עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אוורסט,

שלום ! לאחרונה הדיסק און קי שלי "נפגע" על ידי וירוס והאנטי וירוס שלי הכניס את הקבצים לבידוד (QUARANTINE) ברצוני לחלץ את הקבצים. איך אני עושה זאת. ברשותי ווינדווס 7 אנטיווירוס NODE32 4. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

לאחרונה אני מקבל רסטארטים פתאומיים בלי שמסך כחול יופיע או מבלי שהמחשב יתקע, פשוט המחשב דופק לעצמו רסטארט ללא שום התראה או רמז לבעיה... אילו דברים יכולים לגרום לרסטארטים כאלה? אין לי שום וירוסים ושום ספייווארים מבחינת תוכנה הכל אצלי תקין וכשר.

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 agp*8 ,כשאני מפעיל משחק כמו פיפ"א 2002 הוא נכנס למשחק בוחר את הקבוצות וכשהמשחק נטען הוא לפתע נסגר וקופץ בחזרה לdesktop מה יכולה להיות הבעיה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by a_beilis,

יש לי את התוכנה bitdefender עם העדכון הכי חדש והכל אבל כל פעם זה מוצא לא את אותם וירוסים ואפילו אמרתי לתוכנה למחוק וזה לא מצליח למחוק... המחשב שלי עובד לאט מאוד... ההודעות שאני מקבל הם: Win32.Warezov.AM@mm Win32.Stration.Gen@mm Win32.Worm.Stration.AL בכולם זה רושם שהוא מוחק אותם ואחרי זה הם חוזרים עוד פעם...המחשב שלי עובד ממש ממש לאט והכל נדפק... בבקשה עזרהה ???

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by mazoneli,

יש לי HD של IBM שמופיע במפרט שעושה ה מ ו ן רעש. חטפתי עליו קריזה ופשוט ניתקתי אותו, הוא משמש לגיבויי מערכת ועוד כל מיני. השאלה היא האים ניתן לגרום לו להכבות (חוץ מלבטל אותו ב BIOS) שזה לא משנה כי ברגע שיש לו מתח אז הוא מרעיש. איך אפשר להשתיק אותו

6. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל. נ.ב לפי מנהל ההתקנים אין שום בעיה בסאונד כאילו אין סימן אזהרה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by iido12345,

יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  8. בעיה מוזרה במחשב החדש ברגע שאני מפעיל תוכנה כבדה הקול או השיר הופכים למקרטעים ואיטיים מאוד אולי קצת הגזמתי שאני אומר כבד אני מתכוון לקובץ בWINRAR שאני למשל מנסה לפתוח אותו אז זה קורה..ברגע שהוא סיים לחלץ אותו הצליל חוטזר לנורמל אפילו בהתקנה של תוכנה או משהו למישהו יש רעיון?? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר... אולי הספק כוח? או שהלוח דפוק?

9. Started by RoNeR,

אני לא מוצא בו את ההגדרה של הboot של הסידי פשוט אין דבר כזה בלוח אם איך אפשר לפרמט מחשב כזה מדובר בלוח asus p4xp-x

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שאיני מסוגל לבצע איתחול למחשב כמו שצריך. הפעולה היא פשוטה יחסית - Start > Turn off computer < Reset Windowsמתחיל בתהליך הכיבוי ומבצע איתחול. הבעיה מתחילה כאן, המחשב פשוט לא עולה! בזמן הדלקת המחשב שלי, יש ציפצוף יחיד שכניראה מסמן שהכל בסדר (לעומת ציפצוף ארוך ומשגע במידה ומשהו לא מחובר כהלכה). אחרי האיתחול המסך נשאר שחור - אין שום ציפצוף - והפתרון היחיד לבעיה הוא לכבות את המחשב ולחכות 2-3 דקות עד שתיהיה אפשרות להדליק אותו, אחרת אם לא מחכים ומדליקים, המצב נשאר אותו הדבר. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא: ב- ATI CCC, באפשרות SMARTGART (ראו תמונה מצורפת). AGP Write = OFF - דבר שמונע מהכרטיס מסך לכתוב ישירות לזיכרון הראשי של המחשב ובכך מונע שמירת נ…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  11. שלום לכולם אני כל הזמן מקבל את ההודעה הזאת: מתי שאני נכנס למחשב, מעתיק קבצים, משחק במחשב או סתם גולש לי בנט! ניסיתי לעשות פירמוט והתקנה של הווינדוס מחדש וקיבלתי את ההודעות האלה כל הזמן גם בהתקנת הווינדוס עצמו! בנוסף לזה המחשב שלי כל הזמן עושה ריסטים. לפעמים נוצר מצב שהוא עושה שלושה-ארבעה ריסטים אחד אחרי השני בחלון שאפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס..ממש בהתחלה, אני מפחד שישרפו לי דברים במחשב מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by King Kong,

חבר שלי שהוא טכנאי ב ... אמר לי שהם מתקינים את הגוף קירור שהלוח לא מחובר למארז ואחרי זה הם מחברים את הלוח עם הצלעות קירור למארז ככה עושים ?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by idani1983,

יש לי הארד דיסק SATA ועוד הארד דיסק IDE 133 כאשר אני מחבר את ה IDE הוא פועל אבל מאוד מאוד לאט !! מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. היי, היה לי Radeon 9800 XT, הבאתי אותו לאחי בתמורה לFX 5200 שלו, למה? כי אני בצבא וגם ככה אין לי זמן לזה... מה שכן, עכשיו פתאום זה עובד ב2x: תסתכלו בתמונה, למישהו יש מושג מה קורה? זה כותב שהבעיה בWindows... אחרי שהחלפתי כרטיס מסך העלתי בsafe mode, השתמשתי בDriver Cleaner ואז התקנתי את Omega Geforce Drivers. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by elad15,

טוב... יש לאח של חבר שלי P.2 200 MHZ ניראה לי אז רציתי לפרמט לו אותו ולהתקין את הווינדוס מהתחלה (כי הייתה בעיה) במחשב עצמו גם ניראה לי יש איזה בעיה עם הCD ROM אז חיברתי ת'הארד דיסק למחשב שלי ופירמטתי דרך דיסקט איתחול של ווינדוס 98 SE וניסיתי אחרי זה גם דרך דיסק של XP (פעם 1 פירמטתי בNTFS ופעם בFAT32) בכל מקרה אחרי שאני מפרמט ומעלה את המחשב מההתחלה עם הדיסק של WIN 98 SE בכונן אני בוחר BOOT FROM CD ROM ואחר כך התקנה בעזרת הדיסק (משהו כזה) אז אחרי כמה שניות כתוב לי PROGRAM TOO BIG TO FIT IN MEMOREY ואז הוא מראה לי את האות של הכונן והוא בתיקייה של WIN 98 ושאני לוחץ SETUP המחשב נתקע... מה עושים.

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  16. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-8SG667 SIS 648 קניתי זיכרון של סמסונג 512 400MH יש לי כבר 256 של סמסונג 400MH והוא מזהה אותו כרגע המחשב מזהה את ה512 כ256 וביחד עם הזכרון הישן שלי הוא מראה 512 במקום שיראה 768MH עם מישהוא יכול להגיד לי מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by Seith,

לא מזמן עשיתי OC עם חבר, וניסיתי לבדוק אם הכל עובד כמו שצריך, וגיליתי שה-DVD לא מתפקד. הWINDOWS מזהה אותו ככונן, אבל שום לא מזוהה ע"י הכונן. יש הצעות? פתרונות?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by VL,

