עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ben_amitai,

שלום! כשאני רוצא ליראות סרטים בGAMESPOT ביקורות או סתם דברים אני רואה את הפרסומת ואז כשהסרט אמור לפעול אני רואה מסך שחור ולא קורה כלום פעם ב אני מצליח לראות אינטרנט 3 מגה של NETVISION כבלים תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by segevgabay,

מהו הציפסט הז שנמצא על הלוח אם? איפה הוא ממוקם בלוח אם מה תפקידו והאם אפשר לקרר אותו בעזרת קירור אוויר/מים? :s05:

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. יש לי מודם מדגם של TERAYON TJ715 ... אם מישהו יעזור לי אני מאוד יודה לו !

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. Started by King Kong,

קיבלתי דיסק של טכנאים שנקרא טרמינטור שיש בו את כל התוכנות שצריך טכנאי MEMTEST ו HDD TEST של כל החברות וכו' הבעיה היא כזאת שאני נכנס לבדיקה של HITACHI התוכנה עובדת סבבה יש לי אפשרות של סריקה מהירה איטית וכו' .. אבל הוא לא עושה את הבדיקה של הבד סקטור מסך מלא ריבועים קטנים .. לא יודע איך מגיעים לזה .. יש אפשרות של ERASE BOOT SECTOR ו... ERASE DISK אבל שאני לוחץ ERASE BOOTSECTOR הוא רושם שהוא לא מסוגל לעבוד עם דיסקים שהם לא HGST DRIVE מה זה ? נ.ב. הוא נותן לי רק את השלב של LBA סורק וזהו אבל בלי הסריקה של הריבועים שמצד ימין רשום BAD SECTOR וכו' אמור להיות מצד ימין הצגה של ריבוע עם סקטור מלא נתונים בלי נתונים וסקטור פגום איך משיגים את התוכנה הפשוטה של SCANDISK של ה DOS ...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. היי מדוע ישנם מחשבים שלא ניתן לעשות להם גיבוי? האם קיימת דרך לפתור זאת? תודה!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. למה זה קורה ? מה אפשר לעשות ? מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by oreng0070,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אבל בטוח ניתנת לפתירה רכשתי flash drive usb 2.0 המחשב מזהה את המכשיר במנהל ההתקנים אך לא "במחשב שלי "וכאן הסיפור מתחיל המחשב שלי תומך בפונקצית usb 2.0 מכוון שראיתי את האפשרות הזאת ב bios פתחתי את disk management וראיתי אותו שם את הקיבולת שלו והכל לידית כל העוזרים המחשב כן מזהה מצלמה ושאר התקני usb אני אובד עצות . בקצרה מפרט המחשב שלי win xp sp2 לא מזמן פירמטתי

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. Started by King Kong,

יש לי בעיה והיא כזאת ... אני רוצה לבדוק אם הכרטיס מסך שלי תקין הורדתי תוכנה אקוואה מרק ו 3 D מארק באקוואה מארק נכנסתי לאפשרות הראשונה ויש כמו סרט שממשיך ולא מספיק .. איך אני אמור לדעת אם הכרטיס טוב ? אותו דבר ב 3DMARK יש סרט ... לפעמים זה נותן נקודות אין לי מושג מה זה ולפעמים ממשיך רק סרט הבנתי מחבר שאם הכרטיס מסך טוב התוכנה ממשיכה בלי להפסיק אבל לי זה נתן ניקוד 1800 אם אני לא טועה פעם ... שמתי אותו על כרטיס מסך מובנה ... איך בודקים שהכרטיס מסך תקין ? ועוד שאלה יש תוכנה שדרכה אפשר לאמץ ( לבדוק ) את הציפסט בעומס ? ( כרטיס מסך גשר צפוני סוג של מאמץ על הציפסט .. ) נ.ב. יש פה מקום שמראים איך להלחים דוד קבל מחדש ? או ציפסט ? פשוט יש לי 2 לוחות 1 . קבל דפוק ( נפוח ) 2 . לוח עם…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  9. Started by ofirtz,

איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. Started by alf@,

קיבלתי מחשב ואני רוצה לשדרג אותו - פנטיום 3 - 733 מערכת הפעלה 98 אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בכך שאני ידע איזה אביזרים יש לי בפנים איך להוציא את המידע הזה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. Started by CartMan2oo5,

קיצר היה לי מחשב פנטיום 3, קניתי לו לוח אם, מעבד וזיכרון. בקיצור הוצאתי את הלוח אם הישן ביחד עם הראם והמעבד והכנסתי את החדש וחיברתי אותו לאותו ספק (400W) שעבדתי איתו עם הפנטיום 3 (ספק חדש, קניתי אותו ביחד עם המארז והוא מותאם לפנטיום 4) קיצר חיברתי את הסוויצקים של הריסט, ההפעלה, הנוקה האדומה והנורה הירוקה וכל שאר הירקות על פי החוברת של הלוח אם, חיברתי את החשמל הראשי ללוח אם, וגם את החשמל של ה4 פינים שיש בפנטיום 4. ניסיתי להדליק את המחשב והוא בכלל לא נדלק... חשוב לציין שהראם שקניתי לא התאים לי ללוח אם. בכל מקרה ניסיתי להדליק את המחשב רק כשהלוח אם מחובר, למחשב עצמו לא היה מחובר הארד דיסק, לא סידירום ולא ראם, המחשב והחיבורים הפנימיים נטו, פשוט רציתי רק לבדוק שהמחשב נדלק ועובד…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by th£»Light,

טוב אז לפני כמה ימים חיברתי נגן mp3 של חבר שלי למחשב והמחשב לא זיהה אותו... הראה לי כמה פעמים " לא ניתן לזהות את החומרה" וכל מיני הודעות בסגנון. עשיתי ריסט וחשבתי שהבעיה תיפתר אך המחשב לא עלה עוד. המחשב ביקש להכניס דיסקט/ דיסק בוט. ראיתי בנתונים שהוא לא זיהה את הארדיסק. ניסיתי לעשות פורמט תוך כדי הכנסת דיסק בוטאבל אבל הוא הראה שהוא לא מזהה את הארדיסק רשום שלא ניתן לעשות פורמט/תיקון או כל דבר אחר. ניסיתי לפתוח את המחשב כדי לוודות שהחיבורים עדיין במקומם והכל היה תקין. ניסיתי בתפריט setup להגדיר אך לא נמצא שם.. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  13. Started by BETO55555,

אך להתקין WINDOWS MOBILE 2003 אך מתחילים בכלל ביי

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by Benz0r,

פירמטי את המחשב ואין לי את הדיסק של הדריברים שלי איך אני יודע איזה לוח אם יש לי

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by wrecker,

לא יודע אם זה מתאים לפה אבל לא ידעתי איפה לשאול אני רוצה לדעת אם יש ספק כח בלי מאוורר ככה שהמחשב יהיה שקט ביותר כי אני מתכנן בעתיד על מחשב שקט ואני רוצה שיהיו כמה שפחות מאווררים ובכלל רציתי לדעת כמה זמן מחזיק קירור מים?! יש מצב שאחרי שנתיים או משהו המים התקעו פתאום או לא יודע משהו כזה עד כמה זה בטוח?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. לפני מספר ימים הזמנתי רמקולים חדשים והנה, הם הגיעו! הבעיה היא שמתוך 5 רמקולים רק 2 עובדים (הפרונטים). הבעיה היא לא ברמקולים כי כששחקתי עם הכבלים הצלחתי לגרום לסנטר ולאחוריים לעבוד אבל על חשבון הקידמיים. קבלתי בנוסף מן חלק מוזר עם כניסה ל 3 חוטים מקדימה (נראים כמו החיבורים לכרטיס קול במחשב) ושניים מאחורה (שונים ומוארכים טיפה) ואין לי מושג לאן לשייך אותם.. הרמוקלים הם של לוגיטק X530 5.1 והכרטיס קול הוא כרטיס מובנה Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] PCI אשמח מאד לכל עזרה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. Started by zod1ac,

אז ככה,אני מקבל ב 3DMARK05 6.4K אחרי OC אבל משום מה,במשחקים אני מקבח ביצועים גרועים. TMN על הגדרות גבוההות [לא משחק כל כך כבד] מריץ לי על 40-50 FPS סורס על הגדרות כבוהות מריץ לי על 40 FPS מה זה יכול ליהות? Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 GIGABYTE GA-M51GM-S2G NVIDIA 6100 AM2 Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. Started by tsah1982,

ההודעה הזאת מופיעה פתאום כשהמחשב עולה והוא אפילו לא מגיע לווינדוס. נכנסתי לביוס ושיניתי את זה ל enable אבל הווינדוס עדיין לא עולה. הוא רושם בדיוק את אותה הודעה רק עם enable במקום disable ומבקש לאתחל את המחשב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? נ.ב. המחשב לא שלי והוא כרגע לא אצלי אז קצת יהיה לי קשה לענות על שאלות אני פשוט מחר יגיע לשם ויוכל לראות אני מקווה שתוכלו להדריך אותי גם ככה תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. Started by maor6,

אני מוריד את התוכנה אני אפילו לא יודע בכלל אם זה מוריד לי טוב... קיצר זה מסיים להוריד אני בא להתקין והמחשב מעלה לי הודעה שגיאה כזאת: תעזרו לי לתקן את זה בבקשה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by קובי1,

יש לי בעיה , כאשר אני רוצה לפתוח את אחד הכוננים ע"י הקשה כפולה עם העכבר או ע"י אנטר (בקיצור בהפעלה אוטומטית) המחשב מודיע לי שיש שגיאת קובץ CPOY.EXE מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  21. Started by pit18,

האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  22. Started by King Kong,

יש לי SATA2 ובביוס שיחקתי בכל המאפיינים וכלום המחשב מזהה את SATA2 כ ATA133 ממש מוזר לא מבין את זה .. אולי נשנה את המיקום של ה SATA ? יש לי כמה חריצי הרחבה על הלוח ...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  24. יש לי מחשב נק P3 ישן פירמטתי ואני מכניס דיסק WIN הוא עושה לי דיסק דפוק ופותח תכונן DVD ככה לא משנה איזה דיסק אני שם,אפילו שרק מפעילים את המחשב,הוא ישר פולט תכונן ושאין דיסק אז הוא גם מוציא שהוא מגיע לבוט מה אני אעשה? ד.א עשיתי בביוס BOOT FROM CD

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. Started by eyalna,

הי, יש לי מחשב, עם לוח אם KN9 SLI. המחשב נקנה לפני כ-4 חודשים, בחנות שכנראה מבקשים לא להזכיר את שמה. חשוב לציין שהורץ memtest86 וגם עוד אפליקציות בדיקה לHDD, והכל נראה בסדר. תיאור הבעיה: המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. ניתן להשתמש במוניטור שמורידים באתר של חברת ABIT, ורואים שכשהמחשב מתחיל לצפצף רואים שהבעיה היא שהמתח גבוה מדי. כשמשחקים בכל משחק מודרני, וגם בכלי בנצ'מרק לתלת מיד, המתח מגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. רק אחרי 3-4 איתחולים זה מפסיק עם זה. אם המחשב כבוי מעל 20 דקות, המצב חוזר. הבעיה עלתה לפחות אצל עוד שני אנשים כאן: ההודעה הזו, מתארת בדיוק את הבעיה, רק שאצלי הוא נתקע ולא עושה ריסטרטים. http://hwzone.co.il/community/index.php…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים