עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ITSIK86,

יש לי בעיה עם הכרטיס X1950 PRO אני שם AA דרך הדרייברים וגם דרך המשחקים אבל זה פשוט לא משפיע במשחק, בקושי רואים את זה שהיה לי את ה7900 אז שמתי 8AA ראו הבדל רציני משום מה בדרייברים של ה1950 יש רק עד 6 אבל לא משנה עדיין בקושי מרגישים עכשיו זה נראה לי פשוט לא פועל עם ה1950PRO יש לי דרייבר 7.5 החדש

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ag80,

שלום לכולם ,יש ברשותי את המערכת הבאה: מעבד:4200 AMD Athlon AM2 לוח אם:GA-M59SLI-S4 זכרונות :GEIL CL4 800 MHZ 1GB*2 ספק כח:355W PEAK לפני כשבוע רכשתי HD4850 512 MB של חברת 3DCLUB בגרסת האוברקלוק. לפני כרטיס זה היו לי 2כרטיסי 7300 GT במערך SLI. בעת הפעלת משחקים כבדים על הגדרות בינוניות גבוהות -הכרטיס קורס ונתקע לפעמים אחרי שעה לפעמים אחרי 5 ד. הטמפרטורה שלו ללא מאמץ עומדת על 49-50 מעלות ו במאמץ הוא מגיע ל 60-65 לפעמים. האם הקריסה נובעת אך ורק בגלל הספק שלא מספיק לו מבחינת כח? מהן הטמפרטורות המומלצות לכרטיס זה? האם זה טוב שהוא בא באוברקולוק מהחברה מה שיכול להשפיע על ההתחממות שלו? אשמח לקבל עזרה בנושא,תודה לכל העונים מראש.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום הרמקולים במחשב נייד התחילו לזייף (נגמרה האחריות על המחשב) אין לי מושג אם זה פיזי או משהו בתוכנה התקנתי מקודדים חדשים ולא עזר בדקתי אם יש דרייבר יותר חדש לרמקולים ואין אני מחפש רעיון מה יכולה להיות הבעיה וכמובן למצוא לזה פיתרון ואם זה פיזי האם יש דרך לתקן את זה? (יש אפשרות להחליף רמקולים במחשב נייד או שזה מובנה במחשב?) בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום. המחשב שלי פתאום הפסיק לפעול, לא הייתה תמונה, לא היה אור בכל מה שהיה מחובר למחשב, (עכבר , מקלדת) . עשיתי ריסט למחשב ואז הוא התחיל להשמיע 3 ביפים קצרים כל הזמן ולא הפסיק עד שניתקתי מהחשמל . מה לעשות??? המעבד: mad phenom 1 q9750 זכרונות pqi לוח אם ecs black series 790 Bios ami 686

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by tamiravigan,

היום בבוקר סתם גלשתי ופתאום נכבה המחשב בלי סיבה ניסיתי להפעיל וכלום... המאווררים נדלקים לשנייה ומפסיקים. ניסיתי גם לנתק את הכבלים atx ו esp12v ולא עזר המחשב עבר שישרוג לא מזמן ולא היו בעיות כלשהן. עצות?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום אח שלי קיבל מערכת מחשב חדשה, ועליה הייתה מותקנת וינדוס 7 HOME PRIMUME מהחנות (עם רישיון), אחרי יום היו ריסטרטים ומסך כחול... חשבתי אולי הבעיה בוינדוס, והתקנתי מחדש לאחר פרמוט, וינדוס אולטימט עם רישיון חוקי, ואחרי יומיים מההתקנה שוב מסך כחול וריסטרט... ואחרי בדיקה עם התוכנה BLUE SCREEN VIEW הנה ה-2 סיבות / קבצים שהתגלו: ================================================== Dump File : 111209-16426-01.dmp Crash Time : 12/11/2009 17:02:44 Bug Check String : POOL_CORRUPTION_IN_FILE_AREA Bug Check Code : 0x000000de Parameter 1 : 0x00000002 Parameter 2 : 0x9eaf8820 Parameter 3 : 0x9eaf8825 Parameter 4 : 0x140328c4 Caused By Driver : halmacpi.dll Caused By …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. 1.אני גולש לי מחליף עמודים בפיירפוקס פתאום רנדומלית הוא נסגר עם ההודעה: וווואי איזה עצביםםם זה פשוט יכול לקרות גם כמה פעמים רצוף באמצע שאני גולש זה פשוט מוציא אותי מדעתי.. 2. אני עולה לפוקר בפייס תראו מה קורה , וזה לא קורה תמיד.. לפעמים זה לא קורה.. לפעמים באמצע המשחק..רנדומלית! 3. עכשיו אני גולש באקספלורר גולש גולש פתאום (רנדומלי): 4. קצת יוטיוב באקספלורר .. שומע שומע פתאום: גם הסקייפ לפעמים איך שאני לוחץ הוא קורס לפעמים הוא עולה לגמרי ואז הודעת קריסה . עדכון: את הבעייה במאוורר סידרתי זה היה הגדרה בביוס... תודה לעוזרים !!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Kak,

אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף בכל אתר שאני מנסה להתחבר אליו, ולפני שאתם שואלים: התאריך והשעה במחשב נכונים פרמטתי את המחשב בחמישי אז מאוד קשה לי להאמין שמדובר ברוגלה או בוירוס ובכל מקרה הnod32 לא מצא כאלה. מה עוד יכול לגרום לבעיה? (אני משתמש בwin 7 ultimate)

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by mMmSaK,

יש לי כרטיס מסך r9 270 gaming 2gb ואני רוצה לשחק משחק בשני משחקים סתם לדוגמא far cry 3 איך אני עושה את זה?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אהלן מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את זה . השימוש שלי במחשב זה לרוב בעיקר מדיה (סרטים סדרות ושירים) אופיס וגלישה רוב הזמן אני משתמש במקבוק אייר כי אני נמצא די הרבה בנסיעות והוא נוח מבחינת משקל וזמן סוללה (גם די עמיד) . בבית יש לי עוד נייד של לנובו עם מעבד I7 דור שביעי 8GB RAM ו1TB דיסק קשיח המסך בו יותר גדול וגם המקלדת אצלו נוחה יותר אז בבית אני מעדיף להשתמש בו . המקבוק עצמו די ישן והתחיל להתחמם ממש אז קניתי אחד חדש (גם בגלל חוסר בשטח אחסון) ואת הישן שלחתי לתיקון , ככה שיצא שהייתי חודש רק עם הלנובו . אחרי שחזרתי למק שמתי לב לכמה שהלנובו עובד לאט גם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות אחרי שהוא נדלק אני עדיין מחכה חצי דקה- דקה עד שאפשר להתחיל ל…

11. Started by SAM-MY,

אני מבקש להציג בעיה בה נתקלתי לאחרונה. אני מתאר אותה בפרותרות ע"מ לתאר כל מה שבצעתי עד היום. להל"ן תיאור המערכת שלי: XP Pro with Pentium 4, 3GHz Gigabyte : GA-8I865-G RAM: 256 Mb DDR400 1. רציתי להגדיל את זיכרון RAM ע"י הוספת סטיק נוסף של RAM: 256 Mb DDR400 . במחשב היה מותקן סטיק של KING MAX והסטיק שהוספתי היה של CEON. המחשב הראה 512MB. התחלתי לעבוד וכאשר המחשב היה קצט בעומס (סריקת וירוסים ידנית וגלישה בו זמנית באינטרנט) המחשב קפה לאחר כ- 7 דקות עבודה. חזרתי על הפעולה פעמיים -> אותה תופעה. 2. חששתי שאולי אי-ההתאמה בין הסטיקים מחברות השונות גרמה לתופעה. בקשתי מקרוב משפחה להשאיל לי סטיק נוסף של CEON זהה לחלוטין לראשון. הרכבתי שני סטיקי RAM זהים והרצתי. הת…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by tidan31,

שלום! רכשתי מחשב נייד y-70 של לנובו האם מומלץ לפרוק את הסוללה לגמרי בסוף כל שימוש ולהטעין אותה במלואה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by ANTONIO,

שלום רב, יש לי נייד של DELL דגם INSPIRON N4030. כאשר יצא WINDOWS 10 שדרגתי ( קודם היה לי 7 ) אך רק לאחר מספר חודשים שמתי לב שרכיב הבלוטוס לא פועל ולא ניתן להפעילו. התברר לי, מאוחר מדי, שהמחשב לא תומך בויינדוס החדש ושלא ניתן להפעיל את הרכיב ( זה נאמר ע"י חברת DELL ) שאלתי היא האם ניתן לשנמך באופן כלשהו את מע' ההפעלה כך שרכיב הבלוטוס יפעל שוב מבלי לעבד את החומר החדש שהספקתי להוסיף לנייד מאז השדרוג של הווינדוס? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Shaked Ran,

אהלן, אני בניסיונות לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בעזרת כבל hdmi. הטלוויזיה כותבת לי אין אות. בינתיים חיפשתי באינטרנט מה לעשות וראיתי הצעה לעשות roll back driver לכרטיס מסך. לחצתי על זה, ועכשיו הכרטיס מסך שמופיע לי בdevice manager הוא לא הכרטיס מסך של אינטל! כתוב לי שם standard vga graphic adapter. איך אני מחזיר את הכרטיס מסך של intel? יש לי ווינדוס 7. תודה מראש, אני במצוקה

15. Started by avicii962,

יש לי מחשב נייד די ישן 4-5 שנים שאנחנו לא משתמשים בו אבל הוא תכלס עובד טוב מלבד בעיה אחת, זה נראה כאילו מקש אנטר לחוץ או נלחץ כל כמה שניות... וזה קורה באופן אקראי אני יכול לעבוד רבע שעה הכל כרגיל פתאום מתחיל להשתגע כאילו המקש לחוץ (אנילא יכול לחפש לא כלום כי הוא נלחץ כל שנייה) עכשיו שזה קורה אני מנסה להיכנס למקום שרואים אם הכל בסדר עם המקלדת וזה מקשים והכל, ולא רואים שום מקש לחוץ.. על המחשב יש לינוקס.. העברתי מווינדוס אבל הבעיה גם הייתה בווינדוס . אני רוצה להשתמש במחשב כסטרימר אבל בגלל הבעיה הזאת זה פתאום באמצע סרט נכנס להתקף של אנטרים חח

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. האם באמת צריך את כל העדכונים שוינדוס 7 מציע אחרי פירמוט? ואם כן?!.. האם ישנה דרך להורדה מהירה של כל העדכונים? או אימג' מוכן? זה פשוט מייאש כל פעם מחדש.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by roxnity,

כשאני על המחשב (לא משחק) המחשב מתכבה לבד ומפעיל את עצמו מחדש. איזה סיבות אפשריות יש לבעיה הזו? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463249 כנסו ללינק הזה.. תגידו אם שווה ..

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. המחשב הוא HP dx6120, יחסית ישן אבל אין לי דרישות מיוחדות ממנו למעט עיבוד תמלילים ועוד כמה משימות פשוטות. המחשב עבר פורמט, והותקנה עליו מחדש ווינדוס XP (SP3) כולל כל הדרייברים הרלוונטיים. המחשב עובד סבבה לגמרי - עד שמחברים אותו לרשת. שתיים שלוש שניות אחרי שמחברים אותו לרשת (עם כבל LAN), המאווררים שלו פתאום מתחילים להאיץ ולהתאמץ ממש, ומערכת כולה קופאת ואז מגמגמת. העכבר לפתע מפסיק לעבוד ורק המקלדת עוד איכשהו מגיבה. הכל חוזר לסדרו רק לאחר ריסטרט, וניתוק כבל ה-LAN כמובן. למישהו יש מושג מדוע זה קורה? תודה, אביחי

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כונן חיצוני של Seagte 3 גיגה שמחובר ליציאת USB3. לאחרונה כאשר אני מ]עיל את המחשב אני מקבל הודעה שהתקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר... אני מנתק אותו ומחבר אותו ליציאת usb3 אחרת (למעשה ניסיתי בכול יציאות הUSB 3 שלי) ובכולם אני מקבל את ההודעה הזאת. גם במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ usb mass sotrege devise, ניסיתי להסיר את ההתקן ושוב לחבר את ההארד דיסק וכלום... הוא תמיד מזוהה כUSB 2 . מה עוד ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. טוב, קודם כל ערב טוב לכולם בעייתי היא כזאת יש לי מחשב נייד של אייסר שבס"כ עושה עבודה טובה ורצלי כב משהו כמו שנתיים לעולם לא פירמטתי אותו לפני איזה שנה ככה יום אחד כשהדלקתי אותו לקח לו איזה שעתיים לעלות וכשהו עלה זה היה לתיקון איתחול ולאחר מכן זה קרה בשנית אחרי איזה חודשיים טוב עבר כמה זמן סיימתי בית ספר הספקתי לטוס לאמסטרדם פעמיים לפני הגיוס ואז גם אותי צהל לקח ופה נכנסת הבעייה כמו כולם אני גם עושה לרוב שושים כלומר אני מגיע לבית אחרי שישה ימים בבסיס מה שמשאיר את המחשב כבוי כל הזמן הזה ובערך ב4 חודשים האחרונים כל פעם כשהייתי הולך לבסיס וחוזר לסופ השבוע הייתי צריך לחכות שלוש שעות עד שהמחשב יסיים את התיקון איתחול הזה וגם היו פעמים שהוא היה צריך לעשות זאת מס פעמים עכשיו אני …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by tofitof1,

שלום ! לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה ל - WIN 10 הכל עבד טוב. אולם, לאחרונה חלו ניתוקים באנטרנט. התקשרתי לבזק הם שינו משהו (תוכנה של ראווטר, כך נאמר לי). מאז המחשב הנייח לא מתחבר לרשת האלחוטית. ב"מנהל ההתקנים" (הראשי) מצויין כי אינו מזהה את כרטיס הרשת. כאשר נכנסתי להתקן נכתב : אינו מזהה חתימה דיגיטלית של כרטיס רשת ושגיאה 502. נכנסתי לאתר של חברת הכרטיס רשת, הורדתי את הדרייבר אך עדיין לא עובד. במחשב הנייד (WIN 7ׂ) אין שוב בעיה בגלישה אלחוטית. מה עליי לעשות ? תודה רבה רבה

22. Started by Scumpo,

^כותרת. כל מה שנותר לי לעשות לאחר מכן הוא ריסט.זה קורה לי במשחק באטלפילד 3 במולטי. יש לציין שעשיתי שדרוג לאחרונה, והבעיה התחילה רק לאחר השדרוג. זה המיפרט הקודם: מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 DualDVI Retail זכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 דיסק קשיח: Western Digital 1TB 16MB השדרוג שעשיתי: כרטיס מסך החלפתי ב-Nvidia GTX 650 TI. זכרון החלפתי ל-4GB DDR3. הוספתי כונן SSD.…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. המחשב לא עולה, כאילו נדלק אבל לא מציג כלום, גם לא מצפצף, איך אני יכול לאבחן תקלות כאלה? יש לי 3 מחשבים כאלה וכולם פשוט מדוממים, יש איזה כלי כלשהו לאתר את התקלה במדוייק?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים