תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול מחשב חדש ואיני שומע כלום .התקנתי את כל העדכונים הנדרשים כולל SP1+SP2 . עדכנתי את כל הדרייברים גם מהאתר של גיגבייט. לוח האם שלי:GA-8I945P-G 945P מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. תודה לעוזרים. עריכה: נראה לי שפרסמתי במקום הלא נכון.. צרי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היום הבאתי הביתה בשמחה ובששון לוח חדש (abit nf7) מעבד חדשדש (athlon xp tbredb 1700) חיברתי אותם לradeon9500pro וחיכחתי ידיי בהנאה והתבאסתי ....המערכת פועלת לאט מאוד ויש בעיות סאונד עם ה-live! שיש לי, (אחד מהרמקולים לא עובד עם הכרטיס ועם הסאונד של הלוח הוא עובד חלש מאוד , אז זו לא בעיית חומרה) אפילו ב3dcrap03 קיבלתי ב-300 נקודות פחות ממה שקיבלתי עם הגרוטאה שהיתה לי לפני כן....ולכן הגעתי למסקנה המתבקשת שיכול להיות שזה ספק הכוח הקטנטן שלי (250) שעושה את כל הבעיה, האם זה באמת כך? הספק יכול לגרום לעבודה איטית של חומרה? ואם כן למה כדאי להחליף ל-300 או ל400? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ועליו חלונות xp . מפעם לפעם קורה לי שאין לי אפשרות לגשת לפלופי. אם אני מכניס דיסקט ומסמן לגשת לA אין שום חיווי שמתבצעת גישה לA הנורית לא נדלקת וכלום.כאשר אני ניגש ל"מחשב שלי" יש שם את הסימן של הפלופי אבל כאמור הוא לא ניגש אליו. בפעמים אחרות אין כל בעיה. אין לי גם שום דבר שיכול להיות קשור לתופעה כמו הפעלת תוכנה מסויימת או כל דבר אחר. התופעה פשוט אקראית לחלוטין. אשמח לקבל תשובות עיניניות.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
סיפור קצת מורכב: יש לי חבר שאני מדבר איתו הרבה בסקייפ והוא תמיד מתלונן שהוא שומע רעש סטטי חזק ברקע בזמן שאנחנו מדברים וזה ברמה בלתי נסבלת. כמה שלא ניסינו לחפור בהגדרות של כרטיס הקול, לא מצאנו דרך לסדר את התופעה... באיזה כלים אני יכול להשתמש כדי לאבחן את התקלה? אולי התקלה במיקרופון עצמו, יש תוכנה שאני יכול להפעיל אותה שתנטר את השמע המגיע מהמיקרופון ותוכל לדרג טיב איכות ההקלטה שלו? אם הבעייה היא בלוח עצמו, איך אני יכול לעלות על זה? יש לציין הלוח הוא לוח ASUS Z170 PRO GAMING חדש שנקנה לפני פחות מחודש, וההתקנה של ה- WINDOWS נקייה, עשיתי אותה ביום חמישי שעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בדיסק קשיח החיצוני שלי WD PASSPORT 250GB 2.5" יש לי בוא מלא דברים והכל עבד תמיד הייתי מנתק אותו שהייתי מסיים ועכשיו שהלכתי לבסיס שכחתי אותו מחובר אז הוא היה מחובר שבועיים ועכשיו שבאתי להכינס אליו זה פתוח לי הודעה קטנה "הדיסק בכונן I איננו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו עכשיו?" איך זה קרה פתאום? יש לי שם הרבה דברים חשובים שאני צריך... יש סיכוי להציל אותו?? תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מצליח להיכנס לפירמוט שנמצא בדיסק און קי. כל פעם הווינדוס עולה /: מצ״ב תמונה מהביוס. תמונה ראשונה זה ביוס כללי תמונה שניה זה האפשרות הראשונה . ( hard disk boot priority )
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי .. הרכבתי לפני בערך שבועיים מחשב חדש ולפי מה שהבנתי (ולפי הכסף שהוצאתי) הוא אמור לעבוד מעולה .. במיוחד במשחקים הנה המפרט: intel core i7 3820 3.60 ghz gigabyte x79-ud5 שני דיסקים קשיחים של SSD כל אחד שישים גיגה עשו לי להם רייד 0 שני כרטיסי מסך hd radeon 7970 כמובן שעשיתי קרוספייר high power 1000w זה מה שאני יודע על המפרט .. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה לדעתו החוליה החלשה פה ולמה הFPS שלי לא גבוה אני מאוד אשמח
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
האלן חברה... הכחלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך הברוך הבא כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אם יש לי מסך שחור(כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה... אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה! :s05:
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
עשיתי הכל, בביוס בדקתי ההארדיסק מוגדר שאם יש לו אפשרות ל-UDMA אז היא תופעל, הורדתי תוכנות מהאתר של WD היה כתוב שם UDMA MODE 5 ACTIVE, כשאני מפעיל את המחשב בטבלה הזאת שיש למעלה, כתוב על ההארדיסק LBA, ATA 100 (את ההמשך לא זוכר) ככה שהביוס כן מזהה UDMA, רק הוינדוס המסריח הזה לא מסכים לצאת מ-PIO. הדגם של ההארדיסק הוא WD400BB. תודה. תוספת קטנה, ניסיתי להסיר את הדרייברים של ה-primary ide channel ב-XP אחרי ההסרה לא הצלחתי להתקין אותו מחדש, כל פעם אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את ה- HDC, הדרייבר לא מתאים לפלטפורמה. help !!!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מה זה עוזר שאתה כותב רק שיש לך בעיה בכותרת? תפרט יותר על הבעיה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כשאני מנסה לצרוב משהו, ומכניס דיסק ריק, הכל עובד בסדר עד שאני נכנס לנירו ומתחיל את הצריבה אז מופיעה ההודעה שהדיסק אינו ניתן לכתיבה ושאני צריך להכניס דיסק ריק. לא משנה איזה דיסקים אני מנסה או איזה מהירות, הוא פותח את הכונן שבו הדיסק הריק ואומר לי להכניס דיסק חדש. הצורב הוא של MITSUMI CD48XFTE ואני משתמש בגירסה הכי חדשה של נירו ( 6.3.1.17) בתודה דוד נ.ב. יש לציין שהדבר החל רק לאחרונה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
האם ל HDMI יש דריבר למחשב? הוא לא עובד לי מאז הפרמוט
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתרסק יותר מידי. מישהו יכול להסביר לי איך מנתחים קובץ munudump או שאולי לנתח לי את הקובץ שלי ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קניתי מחשב מחלקים באילת והרכבתי בבית, המחשב נועד למשחקים. התקנתי ווינדוס, עדכונים, דרייבר לכרטיס מסך (מאתר החברה). דרייבר להתקן Wifi ודרייברים נוספים מתאימים ללוח האם מאתר gigabyte. זה המחשב: מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led + Gigabyte 650W כונני SSD: Addlink SSD 256GB S68 M.2 2280 NVMe כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8GBD6-3DH תקשורת: Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני ואישתי רוצים להרכיב מחשב מאפס שיכול להריץ שתי מערכות הפעלה במקביל שעובדות באופן אוטונומי אחת מהשניה. אני אשמח לדעת איך עושים את זה ואיזה מחשב אני כניראה אצטרך לקנות. לפי ההבנה שלי אני צריך להריץ לינוקס ועליו שתי מערכות vm ולהגדיך לכל אחת משאבים אבל אם יש מדריך מסודר לכל ההגדרות אשמח לקישור. ותודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה, ואשמח לעזרה בפתרון / אבחון. מדובר במחשב ישן מאוד (בן 10 או 11), שמריץ windows 7. מדי פעם, הדפדפן נתקע ולא ניתן לגלוש יותר. נראה ששאר הדברים במחשב עובדים, אבל הדפדפן הוא הדבר העיקרי שהמחשב הזה מריץ. לפעמים הדפדפן יכול לעבוד רצוף במשך ימים והכל בסדר, ואז פתאום להתקע. שמתי לב שהפעלת סרטונים ביוטיוב היא טריגר לתקיעה, וגם סגירה ופתיחה של הדפדפן מספר פעמים. הדפדפן שאני משתמש בו הוא כרום. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, וזה לא פתר את הבעיה. כאשר התקלה קורת, יש תהליך של כרום שאני לא מצליח להרוג דרך ה- task manager. כשאני מנסה להפעיל את הדפדפן שוב הוא עדיין תקוע (אני לא זוכר בדיוק אם יש הודעה או משהו כי זה לא קרה כבר כמה שבועות…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
האם קיימת איזושהיא פקודה שנועלת את הראשים של הדיסקים הקשיחים לפני שמעבירים אותם בדרך חתחתים?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קניתי מטריצה למסך נייד האם חנות מחשבים יכולים רק לחבר את הרכיב הזה?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חובה סימפטום זהה בשני לפטופים שונים, ומה שמפתיע - גם בשני עמדות שונות כמובן עם מקלדות שונות. לפעמים קופאת לי המקלדת החיצונית כשהנייד מחובר למפצל USB עם מקלדת, עכבר, אוזניות, חיבור רשת, כבל טעינה ועוד. בעמדה השניה יש דוקינג תואם את הנייד והתופעה חוזרת על עצמה. כלומר גם עם מקלדת אחרת ואפילו עם מחשב אחר מדגם שונה (מדובר בנייד של לנובו בשתי המקרים). * זה קורה רק כשיש הרבה חיבורי USB בו"ז. השכלתי לחבר כבל מתח למפצל, לא ממש עוזר.. כאילו יש מגבלת יכולת הספק חשמלית לעד 5 מכשירים אפילו כשמדובר במפצל חיבור Type-C עם Thunderbolt 4 באחד המחשבים, אין חידוש. זה פשוט מתחיל לגמגם. אותיות נתקעות, פתאום ה-Backspace נתפס לך מוחק לך כליל כל מה שכתבת פשוט טיורף. למישהו יש ר…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מדובר על נייד LENOVO 3000 N100 1. איך אפשר לכבות את המסך באופן יזום (בלי לכבות את המחשב) 2. למחשב יש יציאת SVIDEO, כאשר חיברתי את זה לטלויזיה (SVIDEO TO SCART), אני רואה תמונה אבל בשחור לבן, מדוע ? איך אני מתקן את זה שיראו צבע ?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי את הבעייה הזאת כבר הרבה זמן, כשאני משחק והתמונה זזה מהר מידי אז יש מין שבירה כזאת של התמונה כאילו זה לא זורם חלק ואני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. בהגדרות אני משתדל לא להכביד על המחשב למרות שהוא די חזק ואני לא מפעיל פילטרים כאלה ואחרים וגם את הg-sync אני מבטל (אולי זאת הבעיה). יש לי כרטיס מסך r9 280x של MSI ומסך של דל מדגם U2312HM
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי קורס כל יומיים מתחילת השבוע מעבד I3 530 זכרון 4GB בדקתי טמפ' בדקתי זכרון הנה קישור לקבצי הDUMP http://www.f2h.co.il/8636072105728
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-