תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מפרט מחשב : windows xp professional sp2 3.2 פנטיום 4 1GB זיכרון 200 ג'יגה הארד דיסק המחשב הוא מחשב חדש, יש לי אותו רק 4-5 חודשים עכשיו לבעיה : המחשב נתקע לי , ומראה לי שסקלת ה CPU קופצת כל שניה , או קופצת למעלה ונשארת למעלה לאיזה 30 שניות וחוזרת להיות רגילה כשאני שומע מוזיקה ואני פותח את המחשב שלי או תוכנית אחרת אז יש קיטועים במוזיקה , דבר שלא קרה לי ולא האמור להיות. סרקתי עם תוכנת אנטיוירוס kaspersky ולא נמצאו וירוסים . סרקתי עם התוכנה TuneUp Utilities 2006 וגם לא נמצאו קבצים פגומים או בעיות קריטיות . בנוסף אני מנסה להעביר קובץ\קבצים מכונן לכונן ועולה לי שגיאה : מה אפשר לעשות ? (חוץ מפירמוט) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת, כי אני מתחבר עוד כמה ימים ל-WOW חיברתי את הכרטיס, העלתי חלונות אקס פי וזה זיהה לי את הכרטיס. לאחר מכן רציתי להיכנס לאינטרנט, אבל כשלחצתי על ההתחברות המחשב פשוט נתקע לי! מה לעשות? למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה-בייט, וזכרון 256MB DDR של קינגסטון. המחשב עבד מצויין, עד שהחלטתי להרחיב את הזכרון. קניתי עוד 256MB, מתוצרת שונה (כמובן שבדקתי שזה CL 2.5 כמו הקינגסטון) - ומאז שהכנסתי את זה למחשב, התחיל הבלאגן - בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, התחיל לפעול CHKDSK, וכשנכנסתי למע' ההפעלה, המון הודעות שגיאה בנוסח - system write failure. שיניתי את הגדרות ה BIOS ל fail-safe, אבל זה חזר על עצמו - זאת ועוד, שהדיסק הקשיח התחיל להתמלא בקבצים ענקיים, ולא מזוהים. הוצאתי את הזיכרון שהוספתי - והפלא ופלא - הכל חזר למקומו בשלום. הייתי צריך להריץ את sfc / scannow, כדי לשחזר כמה קבצים שנדפקו, אבל הכל נגמר בסדר. שלחתי את הזכרון ה"פגום" (?) בחזרה לאקסלנט (מהם קניתי), וקיבלתי זיכרון חדש א…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מקוה שאנני חורג מהמותר מכוון שלא הצלחתי בפורום אחר אני מנסה פה. נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי. שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
העכבר שלי מתחיל לקפוץ ל במשחקים או גם באינרנט לפעמים.. במשחקים הוא גם לפעמים מעביר לי נשקים.... מה עושים? אולי לנקות את העינית שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מחשב חדש במיטב כספי, ואיתו קיבלתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה(לא רלוונטי של איזה חברה). את הדיסק הקשיח חילקתי ל2 מחיצות, כלומר ל2 כוננים: C,E. בC מותקנת מערכת ההפעלה ועוד כמה פריטים קטנים(ICQ לדוג'). בכונן E אמורים להיות מותקנים כל שאר הדברים. אך יש לי בעייה של גישה מכונן E, שכשאני מנסה למחוק, לגזור, להעתיק קובץ מכונן E לכונן כלשהו, ואף לשנות שם קובץ כלשהו שבכונן E, אני מקבל הודעת שגיאה כשהגישה נדחתה, ואני לא מבין למה, הרי אני האדמין במחשב אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה זו. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם זכרונות RDRAM בגודל של 2X256. קניתי עוד 2X256 RDRAM אבל הם לא מתאימים ללוח אם שלי... יכול להיות שקיימים כמה סוגים של RDRAM ? בזכרונות שלי (וגם בלוח שלי) יש שני חריצים ובזכרונות שקניתי יש רק חריץ אחד. אם יש כמה סוגים של RDRAM, יש איזה שהוא סיכוי להשתמש בכל זאת בזכרונות האלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שאני נכנס להוספה/הסרה של תוכנות מופיע לי באמצע הרשימה של התוכנות רקע שחור שמגיע עד למטה ואז הרשימה ממשיכה. איך זה קרה והאם אפשר לפתור את הבעיה? (אגב איך מכניסים פה תמונות/צירוף קבצים?)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הפרטים?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם אני יחסית תקופה ארוכה אם מוזילה פיירפוקס ומרוצה ממנו שאני נכנס לפייקפוקס יש מן רטט מוזר כזה של החלון כולו ואפילו אי אפשר לקרוא זה כזה הורס את העיניים זה רושם לי בשורת מצב שזה מתתין מתחבר נעצר וכל זה בשניה אחת ובמהירות שבקושי אפשר לקרוא זה ממש מפריע לי אני חוזר שזה רק בדפדפן פיירפוקס ולא במחשב או באקספלור מחקתי שוב ושוב את פיירפוקס והתקנתי מחדש אך לל מוצא גם התקנתי את גירסא 2 בתיקווה שזה יעזור אך זה גם לא מקווה בתיקווה שמישהו פה יעזור תודה רבה ושיהיה חג שמח
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם של Elite Group דגם P4VXMS זה לוח של 423 , 1. המקלדת לא עובדת , מדליק מחשב מוציא הודעה שאין מקלדת ואני בטוח שכל במגעים בין המקלדת לחיבור תקינים , בנוסף מוציא קול של צפצופים ברצף . 2.אם מחבר מקלדת של USB זה עובד ויש מקלדת אבל אחרי זמן 15-30 או אם עושה כמה RESET אז המקלדת לא מגיבה וכל פעם שאני לוחץ על מקש מצפצף בגלל שקשה למצוא לוח כזה , אין לי בררה אלא לחפש דרכים לתקן אותו ....אני ממש צריך עזרה .... נ.ב עדקנתי את הביוס בעדקון האחרון כדי לנסות לתקן את הבעיה אבל גם זה לא עזר ....
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נישא מסוג thinkpad T60 עם מעבד centrino duo. שמתי לב שהמאוורר במחשב פועל תמיד, בניגוד למחשבים אחרים שבהם המעבד מתחיל לפעול (או מגדיל את המהירות) מעל לטמפ' מסויימת. הרעש שהמאוורר יוצר דיי מפריע. השאלה היא: האם זו תופעה אופיינית למחשבים מדגם זה/מחשבים עם מעבד זה. ואם לא האם זו תקלה מסויימת. ועוד, האם קיימת דרך להגדיר למערכת להאיט את מהיאות המאוורר. תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה המחשב שלי פועל לאט מתמיד. זה כולל אפילו פעולות פשוטות או גלישה באינטרנט. יש לי חשד שהבעיה קשורה להודעה הבאה שמתקבלת אחת לכמה זמן: your system is low on virtual memory מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
הוא חזר מחו"ל והמחשב לא עולה לו...כשהוא מדליק אותו הוא כותב לו להכניס את ה-bot-cd (או משהו כזה, זה מה שהוא אמר לי). אז הוא מכניס את הדיסק של הוינדוס כי הוא חושב שזה מה שצריך להכניס ואז יש אפשרות התקנה וrepair הוא לוחץ על תהקנה וכותב לו שלא ניתן להתקין על הכונן את הווינדוס. והאפשרות repair הוא לא יודע מה לעשות כי צריך איזשהו קוד או משהו. הבנתם מהתיאור הזה מה הבעיה? הוא חושב שהבעיה בהארד דיסק מה אתם חושבים? אגב תמיד כשהוא חוזר מחו"ל משהו נדפק לו בבית... פעם קודמת המסך נשרף לפני זה המקרר ועכשיו זה... (זה סתם לדיע כללי לא אמור לעזור לכם לעזור לו)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום... שבוע שעבר הרכבתי מחשב פנטיום 3 ... יש לו לוח של HP ואין לי את החוברת שלו הדגם VL400 ואני לא יודע מה הפינים בשביל לעשות ריסטרת כאילו לאן לחבר את ה כפתור של ה RESET יש שם בערך 8 פינים שהצלחתי לימצוא רק איך מפעילים אותו את המתג של ההפעלה... ואני רוצה לחבר את כל השאר.... הלדים והריסטרט אבל אני לא יודע איזה פינים לחבר ניסיתי כל מיני פינים ולא הולך... תודה יקיר דגם הלוח : hp VL400 ולא מצאתי באתר היצרן את מה שאני מחפש...
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
שלום כאשר המחשב מגיע למצב של ווינדוס הוא דורש סיסמה +שם משתמש, יש לציין כי שם משתמש ,כבר מופיע . וסיסמה אף פעם לא שמתי ,אך פתאום הוא דורש, ניסיתי ב"מצב בטוח" לא הולך פשוט אני לא מצליח להגיע לשולחן עבודה אודה לכם על העזרה !! ממני : FALKON5
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
NTLDR IS MISSING PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART בבקשה מישהו יכול לעזור לי.. אני עשיתי פירמוט ל HDD חיברתי אותו בחזרה למחשב ועדיין הוא רושם לי את זה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב אז אני רואה את המסך הראשון שהוא סופר את הזיכרון שיש במחשב ואז המסך מתכבה וזהוא כאילו המנורה במסך דולקת(בצבע ירוק מראה שהוא עובד) אבל לא רואים כלום הבעיה היא ביגלל שאבא שלי לא מבין ממש במחשב אז הוא ניסה להפעיל סרט דרך הדפדפן באינטרנט ואז המחשב ניתקע לגמרי גם העכבר לא זז הכל ניתקע אז אבא שלי לא ידע מה לעשות אז הוא כיבה רק את המסך של המחשב והשאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהוא תקוע בבוקר הוא הפעיל את המסך והוא היה עדיין תקוע אז הוא לחץ על הכפתור ריסטרט ואז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון המסך לא מציג כלום רק מסך שחור והלד של המסך(המנורה הקטנה) בצבע ירוק שזה מראה שהוא פועל... מה הבעיה של זה הכרטיס מסך יכול להיות נישרף ואז הוא מהר מאוד מתחמם ומכבה …
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
עזרה דחוף תקשיבו לחצתי בטעות על הלחצן של המחשב כף יד מאחור ומה שקרא שהכל נמחק התוכנה של הgps והתוכנה של ווינדוס בעיברית עכשיו הכל נמחק ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב בהעלאת ווינדואס אני מקבל הודעת "missing or corrupt HAL.dll". זה קרה לי בשבוע שעבר והתקנתי מחדש את ווינדואס, וזה קרה לי שוב השבוע. מה יכול לגרום לזה לחזור על עצמו? ואיך אפשר לתקן את זה בצורה אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-