תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר אדם או חברה שמספקת שירות שכזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות של לוח אם?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
הוא חם מדי.. 60 מעלות שהוא במנוחה אני רוצה להוציא את המאורר ולא מצליח! יש לי מעבד של INTEL מקורי עם 2 קליפסים הרמתי תקליפסים אין ברגים מסביב למעבד.. מנסה להוציא אותו משחק איתו ולא מצליח !\ עזרה..
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב עם חלונות XP בעברית. בכניסה לכונן F (דיסק קשיח) נמחקו כל הקבצים במפתיע. מה עושים? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום המפרט הוא לפני כמה חודשיים התמונה במחשב התחילה לקפוא אחרי כל פעם שיצאתי ממשחק בלקפוא אני מתכוון שהתמונה נתקע העכבר והמקלדת לא זזו או הגיבו וכעבור 10 ש' המסך עבר למצב שינה אם היתה מוזיקה או סרט ברקע הם המשיכו להתנגן אבל אי אפשר היה לסגור אותם או את המחשב זה היה נראה לי כמו בעיה בכרטיס מסך אז שמתי מאוור גדול מול המחשב ,זה עזר שבוע ואז שוב פעם חזרה הבעיה החלפתי את הכרטיס והבעיה נעלמה ואז לפני יומיים קודדתי סרטים ושוב פעם אותה בעיה בדיוק חשוב לציין שהטמפ של המערכת נמוכה אם למישהו יש רעיון באיזה חלק יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק אשמח מאוד לשמוע pentuim presscot 2.8 abit ie7 radeon 9200 512mb twinmoss ספק גנרי 350W
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי עוד הארדיסק.. ואין לי עוד פלאג של חשמל לחבר אליו במארז. הכ. מסך, מצידו מחובר בשניים כאלה, ובחוברת כתוב שצריך שניים (If available).. הכרטיס מסך הוא XFX 7900GT , האם אתם ממליצים לנתק אחד ולחבר הארדיסק ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום. לפני שלושה חודשים קניתי מחשב, ובו צורב DVD של optiarc. הכונן התחיל לעשות בעיות בחודש שעבר, כשניסיתי להעביר קבצים מדיסקים אל המחשב והוא הציג לי "שגיאת יתירות מחזורית". חשבתי שהבעיה בדיסק... לאחרונה זה קורה יותר ויותר, גם בדיסקים חדשים, יום אחרי צריבתם. ניסיתי במחשב של חבר שלי, ושם אין בעיה והקובץ עובר. הצורב גם לפעמים נתקע באמצע צריבה, לפעמים לכמה שניות ולפעמים לדקה, ואז ממשיך כרגיל... עכשיו, אני לא בטוח מה לעשות. ללכת לKSP, שם קניתי את המחשב ואת הכונן? אני מפחד שהם יבדקו אותו והוא יהיה בסדר, ויגידו שהבעיה בדיסקים, ואז אכלתי אותה. אני יודע מסיפורים של אנשים שהם לא ממש חברה שבאה לקראת הצרכן בנושא האחריות... מה אתם מציעים לי לעשות? אני מרגיש קצת אבוד.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
פעם אחת אחרי נפילת מתח כזו, הוצאת הכבלים והחזרתם פתרה את הבעיה, אבל בפעם השנייה, זה לא עבד, ובמקום זה יש צפצוף הזמכיר צפצוך של רוורס של רכב. מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מדובר על נייד LENOVO 3000 N100 1. איך אפשר לכבות את המסך באופן יזום (בלי לכבות את המחשב) 2. למחשב יש יציאת SVIDEO, כאשר חיברתי את זה לטלויזיה (SVIDEO TO SCART), אני רואה תמונה אבל בשחור לבן, מדוע ? איך אני מתקן את זה שיראו צבע ?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת הגורם לאיתחול המחשב כאשר אני מחבר למחשב רכיב USB. במחשב יש 6 חיבורי USB2. מערכת הפעלה WinXP SP2 מידי פעם, כאשר אני מחבר דיסק נייד, מצלמה, מדפסת, וכו' לכל אחד מחיבורי ה USB המחשב מבצע איתחול לפתע, לפעמים מיד לפעמים תוך 30-40 שניות. לאחר שהנ"ל עולה בחזרה הוא מודיע שהמחשב חווה תקלה קריטית וכו'... אין מידע מעבר או פירוט ב- Event Viewer . התקלה היא אקראית, כלומר לא קבועה , לא בחיבור USB ספציפי, ולא בחיבור מוצר מסויים. חשבתי אולי על ספק, יש רעיונות/כיוונים נוספים ? האם ישנה דרך לבודד את הגורם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo T60 ורציתי לדעת האם וכיצד אני יכול לשעבד את המסך שלו לצורת תצוגת מסך שני למשחק שרץ ב PC שלי. יש לי כרטיס מסך חזק עם שתי יציאות DVI. תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הוינדוס שלי אך הוא לא נותן לי הוא אומר שלא ניתן מיכיוון שההרדיסק שלי לא מחובר {הוא לא מזהה אותו } ההרדיס שלי הוא SATA יכול להיות שצריך דריבר כדי שיזהה אותו ? אם כן אפשר לדעת איך מוצאים לזה דרייבר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן (P3) מותקן על לוח Asus CUV4X ... זה מחשב של האחים שלי ואני רוצה שיהיה שמה USB 2...כי אין בROOT. מותקן XP שמה,SP2..עכשיו קניתי מתאם פשוט PCITOUSB2,הציפ שלו של VIA מסוג VT6212... התקנתי הכל,כולל הדרייברים המתאימים..עכשיו שאני נכנס לDevice Manager אני רואה את הבקר USB2 ולידו סימן קריאה צהוב.. כתוב שמה The Device has failed to start (Code 10) ובפתרון הבעיות הוא אומר שיש סיכוי שהביוס לא עדכני או משהו.. הביוס גרסה 1006..אם זה מועיל. שורה תחתונה,לא קורה כלום שמחברים משהו לUSBים של המתאם. תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה לפעמים בלי קשר לכלום. אחרי שהוא נכבה - אין אפשרות להדליק אותו עד שלא מנתקים אותו מהחשמל... מידי פעם הוא גם סתם נתקע או מרסט את עצמו, אבל שתי התופעות האלה קצת יותר נדירות.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
דיסק קשיח של חברת MAXTOR של 160 GB אשר היה מחובר חיצונית למחשב ע"י קופסת USB תיפקד היטב . אמש כאשר הפעלתי את קופסת USB , הדיסק לא זוהה .לאחר גישה לכלי ניהול > ניהול מחשב > ניהול כוננים הצלחתי לזהות את הכונן , אולם קיבלתי מיד דרישה לפרמט את הכונן. דבר שכמובן לא עשיתי. חיברתי למחשב אחר - אותה תופעה, דרישה לפרמוט וכמובן שאין רואים את המידע שעל הכונן. אני מחפש דרך כדי להציל את המידע שעליו - קיבצי HD . נסיתי תוכנה ותיקה אצלי R-STUDIO , אחרי סריקה המידע היתגלה אולם בשיחזור לכונן אחר נוצר סלט אחד שלם דבר אשר לא מאפשר שימוש בו . האם קימות תוכנות נוספות לשיחזור של כוננים בעיתיים? תודה עבור כל סיוע.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום, היום הדלקתי את המחשב וקיבלתי את ההודעה הבאה: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6A8C184, 0xF78EDD3C, 0xF78EDA38) יש לציין כי לא עשיתי שום שינוי במחשב שיכל לגרום לכך. עזרה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם...אז ככה, יש לי צורב DVD של LG דגם- gsa-4160b עד היום (בערך שנתיים) הוא עבד מצויין, צרב בצורה מהירה וטובה. לפני כמה ימים בזמן צריבה התוכנה נתקעה (nero) עד למצב שהייתי צריך לבצע ריסט למחשב. לאחר הרבה נסיונות להוציא את הדיסק (שלא הסכים לצאת גם אחרי כיבויים והפעלות מחדש) החלטתי לדחוף סיכה לחור הקטן בשביל להוציא את הדיסק. אך, ברוב טיפשותי עשיתי זאת כאשר המחשב היה דלוק, ולאחר שעשיתי זאת הצורב התחיל להשמיע רעשים מוזרים של גסיסה. כיביתי מהר את המחשב ונתתי לו מנוחה, כעת הוא בשקט, וצורב בסדר. אך הבעיה המרכזית היא המהירות, כאשר אני צורב קובץ מסויים ה-Buffer Level שעד כה עמד תמיד על 98 אחוז, כעת קופצת מ-88 ל35 כל שנייה. דבר המאריך את הצריבה בכ-פי 2 (!!!) רציתי לדעת אם אפש…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי את הלוח P4C800 הידוע , אני רוצה להתקין לו את הדרייבר ל USB2.0 . מאיפה אני משיג את הדרייבר עצמו ? הבנתי שיש גם דרייבר מיוחד משהו של אינטל לצ'יפסט , זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
מחקתי את המחשב והתקנתי ווינדוס חדש שמעתי שיש תוכנות ש"עוקבות" אחרי כל ההתקנות ויכולות לנקות את כל הזבל שנצבר בווינדוס אחרי כמה חודשים מישהו מכיר משו כזה?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אההה אחים שלי יש לי בעיה במחשב , באתי לפרמט את המחשב ומתי שהמחשב היה צריך לעשות ריסט הוא פשוט לא נידלק. ואחרי זה כול פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מספיק להגיע להטענה של הוינדוס והוא מיתכבה לי. מה זה ? ומה אני יכול לעשות בנוגע לזה ? המפרט: לוח: asus p5s800 vm מעבד: pentium 4 2.6ghz זכרון: 2*256 חברה לא מוכרת כרטיס מסך: radeon9250
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
מקבל את ההודעה הבאה תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
השארתי את האינטרנט דולק כבר כמה פעמים כמה שעות אחרי שאני חוזר זה מתנתק איך אפשר להשאיר אותו שיהיה דולק פלייייז !?!!?!?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה אשמח את תעזרו ... חבר שלי רשם : "אני מתקין את הווינדואס , רואה שיש 250 גיגה , בכל מקרה כאשר הגעתי לווינדואס נשאר רק 140 גיגה .... החלטתי לפרמט וב ולא עזר . למישהו יש מושג מה הבעיה ? ואם אפשר לסדר אותה מהווינדואס או ממקום אחר ?"
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-