עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. שלום, עד היום הכל היה בסדר. עכשיו אני נתקל בבעיה עם ההארד דיסק 320 GB WD שלמרות שהוא מחובר ל USB במחשב ונדלקת הנורה, המחשב לא מזהה אותו. צירפתי צילומים, אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בוקר טוב, חברה אני מה זה מבולבל, אתמול ניסיתי להוסיף עוד HARD DISK למחשב שלי אבל לא הצלחתי להגדיר אותר והכל נהרס. אני מה זה מיואש, מזל שיש אותכם - אני מקווה שתוכלו לעזור לי. נתחיל מההתחלה: במחשב שלי יש HARD DISK אחד שמחולק לשנים : אחד 2G והשני 6G שניהם FAT32 בגל שיש לי WIN98 ביום שישי קניתי WINXP והתקנתי בכונן C (של 2G), בהתקנה שיניתי את הכונן ל NTFS (רק את ה 2G). בעיה ראשונה: XP הותקן בעיברית - הכל בצד ימין במקום צד שמאל - מה פיספסתי ואיך אפשר לתקן את זה?? ביום שבת החלטתי להוסיף כונן נוסף של 20G פתחתי את המחשב וראיתי שבכבל של הכונן הראשון (המקורי שמחולק), יש עוד מחבר אז חיברתי את המחבר לHARD DISK החדש - כך יוצא שלאותו כבל מחוברים שני HARD DISK - זה בסדר ??. הדלקתי את המח…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  4. החלפתי את המאוורר הרועש שבא עם המעבד במאוורר של ארקטיק קולינג. אחרי שהתקנתי אותו, הוא עדיין קצת הסתובב על צירו (אני לא בטוחה שזה קשור) אבל נראה יציב חוץ מזה. כשהפעלתי את המחשב הביוס עלה והופיעה הודעה: Overclocking failed! ווטדהפאק? לא ניסיתי לעשות שום דבר, רק החלפתי מאוורר... בקיצור, בביוס ראיתי שהמאוורר מזוהה, מסתובב, הטמפ' נמוכה, הכל סבבה.. הכל נראה טוב אבל אני מודאגת. ועוד שאלה- המאוורר קצת גדול. אני צריכה ללחוץ קצת על הדופן של המארז כדי להבריג אותו חזרה. לא הצלחתי לראות אם זה כי זה לוחץ על משהו או לא. כמה זה נורא אם אני פשוט אבריג? אולי עדיף פשוט להשאיר את הדופן טיפה פתוחה, או שלטווח ארוך זה לא רעיון טוב? תודה ויום טוב לכל מי שצלח את המגילה!

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  5. שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך 9500GT , הבעיה היא : כשהוא משתמש ( בעבודה רגילה במחשב ) המסך נכבה ונדלק כל זמן מסויים ואז מופיעה הודעת שגיאה כזו : וכשהוא משחק משחק מסויים , המשחק קופא לרגע ואז המסך נהפך לצבע לבן כולו בערך ל-10 ש' , ואז המשחק חוזר לעצמו .. המערכת הפעלה היא 7 -64ביט ... דנדשה ! המחשב פורמט בכדי לראות אם הבעיה נפתרה , אך לא שינה דבר . נ.ב - הוא ניסה את הדרייבר 251 או משהו כזה , ועכשיו עבר לדרייבר הנ"ל , אותם בעיות בכל הדרייברים שניסה . מפרט המחשב הוא : E7400 P5KPL-AM 2GB RAM 9500GT DDR2 1GB ספק ג'נרי כלשהו ( 500W ) ומסך 15" LCD ישן .. תודה .

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by zame,

שלום חברים יש לי בעייה בכרטיס מסך מדגם nvidia geforce fx5700LE הכרטיס משום מה לא מוציא לי תמונה בחיבור לטלוויזיה ובעבר כן הצלחתי להוציא תמונה לטלוויזיה השאלות שלי 1. האם זה בגלל שאולי לפני הרבה זמן שיחקתי בהגדרות ומאז זה לא עובד? 2. האם הלכה לי היציאה למרות שלא נראה לי שהיא נשרפה או משו? אני התקנתי מחדש את הכרטיס הוצאתי אותו מהמחשב וחיברתי מחדש כלום לא עזר מחכה לתשובה ותודה רבה מראש כפיר

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by gif,

היי אשמח אם מישהו ינתך בשבילי את קבצי מינידאמפ הבאים: http://www.multiupload.com/8FMU7Q1T3A ויואמר לי מה הם הגורמים למסל הכחול שהיה לי. ופתרון לבעיה. thnks

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אחרי ששידרגתי לWindows 10 הטמפרטורה של המעבד עלתה. לפני השידרוג: היה בין 31 ל32 מעלות אחרי השידרוג: בין 36 לבין 40 מעלות בלי קשר לשידרוג, אני מנקה את מארז המחשב פעם בחודש. האם זה תקין? ואם לא מה אפשר לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by piojo1982,

שלום, ברשותי מחשב לנובו G505 עם המפרט הבא: win 10 pro AMD E-2100 APU with radeon Graphics 1.00 GHz RAM 4 המחשב עובד ממש לאט. עד שהוא עולה, מעלה מסמכים, נכנס לאינטרנט, עובר בין דפים באינטרנט. פשוט סיוט. אשמח לייעוץ לגבי הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bariko,

שלום רב, יש לי מחשב מדיה סנטר המחובר לטלוויזיה LCD אתמול בלילה כשהפעלתי את המחשב, שמעתי את הצלילים המוכרים של ווינדוס עולה, אבל אז הופיע מסך שחור, ובתחתיתו ההודעה: Out of range כשראיתי שאין לי הרבה מה לעשות, ביצעתי ריסטרט, אבל התופעה חזרה על עצמה. בפעם השלישית נכנסתי כבר למצב SAFE MODE ומשם ביצעתי שחזור מערכת לנקודה תקינה האחרונה ביותר. השחזור הצליח, ואז כבר ווינדוס עלה כרגיל. השאלה- מה גרם לתופעה זו? האם יתכן שהגדרות כרטיס המסך השתבשו? האם יתכן שיש בעיה בכרטיס המסך עצמו? והשאלה החשובה מכולן- מה ניתן לעשות אם מקרה כזה יחזור על עצמו, מבלי לנסות לבצע שוב שחזור מערכת, שלא תמיד עובד? דרך אגב, לפני כחודש עשיתי עדכון גם לכרטיס המסך, וגם ללוח האם. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 14.7k צפיות
  11. Started by Alex Kidd,

המחשב מתכבה לי לפחות פעמיים ביום, ולפעמים כשהוא לא מתכבה אזס הוא פשוט סוגר תוכניות (קאונטר סטרייק) המעבד הוא Amd Athlon 64 3500 לוח אם NF-95 Abit אשמח לקבל עצות

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. תוכנת Aida64 שבמחשב של אבא שלי, מציגה טמפרטורות גבוהות בערכים שנקראים PCH ו-GMCH (מציג 62 מעלות ב-PCH ו-48 מעלות ב-GMCH). מה משמעות הערכים הללו?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. האור האדום של המחשב (כשהוא חושב) כל הזמן דולק.. מהרגע שאני מדליק את המחשב הוא נשאר דלוק כל הזמן. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by hixx,

ברשותי מחשב אחד עליו מותקנים 2 מערכות הפעלה, 1. ubunto 8.10 2. windows xp בדרך כלל בשלב האיתחול המחשב שואל אותי איזה מערכת הפעלה עלי לבחור, ובעזרת הלחיצים אני בוחר בווינדוס, כאשר ברירת המחדל הוא האובונטו. לאחרונה התקלקלה לי המקלדת שליוותה אותי בנאמנות שנים רבות וקניתי מקלדת חדשה -Microsoft Curve Keyboard 2000 כאשר החיבור של המקלדת נעשה ישירות לשקע הusb שבמחשב, הבעיה היא שהלוח אם לא מזהה את המקלדת, ולכן בשלב האיתחול אני נכנס אוטומטית לאובונטו. השאלה היא איך ניתן לערוך ללוח אם הכרות עם המקלדת כבר בזמן האיתחול. אגב אם זה חשוב לוח אם הוא מהדגם gigabyte ga-p35-dq6 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by gif,

היי המחשב שלי פתאום קיבל מסך כחול עם הודעת השגיאה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area הייתי שמח ותנתחו לי את קובץ המינידאמפ בשביל שאוכל לדעת מהו מקור הבעיה. בברכה, GIF. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  16. Started by nkujan,

טוב אז ככה, חיברתי hardisk נוסף למחשב שלי, זה עובד סבבה אבל זה היה בשימוש על ידי חבר שלי לשעבר, זה שהביא לי את ה-hardisk שאני מדבר עליו עכשיו, אז זה מחולק ל4 כוננים, ואני רוצה לאחד אותם יחד את ארבעתם ושיהיה בקיצור כונן אחד, ואין לי מושג איך, מקווה שתעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  17. יש לי מאחורי המחשב חוט של אנטנה... או של כבלים אני לא בדיוק יודע.. השאלה שלי האם אני יכול לעשות שימוש בזה מבלי לקנות כרטיס טלויזיה? יענו רק לראות ערוצים 22 ו 11 ? במקרה שיש רק אנטנה או במקרה שיש כבלים לראות את הערוצים? תודה לעוזרים !!!!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by shoomil,

המחשב שלי נתקע קופא ומצריך הפעלה מחדש כל פעם שזה נתקע שומדבר לא מגיב שהוא נתקע מאז שהתקנתי את האינטרנט אני גולש עם נתב אינטרנט אלחוטי 3 פעמים לקחתי את המחשב לתיקון ואיבורי אמרו שהוא בסדר פירמטתי 4 פעמים כבר לפני האינטרנט כל זה לא היה ממה יכולה להיות הבעיה הזאת ? מחשב חדש לחלוטין יש לי אותו רק חודש

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by hagay,

לפני יותר חודש זה התחיל.. בלילה לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך והולך לישון.. ובבוקר אני קם ורואה פתאום בשולחן עבודה לפחות איזה 5-6 סירטונים שאני לא הורדתי.. בדקתי לפני שאני הולך לישון מה רץ במחשב ולפעמים רץ קאזה ולפעמים מירק וכמעט תמיד שום דבר לא רץ ... ועדיין זה ממשיך.. אני קם ומגלה סירטונים מכל מיני סוגים.. בשולחן עבודה שלי.. הרצתי נורטון 2003 מעודכן ולא מצא כלום.. הרצתי Ad-aware וגם לא מצא איזו תוכנית מוסתרת.. אני כבר לא יודע מה עוד לעשות.. יכול להיות שמישהו משתמש במחשב שלי בלילה???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DaMN,

שלום. אני מנסה לסדר למישהו מחשב שהוא איטי במקצת. אחרי שפתחתי אותו גיליתי כמות עצומה של משחה טרמית שמרוחה על כל איזור המעבד. ניקיתי והשארתי מעט מן המשחה על המעבד. (היה על כל המגעים.) כאשר חיברתי את המחשב לחשמל, המחשב לא הגיב, פתחתי אותו בשנית וגיליתי עוד משחה שהייתה מרוחה על איזור הג'וקים שמתחת למעבד. ניקיתי אותה, ועכשיו המחשב מצפצף 3 פעמים ולא נדלק, אלא נשאר במצב שיש חשמל וזהו. ניסיתי הכל, לייצב מחדש את המעבד, לבדוק כרטיס מסך, זיכרון... כלום ! המחשב נשאר בשלו. מה לדעתכם הבעיה ? נ.ב. המחשב הוא P4 1.6G שיושב על לוח של אינטל, עם זיכרון של 128MB SD. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by flezet,

האם הפעלת מחשב נייד דרך חשמל (שנאי) שומר לטווח הארוך על חיי הסוללה ? או שנכון יותר להטעין רק כאשר סוללה נגמרת ....

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by עמוסס,

היי כאשר אני גולש לאתר מסויים, החלק של looking up... והספינר האפור (בפיירפוקס) לוקח הרבה זמן (לפעמים 5-10 שניות). כאשר הוא "מתאפס" על עצמו, הגלישה תקינה. זה לא קבוע ולכן לפעמים ה Looking up כן עובד, בד"כ זה קורה כשאני עם נציג אבל גם כשהבעיה קורית, קשה מאוד להסביר לנציג מה הקטע כי אצלם הם רואים שהכל תקין. כשעשיתי tracert לגוגל למשל כאשר יש בעיה, לוקח לו הרבה זמן למלא את השורות והפינגים שם גבוהים מ 100. כשהכל תקין, מילוי הרשימה מהיר יותר והפינגים נמוכים מ 100. בדיקת מהירות הראתה שהכל תקין והפינג לשרת הספק הוא 12ms ניסיתי עם פיירפוקס, כרום, IE ו Edge. אני עם חלונות 10 הספק אומר לדבר עם בזק ובזק אומרים לדבר עם הספק. שניהם לבסוף האשימו את המודם (אין לי ראוטר …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by nirb9202,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין WIN 7 על לפטופ חדש שכרגע יש לו WIN 10. המחשב הוא dell inspiron 13 - 7352. אחרי משחקים בביוס עם הבוט, הצלחתי בסוף לעשות בוט מהUSB, אבל ההתקנה נתקעת ממש ממש בהתחלה אפילו לפני המסכים הכחולים של ההתקנה. הISO שבו אני משתמש עובד בטוח, מניסיון על מחשבים אחרים. אני אובד עצות תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום אני מנסה לעזור לאישה מבוגרת עם המחשב שלה המחשב נכבה. חידשתי משחה טרמית- עדיין נכבה החלפתי עם הספק שלי שבטוח תקין- עדיין נכבה החלפתי זיכרון עם אחד ישן שלי ובדקתי, כרטיס מסך ובדקתי, עדיין נכבה נתקתיהכל רק מסך ועכבר/מקלדת מחוברים ועדיין ריסטרט הפאנץ הוא שזה קורה גם בביוס! הוא יכול לעבוד שעה אחרי מנוחה ארוכה ויהיה בסדר עד שימעס לו ושוב חוזר הניגון רעיונות ועצות יתקבלו בברכה! המון תודה

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב שמפרטו: 2 גיגה ראם 500 גיגה ארד דיסק E6550 מעבד של אינטל 2.33GH מערכת הפעלה 32 סיביות . ווינדוס 7 וולטימט עכשיו הוא נכבה לי כל כמה זמן או יכול להיכבות כמה בפרקי זמן קצרים מאוד ואין לי מושג מה קורה , מכוון שהורדתי את האפשרות שיהיו מסכים כחולים עוד שהמחשב היה טוב אז אני עוד יכול לעבוד עם המחשב אם אני ישנה עכשיו את האפשרות היו לי כל הזמן מסכים כחולים . קצת רקע: בעבר לפני 5 חודשים קרה לי בעיה שהיו לי מסכים כחולים ולא יכלתי להיכנס למחשב בכלל גם דרך SAFE MODE לא היה אפשר וזה נבע מניקוי שעשיתי למחשב בפנים מאבק , ולאחר מכן לא היה ברירה אלה להביא אותו לטכנאי ששילמנו לו 150 ש"ח והוא לא אמר את הבעיה אלה אמר שהוא ניקה כמה דברים במילים אחרות התחמק . עכשיו אני לא …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.