תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב Z620 שמחובר אליו GTX TITAN BLACK שיש לו חיבורי חשמל PCIE של 6 פינים + 8 פינים: לספק כוח יש שני חיבורי 6 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הכבל של 6 פינים לחור של ה 8 פינים? או שאני חייב מתאם? אם אני צריך מתאם אשמח שתמליצו לי על חנות *בארץ* שאפשר להשיג ממנה מתאים 6 ל 8 תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה ב- Realtek HD Audio Manager יש לו חיים מעצמו. הסבר: נכנסתי ל- Device advanced settings ואז לחצתי על Make front and rear output devices playback two different audio streams simulaneously. (חשבתי שיעזור שיהיה אפשר לשמוע דרך האוזניות והרמקולים ביחד). וה- Audio Manager מחק את ה- Speakers ואז החזרתי לקודם: Mute the rear output device, when a front headphone plugged in. ניתקתי ואז החזרתי את החיבור האחורי של הרמקולים- Speakers כי הם נעלמו, קיוויתי שיחזרו. עכשיו זה נמצא אצלי על Digital Output (Optical) with V לשונית ה- Speakers נעלמה נכנסתי ל- Sound ואני רואה ש- Speakers- realtek High Definition Audio= Not Plugged in חץ אדום כלפי מעטה, וה-…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת ווינדוס 8.1 64 ביט בעברית, 16GB זיכרון פנימי. לא היו שינויים במחשב מאז שהורכב. בעיקרון הבעיה הזו באה לסירוגין, ז"א יש מצב שהמחשב נדלק והכל רגיל ואותו הדבר להפך ז"א נדלק ופתאום 98% מהזיכרון מלא. אין שימוש בתכנות כבדות חוץ ממה שעולה עם הווינדוס, אולי סרטים ודפדפן אך לא מעבר לזה(משחקים תוכנות עריכה וכד') אולי פורנו מדי פעם . בדיקת memtest 86 תקינה לחלוטין, כמו כן Eset ss חדש ביותר מותקן נעשתה סריקה מלאה! כמו כן הזיכרונות (2X8) תקינים, הופעלו בניפרד. זהו הכי מפורט שלי שיכלתי לחשוב עליו אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות רק לצטט אותי בבקשה- תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה אני צריך בעבודה לעשות port forwarding מראוטר סלולרי של חברת D-Link מדגם DWR-921, יש בראוטר סים של חברת 019. עשיתי כבר כמה פעמים port forwarding גם על ראוטר סלולרי של וואווי וגם עם המודם של הוט שיש לי בבית ככה שאני יודע שזה די פשוט ואין יותר מדי מה להסתבך עם זה, זה בגדול להכניס את הכתובת IP, פורט פנימי(לדוגמא 80 של הדף אינטרנט של רכיב רשת כלשהו) ופורט ציבורי שיהיה ניתן דרכו לגשת לרשת הפנימית. משום מה זה פשוט לא עובד לי, אני לא בטוח לחלוטין עם הבעיה היא עם הראוטר או עם הרשת של 019(קראתי משהו באינטרנט שיש חברות שלא תומכות בport forwarding). משהו שלא ברור לי זה הIP החיצוני שמופיע בדף הבית של הראוטר שונה מאשר אם אני מחפש MY …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבעיה מתרחשת מדי פעם גם בכרטיס יעודי וגם בכרטיס OB באותה מידה. ניסיתי כמה נגנים, אותו סיפור. זה משפיע גם על מוזיקה וגם על סרטים. ביטול הOC לא עוזר. ספק נבדק עם OCCT, נראה יציב. בDPC LATENCY CHECKER היה ירוק כשבדקתי עם הASUS. ועכשיו שאני בודק עם הOB חלק מהקפיצות ירוק כאילו כלום, וחלק אדום עד הסוף. נראה כאילו משהו במערכת גורם לתקיעות קטנות שגורמות לLATENCY בסאונד באופן עקיף. מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מצפצץ מדי פעם צפצוף ארוך כזה לפני חודש בערך זה היה כששיחקתי במשחקים זה התחיל עכשיו זה יותר בתכיפות אם אני מפעיל כמה תכניות ביחד הוא מפצפץ, אם נגיד יש לי WMP דלוק ופיירפוקס דלוק הוא יכול לצפצץ ואז כשאני סוגר חלוניות בFF או סוגר תWMP הוא מפסיק. מישהו יודע מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי וירוס שמדביק את המחשב שלי כל פעם מחדש. אחרי פירמוטים מלאים והתקנת הווינדוס מחדש (לא ריקבורי אלא התקנה מאפס!) הוירוס מתקין את עצמו מחדש. הסימפטום שחוזר על עצמו כל פעם באותו אופן בדיוק הוא הקפצה של פרסומת כל כמה דקות של איזו חנות באליאקספרס והפעם, אחרי הפירמוט האחרון, גם של איזה כלי להסרת אדוור (איזה כיף זה שאדוור מפנה אותך לכלי להסרת אדוור שהוא גם בטח פיקטיבי). וזה נראה כאילו הותקן איזה תוסף בדפדפן, כי כל כמה דקות הדפדפן "ננעל" באופן שלחיצת עכבר בדפדפן לא גורמת לתגובה אלא משחררת את "הנעילה". תוך הקפצת הפופ אפ. טוב אז אני אומר לעצמי מה יותר הגיוני מזה שאיזו תוכנה חינמית שאני מתקין כל פעם מתקינה לי גם איזה משהו עוין? אז הפעם לא התקנתי שום תוכנה שאולי יכולה להיות בעיית…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, תעזרו לי בבקשה למצא את הבעיה במחשב שלי. המחשב מפעיל את עצמו מחדש או פשוט נתקע ומציג את הפריים האחרון שעבד, מתי שהוא נתקע המנורה שעל המארז שמראה שהמחשב עושה חישוב כולשהו לא מהבהבת. רוב הפעמים שהוא נתקע בזמן שאני משחק אבל גם נתקע סתם מתי שאני משתמש רק בדפדפן או דקה או שתיים אחרי שרק הפעלתי המחשב, תמיד במצב אקראי. חיפשתי בevent viewer לשגיאות ולא מראה לי שם כלום חוץ מזה שבוצע הפעלה מחדש למחשב. לפעמים שהמשחקים קרסו קיבלתי הודעה שיש בעיה בדריוירים הרצתי memtest הזיכרון תקין בדקתי את הדיסקים עם crystal disk info מראה שהדיסקים תקינים שידרגתי את הביוס ללוח אם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה כרגע בגריסה win 10 pro 2004 שידרגתי …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא בידיוק יודע אם הנושא הזה מתאים לפורום פה אבל לא מצאתי משהו אחר שכן מתאים.. לגבי מצב שינה המחשב שלי די ישן היתי אומר אפילו חיבורי סאטה אין בלוח ..המחשב הוא AMD 2500+ בואו נגיד שאני לא צריך יותר מיזה הרי המחשב משמש לאינטרנט סרטים שירים ובמיוחד גיבוי מרכזי לא מעבר! מצב שינה תופעה שיש בכל מחשב במחשבים החדשים מצב שינה זה כיבוי מחשב ושאתה מדליק הוא חוזר ישר לווינדוס בלי עליה לאותו נקודה בה היתה.. אצלי המחשב לא נכבה מנורה מהבהבת ארד דיסק נכבה וספק כוח נשאר דלוק ומאווררים נשארים דלוקים.. יכול להיות כי המחשב ישן התופעה הזאת ככה? רק שאני לוחץ על כפתור ההדלקה והכיבוי הוא נדלק או שאני לוחץ על העכבר או אנטר יש פתרון לזה? ..המצב הזה לא מפריע לי אני לא משאיר את המחשב על מצב שינה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ל ssd של samsung NVMe 960 Evo 250 gb עכשיו ברגע שאני מתקין שמה משהו למשל משחק מוחק אותו אז כאילו הנפח של הגיגה במקום לרדת לכמה שהוא צריך להגיע מבחינת משקל מוריד עוד גיגה נעלמת לאיפשהו. למשל התקנתי משחק pubg הוא שוקל 13 גיגה ובנפח יש 220 פנוי ברגע שאני מוחק אותו במקום שיהיה 207 גיגה יש 206. כנל לגבי כל משחק למשל csgo אותו הדבר. יש רעיונות או פתרון או הסבר לזה בבקשה?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי גוויסטיק חדש! ואני לא מצליח להפעיל אותו. הפעלתי את הדריבר המקורי שלו שהיה בתוך האריזה שלו וגם לא עוזר הדגם dark tornado של חברת speedlink למישהו יש רעיון איך להפעיל אותו ?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש. אני לא מצליח להתקין עליו XP. אחרי הפורמט של הדיסק מתחילה העתקת הקבצים לדיסק ושם זה נתקע. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם הוא מצליח להעתיק כמות שונה ונתקע. ניסיתי להתקין 2003 .. הוא עבר את שלב ההעתקה ונתקע בהכנה להתקנה . כרגע אני מריץ MEMTEST כדי לבדוק אם זה זכרון . בגדול המפרט הוא amd athlon 64 3800 dual core 939 samsong s-ata 2 albatron nforce 4 samsong ddr-ram 1024 3200 x 2 אשמח לכל עזרה בכיוון מה יכולה להיות הבעיה. תודה
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב נייד של אסוס. כרטיס הרשת שהיה מובנה במחשב, היה מאכזב והתנתק רבות מאינטרנט. לפיכך קניתי כרטיס רשת אלחוטית BT של אינטל מדגם 7260. מדובר בכרטיס מיני PCI. התקנתי את הכרטיס בנייד, התקנתי את הדרייברים הן מהאתר של אינטל והן מהאתר של אסוס (שתומכת רשמית בכרטיס רשת זה - כך הוא נמכר בחלק מתתי הדגמים בחו"ל). אלא, שלאחר ההתקה אני מקבל סימן קריאה צהוב הן על כרטיס הרשת והן על ה-BT. הודעת השגיאה על כרטיס הרשת הנה: The device cannot start (code 10), operation failed, the requested operation was unsuccesful. הודעת השגיאה על ה-BT הנה: Windows has stopped this device because it has reported problem (code 43). הסרתי, התקנתי אינספור פעמים, ללא הצלחה. אשמח לרעיונות ודעתכם... ה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, זה התחיל לפני איזה שבוע. הכל עבד מעולה, חזרתי אחרי חודשיים בלי עדכונים הביתה (מחופשה) עדכנתי, ריסט. אני מדליק אין כלום מסך שחור. ניתקתי מהחשמל חיכיתי כמה דקות חיברתי והוא עבד רגיל, עשיתי ריסטים לא הפריע לו כלום. עוד פעם עדכון (של ווינדוס כן??!) ריסט והמחשב נשאר מת. חצי שעה עניינים הוצאתי מהחשמל חיברתי לא עבד. עשיתי שוב עבד. עכשיו פה הבעיה. סתם הייתי באמצע משחק, בטעות נתתי למחשב מכה פיצית (באמת לא רצינית) בפינה עם הברך שהתסובבתי בכסא, הסאונד פתאום קפא המסך קפא הכל קפא, הוא לא הגיב לכלום. הסאונד המשיך להתקע בלופים וכיביתי אותו. מאז הוא פשוט מסרב לתת סיגנל ואם מדליקים אותו הוא נכבה אחרי דקה או שתיים. יש למישהו מושג מה לעזאזל הולך איתו? הווינדוס חוקי למהדרין לפ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם תוך כדי עבודה עם המחשב עלה לי בלון כזה שהחליט להפסיק לזהות את המדפסת שלי [זה קרה בויסטה] עברתי לXP ואותה בעיה לא היה לי כוח לטפל בזה אז פשוט הנחתי שהמחשב אנטישמי ושונא את המדפסת [כי ראיתי שאת המצלמה הוא כן מזהה] אב עכשיו חיברתי את הMP שלי ואותה שגיאה המשותף בין המדפסת לנגן זה ששניהם מזוהים ככונים חיצוניים [למדפסת יש חריצים לכרטיסי זיכרון] חיפשתי באתר של הלוח אם שלי ואין דרייברים לUSB ניסיתי להתקין מחדש את הUSB דרך מנהל ההתקנים,לא עזר ניסיתי לשחק בביוס להפוך את המהירות USB מHISPEED לFULLSPEED גם לא עזר מדובר בלוח P4S800D-X של אסוס גם את המדפסת ניסיתי להתקין מחדש הדרייברים טענו שהכל מוכן לשימוש עדיין הווינדוסים מסרבים לזהות תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא יודע אם קשור לכאן או לפורום מודינג, אבל מפרסם. לאחרונה קניתי מאוורר USB - הפריט הזה: https://www.ebay.com/itm/120-mm-PC-Cooling-Fan-USB-5V-Power-Blue-LED-Fan-Guard-Protector-Silent-Quiet-F34/162316276227 המחשב (מבוסס ווינדוס 10) נמצא בתא סגור בתוך שולחן עבודה, עם חור אוורור. המאוורר מתחבר לפורט USB במחשב ומותקן על גבי החור בשולחן כדי להוציא את האוויר החוצה לחדר. המאוורר עובד במהירות קבועה (ונמוכה) ויש לי צורך להגביר את המהירות של המאוורר באופן דינמי. משום מה לא מצליח למצוא שום כלי שאפילו יזהה את המאוורר. הורדתי את SPEEDFAN הישן והטוב אך כלום. מישהו מכיר כלי שבעזרתו אוכל לשלוט במהירות של מאוורר USB? פרטי מערכת מצורפים. summary.pdf
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שאלתי כאן בעבר בנוגע לבטריה שהיתה מסתיימת ממש מהר. לנובו ביקשו שאעדכן כל מיני דברים ולאחר מכן אפעיל סרטון ביוטיוב לראות כמה זמן הבטריה מחזיקה. אתמול אחרי 3.5-4 שעות היא ירדה מ-100% ל-30% אחוז. לא היתה לי האפשרות להשאיר את המחשב עד 0 ולכן היום הרצתי עוד פעם. אני רואה שאחרי 3 שעות ו-40 דקות הוא ירד ל-49%. למה יש פער כל כך גדול בין הבדיקה אתמול להיום (שמתי אותו סרטון בלופ)?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. המחשב שלי פתאום הפסיק לפעול, לא הייתה תמונה, לא היה אור בכל מה שהיה מחובר למחשב, (עכבר , מקלדת) . עשיתי ריסט למחשב ואז הוא התחיל להשמיע 3 ביפים קצרים כל הזמן ולא הפסיק עד שניתקתי מהחשמל . מה לעשות??? המעבד: mad phenom 1 q9750 זכרונות pqi לוח אם ecs black series 790 Bios ami 686
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב די ישן בן 6-7 שנים בערך שקרתה בו תקלה מוזרה. בתחילה היו מקרים בהם הייתי מדליק את המחשב או מאתחל אותו ובאופן אקראי המחשב היה עולה לכאורה בצורה תקינה אך לא הייתה שום תגובה מהמקלדת/עכבר. אתחול נוסף, כיבוי כוחני פעם או פעמיים נוספות וזה היה מסתדר. כעת זה החמיר והמחשב לא מגיב כלל לא משנה כמה פעמים אני מאתחל או מכבה. לכאורה נראה שמדובר בבעיה של המקלדת ו/או העכבר (סט אלחוטי של מייקרוסופט) אך אני לא חושב שזה המקרה מאחר וכפתור ה-F Lock עובד (נורית נכבית ונדלקת במקלט) ואילו כפתור ה-Num Lock וה-Caps לא. נוסף על כך אם משחקים עם העכבר תוך כדי עליית מערכת ההפעלה (עד שכל האייקונים עולים וכל רכיבי ה-Startup מופעלים) אז מקבלים בהתחלה כמה שניות של תזוזה אבל אחרי ש…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אח שלי הקטן עשה סיסמה למחשב נייד, עכשיו אני חושב שזה סיסמת ביוס, איך שמדליקים את המחשב, המחשב מבקש סיסמה..
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, חיברתי הארדיסק שהיה קיים במחשב אחר ולא היה בו שימוש לאחרונה למחשב שלי. המחשב אינו מזהה את ההארדיסק החדש וגם כשאני נכנס לביוס אני לא רואה אותו. בדקתי אם החיבורים תקינים והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו טוב והתקנתי דרייברים הבעיה היא שאין סינכרון בין הכרטיס מסך לבין המחשב עצמו כלומר המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך החדש אלא את הישן... איך מתקנים זאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני בניסיונות לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בעזרת כבל hdmi. הטלוויזיה כותבת לי אין אות. בינתיים חיפשתי באינטרנט מה לעשות וראיתי הצעה לעשות roll back driver לכרטיס מסך. לחצתי על זה, ועכשיו הכרטיס מסך שמופיע לי בdevice manager הוא לא הכרטיס מסך של אינטל! כתוב לי שם standard vga graphic adapter. איך אני מחזיר את הכרטיס מסך של intel? יש לי ווינדוס 7. תודה מראש, אני במצוקה
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני הכל - נתחיל עם המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 קירור למעבד: ARCTIC Alpine 11 Plus לוח: Gigabyte 965P-DS3 זיכרון - סה"כ 6GB ב-4 מודולים: Kingston DDR2 1GB 667MHz X 2 Kingston DDR2 2GB 800MHz X 2 כרטיס מסך: Gigabyte AMD Radeon HD 6570 1GB דיסק קשיח - שני דיסקים בנפח 500GB כל אחד: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB Seagate ST3500418AS Barracuda 7200.12 500GB כונן אופטי: LG GH24NS95 DVD Rewriter מארז: NZXT Apollo ספק כח: FSP 300-60THA(1) 300W אין המהרה כלשהי. המחשב דולק כ-90% מהזמן (אני מכבה אותו אולי פעם בשבוע ללילה אחד). הבסיס של המחשב (הלוח, הזיכרון במהירות 667MHz, המארז וספק הכח) נקנה לפני 7 שנים, עוד 4GB נקנו לפני כ-4 שנים, דיסק קשיח אחד נקנה …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כתוב לי סימן שאלה ב-Device manager לי ה-paraller device וכתוב שהדרייבר שלו לא מותקן... מאיפה אני משיג לזה דרייבר?? תנסו בבקשה לענות כמה שיותר מהר אני צריך את זה דחוף לעכשיו...