עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tal13,

יש לי מחשב בן 6, מאוד שמור, שמשמש בעיקר למשחקי מחשב ברשת. השגתי כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי במחשב וניסיתי לחבר אותו, אבל משום מה הכרטיס לא עבד טוב עם המחשב והמחשב בעיקר נתקע כשנכנסתי למשחקים, ולכן החלטתי להחזיר את הכרטיס הקודם. כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הוא די נתקע שם ולא הצלחתי לשחרר את הסגירה כי הכרטיס עצמו חסם את הצופציק, לכן ניסיתי טיפה להזיז אותו ולבסוף כל הפלסטיק של התושבת של הכרטיס מסך (לפי מה שהבנתי נקרא pcie, תקנו אותי אם אני טועה, אני לא מבין גדול) יצא מהמקום. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן דבר כזה או להחליף רק את ה pcei או שחייב להחליף את כל הלוח אם? חשוב לי לציין שלמרות שהמחשב לא חדש בלשון המעטה, השימוש שלי בו הוא בסדר גמור והוא מעלה בצורה טוב…

2. Started by chichy,

שלום אני עובד תחת WIN XP. יש לי התקן לא מזוהה. אם תוכלו לעזור לי במציאת תשובה לאיזה התקן מדובר? אגב, ההתקן, לפי מה שכתוב, מחובר דרך LPT שאצלי מחוברים אליו סורק, ומהסורק יש כניסה למדפסת.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי בעיה במחשב !!! הוא מפעיל את עצמו מחדש ומראה לי מסך כחול למה עזרה!!?!?! יכול ליות בגלל שפירמטתי תמחשב וזה בגלל הוינדוס עזרה????? :s07:

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by arkadur,

במחשב החדש שלי היה 2 GB זכרונות (OCZ XTC REV 2 ), ב2 סטיקים הזמנתי 2 סטיקים נוספים, כאשר התקנתי אותם, במקום להופיע כ 4 GB, הם מופיעים כ3.5 GB אני יודע שחלק מכ. המסך גוזלים את חלק מזיכרון המחשב לטובתם הכ.מסך הנוכחי הוא X1550, האם הוא גם עובד בדומה לTC של NVIDIA? או שמא יש גורם אחר לבעיה? בכל אופן, לפני הוספת 2 הסטיקים החדשים, 2 הGB הופיעו במלואם.

5. שלום אני רוצה לפרמט מחשב הבעיה היא שכשאני מפעיל אותו יש לביוס של פוניקס בעיה לקרוא את ההארד דיסק- של MAXTOR...ההארד דיסק הוא 30 גיגה ולא יודע למה הוא קורא הארד דיסק אחר של 40 גיגה= אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל הוא לא נותן לעשות כלום.... נכנסי לביוס דרך הDEL ושמתי לב שהשם של ההארד דיסק מהבהב -כתוב maxtor ares c64k המחשב עולה ונתקע זה מה שהוא כותב PRAIMARY MASTER HARD DISK FAIL גם את כונן דיסקים הוא לא מזהה אבל זה בקטנה יותר.. עכשיו מה אני עושה?ניסיתי להוציא את הבטריה ואפס=-זה לא עוזר הוא עדיין מזהה את ההארד דיסק שלא קיים...עוד הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by rotemx,

היי הבעיה שלי התחילה כשהמחשב שלי כבה לפתע. הוא עשה זאת מדי פעם, בעיקר כשהפעלתי משחקים דורשי-גרפיקה ועיבוד. יום אחד הוא נכבה וגם הפיל איתו פיוז (פקק) של הבית. ידה ידה ידה... אחרי שהחלפתי את המאוורר של המעבד שהתקלקל, גיליתי שהמסך שלי הוא כחול. כלומר, לא מסך המוות הכחול של Windows, אלא פשוט חסר הצבע האדום במסך (עם הירוק והכחול שלומות). פניתי לספק המחשב שלי, KSP וגיליתי שתקופת האחריות על המחשב הסתיימה לפני 10 ימים (באסה!) הכרטיס שלי הוא Geforce 6600. שאלותי : 1. האם ניתן בכלל לתקן כרטיסים כאלה והאם יש טעם לנסות ? ואם כן, אז איפה ? 2. האם נראה לכם שספק החומרה שלכם יחליף לכם רכיב כמה ימים אחרי תום האחריות ? 3. האם יש סיכוי לקבל אחריות מהיבואן או מהחברה עצמה ? אוקיי, ואם נניח שו…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום רב ברשותי כרטיס leadtek gefoece 6600 gt יש לי את הדריברים האחרונים כל המשחקים עובדים לי טוב אבל משום מה בneed for speed כל הזמן יש לי נקודות ירוקות בזמן המשחק רציתי לבדוק את הבעיה אז הרצתי כמה פעמים 3dmark 05 אבל גם בזה הכרטיס עבד טוב מה יכול להיות בהעיה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  8. שמח וטוב לב הרכבתי היום מחשב חדש. אחרי שהרכבתי הכל, סידרתי כבלים וכו'. אני מחבר את המחשב לחשמל וקורה משהו מוזר... הנורה על הלוח, שאמורה לדלוק קבוע כשהלוח מקבל מתח, מהבהבת לה בקצב של כ-3 פעמים בשניה. המחשב לא נדלק. בכלל. ניסיתי להוציא זכרון, כרטיס מסך, מעבד (!) וכלום. הנורה מהבהבת ברגע שאני מחבר לחשמל. יש למישהו רעיון? (חוץ מלוח תקול). הלוח הוא ASUS P5K מחובר לספק ANTEC 500W.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  9. הוא רושם "system helted " לפני ש-windows עולה ונתקע.רק אחרי שאני מכבה אותו לחצי שעה הוא עובד רגיל windows xp zone alarm firewall נראה לי שזה איך שהוא קשור לfirewall אז רשמתי לכם

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by geniaXP,

כשאני מדליק את המחשב והוא מגיע לשלב של טעינת הוינדוס, אחרי שהוא מסיים לטעון את הוינדוס מופיע המסך הכחול הידוע, יש בו איזה שהיא ספירה עד 100 שאחריה המחשב מאתחל את עצמו ואז מופיע מסך שחור שבו אני בוחר ב start windows normally והפעם הוינדוס עולה בסדר והכל עובד. וככה זה קורה כל פעם חוץ מכשאני לוחץ על הפעלה מחדש(בתפריט התחל) ואז הוינדוס עולה בסדר. מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מחשב שלא הפעלתי כמה שבועות לא נדלק משום מה. כשאני מדליק אותו נשמעים כמה צפצופים, וההארד דיסקים מתחילים להסתובב, אבל ב80% מהמקרים לא מוצג כלום על המסך עד שהמחשב מופעל מחדש. ב20% הנותרים של המקרים, אני ראיתי שכן נדלק המסך וקיבלתי הודעה על כך שהBIOS הושחת. Dual BIOS The main BIOS is corrupted. The system will be recovered from the backup BIOS. Please DO NOT turn off power or reset the system. This may take a few minutes Updating the main BIOS...11% (האחוזים עלו מ0 ל11 ואז המחשב קרס. לט בטוח דהוא תמיד נתקע דווקא ב11. נראה לי שזה אקראי) ואז המחשב הפעיל את עצמו מחדש. יש …

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by vdudu,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את הקירור של המעבד שלי לקרור מים H60 של קרוסייר התקנתי את הכל בצורה טובה , בדקתי שהכל עובד לאחר הדלקת נמחשב נכנסתי לבדוק רת הטמפרטורה של המעבד הוא היה על 32 לאחר מספר דקות ( ללא מאמץ רק אינטרנט) המחשב פשוט קפא לא הייתה לי אף אפשרות אחרת אלא רק לאתחל את המחשב הדבר קורה בכול מצב עבודה ... אשמח לכול עזרה תודה רבה !!!!!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. יש לי הארד דיסק של טושיבה שנכשל בבידקת סמארט מה זה אומר שהוא נכשל בבדיקה הזאת ? יש אופציה לנסות להשיב אותו למוטב?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  14. הבעיה היא אצל חבר שלי הדבר הוא כזה ברגע שהוא מנסה להגדיר פורטים או בכלל להתעסק עם הפירוול קופצת לו ההודעה הבאה... '>http://www.2send.us/"] אחרי שהוא לוחץ כן מופיעה ההודעה הבאה.. '>http://www.2send.us/"] בגלל כל זה הוא לא מצליח לפתוח פורטים באימיול למשל או בסתם משחק רשת שכולנו (שאר החברים משחקים) יש לכם פתרונות להציע... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. אז ככה לפני כשבוע קיבלתי את ה6800GT שלי של חברת GAINWARD (אני חייב לציין שזה לא גרסאת הGolden Sample - אבל בכל זאת הגעתי לOC כמו הGS). החלטתי לפרמט את המחשב ולהתחיל מחדש, הרצתי 3DMark03 וקיבלתי תוצאה של 10,000 וראיתי שרוב האנשים עם הכרטיס שלי קיבלו 11,000+ הרצתי את התוכנה 3DMark05 וקיבלתי את התוצאה 4500 שזה טוב, אח"כ הרצתי AquaMark3 וקיבלתי 51,000.. אמרתי בסדר והחלטתי להתקין משחקים בשביל להרגיש את ההבדל, התקנתי Doom3 ו-FarCry. Doom3 ממש מקרטע לי על 1024x768 - High ו-FarCry פועל לי על30FPS שהוא אמור להיות על 60 ולא לרדת מ60 ולפעמים הוא יורד אפילו מ30 ל 15 :\ אחרי כל אלה החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולראות את הביצועים: הכרטיס היה לפני: 350/1000 אחרי: 400/1100 (ויכולתי יותר א…

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by Zadu,

שלום, המחשב שלי נכבה הרבה פעמים פתאום. בדרך כלל בזמן צפייה בסרטונים באינטרנט. לפעמים גם יש ריח של שריפה מתוכו. מדדי חום: יש לי את המחשב 4 שנים בערך. אשמח לכל עזרה.

