עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איך למחוק קבצי WINDOWS ישן זה רושם שאין לי הרשאות?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  2. Started by pxst17,

כשהייתי ב-WIN7 הוא היה מהיר והכל אבל החלטתי לעבור ל-8.1. גם הוא מאוד מהיר, אבל יש רגעים שהמחשב פשוט מקרטע כזה ואיטי.. גם שלא מופעל כלום, רק דפדפן.. למה זה ככה? ויש פעמים שחלון כלשהו מתחיל להבהב (לדוגמה אני במחשב שלי, אז חלון המחשב שלי מתחיל להבהב כזה ואי אפשר לסגור אותו).. למה זה ככה? מה אפשר לבדוק בחומרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by POPCORN,

יש לנו חדר מחשבים עם 20 מחשבים אתמול הגעתי וראיתי ש15 מתוך ה20 מחשבים קרסו (הודיעו על diagnos ואחר כך נכנס לפותר הבעיות של ווינדוס) על המחשבים מותקן Windows Update Blocker v1.6 ומותקן toolwiz time freeze כולם מחוברים לdomain על כל המחשבים מותקנים אותם תוכנות וכל המחשבים זהים (אותו הארדיסק, אותו לוח ואותו מעבד) איך יכול להיות שרק 15 נהרסו? כל נסיון לבצע תיקון דרך פותר הבעיות של ווינדוס לא עבד (שחזור, תיקון התחל וכו') יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? לפני שנה בערך היה בעיה עם המחשבים האלה שההויינדוס של כולם התחיל להיות איטי מאוד בוצעה התקנה מחודשת על כולם (בהתקנה היו שלושה אימייגים שונים לכל כמה מחשבים…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: "יש צורך בתוסף נוסף כדי להציג אלמנטים מסויימים בדף זה" בשורה צהובה למעלה אני לוחץ התקן תוסף, ואז השורה נעלמת, ופשוט חוזרת שוב בדף הבא, לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח לגרום לזה להעלם.. יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה מראש!

5. Started by mastercod,

יש לי בעיות בחומרה ואני רוצה לבדוק עם תוכנה ממש מקצועית שתבדוק כל חלק במחשב יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  6. שאני מאפס את ההגדרות בביוס הוא עושה לי OC מעלה את הבאס של המעבד ל 266X12 ואת הזכרונות מוריד ל 266X2 זה מוזר הברירת המחדל אמורה להיות 200X12 מעבד וזכרונות 333X2 למה זה ככה ? ואי אפשר לשחק במכפלה כלום אז אני נאלץ לסדר את זה ידני להוריד את המעבד ל 200 ולעלות את הזכרונות ל 333 משהו אולי דפוק בלוח אם ? כי המחשב עושה מצויין רק בביוס קורה משהו מוזר , אני מכוון בביוס את הזכרונות 667 אני נכנס ל CPUZ רשום 250X2 איך יכול להיות 500MHZ ולא 667MHZ ? שאני נכנס לביוס רשום 667MHZ !!! עריכה : עשיתי CLR CMOS כלום המחשב עולה רגיל לא מאפס את עצמו והכי מוזר שאני מגמפר את ה CLR BIOS המחשב לא אמור לדלוק והוא דולק רגיל ממש מוזר העניין הוא שהמחשב עובד רגיל אבל הזכרונות 500MHZ שזה מבאס אותי והלוח ל…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. Started by Raz20,

יש לי כרטיס מסך מסוג radeon x300se וכל פעם עולה לי הבעיה הזו כשאני מפעיל את המחשב בלי כל קשר להפעלה מחדש של המחשב , אחרי זמן מה המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש ומעלה לי את ההודעה הזו , זו הודעה בקשר ל - ATI וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך וזה לא עזר מה אפשר לעשות.. :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. כנראה האנטי וירוס שלי מחק אותו בחשד שדבוק בו וירוס. איך אני יכל לשחזר את הצייר? הכנסתי את הדיסק של וינדווס ולא מצאתי .

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. Started by geigera,

שלום אבא שלי חושב שהמחשב שלו לא בסדר. תכנית שהוא צופה בה נתקעת, מה שלא קרה בעבר. לדעתי זה לא קשור למחשב. אבל יש בעיה שנראית יותר רצינית: הוא לא מצליח לכבות אותו. כל פעם שהוא מנסה לכבות המחשב נדלק מחדש. מה דעתכם? ארי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by JJSTAR,

Sorry for the English - but I' work in English - I know there must be ::someone:: out there who can help. At wit's end here with no where to turn. Here's what happened. I got a birthday present - of a new pc. Someone put it together with new parts - - very nice. Except I can't record. And recording is THE most important thing for me right now. I just got a new PC with a Foxconn MB - Realtek integrated audio. Downloaded the latest drivers from Realtek - power up and no go. Sound is coming out but nothing is going in. Of course went into master volume controls - checked there - everything is ok. Same in Device Mgr. Tried recording from line-in and CD in Audacity - silenc…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים, אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 8E 50 A 19 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט חזק מאוד לבעיות האלה) מעבד AMD Phenom II X4 920 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  12. Started by Dready,

זה קרה אחרי שהתקנתי את הדרייבר catalyst החדש, אני לא מצליח להפעיל על 8agp אני משנה את זה לשמונה ואז זה מבקש ריסטרט ואחרי שזה עושה ריסטרט זה חוזר ל-4 ;o יש לי לוח אם asus p4p800 ולהזכיר שהיה לי 8X agp אולי זה משהו דרך הביוס, עזרו לי ;]

13. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. אז ככה! לפני כמה ימים המחשב שלי היה במעבדה והחליפו לו לוח שהיה בו בעיה וגם הארדיסק ת אבל גם זה לא עזר המחשב עדיין עושה רסטארטים בעצמו! איך אני יכולה לבדוק אם הכרטיס מסך אשם?? או הספק כח?? הנה קבצי ה MINI.DMP שלי החלק הראשון אין לי כבר מושג מה לעשות......... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  15. Started by Kazuma,

I have insalled a fresh copy of Windows XP Professional in English, yet it seems that I cannot add the Hebrew language into my supported languages list. how can this be fixed?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. שלום, מחפש דרייבר למצלמת רשת AW-R2035 לוינדוס 7

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zzrxox,

היי, מדובר על צורב רגיל לא די וי די,היום אני מנסה לצרוב ( ואני חייב לציין של עשיתי שימוש בצורב זמן רב ) ואני מקבל הודעה שאין דיסק למרות שיש. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. Started by Maor Braha,

אהלן. שיחקתי היום קצת עם המחיצות של הכונן. במעשה פזיז ולא בכוונה גרמתי לי ל 2 בעיות. 1. המרתי את המחיצה של Windows לדינמי מבסיסי. וכך אני לא יכול להיכנס לווינדוס. 2. לצערי פירמטתי בטעות את המחיצה השניה של הכונן וכל הנתונים וכל התקיות שהיו לי בו נמחקו. אני רוצה לנסות לשחזר את המידע שאבד. ראיתי באינטרנט על התוכנה recuva שאיתה אפשר לשחזר קובץ קובץ. הבעיה שלי איתה היא שהיו לי בכונן מעל 300 גיגה מסודר לפי תיקיות, ולפי מה שראיתי לא ניתן לשחזר תיקיות באופן מסודר. האם יש תוכנה אחרת שאיתה כל התיקיות משוחזרות למצב כמו שהיה? דבר שני, יש אפשרות להחזיר את המחיצה הראשונה לבסיסי, בלי לפגוע בנתונים שבה? יש לציין שיש ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Pooop,

יש לי מחשב נייד של HP הבעיה מתי שהמחשב מתאמץ המאוורר שלו מתחיל לעבוד קשה ועושה רעש ואז המחשב נכבה אולי מהתחממות. תמונה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. Started by הכל דבש,

שלום רב, אולי יש למישהו רעיון מה הלכלוך הזה על תמונת המסך? כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס, ה"לכלוך" נעלם, אבל כשאני חוזר ומתקין את הדרייבר, הלכלוך חוזר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by spinal,

1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))

22. Started by חיים החתיך,

מישהו יכול לעזור לי... קניתי נסטיק חדש אבל כל כמה דקות הוא מתנתק אני מוצא ומכניס ואז שוב יש לי עוד שתי דקות עד הפעם הבאה (אין לי אופציה לחזור לחנות כי היא סגורה בגלל הקרונה) אשמח אם מישהו ידריך אותי מה לעשות תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. היי, יש לי מחשב נייד של לנובו מהדגם lenovo v14 iil 82c400sdiv מעבד I5 המחשב הוא לצורך שימוש אישי, בעיקר זום וכדומה (אני סטודנטית). לאחר כמה חודשים המסך התחיל לרצד, להיטשטש, משהו לא ברור כזה, כאילו כל הטקסטים של מערכת ההפעלה עצמה הכפילו את עצמן. רק לאחר ריסטרט הבעיה הזו נעלמה. ראוי לציין שזה מחשב *חדש* מהניילון- לא מחודש. בנוסף לריצודים מידי פעם המסך נהיה שחור לכמה שניות, לפעמים אפילו חצי דקה או יותר אבל התוכנות עדיין רצו ברקע (למשל באמצע שיחת שום המסך החשיך, אבל עדיין היה סאונד), הותקנה מערכת הפעלה מחדש, וזו לא הייתה הבעיה. הותקנו גם דרייברים חדשים מטעם לנובו, וזה לא עזר המחשב חובר למסך טלוויזיה, והתקלה הייתה רק במחשב עצמו ולא על המסך הגדול.…

24. איך אני גורם שהמקלדת תעבוד בעברית ובאנגלית ב-XP ניסתי את כל מה שידוע לי והמחשב פשוט משתגע כל פעם זה עובד באופן מאד משונה ממה שאני מכיר מישהו יכול להדריך אותי שלב שלב כדי שלא יהיה בעיות בכתיבה באופיס במעבר מאנגלית לעיברית ולהפך

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  25. Started by Levcog,

אני מקבל הודעת שגיאה irql_not_less_or_equal בזמן שאני מתקין את הוינדוס... אני חייב לציין שזה מחשב חדש, ואני כמעט בטוח שלא התקינו עליו וינדוס בעבר. תמונה של השגיאה: http://img243.imageshack.us/img243/8893/img0075ph1.jpg הרצתי גם Memtest והינה התוצאות: http://img525.imageshack.us/img525/5601/img0077bi4.jpg *הרצתי את הMemtest במשך 10 שעות! בהתחלה חשבתי שזו בעיה בדיסק של הוינדוס שאיתו אני מתקין...אבל החלפתי דיסק אחר וגם בו עולה השגיאה הזו. מה אני יכול לעשות ? מפרט: Q6600+Arctic Freezer Pro 7 Abit IP35-E OCZ 2GB RAM WD 320GB Enermax 5001+Silenex

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.