עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by vdudu,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את הקירור של המעבד שלי לקרור מים H60 של קרוסייר התקנתי את הכל בצורה טובה , בדקתי שהכל עובד לאחר הדלקת נמחשב נכנסתי לבדוק רת הטמפרטורה של המעבד הוא היה על 32 לאחר מספר דקות ( ללא מאמץ רק אינטרנט) המחשב פשוט קפא לא הייתה לי אף אפשרות אחרת אלא רק לאתחל את המחשב הדבר קורה בכול מצב עבודה ... אשמח לכול עזרה תודה רבה !!!!!

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  2. יש לי הארד דיסק של טושיבה שנכשל בבידקת סמארט מה זה אומר שהוא נכשל בבדיקה הזאת ? יש אופציה לנסות להשיב אותו למוטב?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  3. הבעיה היא אצל חבר שלי הדבר הוא כזה ברגע שהוא מנסה להגדיר פורטים או בכלל להתעסק עם הפירוול קופצת לו ההודעה הבאה... '>http://www.2send.us/"] אחרי שהוא לוחץ כן מופיעה ההודעה הבאה.. '>http://www.2send.us/"] בגלל כל זה הוא לא מצליח לפתוח פורטים באימיול למשל או בסתם משחק רשת שכולנו (שאר החברים משחקים) יש לכם פתרונות להציע... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. אז ככה לפני כשבוע קיבלתי את ה6800GT שלי של חברת GAINWARD (אני חייב לציין שזה לא גרסאת הGolden Sample - אבל בכל זאת הגעתי לOC כמו הGS). החלטתי לפרמט את המחשב ולהתחיל מחדש, הרצתי 3DMark03 וקיבלתי תוצאה של 10,000 וראיתי שרוב האנשים עם הכרטיס שלי קיבלו 11,000+ הרצתי את התוכנה 3DMark05 וקיבלתי את התוצאה 4500 שזה טוב, אח"כ הרצתי AquaMark3 וקיבלתי 51,000.. אמרתי בסדר והחלטתי להתקין משחקים בשביל להרגיש את ההבדל, התקנתי Doom3 ו-FarCry. Doom3 ממש מקרטע לי על 1024x768 - High ו-FarCry פועל לי על30FPS שהוא אמור להיות על 60 ולא לרדת מ60 ולפעמים הוא יורד אפילו מ30 ל 15 :\ אחרי כל אלה החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולראות את הביצועים: הכרטיס היה לפני: 350/1000 אחרי: 400/1100 (ויכולתי יותר א…

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by Zadu,

שלום, המחשב שלי נכבה הרבה פעמים פתאום. בדרך כלל בזמן צפייה בסרטונים באינטרנט. לפעמים גם יש ריח של שריפה מתוכו. מדדי חום: יש לי את המחשב 4 שנים בערך. אשמח לכל עזרה.

6. הביאו לי מחשב לתיקון ויש לו מסכים כחולים.. הוא ממש ישן ויש לו XP, קיבלתי אותו עם 2 סטיקים של RAM והוא צפצף, ניתקתי כרטיס אחד ועכשיו הוא עולה אבל כל שניה מסך כחול.. לבדוק את הזיכרון שיש לי כרגע? או שאולי לפרמט?

• 56 תגובות
    • 8.7k צפיות
  7. Started by samocha3,

יש לי מחשב נייד מסוג אסוס דגם X541U שהיה מחובר לחשמל בעקבות קשר חשמלי שהיה לי בבית המחשב הפסיק לעבוד אין שום סימן חיים ניתקתי את הסוללה מהמחשב כי חשבתי שהסוללה מקצרת וניסיתי להפעיל את המחשב רק עם חיבור המחשב למתח המחשב לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. שלום. יום שישי שעבר, בלילה הייתה הפסקת חשמל. בבוקר כשבאתי להדליק את המחשב, הוא נדלק לשנייה עם צפצוף חורק קטן, אך המאווררים של הספק עבדו (נראה שהספק עובד). פתחתי את המחשב ובדקתי את המאווררים וגיליתי שהמאוורר הקדמי של המסך תקוע. היום קניתי מאוורר חדש בתקווה שזו הבעיה. התקנתי אותו במחשב, אך גיליתי שהמחשב עדיין לא פעל. כאשר אני מדליק את המחשב, נראה כי הכל עובד לרגע (כל המאווררים וכו'), אך באותו רגע הכל מפסיק לעבוד. מה שמוזר הוא שהמאווררים של הספק ממשיכים להסתובב ונראה שהספק עובד. אני חושש שמשהו נדפק בספק, אך איני יודע בוודאות מניין הבעיה נובעת. מה אני יכול לעשות? תודה. ד"א, הספק הוא Enermax Noisetaker.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  9. זה הופיע מיד אחרי התקנת הוינדוס... מה זה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by shronxx,

היום קיבלתי מדוד שלי מעבד P4 3.00GHZ S478 תקין לחלוטין חיברתי אותו מרחתי משחה תרמית וכשהפעלתי את המחשב רשום בביוס שתדר המעבד הוא 1550MHZ מה יכולה להי ???ות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by orrm,

שלום לכולם... עד היום היה לי גם צורב של ימאהה במחשב וגם דיוידי של טושיבה. היום ראיתי שיצאו דרייברים חדשים לכרטיסי המסך של NVIDIA (גרסא 40.41) אז רצתי להתקין (מכיוון שאני נהנה להיות מעודכן). לאחר שראיתי בהגדרות של המסך כי הדרייברים תוקעים את המחשב..... התקנתי מיד עליהם את הדרייברים הישנים יותר של הכרטיס: 30.82... עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הבנתי שאין לי דיוידי במחשב ושהוא לא מזוהה - האם הבעיה קשורה? או שמא משהו אחר דפק אותו? אנא עזרו - הדיוידי הזה חשוב לי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by UtX,

היי, עשיתי Hard Reset לראוטר-מודם (D link 2650u), וכשבאתי להתחבר שוב לרשת הופיע לי שם הרשת בתור שם דיפולטיבי(BEZEK משהו), וללא סיסמא. נכנסתי לקונפיגורציה של הראוטר במטרה לשנות שם רשת ולשנות סיסמא, ומופיע לי שם רשת שונה(Hotbox משהו, לא קיים בחיפוש Wifi דרך טלפון\מחשב) וסיסמא אחרת שונה לחלוטין מהסיסמא שהיתה לוייפי(הסיסמא לוייפי היא מספר פלאפון של אחד השותפים, והסיסמא בתוך הקונפיגורציה בראוטר היא פלאפון של שותף אחר) בכנות, אין לי מושג מה פאקינג הולך. אשמח לדעת אם נתקלתם במשהו דומה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה, כי כרגע אני לא יכול לשנות שם רשת ולתת לו סיסמא

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. אנא עזרתכם האדיבה. לא מוצא בביוס זכר ל TPM.

14. Started by GmaRa,

אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  15. קיבלתי מחשב שרת ישן של IBM עם 2 מעבדי פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה הרץ כל אחד. היו איתו כמה בעיות ועכשיו אחרי שהתגברתי עליהן והצלחתי להתקין עליו XP המליצו לי גם לעדכן לו את הביוס אבל בעיה - אני לא מוצא שום איזכור ללוח באינטרנט :\ הלוח הוא IBM - G2950UD הנה גם תמונה מאוורסט שאולי תעזור אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא עדכון ביוס ללוח הזה...

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by ron9630,

יש לי את כרטיס המסך GTX 680 Windforce עם השלוש מאוורים, קניתי אותו לפני כמעט שנתיים אני חושב, בחודש האחרון התחילו בעיות איתו של צבעים מוזרים בכל מיני מקומות, במיוחד בסרטונים, זה קורה גם בתמונות וסתם בדפים, גם ב FXP וכדומה. חשוב להבהיר שזה אף אחד לא קרה לי בשום משחק וגם לא בשולחן העבודה. תמונות: http://prntscr.com/49x1u1 http://prntscr.com/49x2rj http://prntscr.com/49x6dr בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך שזה קורה והם תמיד נמצאות על 50~55. הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים, ניסיתי להוריד גרסה וגם שם זה קורה, המשיך לקרות אחרי שהחזרתי. בדקתי שהכרטיס מסך יושב טוב במארז וששום חוט לא רופף והכל נראה בסדר. ניסיתי להחליף דפדפנים, למחוק את הפלאש פלייר ולהתקין שום דבר לא עזר. פתח…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. למנהל הפורום שלום. בגלל בעיית גלישה הועבר הנושא פעמיים. אודה לך באם תמחק עותק נושא זי. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה. כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארון ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החל…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. שלום שי לי לוח של MSI K7N420 ( אני יודע ישן ) [url=]http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K7N420_Pro&class=mb קיבלתי כ.מסך של GIGABYTE RADOEN 9800 PRO 128 MB הלוח עובד על AGP *4 והכרטיס על *8 האם זה אפשרי לחבר את הכרטיס ואם כן האם אני מכלל אראה שינוי משמעותי עקב חוסר התמיכה של הלוח ביכולתו של הכרטיס כמו כן הלוח עובד על 1.5 וולט בלבד מישהוא יודע כמה הכרטיס המסך צורך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by okarmi,

