עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by roei.lahav,

שמעו פירמטו לי את המחשב והתקניו לי את הדרייברים הכל יפה התקנתי את הקאונטר סטרייק עובד סבבה אבל כל המישחקים האחרים שלי כמו GTA SA ופיפא 07 לא עובדים זה אומר לי שאין לי מאיץ גפי עכשיו היה לי אותם מותקנים אז מה הביעה?? תמונה: למי שרוצה גם לינק: http://img463.imageshack.us/my.php?image=erorys9.gif

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by KrustyTheKlown,

היי כמו שרשמתי בכותרת יש לי מחשב חדש (רץ משהו כמו שבועיים) והוא קופא בזמן עבודה בווינדוס...זה יכול להיות אחרי שנפעלתי את החיפוש, את ADAWARE, סתם אחרי כמה שעות שהוא נשאר דלוק בגלל הורדה או דקה אחרי שעלה הווינדוס.... העבר לא זז אבל כלום לא מגיב (גם לא ALT+CTRL+DEL, ריסרט "פותר" את הבעיה) אני לא מאמין שזה בגלל SPYWARE או וירוסים, פעם ראשונה שהוא קפא הייתה יום-יומיים אחרי שהפעלתי אותו (עוד לא הייתי מחובר לאינטרנט אפילו) ובנוסף הרצתי ADAWRE +SPYBOT כל יומיים-שלושה ואני עובד גם עם NOD32 אתמול בלילה הרצתי MEMTEST במשך 6.5 שעות ולא קיבלתי כלום הטמפרטורה של המעבד הייתה בערך קצת פחות מ20 מעלות לאחר מכן (אם זה רלוונטי בכלל) המפרט: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GI…

4. Started by Rrafi,

יש לי בעיה אחרי איזה 5 6 שעות פפעולה עם המחשב אינטרנט בדרך כלל המחשב קורס... עד שאני לא מוציא את הכבל של הספק ומכניס בחזרה המחשב לא נדלק... ממה הבעיה .? אני חושב שהספק הלך..! תודה על העוזרים.!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by iSneak,

ברשותי ספק Thermaltake Purepower 480W, ולוח אם Epox 8KDA3J. לפני מס' ימים המחשב התחיל לעשות בעיות. כללו חלק מן הבעיות כיוביים לא רצוניים, ובעיות כרטיס מסך (הרדאון X800 XTPE מקבל חשמל בנוסף מהלוח אם גם מהספק ישירות). היום עשיתי סריקה יותר מקיפה לבעיה ומצאתי כי אחד מהחיבורים של הספק אל הלוח אם, נשרף (בחוט הגדול העבה עם 20 הפינים), אחד הפינים שרוף, וכך גם המקום שהוא היה בו על הלוח אם. מס' שאלות: 1. יש אפשרות להחליף רק את חיבור החשמל בלוח אם? אם אפשר במעבדה - האם זה כדאי? 2. קניתי את המוצרים הנ"ל בזיגזג לפני קצת פחות משנתיים, על הספק יש אחריות של 12 חודשים, ואילו על הלוח אם, 24 חודש. בתקנון האחריות היה רשום כי האחריות לא מכסה "פגיעת ברק, שריפה, רטיבות ו/או שימוש לא נאות במוצר…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. חבר הביא לי את המחשב שלו מכוון שהידע שלו מועט בנושא. ההארד דיסק לא מזוהה על ידי המחשב, ההארד דיסק הוא של סייגיט מסוג בארקודה - SATA. הלוח אם הוא של MSI מסוג NEO2, חיפשתי באתר של MSI ולא ראיתי שום אזכור לגבי דיסקט לזיהוי SATA ככה שאני מניח שהוא אמור לזהות לבד. כשאני מדליק את המחשב ההארד דיסק לא נדלק, כלומר מרגישים אותו טיפה מתחמם אבל אני לא מרגיש או שומע אותו מסתובב מה שמסביר למה הוא לא מזוהה על ידי הלוח. ההארד דיסק כן פועל במחשבים אחרים, רק מכניסים והוא נדלק. האם SATA צריך להיות מחובר גם עם הכבל מידע בשביל להידלק ולהסתובב? האם יכול להיות שהלוח צריך דיסקט כמו לזיהוי הSATA?האם זה מה שקורה כאשר הוא צריך דיסקט?הוא פשוט לא מזהה את קיומו של ההארד דיסק? האם זאת בעיה ידועה ללוח…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. זה קורה לי לפחות פעם ביום לא משנה מה אני עושה אפילו סתם גולש (זאת אומרת לא מעמיס על המחשב) הוא פתאום עושה ריסאט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש מזה יכול להיות בבקשה? זה קורה נגיד כל איזה 3 שעות המחשב שלי הוא: P-D 805 512 DDR2 533 MSI RC410M-L + ATI X300 O/B מארז ATX עם ידית ספק 250 וואט (איבורי מחשבים)

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  8. שמעו חברה אני חייב עזרה... קניתי כרטיס טלויזיה מדגם: כרטיס טלוויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP RM יש בוא 4 יציאות: 1. חיבור לרדיו או כבלים 2. חיבור remote עיינית לשלט 3. חיבור S-Video 5 פינים 4. חיבור בננה וידאו צהובה רגילה עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אמור להיכנס הסאונד של הממיר... ועם אפשר מדריך מלא להתקנת כרטיס טלויזיה מהדגם הזה..!! תודה לכל העוזרים.. הינה תמונה גם קשור..:: אני רוצה לדעת מה צריך להיות הגדרות של הקול שם..!! ::

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כל הזמן ניפתחים לי אתרים בלי קשר סתם יוציאים לי אתרים פירסומות!!! :kopfpatsch: עכשיו ניסיתי עם כמה תוכנות לתקן תבעיה ולא הצלחתי חבר שלי אמר לי שיש לי איזה משהו במחשב שעושה לי את זה :jump: אבל לא מצאתי את זה ועברתי על כל המחשב :pissed: למה??? איך אני מתקן את זה???? :s07:

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  10. יש לי לוח אינטל 965L חדש קיבלתי שילשום. שמתי לב לזה שכאשר אני מדליק את המחשב, או עושה RESET, המאוורר של ה CPU (לא המאווררים האחרים שמתחברים ללוח וגם לא אלה שמתחברים ל 12V) עובד במלוא המהירות, אחרי רבע שניה במהירות בינונית - ככה 3 פעמים (FULL/HALF/FULL/HALF/FULL/HALF) ואז ממשיך במהירות בינונית עד אשר הWINDOWS עולה ונשאר כך בהתאם לטמפ'. הכל עובד סבבה, אבל אני לא יודע אם ככה המאוורר צריך לעשות. עיזרו לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by amittt,

כל פעם שאני מדליק את המחשב המאאורר עושה לי רעש למשהו כמו שתי דקות ואחרי זה הוא מפסיק ופועל כרגיל בלי רעש... מה אתם מציעים לי?? להחליף אותו?<? או שאפשר להמשיך איתו ככה והוא יסתדר מעצמו.<??? תודה מראש לכל העוזר

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  12. אני סובל מריסטרטים פתאומיים כבר מעל חודש , ורק במשחקים . אין תדירות קבועה זה יכול להיות 6 פעמים ביום ולפעמים גם רק כל יומיים , זה קורה רק במשחקים ביחוד GTA החדש אבל גם קרה ב ET וגם ב rome total war ביטלתי את ה OC שהיה לי וזה לא עזר הטמפ" אצלי לא השתנו וזה קורה ללא קשר לטמפ" . כבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הדרייברים העדכניים ולא עזר קראתי במדריך באתר ובדקתי עם MEMTEST 6 שעות וללא ERRORS , לאחר הפרמוט האחרון לא התקנתי אף תוכנה מלבד החובה(NERO , KASPERSKY אנטי וירוס ) ודרייברים המעודכנים ולא עוזר. ביטלתי את האופציה ל RESTART אוטומטי אבל הוא עדיין מרסט את עצמו ולא נותן מסכים כחולים אני לא ממש יודע מה עוד לעשות אז אם מישהו יכול לבדוק את קבצי ה MINID…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by yoav1000,

המחשב שלי כל כ7+- שעות עושה ריסט ואני חושב שזה בעית חומרה. איך ניתן לפתור זאת? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz Prescott L2 Cache: 1MB לוח אם: MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz זיכרון: 2x256 MB DDR SDRAM

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by fritzi24,

שלום לכל צוות התמיכה. יש לי בעיה עם כרטיס USB שקניתי, וכאשר אני מרכיב אותו על הלוח אם ומדליק את המחשב, לא רואים כלום על המסך. המסך נדלק אבל לא רואים כלום. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומדליק את המחשב שוב, הכל מסתדר. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98, ומחשב AMD K6 2-400 , ואני מנסה לחבר מצלמת אינטרנט על חיבור ה-USB. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Street_Fighter,

כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. יש לי כונן scsi עם הרבה פינים לחיבור אבל על הלוח אם החדש אין לי חיבור עם כל כך הרבה פינים אני יכל להישתמש בחיבור הרגיל עם 40 הפינים ופשוט להשאיר כמה באוויר לא מחוברים, או שזה מ פ ג ר לעשות את זה ואם אפשר אז איך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by Impreza,

יש לי לוח של הפנטיום 1 אבל חיבור החשמל הוא פינים זהובים כאלה על פלסטיק לבן, ובספק הרגיל שלי יש כזה דבר אבל קטן (שמחסה חצי מהפינים) רציתי לדעת אם יש דרך לשים אותו או שחייב ספק ממש ישן..

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by ptyahoo,

ואאייי איך נלחצתי סליחה על הכותרת לא הייתי בפוקוס מרוב לחץ...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. האם הוספת כרטיס קול לוח MSI "K8N Neo2 Platinum" תשפיע על ביצוע המחשב בכך שתוריד את ההעומס של הקול מהמעבד לכרטיס הנוסף האם השיפור באמת מורגש או שזה רק ביזבוז של כסף ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by RayZ,

היום קניתי כרטיס טלויזיה, התקנתי אותו,חיברתי,רואים.. הכל מצויין רק מה, עכשיו כל הזמן שמדליקים את המחשב, בהתחלה,כשהוא אמור לטעון את הווינדוס XP, מופיעה הודעה: scaning bios-image inhard drive ורק אחרי המון כיבויים וריסטים הווינדוס סוף סוף עולה. מישהו יודע למה?

21. Started by eladsaad,

שלום לכולם אני התקנתי לוח של ASUS P4S800D שבבים של SIS עם כרטיס מסך FX5200 צורב DVD ודיסק קשיח של WD 80 8 MB הבעייה היא כזאת שלאחר השלב הראשוני של התקנת XP לאחר שהוא מעתיק את הקבצים ועושה הפעלה מחדש אחרי הביוס הוא אומר לי שהדיסק EROR ולא עושה לי BOOT ומעלה את המשך ההתקנה של ווינדוס . ניסתי כמעט הכל החלפתי לוח אותו לוח אבל חדש לא עזר החלפתי 3 דיסקים קשיחים גם WD אותו דגם גם לא עזר עשיתי התקנה מדיסקים שונים של וינדוס ולא עזר נסתי הגדרות ביוס שונות ולא עזר הגירסא של הביוס מעודכת 1011 החלפתי זכרון ולא עזר נסתי לנתק את הצורב או הDVD ולנסות להתקין פעם מהDVD ופעם מהצורב ולא עזר נסתי התקנה ב NTFS ישר מהדיסק ללא FDISK ולא עזר נסתי GHOST ולא עזר נסתי ספק לא עזר מה עוד נשאר??? …

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by יניב,

יש לסבתא שלי סלרון 700 וחוץ מהעובדה שהוא איטי ודפוק הוא גם נדפק פעמים רבות וכיום הוא עושה רעשים מוזרים (מווו )כזה כל המן מי שיכול לעזור לי למצוא את הבעיה שיגיב פה

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by liorgadidi,

שלום. המחשב שלי כותה לי כל הזמן את השגיאה הזאת(באנגלית) מה אני עושה ומה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. יש לי לוח ABIT AN7-S2 ןביצעתי עידכון BIOS דרך האינטרנט ומאז המחשב לא עולה!!!! אפילו איפוס עם ג'מפר לא עוזר! המחשב לא עולה ואין שום צפצוף ושום תצוגה על המסך. מי שיש לו רעיון אשמח לשמוע...............

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. Started by adversary,

הנה המספר שגיאה שהוא נותן technical information step: OXOOOOOOOALOX OOA59664 , OXOOOOOOOO2 , OXOOOOO1, OX806FFA16 מישהו יכול לעזור לי לפתור את התקלה?? אני ממש לא יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים