עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cinemashai,

אוקיי זה המפרט: CELLERON D 3.2 לוח של MSI 512MB DDR 1 400MHZ הרכבתי לי כרטיס מסך חדש ויפה 6800. כאשר חיברתי והכל ניראה מבטיח המחשב פשוט לא אתחל. כלומר הוא עבד (זרם חשמל לכל המקומות) אך הוא לא איתח עצמו ומן הסתם לא ניראה כלום במסך. לאחר בדיקה מדוקדקת יותר גיליתי שצריכת החשמל של הכרטיס דורשת ספק של 320W מינימום על מנת שיעבוד. שלחתי את המחשב לחנות (יש עדיין אחריות על הלוח) מחשש הנישרף הלוח. החדשות הטובות הן שלא נישרף הלוח, הם פשוט איפסו את הביוס והכל עבד כרגיל. שאלתי היא האם ניגרם איזה נזק לכרטיס מסך? אני מתכנן להחליף ספק מחר ומשהו רציני יותר, ולא רוצה להיתקע. יש דרך לבדוק חיצונית על הכרטיס אם הוא נישרף? תודה מראש לעוזרים!

2. Started by eyalha,

יש לי מחשב חדש, המעבד הוא E6600 הלוח הוא של ג'יגה בייט DS3 REV 3.3. (לא עשיתי OC או משהו בסגנון.) שמתי לב שיש ריח מוזר בסביבת המחשב, כמו ריח של אחרי מדורה.. הסתכלתי על המארז (הוא עם חלון , LEXA) וראיתי שהמאוורר של המעבד לא זז, אז פתחתי את המארז נגעתי במאוורר לראות שהוא מחובר ועכשיו המאוורר מסתובב אבל עדיין יש ריח וגם הטמפ' גבוהות יחסית.. לוח אם:55 מעבד: 51 יש גם משהו GPU DIODE שזה על 72 מעלות. עוד משהו שנראה לי חריג הוא שהמחשב חזק מאד, אבל לפעמים שרק אקספלורר עובד אני רואה במד ניצול של המעבד שליבה אחת מנצלת 90% ואחת 80%, מה אתם אומרים לעשות? מה אמור להיות המהירות של המאוורר של המעבד ואיך ניתן לשלוט עליו?

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי בעיה במחשב בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל עכשיו שמתי לב שבלוח אם הנורית של ה ram led דולקת ניסיתי לשים זיכרון אחד במקום השניים שיש עכשיו או בכלל לא לשים זיכרון ועדיין לא רואים כלום במסך והנורית הזאת עדיין דולקת... אני ממש לא יודע מה לעשות... הלוח אם הוא : GA-K8NS של ג'יגהבייט זיכרון 512 של סאמסונג ואחד של VDATA תודה מראש לעוזרים [=

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  4. הי, אז ככה כשאני ניכנס לניהול דיסקים אני רואה פחות נפח ממה שצריך להיות. אני יודע שחברות הדיסקים מחשיבות 1 GB כ 1000 בימקום 1024. אבל אצלי במקום 312.5 זה מראה לי 298.08 זה הפסד של יותר מ 15GB. תודה

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  5. אהלן אהלן!.. אז ככה קניתי מחשב חדש והייתי רוצה להבין משהו בקשר ל2 dual core. אני מריץ את התוכנה cpu-z 1.39 ומה שהוא מראה לי זה ככה.. intel core 6400 @2.13 core speed 1600 multyplier X6.0 bus speed 266.7 rated FSB 1066.7 אוקיי ולגביי הזכרונות יש לי ddr2 של G.skill 667Mhz 1024X2 רושם לי בשני ה slots module size 1024 max bandwith 5300(333) G.skill 5400 -F2 PHU1-1gbnt האם זה נכון..האם זה טוב? האם הערכים האלה טובים כי נראה לי שהמעבד לא מביא את התפוקה הנורמלית שלו...? לא מתכנן oc מחשב מספיק חזק בשבילי..אבל רוצה לפחות שייתן את התמורה הכספית שלו.. אה.. ב super PI קיבלתי על 1מגה 26 שניות. תודה על התשובות.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by ras81,

אחרי כמה דקות בודדות של משחק המחשב פשוט נתקע לי. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מחדש אבל זה לא עזר. מה הבעיה יכולה להיות ואיך לטפל בה? וכמובן תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אוקיי, מי שעוקב אחרי הפורום הזה יודע שזאת כבר הפעם ה-800 שאני מתלונן על בעיות עם ההארדיסק שלי, זה כבר הארדיסק שלישי שעבר במחשב שלי, כרגע אני עובד על WD80GB אבל שוב ההארדיסק עושה רעשים של אתחול, יש לציין ההארדיסק הזה דיי חדש (פחות משלושה/ארבעה חודשים). הרצה של תוכנת ניטור חומרה active smart שמיועדת לניטור הארדיסקים הראתה שההארדיסק תקין לחלוטין... הבעיות הללו קורות בעיקר כאשר התקן IDE נוסף מחובר במחשב כמו צורב, בהתחלה חשבתי שהוא הגורם לבעיה עד שהסרתי אותו והבעיה חזרה על עצמה, אומנם הפכה לפחות שכיחה, אבל עדיין חזרה על עצמה... חשבתי אולי בעיה בלוח אם, אבל אני דיי מתקשה להאמין, חשבתי בעיה בכבל IDE, קניתי חדש, עדיין יש בעיה... נשארתי עם הספק, אני חושד בו בגלל קולות האתחול שבוקע…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. Started by RoNeR,

כל פעם שאני מתחבר מחדש אני מקבל הודעות ששלחו לי כבר בלי קשר ואנשים שרוצים לאשר אותי וזה ממש מציק כי כבר ש כל פעם שאני מתחבר איזה 15 הודעות מאנשים שונים... וכל פעם צריך לסגור אותם מחדש... מישו יודע מה עושים עם זה?! (חשוב לצין שפירמטתי את המחשב בלי שום קשר אבל הבעיה נימשכת)..

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום, חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש (Radeon f9600XT של GB) במקום ה-7200 שהיה לו קודם, וישנה בעיה עם הכרטיס: המחשב מציג מסך שחור/נתקע לאחר זמן אקראי (כרגע הכי הרבה היה 5 דקות) של משחק. ניסיתי לבדוק את זה בשני משחקים שונים והתופעה חוזרת על עצמה (Rainbow6 ו-Mohaa). חבר שלי התקין 3 דרייברים שונים כולל הדרייבר שניתן למצוא ב-HWZ, זה שהגיע בקופסא ומהאתר של ATi. הושיע! Vega. נ.ב. WinXP

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by Street_Fighter,

כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by mano02,

אממ יש לי בעיה שמשום מה התחילה היום. הסאונד במחשב שלי עובד - מוזיקה וכד' אבל אחרי כמה זמן הוא פשוט לא עובד. כאילו הוא נכבה והווינאמפ למשל לא מפעיל שירים. הוא משאיר אותם על מצב 00:00 כך שהבנתי שזאת לא בעיה למשל ברמקולים. כל פעם שאני עושה רסטרט אז הסאונד שוב עובד אני לא יודע אם זה נכבהאחרי זמן מסויים - למשל שעתיים כי עד כה בשלושת הפעמים שזה קרה, זה קרה אחרי שהפסקתי זמנית את הווינאמפ ולא במהלך ששמעתי מוזיקה. מישהו נתקל בזה פעם ? כי ממש אין לי כוח לעשות כל יום 5 פעמים רסטרט למחשב. זאת גם לא בעיה רק בווינאמפ או בשירים שעד כה פעלו מעולה. אחרי התקלה אני מפעיל סרטים ואין פסקול או כל הצלילים של המסנג'ר גם לא פועלים - כאילו כל המערכת סאונד שלי שבקה חיים אבל אחרי רסטרט הכל שב לקדמות…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. שלום לכולם חיברתי כרטיס SD עם מתאם למחשב לצורך גיבוי התמונות, ובעודי מעלעל בתמונות המסך השחיר וקפצה חלונית NOD32 בהצעה לבצע סריקה לכונן, אישרתי, הסריקה עברה בהצלחה אך מאז אי אפשר להיכנס לכרטיס ומופיעה ההודעה הבאה - the volume does not contain a recognized file system/ please make sure that all required filr system drivers are loaded and the volume is not corrupted והמחשב מציע לי לעשות אתחול לדיסק מה עושים??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. Started by lexsus,

יש כמה משחקים לא יודע למה למשל כמו הbfs:us החדש שברגעשאני מתחיל קרירה חדשה זה עובד על הכי חלק בהגדרות נורא גבוהות אבל ברגע שאני יוצא מהמשחק ורוצה להיכנס שוב לקרירה זה עושה לי ריסרט למשחב מה הבעיה עזרו ליי בבקשה!..[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 15:55:37 נו תעזרו ליי

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by ELiA,

אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  15. היי שיחקתי כבר בהרבה משחקים על המחשב וכמעט כולם עובדים יופי. משחקים בודדים עשו לי בעיות כמו קול שנשמע לא בסדר ואף תקיעה של המחשב. (עד שהורדתי את הsound acceleration בdirectx). לאחרונה הייתה לי בעיה עם משחק שגרם למחשב להיתקע והרבה אחרים ששיחקו באותו משחק לא נתקלו באותה בעיה (Rogue Trooper). שלחתי מייל לתמיכה של המשחק והתומך ישר ידע לומר לי שהבעיה קשורה לsound acceleration בdirectx ושצריך להוריד את זה לbasic. אכן, זה באמת פתר לי את הבעיה. מה שרציתי לשאול זה - מדוע כרטיס הקול גורם למחשב להיתקע במשחקים מסוימים? והאם זאת בעיה של כרטיסים מסוימים? לי יש Creative SoundBlaster Audigy Value. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by aviz,

קניתי מחשב חדש חיברתי הכל בהתחלה הייתה בעיה עם אחד הכרטיסים אבל החליפו לי לחדש ואתמול לשמחתי סוף סוף אני מדליק את המחשב והוא נדלק כמו שצריך הלוח אם הוא ab9 pro ועולה לי הארור הזה שיש תמיד ללוח אם הזה שצריך ללחוץ f1 בשביל להמשיך אוקיי אני לוחץ רואה שהכל בסדר מכבה את המחשב והולך להוריד עדכון לביוס בשביל לפתור את הארור הזה מאז שכיביתי את המחשב אני לא מצליח להדליק אותו מחדש אני מקבל את הארור 2a על הצג הקטן שבלוח אם חיפשתי קודם בספר של הלוח אם ואין שם את הארור הזה ואחר כך חיפשתי באינטרנט ומצאתי שזה ארור של ספק\כרטיס מסך\זכרונות מבין אלה הכי הגיוני אצלי שזה יהיה בכרטיס מסך ניסיתי לחבר אותו מחדש אך גם זה לא הועיל יש לכם הצעות מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by shai888,

אני רוצה לפרמט את המחשב הגדרתי בBIOS שיטען קודם מה CD אז הוא כותב LOADING CD לשניה והוא לא נותן לי הזדמנות אפילו ללחוץ הENTER כדי לטעון הוא ישר קופץ אל ההרד דיסק.. אפילו לא שומעים שהסי די עושה משהו כמו בדרך כלל יש למישהו פיתרון? (המחשב מזהה את הCD שלי ב BIOS)

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by מיץ פטל,

שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. היי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס אבל שהוא נכנס למסך הכחול וטוען את ההתקנה הוא רושם שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא כונן במחשב או שהוא לא פעיל או שהוא לא מחובר טוב. הכונן הוא סאטא אבל עד עכשיו הוא עבר לי מעולה עם הווינדוס הוא עולה והכל וגם בביוס הוא מזהה את הכונן. למה הוא עושה את הבעיה הזאת? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by evgeni_hellboy,

איך אני בודק את תקינות הלוח אם ואת תקינות הספק כוח במחשב?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by asi88,

משהו יודע אם KVM סטנדרטי יודע לעבוד עם מסכי LCD?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. זה מסתדר המסך hyundai q17 מחובר עם DVI QUADRO 980 כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by amittt,

כל פעם שאני מדליק את המחשב המאאורר עושה לי רעש למשהו כמו שתי דקות ואחרי זה הוא מפסיק ופועל כרגיל בלי רעש... מה אתם מציעים לי?? להחליף אותו?<? או שאפשר להמשיך איתו ככה והוא יסתדר מעצמו.<??? תודה מראש לכל העוזר

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by yaniv.s,

הה לי לוח אם מסוים עם מעבד 3.0 לפני כמה ימים הבאתי מחבר שלי לוח אם יותר טוב משלי עם מעבד 2.6 ושמתי אותו אצלי במחשב.. המחשב עבד טוב.. אחרי זה ניסיתי להכניס את המעבד שלי ה3.0 והמסך לא נדלק המחשב עובד חלק המאווררים פועלים והכל ניסיתי להחזיר את ה2.6 למחשב והמסך עבד מה יכולה להיות הבעיה ?

25. סתם רציתי לדעת אם המערכת יציבה וזאת ההודעה שקיבלתי מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.