווינדוס הקודם. מה עושים?!?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התקנתי מחדש את המחשב ונתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית עם הסאונד במחשב. התקלה עצמה מופיעה בעת משחקים ובהשמעת מוזיקה כאשר במקביל לסאונד עצמו יש רעש חזק ומעצבן (כמו הרעש שיש בטלווזיה כאשר רואים "שלג"). יש לציין שהתקלה מופיעה לסירוגין כמו למשל בעת משחק במחשב כאשר אני יוצא אל התפריט וחוזר- התקלה חוזרת ונעלמת. הכרטיס קול במחשב שלי הוא ONBOARD וסוג לוח האם הוא מדגם ASUS P5VD2-MX. אנא עזרו לי כי אני לא מצליח לפתור את התקלה בשום אופן (אולי זה התנגשויות בדרייברים.. אין לי מושג! ). תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשהייתי ב-WIN7 הוא היה מהיר והכל אבל החלטתי לעבור ל-8.1. גם הוא מאוד מהיר, אבל יש רגעים שהמחשב פשוט מקרטע כזה ואיטי.. גם שלא מופעל כלום, רק דפדפן.. למה זה ככה? ויש פעמים שחלון כלשהו מתחיל להבהב (לדוגמה אני במחשב שלי, אז חלון המחשב שלי מתחיל להבהב כזה ואי אפשר לסגור אותו).. למה זה ככה? מה אפשר לבדוק בחומרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מאקבוק פרו 15 אינץ עם apple care+, יש לי בו תקלה עכשיו, מישהו יודע מניסיון איך ממשים את זה פה בארץ ויכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, כשאני משחק ב-BC2 זמן מה, הכדורים שאני יורה באנשים כאילו לא נכנסים באנשים, וזה קורה גם כאשר אני יורה בחלון והוא לא מתפוצץ מהיריה הראשונה. אני הורדתי את התוכנה HWMONITOR, וראיתי שלאחר זמן מה של משחק (לפעמים אפילו מאוד קצר, תלוי בעוצמת הפצוצים במשחק) המעבד שלי מגיע ל-65 מעלות באופן קבוע, ולעיתים מגיע ל-75-80 מעלות. הכרטיס מסך מגיע ל-45-50 מעלות. אני מניח שבעקבות החימום של המחשב, ה-FPS יורד, ולכן יוצר את הבעיות במשחק. אך טרם בדקתי אם אכן ה-FPS יורד, אבל מרגישים אותו בבירור (להשתמש ב-FRAPS במשחק זה די נאכס, לכן אני לא בודק, אבל ממש מרגישים איך שהתמונות זזות לא חלק בכלל) מפרט המחשב שלי: Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 2.5 GHz Geforce 220 GT 2 GB RAM מה לדעתכם הב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-