אז הבעיה היא כזאת: שאני מדליק את המחשב נתקע גם הפסים האלה שטוענים כמה פעמים יש כאלה כמו תקיעות, ולאחר מכן יש לי בעיה עם המסך של "Welcome" הוא שוהה לי כמעט 30 שניות (שזה לא אמור להיות לי ככה) ממה זה יכול להגרם? איך נפתרים מזה? (רק לא פרמוט). תודה, VL.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  19. כל פעם שאני מכניס דיסק לצורב ה- DVD שלי ( Pioneer DVR-110 ), המחשב קופא לרגע ולאחר 5 שניות חוזר לפעולה נורמלית, אני מודע לכך שכשזה מתחיל לקרוא לפעמים זה קופא, אבל זה קפיאה די עצבנית וארוכה. יש דרך לטפל בזה ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי, לא הייתי בטוח אם זה קשור לחומרה אבל אני מניח שכן.. אז הינה: יש לי: 7800gt amd 3800+ x2 2gb ram asus sli premuime עכשיוו כאשר אני מפעיל את המחשב ובא להריץ את וורקרפט הכל רץ סבבה, לאחר כמה שעות של עבודה במחשב, כאשר אני נכנס לוורקרפט, מתחיל משהוא מוזר, לפי פראפס הוא רץ רגיל ב65 פריימים (ויסינק), אבל אני רואה את התמונה לא חלק, מקרטע כזה.. קשה להסביר... כאילו יש לאגים במשחק זה גם בא לידי ביטוי בכך שאני מנסה להשתמש בעכבר כדי לזוז על המפה אז במקום לסחוב אותי לאורך המפה הוא מקפיץ אותי לסוף. אותו דבר בערך בא לידי ביטוי גם בדמו של SERIOUS SAM 2, כאשר הפריימים רגילים אבל אם אני מזיז את העכבר קצת ימינה למשל הוא מקפיץ לי אותו עד הסוף ימינה. ניסיתי הכל: את כל הדרייורים לכרטיס מסך.…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by O.G.D 2k5,

שלום! כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה את הסידירומים שם אבל כשאני נכנס למנהל התקנים אני רואה אותם, אני לא מבין מה הבעיה? תודות מראש.....

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by urich,

האם יש מדריך שמלמד מה כל הגדרה בביוס עושה ומה רצוי שיהיה מוגדר כיצד אני למשל שמתי לב למהירות אפיק של הpcie 100 עד 150 מה צריך להיות מוגדר אין לי מושג אם אני ישים על150 זה יהיה אוברקלוק או לא. בקיצור איך אני מגדיר את הביוס אופטימלית או שפשוט עדיף שאני לא יתעסק בזה

23. Started by MeTaLCoRe,

שלום לכולם, לחבר שלי יש הארדיסק SATA, וכשהוא עושה BOOT דרך הדיסק של הוינדוס אחרי קריאת הקבצים שזה עושה, הוא מבקש להכניס דיסקט עם הקבצים של הHD [יעני הקבצים להתקנת הHD בתוך הדיסקט] ואומרים לו ללחוץ על F6, וכלום לא קורה... מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מציקה. כשאני מוריד דברים באקספלורר או פותח כמה חלונות. המחשב מושהה כל פעם לכמה שניות עד שאני יכול ללחוץ על משהו. דוגמא: אני מוריד משהו, ברגע שזה מסיים, אני רוצה ללחוץ על Close וזה לא נותן, אלא רק אחרי כמה שניות. ניסיתי לפתור את הבעיה, אך ללא הצלחה. ואז שמתי לב, שגם כשהאקספלורר שלי סגור, מופיע לי בTask Manager שהאקספלורר רץ. (ולא, אני יודע מה ההבדל בין ה explorer של הויינדוס ל iexplorer - אז זו לא הבעיה). יש לי WIN XP SP2, אני מוריד עידכונים ואפילו התקנתי את IE7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אך לשווא. המפרט של המחשב שלי מופיע בצד, מחשב חדש, דנדש. דרייבירים מעודכנים לדעתי ו....זהו, נגמרו לי הרעיונות... אם למישהו יש רעיון או כיוון, אז בשמחה. אגב, יש …

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by o.k,

ערב טוב לכולם.. לאחי יש במחשב שלו סטיק אחד של 256 מגה בייט 400DDR וכאשר רציתי להחליף לו את הסטיק הזה בשתי סטיקים חדשים של 256 מגה בייט 400DDR של חברה יותר טובה המחשב לא זיהה שום דבר ועבד כרגיל על 256 מגה מישהו יכול בבקשה לעזור לי בבעייה זו ?? אשמח לתשובות בהקדם האפשרי

• 6 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים