עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itaysp,

הבעיה התחילה לפני שבועיים אני חושב. אני יושב מול המחשב ולפתע המסך נמתח לרוחב בערך 1 ס"מ לכל צד, אפילו פחות ואחרי פחות משניה זה חוזר למצב הרגיל... שיניתי את הקצב ריענון להכי נמוך (60) וזה עדיין קורה. החודש נגמרת האחריות למסך, היא כבר נגמרה אני חושב, לפני כמה ימים (( 3 שנים... המסך הוא MAG 770PF

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by אלי ירדני,

הוצאתי דיסק און קי באמצע אתחול (שנתקע). ומאז הוא לא נקלט: במחשב הוא מופיע כמו קורא כרטיסים בלי כרטיס כלומר הקלקה על הכונן מציגה הודעה 'נא הכנס דיסק לכונן' גם בניהול דיסקים המצב דומה הוא כותב אין מדיה. וב- DISKPART הוא מראה אותו כ0MB. השאלה אם יש איזה פקודה בDISKPART או תוכנה חיצונית, שיכולה לסדר את זה. דרך אגב גם לא עלה בLINUX.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אני רוצה לעשות איזה שרת שיפעל כל הזמן ... אבל בלי להוסיף עוד מסך\מקלדת\ועכבר כלומר שאני יוכל להשתמש באותו ציוד הקפי שאני משתמש בו במחשב הזה ובאיזה שהיא דרך אני יוכל להעביר את התצוגה למחשב השני ואז אני יוכל לראות את מה שהוא מציג וההפך קראתי פעם שיש אפשרות לעשות את זה ... מישהו יכול להסביר לי איזה זה עובד בדיוק ? יש לי מסך LCD עם חיבור DVI וחיבור אנלוגי רגיל וכמו כן מקלדת ועכבר עם שני חיבורים לUSB ולחיבור הישן

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Teknik,

שלום, ראיתי כמה דילים טובים לזיכרון למחשב. אך יש כמה אופציות ובניהם זיכרון למעבדי AMD בלבד, והם גם יותר זולים מכאלה שתומכים באינטל או גם וגם. במיוחד בזיכרונות ישנים יחסית כמו DDR2 ו DDR3 1333. אני מגגל את זה כבר כמה ימים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית, האם זה באמת תומך אך ורק ב AMD. כמה מהממצאים שמצאתי: 1. זה עודפי מלאי של זכרונות שהיו במחשבים בנויים או משהו אחר שגרם לעודפים. (ואני גם זוכר שראיתי תגובה של מפורום ברשת שאומר שזה בגלל זה והם עובדים על לוחות של אינטל והוא מדבר מניסיון) 2. high density ram(גם לא ככ הבנתי את המושג) שבתקופה מסויימת רק לוחות של AMD תמכו בזה. 3. מתח הזכרונות - לוחות של AMD תמכו בכ עד 1.8v בעוד שאינטל תמכו עד כ…

5. Started by AGK,

ברשותי מחשב נייד אסוס X550CC המחשב הגיע במקורו עם ווינדוס 8 בוצע בו פירמוט והמרת דיסק קשיח ל MBR ואז התקנה של ווינדוס 7 במצב BIOS ישן [לא UEFI] כעת אני מעוניין להתקין 8.1 במצב ביוס UEFI הבעיה היא- אני לא מצליח לסדר את ההגדרות של ה-UEFI שיתן לי נתיב העלאה של ווינדוס 8.1 להתקנה של EFI תודה לעוזרים!

6. Started by L1ron,

הבעיה היא כזאת : המעבד כל הזמן נמצא במעמס מתהליכים שונות במערכת , פעם הEXPLORE , פעם בוחר להיות בעומס מאנטי וירוס , פעם מתוכנה כמו STEAM , פעם זה כל מיני תהליכים שאני לא מכיר.(ctrl+alt+delte). ובעצם כל הזמן המחשב שלי איטי ככה. המעבד שלי הוא E6550 2.33GHZ שזה נחשב עדיין למעבד טוב. כמו כן , נקיתי את כל המארז כולל את הקירור של המעבד , והמעלות תקינות . המעלות של כל החומרה במערכת טובות .

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. בעייה מוזרה שהחלה לאחרונה קורה לפחות פעם ביום, לרוב זה קורה שאני באתרי אינטרנט שרצים סרטוני פלאש, אבל לא רק שם. קרה למישהו בעבר?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by מר מקלדת,

כשיש מעברים חדים (קפיצות, נפילות, מצלמה שזזה) נראה כאילו קצב הרענון של המסך או ה-FPS נמוך. זה קורה גם על ההגדרות והרזולוציות הכי נמוכות וגם בקטעי וידאו "טהור" בתוך המשחקים (שלא משתמשים במנוע של המשחק). דוגמאות: UT3 ו-Dirt2 במעבר בין התפריטים ובקדימון למשחק (שם המצלמה זזה במהירות) ובקטע הוידאו של Ego לפני שעולה המשחק. הדריברים של הכרטיס מסך מעודכנים, ההגדרות של הרזולוציה וקצב הרענון של המסך נכונים גם במשחקים (1920x1080@60). יש לי 240GT ו-i5. מע' הפעלה WIN7.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. לאחרונה התחילו אצלי רעשים כמו תיקטוקים או גימגומים בזמן צפיה בסרטונים מהיוטיוב לא בעיה של מהירות ההורדה ,זה קורה גם כשאני נותן לסרטון לרדת עד סופו הבעיה רק ביוטיוב אצלי במחשב הסאונד נישמע טוב מאוד גם אין בעיה בצפיה בסרטים מהמחשב הפלאג שוקוווב מעודכן וביטלתי כפילויות יש רעיון למישהו? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום, מדובר במחשב עם מעבד סלרון פשוט עם לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה וחריץ AGPX8. כרטיס המסך התקלקל. מחברים מסך ואין תמונה. השאלה שלי, אם אין לי את האפשרות להיכנס לCMOS SETUP, איך אני אמור להגדיר לו לעבור לשימוש בAGP? האם זה יעשה בצורה אוטומטית? או שזו בעיה?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by shaharZur,

שלום לכולם, אני בבעיה גדולה מאוד. הרכבתי מחשב והייתה לי בעיה כל הזמן היה לי שגיאות עם תוכנות (דו"ח שליחה למיקרוסופט) אז הלכתי למעבדה ובקיצור הם נתנו לי זיכרון בהשאלה ופתאום לא היה לי שום בעיות אז החלטתי שאני יחליף את הזיכרונות והיום קיבלתי אותם. אז בהתחלה הפעלתי כל מיני תוכנות ולא היה שום בעיות הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועבד בסדר גמור , הפעלתי את GTA SAN ANDREASS ופתאום יש לי את השגיאה הזאת. את שתי המחשקים הצלחתי להפעיל עם הזכרונות הקודמים. אז אני לא יודע מה לעשות?? מה להחליף עוד פעם?? אולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם (כי במדריך שבא עם הלוח יש רשימה של זיכרונות אבל הזיכרון שלי לא נמצא שם) הלוח הוא M2N-E ASUS והזכרונות הם TWINMOS DDR2 512X2 667 CL5. אני יפעיל את התוכנה MemT…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!

13. Started by יוליוס,

יש לי בעיה , מגיע לשולחן עבודה ואין כלום, גם בsafe mode מגיע למסך שחור ריק. מסיף תמונות מה היה קודם ומה כעת . תודה http://www.up2me.co.il/images/39422338.jpg http://www.up2me.co.il/images/16053038.jpg http://www.up2me.co.il/images/56028767.jpg

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by KF,

יש לי זכרונות DDR2 שפועלים בסטוק על 800MHZ (קיט של 2X2), ברגע שאני מחבר אליהם קיט נוסף של 2X2 (מחברה אחרת) שמתי לב שהתדר בביוס יורד ל533 ואפילו 667 . למה זה קורה ? למה הם לא נשארים על 800 ? *חשוב לציין שעל הקיט הנוסף שצירפתי רשום PC6400 שזה בעצם 800MHZ ? תקנו אותי אם אני טועה. תודה

15. שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!

16. Started by rata,

אחרי פירמוט למחשב והתקנה של WINDOWS 7' כל פתיחה של תוכנה (אפילו אקספלורר) גורמת למעבד לעבוד קשה (עד 100%) והמחשב לא זז. אני לא מצליח לעבוד איתו ככה. זה קורה גם עם כרום. המחשב הוא לא חדש אבל עם 2 GB זיכרון שאמורים להספיק. אני בסך הכל רוצה לגלוש במחשב. לא גרפיקה ולא משחקים. אני מצרף את המפרט של המחשב ומספר בדיקות שעשיתי עם תוכנת CPUID CPU-Z OCCT CPUID HWMonitor http://www.f2h.co.il/8hc5x4fvs7wc http://www.f2h.co.il/ujrm3c8az9w נ.ב גם כשהיה מותקן WIN XP הוא היה "זוחל" בגלישה. אשמח לעזרה !

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. למשל התקנתי תוכנה בסוף ההתקנה באה ההודעה הפרמטר שגוי.מזה פרמטר?. שאני מכבה את המחשב בכיבוי נגשת לי עוד איזה הודעה שקשורה לכונן a .ויש לי לבחור או נסה שנית או ביטול או התעלם.אני לא יודע מאיפה השגיאות האלה. אבל הכי חשוב לי זה השגיאה של הפרמטר שגוי.בבקשה תסבירו לי מה הבעיה כי השגיאה הזאת באה אחרי פורמט שעשיתי שעשיתי שלשום

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by tofitof1,

שלום ! לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה ל - WIN 10 הכל עבד טוב. אולם, לאחרונה חלו ניתוקים באנטרנט. התקשרתי לבזק הם שינו משהו (תוכנה של ראווטר, כך נאמר לי). מאז המחשב הנייח לא מתחבר לרשת האלחוטית. ב"מנהל ההתקנים" (הראשי) מצויין כי אינו מזהה את כרטיס הרשת. כאשר נכנסתי להתקן נכתב : אינו מזהה חתימה דיגיטלית של כרטיס רשת ושגיאה 502. נכנסתי לאתר של חברת הכרטיס רשת, הורדתי את הדרייבר אך עדיין לא עובד. במחשב הנייד (WIN 7ׂ) אין שוב בעיה בגלישה אלחוטית. מה עליי לעשות ? תודה רבה רבה

19. Started by shahamf,

היי, יש לי מחשב עם שני סלוטים של זכרון. באחד מהם יש זכרון של 8 גיגה מדגם HX424C12SB2/8. אני רוצה להוסיף בסלוט השני זכרון בגודל 16 גיגה. יש לכם מושג איך אדע אם הם יוכלו לעבוד יחד? המלצה לאחד כזה? תודה, שחם

20. אורח קובי
    Started by אורח קובי,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה

21. שלום לכם, שנייה לפני שאני קונה מחשב חדש (נייח) מתוך יאוש - אולי מישהו יוכל לעזור לי. לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לרסט את עצמו באופן אקראי (בין אם בזמן מנוחה או בזמן עבודה). אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לנקות אבק בתוך המחשב - אני יודע. גם להחליף רכיבים אני יודע... קראתי באיזה מקום שזה כנראה ספק, אז החלפתי ספק (שמתי ספק חדש). חשבתי שזה התחממות, אז שמתי מאוורר חיצוני מול המחשב (כאשר המחשב היה "פתוח" בלי דופן צד) ועדיין התופעה חזרה על עצמה. חשבתי שזאת בעיית וירוס, אבל אני לא מצליח להגיע למצב של סריקה מלאה, כי באיזה מקום בטווח הזמן של הסריקה -המחשב מתרסט... לפני חצי שנה היתה לי בעיה דומה ואז החלפתי את לוח האם, כך שאני מניח שזאת לא בעיה של לוח אם. ראיתי בתקלות דומות…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by abirdh2,

הכונן התחיל לעשות בעיות, הרצתי את התוכנה לבדיקה וצירפתי את התמונה של התוצאות, מה ניתן לעשות, יש אפשרות לנסות לתקן?

23. Started by Cons,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by CyberBot,

המפרט מה שיש לי בצד שזה לא הגיוני שעם 8 ג'יגה וכרטיס מסך של 2 ג'יגה ראם המחשב לא סוחב באטלפילד 4

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by mMmSaK,

יש לי כרטיס מסך r9 270 gaming 2gb ואני רוצה לשחק משחק בשני משחקים סתם לדוגמא far cry 3 איך אני עושה את זה?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.