עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by snsn_1,

יש לי לוח אם asus p4pe לאחרונה ביצעתי עידכון לביוס שהורדתי מהאתר של asus את העידכון ביצעתי דרך תוכנה שמגיע יחד אם דיסק דרייברים של הלוח אם לאחר שביצעתי את העידכון הכלו לצוץ לי בעיות כמו הרבה אתחולים לא רצועים של המחשב בלי הודעה מוקדמת ברצוני לדעת אך אני יכול להסיר את העידכון שביצעתי למצב הקודם בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by mor_anter,

איך אני מעדכן ביוס ללוח אם asus p4u800-x תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי לוח ELITE של פנטיום 3 עם צי'פסט VIA ואני רוצה לעדכן את הביוס ! ניסיתי לחפש את הביוס שלי דיי הסתבכתי באתר של Elite הוא לא קיים בכלל ! איך מעדכנים ביוס בכלל ? עזרה HELP !

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  4. חבר שלי ניסה לעדכן את הביוס בלוח אם שלו (Abit NF-7) ועכשיו המחשב אפילו לא עושה POST. האם יש עכשיו מה לעשות חוץ מלנסות להשיג צ'יפ חדש? אולי אם יש לי את אותו הלוח אפשר איך שהוא להלות את המחשב שלי לדוס , להחליף את הצ'יפים ולעדכן את שלו? או שהוצאת הצ'יפ מהמחשב שלי תוך כדי שהוא פועל יהרוס אותו? תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, לא ידעתי אם זה לפורום מעבדים ולוחות אם או לפה אבל לדעתי זה יותר לפה... בכל מקרה אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, בלוח ASUS P4P800 DELUXE הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, מה אני יכול לעשות? לא מצאתי פיתרון באתר של אסוס... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מנסה לעדכן את הביוס של הלוח שלי (אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס בעבר,הדגם של הלוח שלי רשום בחתימה שלי) הורדתי מהאתר של אסוס את התוכנה שאיתה אמורים לעדכן את הביוס שהיא: AFUDOS.exe והורדתי את הקובץ עידכון שהוא: P4P8E004.rom עכשיו לפי מה שהבנתי אני אמור לאתחל את המחשב במצב דוס.. הבעיה היא שיש לי Xp ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול ואני גם לא יודע מאיפה אני יכול להוריד אחד.. עוד בעיה היא שאין לי כונן 1.44 (שונא אותם) אז בעיקרון אני צריך בוט מcd שיפנה אותי לדוס ואז רק לצרוב את שניי הקבצים הנ"ל לתוך דיסק והכל יעבוד? (אם כן בבקשה תנו לי לינק להוריד דיסק איתחול cd שיתמוך גם ב cd ב דוס..) תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by RoyShefy,

התקנתי ל- Abit NF2-S ביוס מס' 28, והוא היה מיועד לגרסא 1-1.2 של הלוח אם. כנראה שהלוח שעליו התקנתי את הביוס הוא גרסא 2 (1-1.2 ו 2 זה הגרסאות היחידות שמוזכרות). המחשב משותק, המסך לא נדלק ושאר הסיפטומים המוכרים למחשב פגוע נראים, כמו זה שהוא פשוט לא עושה כלום. אני מחפש דרך לשחזר את הביוס המקורי. אני צריך תשובה דחופה, המחשב הוא של חבר, ואני לא רוצה להשבית לו את השימוש בו. תודה מראש

• 46 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by uriel1010,

טוב אפשר כבר להבין מהכותרת מה קרה לי.. אני ניסיתי לעדכן מחשב נייד מסוג LG X130 ובאמצע הוא נתקע אז כיביתי אותו ולאחר מכן הוא לא רצה לעלות.. לאחר שיוט מעמיק באינטרנט גילית שיש אפשרות לנסות לשחזר לו את הביוס בעזרת כונן דיסקטים שמתחבר בעזרת USB רציתי להתייעץ ולשאול האם זה באמת עוזר ומאיפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה דבר!? [move]תודה רבה על העזרה!![/move]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sharon321,

שלום לכולם ישלי לוח מדגם - http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=300&model=1163&modelmenu=1 ולאחרונה קניתי את הזיכרון הזה -http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_gold_gx_xtc_dual_channel הבעיה שהם מסרבים לעבוד ביחד לאחר פניות לחברת OCZ ו ASUS נאמר לי כי אני צריך להגדיר את הנתונים ידנית אבל דבר ריאשון לעדכן את הביוס קיבלתי גם את דגם הביוס הרצוי -http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=22229 הבעיה היחידה היא שאני לא יודע לעשות עדכון ולא יודע מאיפה להתחיל ובזה אני צריך עזרה תודה רבה

• 17 תגובות
    • 864 צפיות
  10. שלום לכולם ... אני חבר ידש כאן מקוה שנצליח לפתור את הבעיה שיש לי , בקיצור שדרגתי אתמול את המעבד שלי ואת הזיכרונות למעבד - ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎ ולזכרונות- 4GB Kingston Value ddr 800 מכון שיש לי רקע מסוים במחשבים בצעתי את ההרכבה לבד והכל נעשה כמו שצריך והכל עובד לי יפה עד ש... נכנסתי למחשב שלי קליק ימיני מאפיינים בדקתי תאימות מאבד וראיתי שרשום אינטל פנטיום 3 קסיאון משהו הזוי ! ובהפעלת המחשב המחשב מבקש מימני ללחוץ על אף 1 בשביל להמשיך טמפרטורה ארור ! מובן שמיד התקשרתי לחנות והסבירו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס והכל יהיה בסדר ,גם שמו של המעבד יוחלף וגם השגיאה של הטמפרטורה לא תופיע יותר ! עכשיו הבעיה היא כזאת .. הם לא מוכנים לעשות לי את זה …

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by BHXHO2,

יש לי את הלוח הנ"ל אני מעונין לעשות לו עדכון ביוס ככה שהוא יתמוך ביותר זיכרון RAM מעל 384 איך אני יכול לבצע זאת אני הורדתי את כל הקבצים הדרושים יש לי כונן פלופי הכל מוכן מחשב פנטיום 3 444 מה"ץ xp pro + sp2 בעברית יש לי את הידע הנחוץ טכנאי PC רמה בינונית + אני עשיתי כמה פעמים בעבר עידכון ביוס אבל רק למחשבים עם דואל ביוס ככה שאין בעיה לשחזר תודה על כל העזרה ניסים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by eliaz_b,

שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by zaroor,

לאחר ביצוע עידכון ביוס שנעצר באמצע התהליך סתם (לא מהפסקת חשמל)ורשם ERORR סגרתי את התוכנה המחשב עבד עוד כ חצי דקה כבה ואז לאחר ניסיונות הדלקה אין תצוגה אין ביפ בצליל ניסיתי לאפס או להדליק בכל הצורות האפשרויות לא עוזר,נידלקים המאוררים של המעבד וכ' ואין כלום במסך לא עוזר שום לחיצה במקלדת על כלום האם אפשר להציל את הביוס או לזרוק את הלוח הלוח של גי'גהבייט P-4 478 צ'יפ SIS 650 אין ביוס כפול כאן ,ניסיתי גם לשים כרטיס מסך חשבתי אולי יעלה דרכו לא עזר יש כאן פעולת Q-FLASH אבל בגלל שאין תצוגה אז לא רואים כלום האם אפשר להציל אותו או לזרוק , דרך אגב הצי'פ ביוס מולחם בלוח ולא מוכנס לשקע בלוח כמו בדגמים אחרים

14. Started by KoM,

האיי בי אמ שלי גוסס... נראה בסוף זה הגורם לבעייה, אני עכגשיו מנסה מהר לקנות הארדיסק חדש ופשוט להעתיק את כל המידע החיוני, עם GHOSTE...

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. הלכתי היום לחבר לסדר לו כל מיני דברים במחשב ואחד הבעיות הם זה שבכל המשחקים הוא לא רואה את הצבעים כמו שצריך... ז"א איפה שאמור להיות צבע שחור הוא רואה אותו כחול כהה וזה דבר ששמים לב אליו... בדקתי חיבורים והכל היה בסדר, התקנתי אצלו את כל המשחקים פעם נוספת ועדיין נישארה הבעיה, הורדתי להם פאץ' וזה עדיין לא עזר עד שהורדתי עידכון לכרטיס מסך שלו, ג'יפורס 2 אם איקס 400 וכשעשיתי ריסטארט אחרי ההתקנה של הכרטיס מסך פיתאום הספיקר הפנימי ציפצף כמה פעמים והמסך לא הראה כלום!!! הציפצוף שהיה אומר שהכרטיס מסך לא מחובר אבל זה לא יכול להיות כי לא נגענו פיזית בכרטיס מסך... ומאז שהוא מדליק את המחשב הווינדווס ניטען אבל את אותם הציפצופים ולא רואים כלום עם המסך (no signal). מה ניראה לכם??? איך זה י…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by Gimel,

נניח, שמישהו עם לוח GA-K8NF-9, עידכן את הביוס לביוס הכי עדכני באתר של ג'יגהבייט. חבל שהביוס הכי חדש באתר שייך ללוח מדגם אחר (לוח לפנטיום ולא ל-AMD בכלל...). המחשב לא עולה (כמובן). ואין על הלוח ביוס כפול. יש משהו לעשות? אחריות מכסה את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by haimvrt,

למי שלא זוכר מה קרה לכרטיס מסך שלי אז הינה האשכול: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118398.0 בסוף אחרי שבועיים זיגזאג התקשרו אליי ואמרו שבא אליהם כרטיס מסך חדש והם שאלו מתי אני יכול להגיע לקחת אז אמרתי להם היום אז בסוף נסעתי :auto: והם אמרו שהם לא יודעים איך השתמשתי בכרטיס מסך הזה כי היה יכול להיגרם נזק מאוד כבד למחשב ולחלקים אז אמרו לי הינה כרטיס מסך חדש חדש ונתנו לי :ylsuper: עכשיו אני מקווה שסוף סוף אני יתחיל להנות מהכרטיס הזה :biggthumpup:

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לוח אם של פי פרטנר עם מעבד פנטיום 3 1000 MHZ וציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 בהתחלה הורדתי את מהאתר www.viaarena.com את העידכון Retro chipset VIA 4in1 drivers ולא כל כך הייתי מרוצה מהדרייבר הזה אז הורדתי VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי את זה והיה רשום שההתקנה בוצעה בהצלחה ושמתי לב שרשום מתחת לדרייבר שזה ממולץ למחשבים החדשים והמתקדמים יותר ועכשיו בדקתי ויש לי אפשרות להסיר אותו מה יותר מומלץ למחשב שלי את האופציה הראשונה או האופציה השניה תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. ברשותי מחשב די צנוע, אבל מספק. i5-3570 2 סטיקים של 4 ג'יגה ראם DDR3 GTX 1650 SUPER על מערכת חלונות 10, גירסא 19H1. הריץ לי יופי את AC ולהאלה. אין לי מושג מה עבר עלי, אבל משום מה הסכמתי לעדכן לגירסא 20H2 (בדרך ככל אני לא מנסה לתקן משהו שעובד) ומאז אוביקטים נוצרים רק כשהם ממש קרובים אלי, למשל אין כלום על האדמה ורק כשאני מתקרב נוצרת הצימחיה\הדשא. גם אוביקטים אחרים גדולים יותר (למשל בתים) נראים גרוע עד שאני נמצא לידם ואז הם נראים טוב יותר. עידכנתי דרייבר לכרטיס מסך וזה קצת שיפר את המצב, אבל עדיין. זה מציק ברמה שאי אפשר לשחק. יש פיתרון שלא כולל פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה? תודה!

20. אתמול החלטתי שאני מעדכן את הביוס, עידכנתי וכנראה שהגרסה לא התאימה. למרות שהורדתי את העדכון מהאתר של ביוס והוא אמור להיות טוב. אז ככה לבעיה: המחשב נדלק עולה לביוס, ואז קורס ונתקע. המתח של המעבד עומד על 1.8V יתכן? לפני זה, זה היה 1.52 ולפעמים הוא נדלק וקורס ישר ולפעמים הוא נדלק ולא רואים כלום במסך אבל הוא עובד. תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום... הבעיה בכותרת.... העכבר פשוט לא עובד....לא לא מגיב...בכלל לא עובד!!! יש לך רעיון איך אני יכול להחזיר אותו לעבודה....בכל זאת 400 שקל! תודה מראש install :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. יש לי לוח אם של ABIT (Socket 754 KV8-max3. עידכנתי ביוס לפי ההוראות שלהם באתר הכל עבר חלק הכל טוב ויפה התוכנה של העידכון עשתה ריסט למחשב ומאז המחשב לא עולה. המסך לא נדלק והוא מצפצץ מהרמקול הפנימי המתריאה על תקלה לפי הספר של הלוח אם. למי שמכיר את הלוח יש LCD עם מספרים על הלוח שמראה את המספר 9.0 שאומר שהביוס התחיל לפעול אבל שום דבר לא פועל והוא מצפצץ על בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? לפרמט את הביוס מחדש? ממש נדפקתי יש לי מערך כונני ב RAID 0 ואי אפשר לחבר אותם למחשב אחר ואני חייב משם מידע חשוב מאוד. נ.ב שלחתי גם מכתב לתמיכה של אביט אבל ביינתיים לא החזירו לי תשובה ואני ממש חייב את המידע. עזוב מחשב לפחות המידע. אז עוד שאלה איך אני מוציא מידע מכוננים שחוברו במער…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  23. את העידכונים לביוס אני מבצע בעזרת תוכנת העידכונים שבאה עם דיסק ההתקנה של הלוח. קניתי את המחשב לפני כמה שבועות, ועל ההתחלה ביצעתי עידכון לגרסה F10 של הלוח. בהודעההזאת, הביאו לי קישור לגרסה מספר F11, שאותה הורדתי והתקנתי בעזרת התוכנה של הלוח. ההתקנה התבצעה בהצלחה, ואחריה ביצעתי ריסטרט. אבל אז, כשהמחשב מתחיל לעלות, אני רק מקבל מסך שחור ולא שומע שום ציפצוף או משהו דומה. אני לא יכול להיכנס אפילו להגדרות הביוס של הלוח. ניתקתי לגמרי את המחשב מהחשמל, ולא עזר. עשיתי CLEAR CMOS, ואותה התוצאה. מה עוד אני יכול לעשות? החשד שלי, שהלוח אם מת :'( אבל חשבתי שאולי אני אוכל לשחק עם הסוללה של הלוח, או משהו דומה כדי לפתור את הבעיה. דרך אגב, האחריות מכסה את התקלה שיש לי או שאצטרך לקנו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום... יש לי כרטיס מסך ATI RADEON PRO 128MB ו- מסך שטוח LCD של סמסונג ורק בשבועיים האחרונות אני נתקל בבעיות הנוגעות למשחקים. הבעיה מתרחשת במשחקי המחשב... לאחר כזמן משחק קצר ולעתים אף בתחילתו, גרפיקת המשחק מתעוותת לחלוטין. נוצרות צורות גיאומטריות על גבי המסך בכל מיני צבעים. כשאני יוצא מהמשחק ניתן לראות "שאריות" של הבעיה על גבי הדסקטופ...מעין ריבועים בכל מיני צבעים... אנא עזרו לי... תודה! :'(

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by odedwo,

אחרי שהאחיינים ביקרו אותי, הם השאירו מזמכרת בדמות קול מעוות שבוקע מהמחשב. כשמשמיעים מוזיקה, זה נשמע כאילו הזמר'ת לקח בלום הליום לפני שעלה לשיר... כרטיס הקול במחשב הוא: Realtek HD מה הסיפור שלו??? מעבר לכך, יש ברשותי מסך LG, מדגם (FLATRON L1953S). לפני יומיים ככה פתאום הוא לא נדלק כשהמחשב עלה. בדקתי עם מסך נוסף זהה שיש ברשותי, והוא כן עובד כמו שצריך. אחרי שניתקתי את התקין, וחיברתי שוב את התקול, נדלקה נורת החיווי למסך דלוק, למשך שניות בודדות, ושוב המסך כבה ולא ניתן לראות כלום? רעיונות למישהו? בנוסף, כשאני פותח את הוורד ו/או הנוטפד, או כשאני רוצה לשלוח מייל דרך האאוטלוק, פותח מייל חדש ומתחיל לכתוב, קופץ לי חלון שאומר: "Buffer overrun detected" כשאני לוחץ עליו לא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים