עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by taltola,

מה זה עושה בעצם? האם יש שיטות אחרות טובות יותר להאיץ את המהירות בשימוש ב-WIFI ?

2. Started by bjnhv,

קניתי מחשב חדש והעברתי את הדיסק SSD הישן שלי אליו. כרגע כונן C. טכנאי מחשבים ניסה לשים לי GHOST שלו עם win10 בחינם, אבל הוא נתקע ואמרתי לו שאני מעדיף לעשות את זה לבד. התקנתי ווינדוס 10 על C אחרי פימוט והתקנתי דרייברים וזה המצב כרגע בניהול הדיסקים. שמח לעזרה איך למחוק את המערכת בכונן ה HHD שלי שהוא D. ואיך להעלים את החלקים בכונן C שלא הוקצו

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by rorshach,

לא יודע אם קשור לכאן או לפורום מודינג, אבל מפרסם. לאחרונה קניתי מאוורר USB - הפריט הזה: https://www.ebay.com/itm/120-mm-PC-Cooling-Fan-USB-5V-Power-Blue-LED-Fan-Guard-Protector-Silent-Quiet-F34/162316276227 המחשב (מבוסס ווינדוס 10) נמצא בתא סגור בתוך שולחן עבודה, עם חור אוורור. המאוורר מתחבר לפורט USB במחשב ומותקן על גבי החור בשולחן כדי להוציא את האוויר החוצה לחדר. המאוורר עובד במהירות קבועה (ונמוכה) ויש לי צורך להגביר את המהירות של המאוורר באופן דינמי. משום מה לא מצליח למצוא שום כלי שאפילו יזהה את המאוורר. הורדתי את SPEEDFAN הישן והטוב אך כלום. מישהו מכיר כלי שבעזרתו אוכל לשלוט במהירות של מאוורר USB? פרטי מערכת מצורפים. summary.pdf

4. Started by arikg,

מקבל את ההודעה בכותרת אחרי הפוסט ורשימת ההתקנים - המחשב עולה כרגיל (לא תמיד - לפעמים נתקע עם ההודעה הנ"ל) מדובר במחשב חדש. זו הפעם הראשונה שלי כאן - אם לא הייתי ברור מספיק, מחילה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by dolev77,

הבנתי שניתן להתחבר לאתר דרך VPN. הורדתי תוכנה של וי פי אן ועדיין זה לא מאפשר לי להתחבר לאתר מישהו יכול לסייע? תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום לכולם. פתאום במהלך עבודה על המחשב נוצר מצב שבו המסך "התפצל" לשניים בצורה מעוותת, וחצי אחד היה מלא פסים אופקיים. ניסיתי לנתק את המסך (חיבור DVI) וכאשר חיברתי מחדש המחשב קרס לחלוטין. מצורפות למטה תמונות כיצד הכל נראה בעת ההפעלה. ניתן לראות שכבר במסך הראשוני של הלוח המצב לא טוב בכלל. נראה כרגע שרק חיבור אחד משני חיבורי ה DVI עובד (זה שחיברתי אליו וגרם לקריסת המחשב - לא פועל). נראה שהזכרונות תקינים. ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד ובמקומות שונים והתוצאה זהה. ניתקתי את הכרטיס, ניקיתי מאבק עם אוויר, וניקיתי את המגעים שלו עם אלכוהול 70%. דאגתי לנקות את הסלוט בלוח עם אוויר, הוא נקי. הווינדוס עולה רק ב SAFE MODE, כאשר התפריטים מלאים פסים או ריבועים. ב…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייד dell inspiron 1520: core 2 duo t7300, 2gigs ram, 8600gt. הצלחתי להריץ עם הנייד את cod4 ברזולוציה 1024x768 עם הגדרות גרפיות בינוניות והייתי מקבל 125fps יציב (380 מקסימלי). לפני כחודש התחלתי לחוות תקיעות מטורפות אחרי כמה דקות של משחק וה-fps היה נופל ל-40-30 אחרי 15 דקות משחק. חשבתי שזה משהו שלא קשור לחומרה אז פשוט הורדתי את כל ההגדרות הגרפיות למינימום והורדתי את הרזולוציה ל-800x600, ואכן הצלחתי לקבל שוב 125 fps יציב. הבעיה היא שגם כאן לאחרונה התחלתי לחוות נפילות fps ל-15-35. דבר נוסף ששיכנע אותי לתלות את הבעיה בהתחממות כרטיס המסך הוא שכאשר ה-fps התחיל ליפול הייתי מקבל גם artifacts נוראיים בתוך המשחק וכל הטקסטורות היו משתגעות, חלקים …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Emil Yosefov,

ביצעתי לאחרונה התקנה מחדש של ווינדוס 10 (מקורי) , התקנה של תוכנות אדובי לייטרום פוטושופ דרך הענן שלהם ( מקוריים) צצה לי בעיה שעוד לא ניתקלתי בא קיצורי הדרך בפוטושופ הפסיקי לעבוד ל CTRL I להחלפת הצבע X , ctrl shift I ו קיצורי דרך לאיחוד שכבות עוד כמה קיצורי דרך נוספים , ניסתי לבצע התקנה מחדש של התוכנות ללא הצלחה. מכירים את התופעה , מה עושים ???.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by omer1789,

כבר מספר ימים שהדף Gmail שלי לא עולה. היום ניסיתי למחוק קבצי coockie ולמרבה הפלא הדף כניסה לgmail עלה. הכנסתי משתמש וסיסמא וכשלחצתי כניסה, שוב - הודעת שגיאה "דף אינטרנט זה מכיל לולאת כתובת אתר להפניה מחדש" מה לדעתכם הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. הגיע אלי לא מזמן דיסק קשיח חדש SEAGATE 40GB התקנתי אותו במחשב והוא עובד מצויין , השאלה היא כזו - איך אני יכול לדעת אם הוא 7200RPM או 5400 ? ניסיתי לבדוק דרך SANDRA אבל זה לא רשום שם , זה גם לא רשום על הדיסק הקשיח עצמו ...... :

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום, תעזרו לי בבקשה למצא את הבעיה במחשב שלי. המחשב מפעיל את עצמו מחדש או פשוט נתקע ומציג את הפריים האחרון שעבד, מתי שהוא נתקע המנורה שעל המארז שמראה שהמחשב עושה חישוב כולשהו לא מהבהבת. רוב הפעמים שהוא נתקע בזמן שאני משחק אבל גם נתקע סתם מתי שאני משתמש רק בדפדפן או דקה או שתיים אחרי שרק הפעלתי המחשב, תמיד במצב אקראי. חיפשתי בevent viewer לשגיאות ולא מראה לי שם כלום חוץ מזה שבוצע הפעלה מחדש למחשב. לפעמים שהמשחקים קרסו קיבלתי הודעה שיש בעיה בדריוירים הרצתי memtest הזיכרון תקין בדקתי את הדיסקים עם crystal disk info מראה שהדיסקים תקינים שידרגתי את הביוס ללוח אם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה כרגע בגריסה win 10 pro 2004 שידרגתי …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by maazg,

שלום רב. ישלי בעיה שכל פעם אני עושה אתחול למחשב או מכבה אותו ואני חייב לעשות איפוס ללוח האם. מה הבעיה מישהו זה קרה לו כבר?? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by No-One,

שלום לכולם, קניתי SSD חדש והתקנתי עליו התקנה חדשה של וינ'7 , אין לי מושג איך אבל נוצרה תיקיה windows.old עם שכפול של ההתקנה הקודמת מהHHD(אותו פירמטתי מאוחר יותר) כשעושים shift del לא קורה כלום, היא פשוט נשארת, במחיקה רגילה היא עוברת לסל מיחזור, כשאני עושה ריקון אז שוב שום דבר לא קורה. מחקתי את כל התוכן שם חוץ מ2 תיקיות שאין גישה אליהם . תודה

14. Started by Teknik,

שלום, ראיתי כמה דילים טובים לזיכרון למחשב. אך יש כמה אופציות ובניהם זיכרון למעבדי AMD בלבד, והם גם יותר זולים מכאלה שתומכים באינטל או גם וגם. במיוחד בזיכרונות ישנים יחסית כמו DDR2 ו DDR3 1333. אני מגגל את זה כבר כמה ימים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית, האם זה באמת תומך אך ורק ב AMD. כמה מהממצאים שמצאתי: 1. זה עודפי מלאי של זכרונות שהיו במחשבים בנויים או משהו אחר שגרם לעודפים. (ואני גם זוכר שראיתי תגובה של מפורום ברשת שאומר שזה בגלל זה והם עובדים על לוחות של אינטל והוא מדבר מניסיון) 2. high density ram(גם לא ככ הבנתי את המושג) שבתקופה מסויימת רק לוחות של AMD תמכו בזה. 3. מתח הזכרונות - לוחות של AMD תמכו בכ עד 1.8v בעוד שאינטל תמכו עד כ…

15. אלהן ... לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לזחול כאילו הוא מריץ משהו כבד ברקע, ושבדקתי (ראה בתמונה) נראה כי כל הזמן הCPU USAGE עומד על 100 אחוז מבלי שאני מפעיל תוכנות כבדות מהרגיל. נראה גם כי הפרוסס EXPLORER.EXE לוקח הרבה יותר זיכרון מהרגיל - 140-180 מגה RAM. ניסיתי לרסטט, להפעיל במצב בטוח, לבדוק וירוסים, ספי ווארז, וכו .... והבעיה עדיין עומדת ! מה יכול לגרום לזה ? - אני אובד עצות ! אגב, יש לי XP1700 512MB GigaByte KT400 G3 Ti200

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by ^pb^,

לפני כשבוע גיליתי שיש בעיה עם הכרטיס מסך שלי - אז הוצאתי אותו ושלחתי לאחריות והם החזירו לי אחד חדש. כשניסיתי לחבר אותו למחשב ולהפעיל אותו, הBios נתקע במסך מסוים, אשר בתחתית המסך היה רשום 6B38 (ולפי חיפוש בגוגל, זה קשור ליציאות USB מסוימות) ואכן כך היה - לפני כשלושה חודשים גיליתי שיש לי תושבת USB שבורה במחשב, אבל לא עשיתי עם זה כלום. כשראיתי שהמחשב ממש נתקע במצב ה6B38 ולא סר ממנו, ניסיתי להוציא את חיבור הUSB (ה2 הקדמיים) מלוח-האם, ומאז המחשב אף לא מגיע לBIOS. הוא נדלק ולא מציג שום נתונים למסך. * לפני שביטלתי את הUSB נתקעתי במסך ה6B38, לכן, כרטיס המסך עובד כשורה והבעיה לא בו. * ניסיתי גם להחזיר את הUSB, זה לא שינה דבר... * המאוררים עובדים כדרוש בכרטיס המסך ובמעבד. * ניסיתי …

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מדובר בלוח אם ASUS X99-DELUXE וזכרונות G.Skill Ripgaws 4X4GB DDR4 2400 Mhz הביוס והוינדוס מזהים שתיים מתוכם אבל CPU-Z מזהה את כל הארבע... יש למישהו מושג למה? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by xtreme21,

שלום, לפני כשנה קניתי טלויזיה LCD של sharp דגם LC-42X20E . ברשותי יש אקסבוקס,ממיק יס מקס וממיר HD. האקסבוקס שלי מחובר עם כבל HDMI ולפני מספר חודשים,אחרי שהכל עבד מצוין, הפסיק הסאונד לעבוד ונאלצתי לחבר לו עוד כבל ישירות לטלויזיה בנוסף לHDMI. גם היס HD מחובר עם כבל HDMI, ולאחרונה קנינו מערכת קולנוע ביתית חדשה והסאונד דרכה עבד דרך כל הממירים מצוין. הסאונד ביס HD הפסיק לעבוד כשאני מחבר אותו לטלויזיה ונאלצנו לחבר את המערכת קולנוע ביתית ישירות לממיר בכדי שיעבוד. עכשיו אין לי סאונד באקסבוקס ולא בממיר HD כשאני מחבר אותם ישירות לטלויזיה עם HDMI. יכול להיות שיש בעיה בטלויזיה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ilanb0,

איך אפליקציה כזו (למשל כמו "פתיחה בנגיעה") "יודעת" לפתוח רק את שערי החניון של הבניין שלנו, ולא שערים של חניונים אחרים? יש לציין שהכנסת מספרי הטלפון של הדיירים שמקבלים הרשאה לפתוח את השער היא באמצעות אפליקציה אחרת - אפליקציית ניהול שאינה תת אפליקציה של פתיחה בנגיעה.

20. שלום, מדובר במחשב עם מעבד סלרון פשוט עם לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה וחריץ AGPX8. כרטיס המסך התקלקל. מחברים מסך ואין תמונה. השאלה שלי, אם אין לי את האפשרות להיכנס לCMOS SETUP, איך אני אמור להגדיר לו לעבור לשימוש בAGP? האם זה יעשה בצורה אוטומטית? או שזו בעיה?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!

22. Started by Shlomi Liber,

יש למישהו מושג מה זה תקלת NOISE באינטרנט של הוט? כבר חודש אין לנו רשת בשעות קבועות כל יום במהלך היום וגם כל הערב-מ9 בערב עד 6 בבוקר. במוקד שלהם כולם עילגים שאומרים תקלה איזורית ואין צפי לתיקון ובינתיים משאירים אותנו ללא חיבור לרשת המון זמן כבר.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. אני משתמש במחשב ציבורי. למרות שאני מוחק רגולרית את ההיסטוריה של אתרים שאני גולש בהם, עדיין הם מופיעים בהשלמות אוטומטיות כאשר אני בא להקליד כתובת אתר. גיגלתי העניין וניסיתי להכנס ל"סיסמאות והשלמות אוטומטיות" ולבטל את אופצית ההשלמות האוטומטיות. לא עזר. ניסיתי גם למחוק את כל היסטורית ההשלמות האוטומטיות, ע"י כניסה לכלים נוספים- clear browsing data, ושם לבחור בהשלמות אוטומטיות על ציר זמן all time. נמצאים 0 יציאות, וכמובן מחיקה שם לא עוזרת גם. ההשלמות האוטומטיות ממשיכות להופיע. איך לפתור?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by L1ron,

הבעיה היא כזאת : המעבד כל הזמן נמצא במעמס מתהליכים שונות במערכת , פעם הEXPLORE , פעם בוחר להיות בעומס מאנטי וירוס , פעם מתוכנה כמו STEAM , פעם זה כל מיני תהליכים שאני לא מכיר.(ctrl+alt+delte). ובעצם כל הזמן המחשב שלי איטי ככה. המעבד שלי הוא E6550 2.33GHZ שזה נחשב עדיין למעבד טוב. כמו כן , נקיתי את כל המארז כולל את הקירור של המעבד , והמעלות תקינות . המעלות של כל החומרה במערכת טובות .

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום אשתי קנתה מחשב נייד חדש lenvov ideakpad 5 i7 premium משטח המגע לא עובד. מה עושים ? ניסיתי צירוף FN+F6 לא עזר

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.