תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים חבר שלי ביקש ממני לבדוק מה קורה עם המחשב שלו, הוא כל הזמן קורס ועושה ריסטארטים, בדקתי את המחשב וגיליתי שיש לו בעיית חום חמורה (המעבד מגיע ל 90 מעלות במאמץ ו 80 בלי) בלי קשר לזה הבפנים של המארז חם (מרגישים) נגעתי בסינק של המעבד (וכן אני יודע שזה לא חכם) והוא רותח אז הבעיה היא לא במשחה הטרמית, המאורר פועל כמו שצריך ואין לי מושג מה לעשות, אני לא רוצה להגיד לו שהוא צריך להוציא עוד כסף כדי לתקן את זה, יש דרך אחרת? ודבר שני יש לי עוד חבר עם אותה בעיה ואצלו יש גם בעייה שהמתח של ה 2.5 מוציא רק 1.6 זה משפיע?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך מסוג 796FD של MAG. לאחרונה, בעת פעילות סדירה, פתאום התמונה קופצת, ואז המסך מתכהה לשלוש שניות, ואז לאט מתבהר וחוזר למצבו הרגיל. תופעה זו קורה כל 10 דקות בערך. בנוסף, מתי שאני פותח את המסך וסוגר אותו, הוא משמיע למשך מספר שניות צקצוקים שלפני כן אף פעם לא שמעתי. איך אני פותר את הבעיה ? תודה לכל הקוראים, moshe
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שבועיים ויש לי כרגע בעייה של ריסטים של המחשב בעת הפעלת הווינדוס. בדקתי את הסטיקי של הפורום וביטלתי את הריסט וזה עכשיו מראה לי מסך כחול של שגיאה קריטית. השגיאה מופיעה רק בעת הפעלה מחדש רגע לפני שהווינדוס מסיים לעלות, לפעמים היא קורה ולפעמים לו, ולפעמים זה יכול לקרות הרבה פעמים רצוף. אני כרגע משתמש בווינדוס xp sp2, והבעיה של ריסטים הייתה קיימת גם כשהפעלתי את ויסטה ולכן החלפתי ל xp . עידכנתי את הביוס של הלוח אם ושל הציפסט וניסיתי שתי גרסאות של דריברים לכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו, ניסיתי למצוא את ה minidump אבל התיקייה לא קיימת אצלי במחשב ולהפעיל את %systemroot%\minidump דרך RUN גם כן לא מוצא את הקובץ, ככה שאין לי יותר מדי פרטים על הסיבה לתק…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
במסך LCD שלי כשאני למשל סוגר תיקיה בשולחן העבודה נשארות שאריות מהתמונה ואני צריך לרענן את שולחן העבודה כדי שהשאריות יעלמו. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ובטעות מחקתי את המחיצה בכונן G שהיה בו 160GB , הורדתי את get data back for ntfs וזה הביא לי רשימה של כל מה שהיה לי בכונן לפני הפרמוט, מה אני עושה עכשיו? אני לא יכול להעביר את זה לכונן אחר כי יש לי רק עוד אחד של 60GB ומה שאני משחזר הוא 160GB ) 151GB בשימוש), מה אני עושה עכשיו ? עריכה: המצב השתנה, אז אל תשימו לב להודעה הראשונה (כי היא לא קשורה למקרה)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני מחשבים להיות מחשב אחד? זאת אומרת: יש לי מארז אחד עם כל המרכיבים ובנוסף עוד לוח אם עם מעבד וזיכרון +ספק כוח. האם אפשרי לאחד את שני המחשבים וליצור מחשב חזק יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה..וגם אין לי ראוטר ואין לי כלום שחוסם... יש לי את תוכנת Kaspersky Internet Security 6.0 שהיא חוסמת לי את המסנגר..וכשאני מוציא אותה המסנגר שלי ניכנס... יש בתוכנה אפשרות לאפשר שזה יתן למסנגר שלי להיכנס..מה אני צריך לעשות כדי שזה יכנס חופשי...!!!!. תודה מראש רועי
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אז ככה... סתם היום ישבתי וישחקתי בCNC3 ופתאום המסך אומר שהוא לא מקבל אותות ונכבה.. ואני מנסה ללחוץ על הNUMLOCK אבל הנורית לא נכבת או נדלקת אז זה אומר שנתקע המחשב.. טוב עשיתי ריסט.. בכל זאת .. אפשר פעם ב להיתקע.. טוב אז המחשב נדלק הווינדוס עלה.. אני מנסה להיכנס לאיזה משחק.. בום.. שוב נתקע, טוב אז לא ידעתי מזה אז חיפשתי דריוורים חדשים שאולי זאת הבעיה. הורדתי תדריוור החדש של ATI לכרטיס מסך וקיוויתי שזה יעזור.. התקנתי הכל כמו שצריך וזה.. וגם זה לא עוזר. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס למשחק(משחק קל מאוד, וגם הפעלתי אותו על רמת הגרפיקה הכי נמוכה שיש..מחשבים ישנים מאוד מריצים אותו ככה בכיף) ואז הפעלתי וגם אז נתקע.. *ריסט*. אחרי זה שוב ניסיתי להיכנס, אפילו לא נכנסתי למשחק יענו אפילו לא …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי פורמת והתקנה של מערכת הפעלה, ה-HD שלי הוגדר כהתקן חיצוני. הוא מותקן כ-SATA2. מה הסיבה לכך ? האם קיימות הגדרות כל שהם מתוך מערכת הפעלה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
לא מזמן אח שלי קנה מחשב. עניין של כמה חודשים בודדים. מחשב די חדש. המפרט, אם זה משנה: Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz DFI Infinity 975X XFX 7900GT 2x1024MB G.Skill DDR2 800Mhz אני מקווה שכל החלקים הרלוונטיים הוזכרו. בכל מקרה, יש בעיה של תקיעות כשמשחקים חלק מהמשחקים. באמצע המשחק המחשב פשוט נתקע, נותן צרור כזה של רעש ועושה ריסט. כשהווינדוס עולה אח"כ, הוא מציע לבצע עידכון ביוס. עידכנו את הביוס וזה לא ממש עזר. בקשר לתדירות של התקיעות, פעם ב 4-5 שעות של משחק בערך, כדי לתת קנה מידה. - די בעייתי. תודה רבה רבה מראש. מקווה שיש לזה פיתרון =\
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי, התקנתי לוח ASROCK 939 DUAL וכל עובד מלבד דבר אחד: מנורת ה POWER ON (ירוקה) הבעיה כזו: הפלג שבא מהמארז הוא בעל 3 פינים כאשר שני החוטים מחוברים לשני הפינים הקיצוניים (האמצעי חופשי - ללא חוט). אבל בלוח יש רק שני פינים והם צמודים (בלוח הקודם לא הייתה בעיה) כך שנוצר מצב שאני צריך לחבר פלג של 3 פינים ל2 פינים. יש פתרון לזה?? מישהו נתקל?? נ.ב: בתכלס מקסימום המנורה לא תעבוד (כמו עכשיו) אבל............למען הסדר הטוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כנראה האנטי וירוס שלי מחק אותו בחשד שדבוק בו וירוס. איך אני יכל לשחזר את הצייר? הכנסתי את הדיסק של וינדווס ולא מצאתי .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
כמעט כל הסרטים פתאום מוצגים בווינדווס מדיה פלייר ככהים יותר מדי על סף ממש שחורים שלא רואים כלום ... כאילו הבריג'נס לקח עד הסוף לכוון הכהה. איך אני מסדר את זה ? יש דרך לשחק עם הבריג'נס אולי בווינדוס מדיה פליר ? שדרך אגב יש לי את ההכי חדש 11 עם קודק הכי חדש. (K lite ).
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נפתח לאחר כמה פעולות שעשיתי (אחד מהן הייתה סידור כבלים והשנייה נסיון לחבר מאוורר שבסופו של דבר גדול מדי ללוח אם) לכן פירקתי את כולו והרכבתי אותו מחדש. עכשיו, הוא נפתח לאחר שחיכיתי זמן מה (פתחתי אותו ופתאום אחרי 5 דקות אני שומע אותו נפתח) ואז הוא מעלה לי את המסך הרגיל. אני לוחץ לו להיכנס לBIOS ואז הוא שם לי מסך שחור לגמרי עם קו לבן קטן בצד כזה (יענו טוען). כשאני לא מנסה להיכנס לBIOS הוא מכניס אותי לאיזה דף שנקרא System Configurations (שמה הוא מציג לי את הכונן דיסקטים, כונן קשיח, צורב, מעבד) וזהו, נעצר ולא עובד. הלוח אם שברשותי הוא Gigabyte K8nf-9 (לצערי אני לא רואה עליו כפתור ל"שיחזור" הBIOS) והמעבד הוא AMD Athlon 64 3000+.. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
הבעיה נפתרה[יותר נכון גיליתי מה לא היה בסדר] נא ללנעול, תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... לוח Abit Fatal1ty. עם כ.קול OB - Realtek High Definition audio driver הקול היה טוב ויפה, עד שלפתע הסאונד התעוות ולאחר מכן נפסק לגמרי. אין יותר סאונד. ניסיתי: לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה. להוריד דרייברים חדשים, להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט מחדש. בביום אם אני מסתכל במקום הנכון, זה על AUTO. (יש או את זה או Disabled) הכל נראה תקין, אפילו מזהה כשאני מחבר רמקולים ליציאה.. וזזה מנגן... רק ש- אין סאונד!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם איזה סרט כאשר אני מפעיל אותו אני רואה אותו חשוך מדיי .. (מכל תוכנה) אין לי מושג למה זה ככה, יש לציין שהפכתי אותו מ-WMV ל-AVI וכעיקרון זה היה קובץ VOB .. מ-DVD מקורי. מישהו יכול לעזור לי עם זה ? למה האיכות ככה ירדה וזה חשוך רואים והאם ניתן לסדר את זה? תודה מראש ואגב לא מצאתי פורום אחר לפתוח את הנושא הזה !
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלו ם לכולם... יש לי מסך LCD של LG, ישן יחסית, בן 4-5 שנים. לפני כמה ימים הוא פשוט הפסיק להציג לי כמו שצריך ופשוט מראה מסך לבן, פשוט יש תאורה לבנה במסך במקום תוכן אחר. בדקתי את המחשב עם מסך אחר והמחשב תקין, כך שהבעיה היא במסך. בדקתי גם את הכבל שמחבר את המסך למחשב, חיבור ישן (לא זוכר את השם), לא DVI. חיברתי כבל אחר ועדיין המסך לבן כך שהבעיה היא גם לא בכבל. האם יש פיתרון לבעיה? או שאין ברירה וצריך לקנות מסך חדש?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב נייד לפרמט עכשיו השאלה שלי היא האם זה בדיוק כמו מחשב רגיל מבחינת התקנה או שיש איזה משהו מיוחד שאני צריך לדעת אם אני נגיד רוצה לעשות שחזור מערכת או משהו זה גם F8 ואחר כך RESTORE אותו הדבר ????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב HTPC שלא מחוברים לו מקלדת/עכבר קבועים, יש לי כרגע שלט שמחובר לCOM ואיתו אני מתפעל את המחשב במחשב מותקן לוח מדגם GA-K8VM800M של Gygabyte שלפי מה שהבנתי אמור לתמוך באופציה של הדלקת המחשב דרך הUSB. בביוס כיוונתי את האופציות: (ACPI SUSPEND MODE - S3(STR USB DEVISE WAKE UP FROM S3 - ENABLE כדי לבדוק עם זה עובד חיברתי עכבר USB פשוט (של LOGITECH) ולא הצלחתי לגרום לעכבר להעיר את המחשב ממצב HIBERNATE כמו כן סימנתי במנהל ההתקנים באופציות של העכבר(בתמונה המצורפת) האם יש עוד משהו שצריך להגדיר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-