תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להסיר תוכנה כולשהי וכנראה לחצתי על משהו שביטל לי את האפשרות להכניס את המחשב למצב המתנה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ze kotev The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב נמצא בעבודה בעיקרון וכניראה מי שהתקין אותו בחנות מחשבים שם לו כונן Floppy ולא הסיר אותו כמו שצריך ונשאר לי בתוך המחשב שלי כונן A שלא בשימוש בכללובנוסף לזה כשאני סוגר את המחשב או עושה רסטארט אני מקבל הודעת שגיאה שקשורה לדיסק שצריך להכניס ל Floppy מישהו יודע איך אפשר למחוק ידנית את הכונן הזה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת איזה שאלות הם יכולים לשאול ... תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים אז כל המשחק מיתפרק לכמה תמונות או שמחשב ניתקע ובלי ריסט הוא לא יחזור לעצמו מה עושים הכרטיס מסך חלש או שזה בעיה במשהו אחר הכרטיס הוא ג'יפורס 4
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לא יודע למה בביוס הוא מוגדר טוב אבל ב"מחשב שלי" אין לי שם את הכונן..
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי מתאם כזה, מתאם מאוד מאוד פשוט (עלה בסה"כ בערך 120 ש"ח), כבל אחד עם חיבור לחשמל וכבל שני שבצד אחד שלו יש IDE ובצד שני USB. אחרי שימוש במתאם עם הארד דיסק של WD חדש מהחנות הדיסק נדפק, ולדעתי זה מאוד לא סביר שהדיסק נדפק סתם ככה (זה אף פעם לא קרה לי אז מבחינה סטטיסטית זה לא יכול להיות). מישהו שקרא פוסט שלי בנושא אחר בפורום ניידים שלח לי הודעה פרטית ואמר שזה קרה לו גם, והמפיץ אמר לו שזה בטח בגלל הדיסק ולא בגלל המתאם, בקיצור אנחנו מחפשים אנשים אחרים שזה קרה להם כדי שהמפיץ יראה שזה שזה לא בגלל ההארד דיסק. אז זהו, אם למישהו זה גם קרה אז שלחו לי הודעה ונתארגן
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד,עם כרטיס מסך X700PRO . חיברתי ל DVI שלו, פלזמה 42 עם כבל מיוחד שהוא HDMI-DVI. בפלזמה רואים הכל מרצד. וידאו נראה טוב, אבל כתב ומלל מרצד עד כדי כך שלא ניתן להסתכל עליו. הפלזמה תומכת ב WXGA 1280X768. בעבר הסרתי את תוכנת הקטאליסט, כי היא עשתה לי בעיות. כרגע אני מנסה לשחק בהגדרות של התצוגה, ולא מצליח לפתור את בעית הריצוד. 3 שאלות לי אליכם: 1. איך פותרים את בעיית הריצוד? 2. האם התקנה של קטאליסט חדשה, מעודכנת, תכלול אופציות נוספות חוץ מאלה שיש כרגע לא התוכנה? אם כן איזה גרסה ממומלצת? 3. כרגע יש רק אופצית "הרחב שולחן עבודה" וכך בעצלם אני רואה גם את המסך שלי וגם את הפלזמה. מדוע אין לי אופצית "הכפל את שולחן העבודה", כפי שהיה לי בכרטיסים קודמים? אשמח לתשובות. תוד…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אחים שלי דחוףף יש לי פיתאום במסך הפקט ירוק כזה ואז חוזר לרגיל.... ואדום וכל מיני צבעים...
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי זה הביוס החדש להורדה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 אני רוצה את הF4 כדי לתקן את הזיכרון עכשיו אין לי כונן דיסקטים אז מה אני עושה אך אני מעדכן?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום! היום ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי לב שאחד הקבלים ליד המעבד מחורר ומסביב יש איזה משהו ורוד קרוש.... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להשפיע על ביצועי המחשב? כרגע אני רואה ממש בעיה אבל כדאי שאני אשלח את המחשב למעבדה לתיקון? זה יכול לגרום בעיות בעתיד? בתודה מראש לעוזרים! ד"א יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב קניתי סוף סוף מחשב חדש מחשב שאתם בפורומים המלצתם לי יש לי בעיה אם הדיסק קשיח של 160 gb לאחר שהתקנתי את הוינדוס xp sp2 שלי המחשב מזהה לי רק 131 gb יש למישהו מושג למה זה קורה לי לא נראה לי שהוא אמור להעלים לי 29 gb תודה מראש לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום שמחברים הארדיסק ב SATA הלוח דורש כמובן שנכניס אותו ל RAID של כונן אחד, ב Stripe ואז בוחרים אותו כמכשיר בוט דרך ה Array agent צריכים לעשות עוד משהו בביוס בשביל שהווינדוס יעלה משם, מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבר'ה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס XP בשנית. משום מה המחשב לא מזהה שום התקני שמע (רמקולים, מיקרופון, אוזניות) ואני לא שומע שום דבר! מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המלצתם לי על חרא ראוטר של 3COM 11g office connect שמתחבר למחשב הראשי שלי עם כבל רשת ולמחשב אחר דרך כרטיס רשת USB שבא עם הראוטר של 3COM. יש לי מלא ניתוקים של המחשב שמתחבר בצורה אלחוטית ועשיתי FIRMWARE UPDATE להכי חדש ועדכנתי את הדריברים של הכרטיס רשת וזה לא עוזר זה נהיה עוד יותר גרוע כי עכשיו שאני מתחבר ל BITCOMET אחרי 10 שניות הראוטר לא מזוהה מהמחשב שלי והכל לא עובד. הרבה פעמים אני צריך להוציא את הראוטר מהחשמל בשביל שהאינטרנט יחזור ואז זה מתנתק בלי סוף. עכשיו הגעתי למצב שאני בכלל לא יכול להתחבר לראוטר עם המחשב המרוחק והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת ממש עלובה, אז ניסיתי לעשות repair על הCONNECTION של הכרטיס רשת USB וזה לא משלים את הפעולה ולא מצליח לקבל IP חדש. היו הרבה …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הי כולם. לאחרונה התגלתה לי בעיה במחשב שלפעמים הוא פשוט מאתחל את עצמו ונתקע באמצע ורק לאחר הודעה בביוס שאני מקבל שהיה שינוי במהירות המעבד בבוט הקודם שקרס ואז הווינדוס עולה והוא רושם לי שהמערכת שוחזרה. אני חייב לציין שהטמפרטורה של המחשב תקינה והמחשב נקי מאבק אני מקפיד לנקות והטמפרטורה כאמור היא כ-33 מעלות בממוצע במנוחה. אני מקפיד לסרוק וירוסים ווSPYWARE ואני עובד עם פיירוול. אני רוצה לציין גם שאני מגלה כל כמה זמן SPYWARE במחשב ומוחק ואחרי שהמחשב קורס הSPYWARES חוזרים. מישהו יכול לכוון אותי? אולי זו בעיית חומרה למרות שלא נראה לי. אולי צריך פירמוט או ריפאיר? בתודה ניב
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי. אתמול בערב המסך של המחשב נכבה לי והמחשב נתקע, הוצאתי אותו מהחשמל, חיכיתי כשעתיים והחזרתי אותו, הוא פעל לדקות ספורות ואז שוב המסך נכבה והמחשב נתקע, אבל הופיע לי מסך עם משהו Frequency. הוצאתי את המחשב מהחשמל למשך הלילה והדלקתי בבוקר, שוב המסך נכבה והמחשב נתקע. חזרתי מבית ספר והפעלתי את המחשב, התקלה שהזכרתי קרתה אבל גם היו מקרים שהמסך נשאר דולק אבל המחשב עצמו היה קפוא. מה אפשר לעשות? טל.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היום החלטתי שנמאס לי לראות את הכבלים במחשב שלי והתחלתי לסדר אותם שמתי איזולירבנד על הכבלים של הספק והסתרתי אותם אחרי זה שבאתי להדליק את המחשב הוא לא נידלק אני לוחץ על המפסק וכאילו הוא מת לא ניראה לי שהספק נישרף כי הלד של הלוח אם דולק(נכבה מתי שאני מוציא את הכבל של הספק) ???? עזרה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מזה 10/100 Fast Ethernet מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
עד עכשיו כאשר רציתי להוריד כתובית או קובץ לטורנט הייתה לי האפשרות "האם ברצונך לפתוח או לשמור " וכשלוחץ על פתח לא מגיב. כיצד לתקן בעיה זו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-