תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב עם pentium-d 2.66Ghz ולוח אם של MSI. אתמול התחילה תופעה שקצת אחרי שהווינדוס מסיים לעלות (או עוד מספיק לגלוש טיפה) המחשב נכבה . יש למישהו רעיון איך לדעת אם זה הספק (ישן ופשוט) או שהלוח אם נדפק ? ??? או אולי אפילו משהו אחר... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב intel p4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D הבעיה היא כזאת, כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך לא נדלק, אבל המחשב עולה, אני שומע ברמקולים שהוא נכנס לWINDOWS, אחרי לחיצה על כפתור הכיבוי על המארז, (אחרי כמה נסיונות) המסך נדלק והמחשב מתחיל לעלות, אך לפני שהוא עולה מופיעה הודעה OC error וללחוץ F1 להגיע לsetup או ללחוץ F2 להמשיך לעלות את המחשב עם הגדרות ישנות, אם אני לוחץ F2 המחשב עולה רגיל והכל בסדר ללא בעיות, אם אני לוחץ F1 נכנס לSETUP וישר עושה F10 (יציאה) אז המחשב עולה כבר ללא ההודעה והכל עובד כמו שצריך. הבעיה חוזרת אחרי כיבוי המחשב, ומנוחה של כמה דקות. נגיד עוד שעה הוא יעשה את אותם הבעיות בהדלקה.. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה? דרך אגב. במחשב יש DDR400 512M…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
באמצע שום כלום הוא פשוט נתקע, המסך נהיה משהו שחור עם קווים ואין לי מושג למה זה קורה, זה התחיל לאחר שניקיתי את המחשב בעזרת הספריי מגעים, ואת האבק במעבד נקיתי בעדינות עם מקל אוזניים, לא מצליח לראות קשר מיוחד, זו תקלה שפעם ראשונה קורת לי בנוסף, כרגע איני יכול לעלות את ה windows גם לא ב safe mode כנראה שזו לא בעיה של של הארד דיסק כי יש לי 2 מערכות ב2 כוננים שונים ושניהם לא מצליחים לעלות
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד במצב מונו (רק רמקול אחד פועל) בדקתי את הרמקולים על הMP3 אז שניהם עובדים ועל המחשב רק רמקול אחד ואז גיליתי שזה מצב מונו שיחקתי עם הבננה אבל זה עדיין לא עובד אני ישמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, יש לי ABIT NF7S אודיג'י הראשון מגבר של סוני STR-DB840 החברה במחלקת התמיכה של קריאייטיב עזרו לי להגדיר נכון את הכרטיס והחיבורים והכל. כרגע מחובר אנלוגית 5.1 והכל נפלא ושומעים מצויין. הבעיה היא במוזיקה שמנוגנת ישירות מהמחשב - הסאב וופר לא משמיע שום קול. בסרטים מהמחשב (Divx וסרטים מקוריים מהחנות) - הסאב עובד במשחקי 5.1 ופרו לוג'יק - הסאב עובד במוזיקה שמתנגנת מהקומפקט דיסק שלי - הסאב עובד מצוין ב 2.1. כשאני משתמש בווינאמפ או או משהו דומה למוזיקה - הוא לא עובד. למישהו יש רעיון ?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בטעות WIN 7 על כונן קשיח שלא התכוונתי להתקין עליו. כשגיליתי, התקנתי מתוך הWIN עצמו על הכונן השני, ובmsconfig הסרתי את הכונן הראשון כדי שלא תהיה לי אופציית בחירה בעליית המחשב. חשבתי שעם זה סיימתי, אבל כשאני מנתק את הכונן הראשון, הWIN לא עולה מהכונן השני. רק כששניהם מחוברים. למה זה?? הכונן הראשון - SATA, השני - IDE. אני מת להעיף את הכונן הראשון, אבל אני תקוע איתו כרגע במחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי בעיות... 1. המעבד שלי הוא AMD 2800+ אטלון XP והוא רושם לי במקום 2800+ ... 1250 MHz איך אני משנה את זה?! 2. אחרי שהוא מריץ את הזיכרון ומזהה את ההרד דיסק והסידי.... הוא נותן לי ERROR... שהוא: cmos checksum error - defautls loaded מה זה?! ואיך אני מסדר את זה? יש לי עוד שאלה... איך אני עושה ריסט ל CMOS? את הבעיות 1 ו-2 פתרתי.... עכשיו לי עוד בעיה... אני רואה שהזיכרון עובד לי על מהירות 333 ולא 400 כמו שהוא צריך.... יש לי 2X 256 KINGSTON 400 DDR PC-3200 איך אני גורם לו לעבוד על 400 DDR ולא 333? בתודה אלעד
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בבקשה טיפה עזרה אני חושב שאני יודע למה האכס פי לא מזהה אותו לבד כמו את כל המודמים אולי בגלל שיש לו כניסות ויצאות של סאונד ( כמו לכרטיס קול ) ואני לא מצליח להתקין אותו אני חושב שהוא של ZOLTRIX מכיוון שלקחתי את המודם מחבר שלי ויש לו איזה קופסא בבית של מודם ZOLITIX . אז באתר שלהם יש דריברים אבל הם לא כל כך פועלים לי (כי אין לאכס פי!!) רשום שזה תומך בברית מחדל של אכס פי אבל יש שם גירסה אחת שלא תומכת ( אולי זה מה שיש לי) ואין דריברים לאכס פי שם מה אני יכול לעשות?? אני חייב להתקין את המודם הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כונן חיצוני של WD, 500GB, כרגע, כשאני מחבר אותו, המחשב מציג לי רק כמה קבצים, ותיקיה אחת על הכונן. את כל שאר התיקיות - אני לא רואה. במאפיינים של הכונן, אני רואה את שטח הדיסק שבשימוש (~350GB) ואת השטח שפנוי (~100GB) הפעולות שעשיתי שאולי גרמו לכך: הורדתי עדכון תוכנה לכונן, בעקבות בעיה שהמחשב לא היה נותן לי להוציא את הדיסק במצב בטוח, למרות שכל התוכנות והמסמכים הקשורים לכונן, נסגרו. עדכנתי, ובעיה זו נפתרה. לאחר מכן, כשחיברתי את הכונן, ראיתי רק כמה קבצים. כשניסיתי לשמור קובץ כלשהו ב"שמירה בשם", יכולתי לגשת לתיקיות שאני לא רואה. שיניתי בהגדרות כך שיציג גם קבצים ותיקיות מוסתרים, ואז ראיתי את כל התיקיות. בפעם הבאה שחיברתי את הכונן, למרות שהמחשב מציג תיקיות מוסתרות…
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה משחקים חדשים קיבלו הרגל מגונה ופשוט תוקעים את המחשב ישר כשמפעילים אותם. ולהלן פירוט (מצטער על המגילה) יש לי פנטיום 1.7 עם זיכרון RDRAM 256אם זה משנה, והיה לי כרטיס G- force MX200 אני חושב או משהו מעאפן כזה, אחרי שהחלפתי אותו לרדאון 9500 פרו משחקים כמו morrowind פשוט היו נתקעים ברגע שהמחשק עצמו מתחיל. ז"א התפריטים היו עולים אבל המנוע של המשחק לא. בנוסף לכך עוד עם הכרטיס החדש הייתי משחק בדנג'ן סיג' במקורי אבל עכשיו כשהתקנתי את האקספנשים (עם דרייברים חדשים יותר של כרטיס המסך) הוא נתקע אחרי כמה שניות של משחק.... יתן על כן גם המשחק Call of duty בשילוב עם הדרייברים החדשים ביותר עושה בעיות רבות יותר מאשר עם דרייברים קודמים ומדי פעם תוקע את המחשב לגמרי- מה שמח…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום חברים אולי אתם יודעים ... מי היבואנים הרשמיים של חברת לידטק בישראל והיכן הם ממוקמים אם אפשר גם טלפון יהיה טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ טושיבה סטלייט. הבוקר הורדתי עדכונים של ווינדוס, לאחר שהדלקתי את המחשב מחדש פתאום לא היה ניתן לפתוח קבצים קיימים או לשמור קבצים באופיס, להכנס לווינדוס אפדייט (החלון נתקע ולא נסגר אבל אפשר לעשות דברים אחרים ברקע), או לריקברי, תגובה איטית מאוד ללחיצה על אייקונים ולפעמים גם למקשים. אחוז ניצול נמוך של המעבד ושל הזיכרון. מישהו יודע להגיד מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה, או לחילופין להמליץ על מעבדת מחשבים אמינה באזור זיכרון יעקב עד נתניה? (האחריות של מעבדות סלדון, לא מצליחה להשיג אותם וגם די חוששת מהביקורות עליהם). תודה!
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי לפטופ asus zen pro due 15.6 יחסית חדש ללא אחריות (ebay) ונשפך לי קפה עליו, אחרי שבוע המסך טא'צ לא עבד , ועכשיו הוא לגמרי לא נדלק , צריך אוברול... אני יודע שלא הייתי צריך להדליק אותו .. עשיתי טעות... מחפש מעבדה מומלצת במרכז שטובים בתיקון קורוזיה ושלא ישחטו אותי במחיר. אשמח אם יש לכם המלצות על בסיס נסיון אישי תודה רבה 🙏
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ברשותי Pentium 4 2.6 HT ולוח אם ASUS P4PE-X. עד היום היה לי זיכרון TwinMos PC3200 CL2.5 512 DDR. הלכתי למעבדה, שמתי שם את המחשב שיתאימו לי זיכרון נוסף (עוד 512). הם מצאו עוד זכרון TwinMos עם אותם נתונים כנ"ל. אבל המחשב נתקע. אני יכול לעבוד איתו יום שלם, להריץ את כל התוכנות, אבל ברגע שאני לוחץ "צ" בוורד- הוא קופא. נורית הHD נשארת דולקת (אם היא דולקת), העכבר לא זז, הכל קפוא. שום דבר לא מציל אותו חוץ מריסט. עם הזכרון שלי בלבד זה לא קורה. אני עכשיו עם הזכרון החדש שהם שמו (ורק הוא) כדי לבדוק אם גם אז המחשב נתקע. כששני הזכרונות היו ביחד memtest לא מצאה שום בעיה. שמתי לב למשהו: בEverest הנתונים של הזכרון (החדש) הם 2.5-3-3-8 בעוד שבביוס מופיע 2.5-3-3-7 (נקבע לפי SPD). יכול …
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 580 מהדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11451 לעיתים קורה שהדיסק קשיח שלי פתאום נופל (נכבה לכמה שניות ואז חוזר) וגם המסך לעיתים נכבה (מאבד סיגנל) . התקנתי את PC PROBE (יש לי לוח אסוס) לניטור הספק כוח וראיתי שבסטנדרט הספק כוח על 11- 11.2 וולט ולפעמים (כאשר שני כונני ה CD עובדים במקביל) הוא יורד ל 10.8. האם להחליפו? תודה, איציק!
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני חודשיים לפטופ חדש של לנובו. המחשב הגיע כבר עם ווינדוז 10 מותקן עליו (אין במחשב כונן CD) שכחתי את הסיסמא לווינדוז ואני לא יכול לפתוח את המחשב. איך אני יכול לפרמט את הלפטופ ולהתקין מחדש את הווינדוז ? אין לי הרי דיסק התקנה... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי מחשב אסוס שקניתי בארה״ב. למחשב נשבר החיבור בין המקלדת למסך - המסך עדין מחובר ועובד כרגיל. התיקום שנדרש הוא חיבור החלקים מה שמצריך אולי חלקים חדשים. שאלתי היא האם נראה לכם שיהיה ניתן לבצע תיקון מקומי או שהעניין חמור יותר? והאם למישהו יש המלצה על מקום אמין באיזור הצפון או המרכז
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
ניתקתי את המחשב ואז חיברתי אותו ומאז אני לא מצליח לא יוצאים צלילים מהמחשב ניסיתי לשמוע גם עם אוזניות והכל. התקנתי מחדש את הכרטיס ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא עזר לי . תתנו לי בבקשה עצות מה אני יכול עוד לנסות לעשות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם הלילה קרתה הפסקת חשמל שבזמנה המחשב היה כבוי, כמו כן שמעתי רעש של קצר חשמלי יתכן שמהמחשב כאשר ניסיתי להלדליק את מחשב הוא לא נדלק. ניסיתי לחבות ולהלדליק את המפסק בספק אצמו, לנתק את המחשב מהחשמל ואף לחברו לשקע אחר. כל הציוד ההיכפי עובד (מסך, רמקולים, מודם וראותר) הספק enermax liberty 400W שנחשב לאיכוטי... המפרט: CPU: Core 2 duo E6300 MB: DFI Infinity 975X Power Supply: Enermax liberty 400W תודה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כשאני מעלה XP דרך הCD ורוצה להתקינו בפרטישן החדש (10 ג'יגה) ב SATA החדש, אז הוא לא מופיע כלל בתפריט ההתקנה...כך שאני לא יכול לבחור בו בכלל מה עושים ? ככה הפרטישן מג'יק 7 רואה את זה:
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. הזיכונות החדשים:CROSAIR DOMINATOR PLATINUM 8GB KIT=2*4GB DDR3 1600MHZ. קניתי זיכרונות חדשים,אשר תומכים בוודאות במצב של XMP,כך גם בוודאות בלוח אם שלי. הזיכרונות הקודמים שלי עבדו במצב XMP,ללא שום בעיות,וכרגע בביוס מוגדרים הזיכרונות (הקודמים,את החדשים עדיין לא התקנתי) על הגדרת הזיכרונות הקודמים שלי=XMP. שאלתי היא כזו:האם לפני,ו/או אחרי התקנת הזיכרונות החדשים - מתי אני צריך לשנות למצב XMP?,אפשר להשאיר אותם במצב של הזיכרונות הקודמים=XMP? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
עזרה:יש לי ב boot שתי ווינדוסים שאחד מחקתי ואני רוצה להוריד אותו ושיעלה ישר הווינדוס הפעיל כי השני מחוק והוא נשאר בבוט
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום!!! אני די חדש במחשבים אז הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לפתור תבעיה בלי לכעוס אם אני ישאל הרבה שאלות.. אני מפעיל תמחשב ומדי פעם יש לי מסך כחול ולפי מה שקראתי ואם הבנתי נכון אז זה בגלל הדריברים,אז הייתי שמח אם משהו היה מסביר לי מה צריך לעשות שלב אחרי שלב מכיוון שאיפה שכתוב לקרוא לפני שפותחים דיון לא הבנתי איך פותרים את הבעיה,אז ישמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי בדיוק היום מחשב חדש עם כרטיס גרפי GTX 760 ושאני מנסה לשנות רזולוציה אני רואה שיש לי רק 3 אפשרויות... אז אחרי חיפוש זריז בגוגל מצאתי דרך להראות עוד אפשרויות דרך advanced settings אבל זה הוסיף לי רק עוד אפשרות אחת... מה אני עושה בשביל לקבל אופציית בחירה גדולה יותר? דבר נוסף:התקנתי את הדרייברים(הדיסק שבא עם המחשב-או מה שזה לא יהיה) ואני לא בטוח ב100% שהכל מותקן טוב..כן, הסרתי והתקנתי מחדש כמה פעמים. יש דרך לוודא שהכל כמו שצריך ומותקן טוב? דבר נוסף שנזכרתי בו כרגע: באתר canyourunit זה מראה לי שיש לי 0.0 Dedicated Video RAM ,מדוע? תודה על העזרה וסליחה על החפירה (:
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-