גם לי יש פחות או יותר אותה בעיה אז אני מצטרף לפרד. מפרט בסיסי (תגידו אם צריך עוד מידע): מעבד: פנטיום4 2.4 לוח אם: AsRock P4i65G כרטיס מסך: GeForce 6200 (טמפרטורה במנוחה באזור 55 מעלות) כרטיס טלוויזיה: LifeView משהו.... מסך: LG Flatron L1750B אני עובד על המחשב ופתאום המסך נכבה. אין שום חוקיות של אחרי זמן מסויים או פעולה מסויימת. נראה שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא בטוח (אורות דולקים אבל לך תדע אם יש מישהו בבית). לפעמים אחרי כמה שניות זה חוזר לנורמלי לפעמים זה חוזר למסך מעוות ופעמיים זה עשה ריסט לבד. אחרי זה, שלחתי את דוח השגיאה וקיבלתי הפניה לפתרון הזה: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/11/en-gb/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=12aa5568-4a8d-49dc-88b0-b61c248939aa…

20. Started by smulikon,

היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by חן ששון,

שלום, מצאתי באחת התיקיות במחשב תיקיה בשם video cach. סרטונים של כמה שניות בודדות, נראה כאילו חלקם מאתר shein וכדו. לא זכור לי שאי פעם צפיתי בדברים האלו. איך יכול להיות שזה הגיע לתיקייה אצלי במחשב? ומה זה בכלל? תודה רבה לעוזרים

22. Started by idanh444,

אני מדליק את המחשב המאורר לא עובד האור של העכבר לא דולק האור של המקלדת לא דולק והמסך לא מגיב זה מראה שהוא נדלק אבל לא רואים כלום מה הבעיה??

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. נסיתי אתמול לעדכן את הביוס של הלוח שלי לגירסה הכי חדשה לוח Gigabyte 7VTXH+ , הבעיה שקודם נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט והיתה שם איזה תוכנה שמבטיחה לעדכן את הביוס מתוך הווינדוס, הורדתי.. נסיתי.. והפעולה נתקעה ב 94 אחוז... נשאר לי רק לעשות ריסט אחרי הריסט, במסך האתחול קיבלתי שגיאה Main bios checksum error... אז חשבתי שאם אני אעדכן את הביוס כמו שצריך דרך דוס זה ייפתר.. עשיתי את זה. הביוס החדש נקלט בהצלחה וגם מופיעה הגירסה החדשה במסך האתחול, לאחר שהמחשב עובר כביכול למסך הבא בו הוא מראה לי את הכרטיס רשת און בורד ...., זה חוזר מיד למסך האתחול עם השגיאה "Main bios checksum failed Press F2 to enter dual bios utility,. Press esc to quit" F2 מביא אותי לתוכנת ה- dual bios של ג'יגה.. Es…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי קניתי לילד מחשב נייד מדגם lenovo v14 ada התקנתי מערכ הפעלה ווינדוס 10 64 ביט לאחר ההתקנה הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים החסרים מהאתר של לנובו. הבעיה את הדרייבר של כרטיס המסך,אני מריץ והמקבל הודעה שהותקן בהצלחה,אבל בפועל במנהל התקנים,עדיין רשום לי הדרייבר הדיפולטיבי של microsoft display adapter (זה יוצר כמובן בעיה שלא ניתן לשנות רזולוציה וגם לא לחבר מסך חיצוני למחשב). נ.ב : התקנתי את הווינדוס מחדש ועדיין לא מזהה את הדרייבר של המסך. מישהו יכול בבקשה לעזור? אולי להוריד את הדרייבר מהאתר של amd ולא מהאתר של לנובו? אין לי פרטים על דגם הדרייבר עצמו למעט שהוא amd ...

25. Started by Spiritus,

שאני הופך לעברית באזה בקאזה זה רושם לי בגיבריש, וגם ששולחים לי הודעה ב ICQ אני לא נקבל את זה בעברית. בבקשה עזרה....תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.