עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה מתסכלת שאני לא מצליח לאבחן ומן הסתם גם לתקן. אז ככה: המחשב נדלק ועולה באופן תקין (לעיתים). לאחר מספר דקות מתחילות להופיע על המסך קוביות אדומות או פסים רוחביים בשלל צבעים. תחילה חשבתי כי הבעיה בכרטיס מסך\חיבורים\דרייבר, לכן ניתקתי את הכרטיס וחיברתי, בדקתי כבלים ועדכנתי דרייבר. כמובן לא עזר. מה שבלבל אותי ממש, זה,שלעיתים, התופעה מתחילה עוד לפני עליית הווינדוס (לדוגמא בBIOS), לכן ששללתי וירוסים וכדומה. ניסיתי גם להכניס ולחבר את זכרון הRAM, לצערי גם ניסיון זה לא צלח. אמשח לרעיונות, צירפתי מספר תמונות. תודה מראש, מישה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. התקנתי אתמול מערכת קירור והיום כשאני השתמשתי במחשב וכל הסאונד נשמע כמו נודים וכל הווידאו (יוטיוב או קובץ) רץ סופר מהר עריכה: לא משנה דרייברים חדשים תיקנו את הבעיה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by g_s,

כשאני שומע שירים בWINAMP ואומר למחשב לפתוח תוכנה כבדה אז הקול מתעוות מאוד... מישהו ייודע מה הבעיה? בנוסף לזה טעינת הווינדוס נארכת הרבה יותר זמן וכשני נכנס למשתמש שלי אז הצליל בפתיחה מתעוות... תודה * אין ווירוסים והדריברים מעודכנים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hezi60,

לאחרונה מקבל תופעה שבה אני גולל את האתר שלי כלפי מטה ותוך כדי נעלם הרקע , הצבע , בקצור עיוות , גם בגוגל כרום וגם במקסטון ??? כיצד ניתן לפתור זאת . (אין לי כרטיס מסך נפרד) תודה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by itayze,

יש ליgf4 ti 4400 של msi , לא עשיתי o/c והוא עושה לי עיוות במסך מן קו כזה לשנייה , יש לי את הכרטיס חודשיים ורק עכשיו הוא עושה את זה . מה יכולה להיות הבעייה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by dany_uru,

לאחרונה התחילו להראות על המסך של המחשב שלי עיוותים הנגרמים קרוב לודאי בגלל חום כרטיס המסך. זה קורא יותר כשמחממים את חדר המחשב, דבר שחייב בגל שיש לי תינוקות בבית, וגם אני גר באזור מדבר יהודה, חם במיוחד. המאורר מתחיל להשתולל ומידי פעם רואים את העיוותים שדיברתי עלהים. הכרטיס מסך הוא MSI GEFORCE 6200, מחשב פנטיום 4, 3 מגהרץ, פחות משנה אצלי. יש לכם איזה רעיון איך לפטור את זה? האם זה יכול לגרום נזק בלתי אפיך? או שכבר נגרם? תודה רבה מראש! דניאל

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  7. שלום לכולם,יש לי בעיה שמשגעת אותי מאז שקניתי מחשב חדש,לפני חודשיים בערך..מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה,הבעיה היא שלעיתים תכופות,בזמן ניגון קבצי ווידאו(סרטים במחשב או סרטונים למיניהם באינטרנט-סטייל קשת וואלה,אבל לא יוטוב,למשל) נוצר עיוות בווידאו עצמו-פסים צבעוניים שמשבשים את התמונה לגמרי,לאחריהם מתעוות הסמן של העכבר באותה הצורה,ובתוך זמן קצר(דקה) מתעוות כל המסך והמחשב נתקע. הדבר קורה רק לפעמים-לעיתים לא קורה במשך שבועות,ואילו לעיתים בכל פעם שאני מנסה לנגן קובץ ווידאו מאלו שציינתי...חשוב לציין שהדבר לא מתרחש בכל סוגי הווידאו-באתר כמו יוטוב זה לא קרה לי מעולם,ואני גולש בו הרבה מאוד. המפרט שלי הוא ASUS P5N-D twintech 9600gt e8400 ווינדוס XP SP2 בהתחלה חשבתי שמדובר בסך הכל ב…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  8. אני עובדת מספר שעות מול מחשב שולחני במשרד ומרגישה שהעיניים שלי כואבות, עייפות, דומעות. למרות שניסיתי להנמיך את התאורה של המסך, זה לא עוזר. האם ישנה תוכנה שניתן להוריד כדי להקטין את הקרינה מהמסך? אביבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by D-Bang,

לפני כשנה בצעתי עדכון ל BIOS, ומאז כשאני מפעיל את המחשב לוקח לו זמן עד שהוא נפעל כמו שצריך.. מיד עם ההדלקה הוא מראה שמצא כרטיס מסך, אח"כ כאילו מנסה להמשיך לספירת הזכרון אבל במקום זה הוא מאתחל את עצמו שוב ושוב ושוב עד שבסוף (לאחר מספר דקות) שומעים את ה"ביפ" והוא עולה כמו שצריך. יש לציין שמאז בצעתי עוד שני עדכוני BIOS והמצב נותר כפי שהיה. חוץ מזה המחשב עובד כמו שצריך, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת איפה הבעיה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. המחשב שלי חדש ... לגמרי עים אני משאיר דולק לילה נמשל ומוריד משהו ... העים זה פגוע באיזה משהו המחשב כולה בן יומים אניטל פטיום 2.4 שתי זכרונות 400 256 לוח אם גגביט sis 655 80 גגה ראידון 9700 פרו כרטיס קול קראטיב 5.1 השאלה שלי העים זה פוגע ואים יש תוכנה שאומרת כמה זמן המחשב דולק ואני יכל לקובע שעה שיתכבה .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כל המחשבים שהיו לי בחיים פיתחו תופעות מוזרות שאף טכנאי לא הבין למה זה קורה עכשיו קניתי עוד מחשב P4 כן P4! ועוד פעם קרו תופעות מוזרות שאף אחד לא יודע איך לפתור. עם כל המחשבים שלי אותו סיפור אני משתגע. אני בסבבה יטפל בבעיות נורמאליות במחשב אבל אחרי שעושים פורמט הבעיה נעלמת לשבוע ואז חוזרת אני משתמש בXP והבעיה היא אחרי כמה דקות שאני באינטרנט סרגל השפה נהיה לבן, רק הסרגל אז פתאום כאילו התנתקתי מהאינטרנט אבל שהאינטרנט אקספלורר מבקש להתחבר שוב המחשב כותב שאני כבר מחובר ורק שאני עושה הפעלה מחדש זה פועל בבקשה תעזרו לי אני מרחק דקה מלזרוק את המחשב דרך החלון :AR15: :AR15:

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. אז ככה יש לי את המארז הזה-EXTRIA 3 מארז נחמד ויש בו מסך מובנה שמראה את הטמפרטורה ורציתי לדעת איך אני מחבר את המסך הזה אני לא מצליח להבין איך אני מחבר אותו בבקשה תעזרו לי הינה תמונה של המארז:http://tinypic.com/e87hna.jpg את המסך רואים למעטה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לחבר אותו ו

13. Started by Kenny,

אהלן אנשים. העכבר אצלי כשנתיים + 4 חודש. כל כמה שניות הוא נכבה (יש את סאונד הניתוק של ה USB מהמחשב) וחוזר אחרי שניה אחת (ואז שוב יש את סאונד החיבור של ההתקן) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות איתו? ניסיתי לחבר ולנתק את הכבל.. לחבר אותו למקום אחר.. כלום. ניסיתי לדפוק אותו בשולחן, זה רק גורם לו לניתוק חוזר יש עצות? (שום דבר לא רופף אצלו בפנים) עשה את שלו?

14. Started by ilanb0,

למיקרוסופט יש את surface arc mouse שעולה כ - $70. ל-DELL יש את Dell Bluetooth Mouse - WM615 שעולה חצי מחיר ונראה אותו דבר. יש סיבה למה זה של DELL לא יעבוד על ה - surface go שלי?

15. Started by BlindWitness,

יש משהו לעשות בנידון? הוא קופץ מדי פעם וזה האמת משגע קצת... יש לי פד כחול, יכול להיות שזה קשור? אגב, ההתחלה של החוט שלו מעוקמת כזאת ולא ישרה יכול להיות זה הדבר הבעייתי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני משתמש כחודש בעכבר logitech performance MX, היום לפתע הוא הפסיק להגיב בצורה הרגילה לתנועות שאני עושה איתו, ככה שאם אני רוצה להעביר את הסמן מנקודה אחת במסך לעבר נקודה אחרת, אני צריך ממש לגרור אותו על המשטח למרחק של אולי 10 ס"מ... בדקתי את העכבר על מחשב אחר, אותה בעיה, ובדקתי עכבר אלחוטי אחר על המחשב שלי, ואין כזו בעיה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש דרך לתקן אותה בעצמי? קניתי את העכבר לפני חודש בארה"ב ויש לי את הקבלה, האם יש עליו אחריות בינ"ל ושירות בארץ...? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן העכבר האלחוטי הנ"ל מחובר אצלי בווינדוס 10 בעבודה, הוא לא עובד חלק וקופץ ממקום למקום בלי קשר למשטח, מעין Stuttering. הרסיבר שלו נמצא קרוב מאוד לעכבר במרחק של עד מטר לא משנה איפה חיברתי אותו למחשב, זה קורה. בעבר היה קורה גם במקלדת אלחוטית. יש איזושהי בעיה עם אלחוטיות ומקלדות / עכברים?

19. Started by arik89,

ניתקתי את העכבר מהUSB שלו,ואחרי זה חיברתי שוב,העכבר לא מגיב. זה קרה לי בעבר בגלל התוכנה שלו אבל שחכתי איך תיקנתי את זה. הצעות?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שלום וערב טוב כבר שנתיים יש לי עכבר MX 518 שאני משחק איתו לאחרונה הוא עושה לי בעיות כנראה יש בעיה עם הכבל,כי לפעמים העכבר לא מגיב אבל אז אני מזיז את הכבל והכל בסדר יש מצב לתקן אותו? או שלא מתקנים ופשוט קונים חדש? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. שלום רב . יש לי עכבר של logitch mx 700 למעלה משנה ואני מאד מרוצה ממנו . עכשיו אתמול פתאום הנורית האדומה התחילה לדלוק שמצביעה על זה שהבטריות חלשות. לכן הטענתי את העכבר יום שלם במטען וכשזה סיים אחרי כמה שניות אני משתמש בעכבר למשך דקה שוב פעם הנורית האדומה מהבהבת והתוכנה של העכבר אומרת לי שהבטריות חלשות . יש לי בטריות אחרות שנטענות ניסיתי אותם אבל גם כאן שוב פעם הנורית האדומה נדלקת שוב . האחריות על העכבר הוא 3 שנים . האם יש בעיה בעכבר ואני צריך להחליף אותו או שיש לזה פיתרון ? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. הורדתי דריוור של הלוח אם אחרי שהתקנתי אותו המחשב הופעל מחדש והעכבר לא פעל ניסיתי להחליף עכבר וגם העכבר ה2 נהרס מחקתי את הדריוור ועדיין לא פעל התקנתי וינדוס החלפתי עוד עכבר ולא פעל בבקשה מה אני עושה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by Hr44,

כשהחלפתי לעכבר USB העכבר הגיב. במנהל המשימות העכבר לא מופיע בכלל וגם הקטגוריה "עכברים והתקני הצבעה אחרים" לא מופיעה שניסתי עכבר PS2 אחר הבעיה חזרה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by BloodFist,

מקווה שזהו המקום המתאים לשאלה, אז ככה, האמת שזה קרה כבר לפני יותר מחצי שנה פשוט רק עכשיו יצא לי להתחיל להתעסק עם זה. עידכנתי את הגרסא של הDA ל1.25 ומאותו הרגע העכבר הפסיק לפעול, כלומר בתוכנה עצמה של העכבר מופיע העכבר כאילו הוא מחובר, אך הוא לא מגיב, ואי אפשר לעשות בו כל שימוש. קראתי באינטרנט בפורומים בחו"ל על תקלות כאלה שהעכבר כביכול "מת" אבל ישנה דרך לסדר אותו, רק שבשום מקום לא הצלחתי למצוא תשובה איך לסדר אותו. שלחתי בנוסף להודעה פה הודעה גם לתמיכה של RAZER בתקווה להצליח לפתור את הבעיה. תודה מראש לכל מי שיעזור\ינסה לעזור.

25. Started by motogt,

יש לי עכבר אלחוטי, קיצר גם אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר דולק, ז"א החלק שמחובר למחשב באמצעות USB דולק(נורת הLED דולקת) למרות שאחרי כיבוי המחשב לא אמור לעבור מתח דרך הUSB. ניסיתי עכבר חוטי USB, כיביתי את המחשב, ונורת הLED בעכבר דלקה גם לאחר כיבוי המחשב! החלפתי לחיבור USB פנוי אחר וגם אותה הבעיה. לאחר מכן ניסיתי להטעין את הMP3 , נטען! אבל אם אני מוציא ומכניס את הרכיב USB אז כבר הרכיב לא נדלק. כתוצאה מזה סוללת העכבר האלחוטי מתרוקנת לי תוך שבוע! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים