עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני פשוט ל-א-מ-ב-י-ן מה קרהה הלכתי לכמה שעות מהבית ואח שלי היה על המחשב.... ושאני חוזר , אני רואה את העכבר קרוע (אחד המקשים על המיטה) שאלתי את אחי מה קרה הוא אמר שהוא הפסיד במשחק או משהו כזה >< בקיצור אני מעלה את המחשב וזה חסר לי כונן קשיח הוא משהו כזה ופתחתי את המחשב והוא היה סרוט כזה כולו מבפנים נראה לי שאחי קצת התחרפן אז..... אין לי מוסג מה לעשות נראה לי הלך המחשב אני על לפטופ מלפני 10000 שנה ואני לא יודע עם זה בגלל העכבר או המחשב או משהו אחר מה עושים?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב, המחשב בן חצי שנה בערך ככה שהכל בו חדש והוא חזק מאוד לאחר הפירמוט נתקלתי פתאום במלא לאגים במשחקים וקצת בעיות בסטרימינג ביוטיוב ודברים כאלה דברים שלפני הפרמוט לא היה לי בחיים, עברתי ספק חשבתי שאולי זה בגלל זה אבל עדיין יש לי לאגים, החלפתי ראוטר ליתר ביטחון ועדיין מה שאומר שזה כבר משהו תוך מערכתי שגורם לדברים האלה משהו שהשתנה בהגדרות לאחר הפירמוט ניסיתי לפתוח פורטים לבטל את הפיירוול ובאמת הכל בערך ועדיין יש לי מלא לאגים ואיטיות בסטרימיניג וכל מה שקשור לנושא הזה ועוד בעיה שאולי תצליחו לעזור לי בה, זה שלפעמים העכבר זז באיטיות כאילו פריימרייט דרופ כזה פתאום משום מקום תודה לעוזרים =]</blockquote>

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Yosi123,

שלום חברים אני מחפש מגבר לאינטרנט שתיהיה קליטה חזקה בלי ניתוקים יש לי ראוטר של בזק D-Link תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. אז ככה הרצתי בדיקה של 3DMARK 11 על ההגדרות הרגילות וזה מריץ לי על 14 FPS כל דבר למה.. מה אני עושה.. ואיזה חלק כבר פגום!?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. Started by x^fighter^x,

אהלן, המחשב שלי לא הראה סימני מצוקה כלשיהם לאחרונה, והכל היה מהיר, טוב ויפה. לפתע אתמול התיישבתי על המחשב וראיתי שהאינטרנט מנותק. הפעלתי את החייגן וניסיתי לחייג אך הוא המשיך לעשות שגיאות ולא להתחבר. ניתקתי את המודם מהחשמל וחיברתי והמשכתי לנסות, אך גם זה לשווא. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב, עשיתי התחל הפעלה מחדש המחשב עשה ריסט ולפני שעלה הוא הציג לי את המסך השחור הזה שיש אפשרויות לבחור בין מצב בטוח, מצב בטוח עם רשת, הפעם האחרונה שעבד טוב, הפעל את ווידוס בצורה רגילה וכו'... בחרתי בהפעל כרגיל..המחשב עשה ריסט ושוב הגיע למסך. בחרתי במצב בטוח וגם במקרה הזה היה ריסט ושוב אותו המסך הגיע. גם שאר האופציות לא עבדו. התייאשתי והחלטתי לפרמט, שיניתי בביוס לבוט סידי.. הוא רושם שהוא קורא מ…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by manshush,

תקשיבו התקנתי עכשיו את gears of war וזה לא עובד שאני נכנס אני רואה מסך שחור ואז שניה אחרי זה רשום לי באמצע של המסך OVER FREQUENCY H:75.2 V.75.1 ואז אני שומע את הקולות של המשחק! אז כאילו המשחק עובד אבל אי אפשר לראות אותו ועשיתי פרינט סקרין הדבקתי בצייר ורואים תמונה של המשחק עצמו! עדכנתי דרייברים התקנתי DX 9 וזה עדיין לא עובד המחשב שלי בטוחחחחח יכול להפעיל אולי גם על ההגדרות הכי גבוהות זה המרט שלי CORE 2 DOU E6750 2G RAM RADEON X1950 PRO זה הדברים שחשובים אותו דבר בדיוק קרה לי עם המשחק COUNTER STRIKE: SOURCE בבבבקשה עזרהההה מנהלים אם זה קשור לפורום של משחקים תעבירו לשם בבקשה עריכה: באתר הזה שאומר לך אם הדרייברים מעודכנים הוא הראה לי שהרטיס מסך שלי לא מעודן אבל הורדתי מהאת…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. בן דוד שלי שכח את הסיסמא שרשם, עכשיו יש איזה דיסקט משהו כזה תוכנה שאתה מפעיל את הווינדוס ודרך הדוס אתה מבטל אותה. מישהו יכול להביא לי בפרטי או פה על גבי הפורום? תודה מכל הלב, המפציץ..

8. אז קניתי את כל החלקים הרכבתי הכל והדלקתי פעם ראשונה בשעה טובה והמחשב נדלק אבל מסך שחור שום דבר לא מופיע מה עושים? אני רוצה להתקין ווינדוס 7 אבל שום דבר לא עולה מישהו יודע מה הבעיה אולי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי את המחשב שמוצג במיפרט מערכת-1, איך שקיבלתי את המחשב, פירמטי והכול, קיצר הפירמוט מה שמוזר לקח בערך שעה. אחרי הפירמוט, אני עושה הפעלה מחדש למחשב אחרי התקנת דרייברים וגם ליפני סתם אני מנסה להיכנס למחשב שלי לוקח איזה 1\2 ליפעמים 5 שניות עד שזה ניכנס. אני שומע את ה-HDD כזה חושב כמו ה-HDD הישנים מן כזה חיר חור מוזר כזה שהוא במאמץ אפילו מאמץ הכי קטן שיש. במשחקים נגיד במחשב הנייד שלי או במערכת השנייה שלי הטעינות יותר קצרות וכוליי וה-HDD הזה הכול איטי יותר. יש איזו שהיא תוכנה לבדיקת הביצועים של ה-HDD? קיצר השאלה הגדולה, העם יש סיכון ממשי שה-HDD עומד למות? עם אני שם את ה-HDD החדש שרכשתי שמחר אני מביא מהדואר והבעיה נימשכת מאיפה זה יכול לינבוע? איזה רכיב יכול לעשות את הבעיה הזו…

10. Started by Kreedy,

שלום לכולם אני יפרט לכם על הבעיה שקיימת אצלי במחשב אך לא אוכל להוסיף תמונות שיעזרו להבנת הבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעלות כרגיל אך מופיעים מספר שיבושים על המסך מעין פסים כאלה בנוסף לפעמים המחשב מודיע לי שקיימתי בעיה ולכן בווינדוס לא יכול לעלות וצריך להפעיל את המחשב מחדש במקרה אחר קורה שאני יכול לבחור האם להפעיל את המחשב במצב בטוח או במצב רגיל וכאשר אני מפעיל במצב בטוח אכן עולה הווינדווס אך עדיין מופיעים השיבושים במסך. לגבי פתרון רציתי לדעת הם פירמוט המחשב יעזור ? המסך הוא תקין ולכן אין הבעיה במסך האם יכול להיות שהחיבור שמשדר מן המחשב למסך הוא זה שגורם לבעיה ? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by Ridn1k,

אני נכנס הכל טוב ויפה משחק דקה ואז בום!מסך שחור ואחרי זה : יש הודעה של WINDOWS על זה שמנהל התקנים הפסיק להגיב :\ אולי אני צריך DIRECTX חדש? כי יש לי WIN 7 64BIT פרוץ...

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by welcom,

יש לי בעיה במחשב זה התחיל לא מזמן כי ליפני זה הכל עבד פיקס !! יום אחד אני מדליק את המחשב והוא לא מראה כלום במסך . אחרי זה אני פותח את המחשב ורואה שהכול בסדר והכול מחובר ומחוזק. עדיין לא הבנתי מה הבעיה עד ששמתי לב שכאשר המאוורר (של המעבד) לא מחוזק אז המחשב עולה וראוים במסך וכאשר אני מחזק אותו הוא לא נידלק בקיצור אני צריך שהמאוורר יהיה רופף כדי להדליק את המחשב !!! וכשהוא מחוזק הוא ביכלל לא מיסתובב !!!! (המאורר של המעבד) אני לא יודע ממה זה נובע ואני מצפה ממכם להצעות !! -- בעיה נוספת שמאז חיבור כרטיס המסך כשהמחשב נידלק הוא אומר שהמארז היה פתוח וצריך לילחוץ F1 כדי להמשיך חיפשתי בביוס שעות ולא מצאתי איך לבטל את זה !! יש לי מחשב של acer מודל: veriton 7600gt מאבד: pentium 4 2.8g…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by nir8675,

תמונה אחת תגיד לכם הכל... אני ניסיתי בנרו וגם באשמפו Uploaded with ImageShack.us זה נראה כאילו שהוא לא מזהה שיש לי צורב בדקתי בביוס הוא מזוהה במחשב שלי גם נכנסתי למנהל ההתקנים מזוהה הסרתי והתקנתי מחדש גם לא עזר. תודה רבה לעוזרים....!!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. ערב טוב לכולם, אתם ממש המוצא האחרון שלי לא הצלחתי למצוא שום פתרון, אז ככה: היום קיבלתי את המחשב המפרט: windows 7 ultimate 32bit i7 3770 cooler intel 1155/1156 copper gigabyte z77M D3H Sapphire ATI 6850 GDDR5 PCI-E HDMI עכשיו ככה, ניסיתי כל אפשרות התקנתי את הדרייבר הורדתי עדכונים, הרזולוציה המקסימלית שאני מקבל היא 1600X900 ויש עוד שלל רזולוציות נמוכות יותר שפשוט לא מתאימות למסך 20" של LG מדגם E2041T המצב שנוצר הוא שאני צופה בסרטים וסדרות והתמונה מתוחה על כל המסך בצורה חסרת פרופורציה, כנ"ל באתרי אינטרנט. אשמח לעזרה, פשוט לא נעים לעבוד כך על המחשב תודה וערב טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  16. שלום לכולם, היום בצהרים אחי הקטן זרק בטעות כדור על המחשב, כשהפעלתי אותו הוא לא הציג כלום על המסך והיה רעש כזה מוזר, כאילו שמשהו במחשב לא מחובר כמו שצריך, עכשיו בגלל שאני לא מבין במחשבים אני צריך אתר שמסביר את הצליל הזה (כלומר איזה חלק לא מחובר טוב) בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי עבודה גדולה לעשות

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  17. יש לי בכל מיני תוכנות ומשחקים שאני מפעיל או יוצא אז מופיעה לי הודעת שגיאה עם אפשרות למצוא באגים עם התוכנה ויזואל סטודיו... כמובן שזה התחיל אחרי שהתקנתי את התוכנה Visual Studio (התקנתי לפני כשנה וחצי אבל אז לא היו הודעות כאלה זה התחיל בזמן האחרון...). יכול להיות שיש באג בתוכנות או משחקים כשזה קורה ובגלל זה יש את ההודעה שנותנת אפשרון לדבג? יכול להיות שהאפשרות היחידה היא להסיר את הויזואל סטודיו? הנה תמונה: תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by maorakrish,

ש לי בעיה מוזרה במחשב,המחשב אצלי כמעט חצי שנה. מדובר על I5 750 וכרטיס מסך 460 הכרטיס מסך מאוד חדש. באמצע משחק למשל BF 2 המשחק נתקע לי ואני צריך להכנס למנהל המשימות ואז להכנס למשחק בשביל לשחק בו. עכשיו לאחר שבדקתי בדיקת מאמץ למעבד ולכרטיס המסך, אין התחממות מאוד קריר המחשב. בדקתי זיכרון עם התוכנה במשך לילה שלם,יש להזכיר שהבעיה היית גם בכרטיס מסך אחר G210. אני חושב שהבעיה נגרמת מהסיבה שהמחשב משתמש ביותר מידי זיכרון וברשותי רק 2GB אז השאלה אם זה באמת אפשרי שבכלל שהזכירון נגמר המשחק נתקע, להזכיר שרק המשחק נתקע לא המחשב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by maorakrish,

יש לי מחשב יחסית חדש. I5 750 2 GB זכירון כרטיס מסך 210G בקיצור באמצע המשחק המשחק נתקע וחוזר רק אחרי שאני יוצא מהמסך של המשחק ואז חוזר אליו.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  20. שלום לכם חברים,אתמול בלילה התחילה לי תופעה מוזרה ובעיקר קשה לפיתרון: הבעיה היא רעש שנישמע מהרמקולים במערכת סטריאו [נשמע כמו " בזזזזזז...." ארוך ומתמשך ] בהתחלה חשבתי שזה המערכת עצמה אז כיביתי אותה הדלקתי אותה ועדיין הבעיה נמשכה,אחרי זה חיברתי את המערכת למחשב נייד שלי והבעיה נעלמה. חשבתי שזה אולי בעיה בחשמליות כלשהי שנגרמת כתוצאה מאבק,אז לקחתי את המחשב לניקיון בחצר באמצעות פן. אחרי נקיון יסודי מאבק הבעיה נמשכת אבל גיליתי משהו מעצבן ביותר [אגב אני משתמש בכרטיס קול חיצוני של חברת קרייטיב-הבעיה נמשכת גם בחיבור המערכת לכרטיס קול המובנה] בקיצור ,יש לי 6 יציאות USB במחשב [4 אחורה,2קדימה] שמתי לב שבכל יציאת USB יש רעש שונה בUSB אחד הרעש מאוד חזק ובUSB לידו הרעש חלש יחסית. מה שמעצ…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. שלום לכולם בעיה שמחמירה ומחמירה Mother Board: Asus P7P55D-E Processor: Intel® Core™ i3 CPU 550 @ 3.20GHz Video Card: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 480 RAM: Total 8.2G - 4 * G Skill F3-10666CL9-2GBNQ OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit PSU: M12II-650W הרכבתי את המחשב לפני כשנה קניתי את הלוח ואת המעבד יד שנייה והיו לי בעיות תאימות של הזיכרון בהתחלה המחשב לא היה עולה אם כרטיסים של יותר מ2 ג'יגה אז קניתי סט של 2GB*4 אז הכול היה בסדר ולפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות לי בעיות כמו בהתחלה אם הראם ועד היום לא הצלחתי להפעיל אותו שכל ה4 סטיקים מחוברים אז אני עובד עם 6GB כבר חודשיי…

22. Started by amits1995,

תראו אני כבר מכיר את הבעיה הזאת הרבה זמן אבל עכשיו אני כבר ממש לא יכול לפתוח את התיקייה של סרטי HD בלי שתהיה לי הבעיה הזאת. הבעיה היא שהזיכרון RAM מזנק ל99% כשאני נכנס לתיקייה של סרטי HD (MKV) או פשוט נכנס לסרט MKV. אני כנראה לא היחיד בעולם עם הבעיה הזאת כי אני מוצא עליה לא מעט חומר אבל שום דבר לא מסדר לי את הבעיה... מה לעשות?!?!?!?1

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. יש ברשותי מחשב נייד, נתתי אותו לשימוש בן דוד שלי הוא שיחק, הוריד, נהנה.. יום למחרת ראיתי בספיי בוט קובץ שעולה עם המחשב ואני חושד שהוא ווירוס או גרוע מי זה. ניסתי לימחוק אותו ישירות, להעיף אותו שלא יעלה עם הווינדוס, גם במצב בטוח ניסתי, אך מאמצי כשלו. שם החשוד הוא: ljjghhi ככה הוא מכנה את עצמו בספיי בוט. עכשיו השאלה הגדולה, העם התהליך מסוכן? עם כן, תמליצו לי על דרך לימחוק אותו!

24. שלום קניתי את המחשב לפני חצי שנה ומאז יש לי בעיה מאוד מוזרה עם FPS במשחקים (50FPS מרגיש כמו 30FPS ושלא נדבר איך 30FPS מרגיש) הבאתי את המחשב ל KSP והם אמרו שהכל בסדר קניתי גם כרטיס מסך חדש HD7850 2G והבעיות המשיכו....עדיין 30FPS מרגיש כמו 20FPS ופחות וכן הלאה עכשיו יש לי חשד שזה אולי הספק.... יש לי את הספק הזה ורציתי לדעת אם הוא איכותי ויכול להחזיק את המערכת הזאת ספק Antec 550w מסך 23 Samsung LED לוח אם Asus M5A78L LE כרטיס מסך radeon HD7850 2g gddr5 מעבד Phenom II 1100t x6 3.3Ghz Black Edition זיכרון 8G Ram DDR3 1333Mhz G.Skill דיסק קשיח 200gb 7200rpm 8mb cache מעבד הוחלף והבעיה נשארה כרטיס מסך הוחלף מ HD6850 ל HD7850 והבעיה נ…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  25. היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים

דיונים חדשים בפורומים