17. הביאו לי מחשב לתיקון ויש לו מסכים כחולים.. הוא ממש ישן ויש לו XP, קיבלתי אותו עם 2 סטיקים של RAM והוא צפצף, ניתקתי כרטיס אחד ועכשיו הוא עולה אבל כל שניה מסך כחול.. לבדוק את הזיכרון שיש לי כרגע? או שאולי לפרמט?

• 56 תגובות
    • 8.8k צפיות
  18. Started by samocha3,

יש לי מחשב נייד מסוג אסוס דגם X541U שהיה מחובר לחשמל בעקבות קשר חשמלי שהיה לי בבית המחשב הפסיק לעבוד אין שום סימן חיים ניתקתי את הסוללה מהמחשב כי חשבתי שהסוללה מקצרת וניסיתי להפעיל את המחשב רק עם חיבור המחשב למתח המחשב לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. שלום. יום שישי שעבר, בלילה הייתה הפסקת חשמל. בבוקר כשבאתי להדליק את המחשב, הוא נדלק לשנייה עם צפצוף חורק קטן, אך המאווררים של הספק עבדו (נראה שהספק עובד). פתחתי את המחשב ובדקתי את המאווררים וגיליתי שהמאוורר הקדמי של המסך תקוע. היום קניתי מאוורר חדש בתקווה שזו הבעיה. התקנתי אותו במחשב, אך גיליתי שהמחשב עדיין לא פעל. כאשר אני מדליק את המחשב, נראה כי הכל עובד לרגע (כל המאווררים וכו'), אך באותו רגע הכל מפסיק לעבוד. מה שמוזר הוא שהמאווררים של הספק ממשיכים להסתובב ונראה שהספק עובד. אני חושש שמשהו נדפק בספק, אך איני יודע בוודאות מניין הבעיה נובעת. מה אני יכול לעשות? תודה. ד"א, הספק הוא Enermax Noisetaker.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  20. זה הופיע מיד אחרי התקנת הוינדוס... מה זה?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by shronxx,

היום קיבלתי מדוד שלי מעבד P4 3.00GHZ S478 תקין לחלוטין חיברתי אותו מרחתי משחה תרמית וכשהפעלתי את המחשב רשום בביוס שתדר המעבד הוא 1550MHZ מה יכולה להי ???ות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by orrm,

שלום לכולם... עד היום היה לי גם צורב של ימאהה במחשב וגם דיוידי של טושיבה. היום ראיתי שיצאו דרייברים חדשים לכרטיסי המסך של NVIDIA (גרסא 40.41) אז רצתי להתקין (מכיוון שאני נהנה להיות מעודכן). לאחר שראיתי בהגדרות של המסך כי הדרייברים תוקעים את המחשב..... התקנתי מיד עליהם את הדרייברים הישנים יותר של הכרטיס: 30.82... עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הבנתי שאין לי דיוידי במחשב ושהוא לא מזוהה - האם הבעיה קשורה? או שמא משהו אחר דפק אותו? אנא עזרו - הדיוידי הזה חשוב לי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by UtX,

היי, עשיתי Hard Reset לראוטר-מודם (D link 2650u), וכשבאתי להתחבר שוב לרשת הופיע לי שם הרשת בתור שם דיפולטיבי(BEZEK משהו), וללא סיסמא. נכנסתי לקונפיגורציה של הראוטר במטרה לשנות שם רשת ולשנות סיסמא, ומופיע לי שם רשת שונה(Hotbox משהו, לא קיים בחיפוש Wifi דרך טלפון\מחשב) וסיסמא אחרת שונה לחלוטין מהסיסמא שהיתה לוייפי(הסיסמא לוייפי היא מספר פלאפון של אחד השותפים, והסיסמא בתוך הקונפיגורציה בראוטר היא פלאפון של שותף אחר) בכנות, אין לי מושג מה פאקינג הולך. אשמח לדעת אם נתקלתם במשהו דומה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה, כי כרגע אני לא יכול לשנות שם רשת ולתת לו סיסמא

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. אנא עזרתכם האדיבה. לא מוצא בביוס זכר ל TPM.

25. Started by GmaRa,

אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים