עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. מדובר במחשב של חבר. כבר כמה ימים שהמחשב "גמגם" - היה עושה ריסטרטים ללא תלות במשך זמן מסוים. בהתחלה הריסטרט היה מלא והיה עולה עד למערכת כרגיל, בהמשך פשוט לא ראו כלום על המסך והיה צריך לכבות את המחשב. באחת מהפעמים כבר הופיעה הודעה שהביוס דורש שחזור (או משהו כזה), הוכנס דיסק של הלוח והביוס שוחזר. הבעיה הסתדרה פחות או יותר, תדירות הריסטרטים פחתה, אם כי עדיין הייתה קיימת. לפני זמן מה היה ה"ריסטרט הסופי" - ומאז לא רואים כלום על המסך. מגיע חשמל למערכת - כונני CD, מאווררים, HD, נוריות לד, מקלדת הכל מקבל חשמל - ועדיין אין סיגנל וידאו. כיבוי והדלקה של המסך מהכפתור גורר הודעה "NO SIGNAL". המחשב נקי לחלוטין מאבק. נבדק עניין כרטיס מסך - הוצא נוקה והוחזר בשנית - אך לא עזר. …

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. שלום לכולם,אני מקווה שאני בפורום המתאים. לפני כשבוע קיבלתי את המערכת הנ"ל מארה"ב, לאחר חיבור המערכת לחשמל דרך מתאם זרם, המערכת פעלה בצורה מצוינת במשך שבוע. לפני כיומיים המערכת פשוט שבקה חיים,כלומר באופן בלתי מוסבר הפסיקה לפעול ולצרוך חשמל. ניסתי להחליף שקעים ומתאמים ניסתי את המערכת על כמה מחשבים שונים בחיבורים שונים ואין כלום המערכת פשוט לא פועלת משום מה(כל הכבלים מחוברים באופן תקין) מישהוא יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? למי צריך לפנות במידה והמערכת דורשת תיקון? תודה מראש על כל עזרה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. תקשיבו יש לי תמחשב כמעט שנה ושקניתי אותו קיניתי 2GB RAM 800MHZ לאחר בערך חודשיים קניתי עוד 1 GB ככה שיש לי 3GB עכשיו אני לא מבין למה אבל בתוכנה S&M כתוב שיש לי רק 2GB וזה ממש מוזר... זה 3 כרטיסים של 1 GB... תמונה: http://img403.imageshack.us/my.php?image=70904735go0.jpg איך זה הגיוני? עריכה: שחכתי להגיד לוח אם :asus p5k SE

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by NTT,

שלום, יש לי 3 דיסקים של Seagate ST3500320AS במערך של RAID 5, עכשיו,אחרי חודש התקלקל לי אחד הדיסקים והחנות החליפה לי אותו בדיסק חדש. אבל יש כעת בעיה,הדיסק הזה כל כמה ימים מתנתק,המחשב נתקע,וכשאני עושה ריסט הוא חוזר, אחרי 23 שעות בערך שמערך הRAID משלים את המידע לדיסק,הדיסק שוב מתנתק (ממש,רשום לי Missing Hard Drive בIntel Matrix Storage Console), ושוב משלים,וככה כבר בערך 5-6 פעמים בזמן של שבוע\שבוע וחצי. אני ממש לא יודע מה הבעיה,ניסיתי לבדוק אולי משהו לא בסדר עם המגעים,ניתקתי וחיברתי שוב את כבלי החשמל והSATA לדיסק וזה קרה שוב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by aerosmith,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי איתו בעיות... החלקים בו (ההארד דיסק והסידי רום הם SATA) יש לי מחשב רגיל שאני משתמש בו כבר איזה 3 שנים ולא נראה לי שזה SATA , מה הסוג האחר? ומה יותר מתקדם, האם אני יכול לבקש מאייבורי(איפה שקניתי את המחשב) להחליף לי את ההארד דיסק והסידירום שלא יהיו SATA אלא משהו אחר? (יש מצב IDE?) תודה רבה לעוזרים. (הבעיה זה שאני מנסה להתקין את ההווינדוס אחרי כמה שלבים הוא מעלה לי מסך כחול שיש שם בעיה משהו עם PCI.SYS...)

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. אני מקווה שזה המקום המתאים אז ככה יש לי מחשב E6750 1GIG 800MHZ KINGSTON 8500GT 512 WD160GB עכשיו אני רוצה לדעת למשל אחרי שאני מסיים לשחק CRYSIS או כל משחק כבד אני יוצא חזרה ל וינדוס ויש דבר מעצבן שלוקח לו איזה 20 שניות לחזור לתפקד כאילו הוא ממש איטי אחרי שאני יוצא מהמשחק כאילו עד שהכל עולה לוקח לו זמן אז אם מישהו שמבין במה זה קשור בזכרון או ב דיסק קשיח ? תודה לעוזרים(:

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by bazir,

יש לי בעיה במחשב -כבר הרבה זמן שהמחשב שלי לפעמים פשוט נתקע ואני צריך לעשות לו ריסאטרט דרן הכפתור...לקחתי את המחשב שלי כבר לפירמוט כמה פעמים וזה חוזר על עצמו..המחשב בדרך כלל נתקע שאני על האינטרנט ואז מופיע לי למטה בשורת התחל שהאינטרט התנתק אחרי ים זמן...וגם כשהוא מתנתק, המחשב משמיע קול מוזר שרק המחשב נתקע שומעים אותו...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכלום..! יש לי בעייה במקלדת נגיד שאני לוחץ במקלדת על לחסימת שמע או על להגביר זה לא עושה לי כלום אין תגובה ברמקולים מה אלי לעשות..? תודה מראש לעוזרים..! nimrods

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. Started by kreeki,

המקלדת פשוט לא עובדת היא מחוברת לPS/2 ופשוט לא מראה מנורות ולא כלום הבעיה היא לא במקלדת, קניתי מקלדת חדשה ועדיין לא עובד מה עושים?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by dor0x,

קניתי כרטיס מסך Palit Geforce 9600GT Super 1G 256Bit עכשיו שמתי את הכרטיס במחשב הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעה של nvidia שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח משהו כזה והוא הוריד מהביצועים שלו כדי לא לגרום נזק משהו כזה... עכשיו ראיתי שקבלתי שתי כבלים http://www.unix.com.ua/news/img/4387-2.jpg סתכלו בתמונה של הכרטיס מסך בצד שמאל למעלה על הלוח של הכרטיס עצמו יש חיבור כזה עכשיו חברתי לשם ואז בצד השני של הכבל יש כמו שתי כניסות כאלה של משהו שאני צריך לדחוף עליו משהו עומד ראיתי את זה על הלוח אם למטה בצד שמאל כזה בערך.. חברתי את שתיהם לשם עכשיו קבלתי עוד כבל שמתחבר לצד ימין למעלה כזה של הכרטיס על הלוח בצבע שחור בקצה של התמונה כזה לפי מה שהבנתי זה מעביר מתח לכרטיס אז בצד השני ש…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: E6850 עם קירור EVERCOOL פשוט. ASUS P5KC 4X1GB KINGSTON VALUE DDR2 800MHZ 1X QUADRO FX 540 1X QUADRO FX 560 3 קשיחים, שניים SATA אחד ישן יותר וצורב IDE. מארז 6A19 של HEC ספק ככל הנראה ג'נרי זה או אחר. מדובר במחשב עבודה לעריכת וידאו בלבד. בתוכנת AVID. המחשב בן כשנה, הספק צעיר בכחודשיים. אתמול, בזמן העתקת קבצים מדיסק למחשב, המחשב קרס (שום פעולה מאומצת). שני הצגים הפסיקו לקבל אות. נסיונות להפעלה מחדש אפילו לא הגיעו לPOST, לא ניתן היה לקבל אות לצגים או אפילו צליל POST כלשהו. הוא הוציא קשיחים וחיבר אותם למחשב אחר כדי לוודא שהחומר קיים וישנו. הוא הניח שמדובר בבעיה של חום והניח למחשב להתקרר. לאחר כשעתיים, הדליק אותו, כן קיבל אות בצגים, אך ההודעה שקיבל …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. שלום, כאשר אני מנסה להפעיל חלק מהתוכנות במחשב שלי קופצת לי ההודעה הבאה : The application was unable to start correctly (0xc0150004). Click OK to close the application. אני לא יכול למחוק תוכנות או להתקין מחדש. פירפוקס וגוגל כרום כן עובדים. ניסיתי להריץ את הפקודה הנ"ל sfc /scannow אבל היא נתקלת בבעיה כאשר היא מגיעה ל-81% ואני מקבל את ההודעה הזו: Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log" ניסיתי גם להשתמש ב system restore אבל גם זה לא עובד. מחקתי והתקנתי מחדש את microsoft visual c++ 2005, 2008,2010 גם לא עבד. מערכת הפעלה: Windows…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  13. המחשב שלי באופן קבוע מתקשה לזהות חיבור של מדיה חיצונית דרך ה-USB ואני מבלה זמן רב בהוצאה והכנסה של ה-USB לכל כניסה קיימת עד שנוצר זיהוי. מצד שני, את המקלדת, העכבר והמדפסת הוא מזהה בקלות. מצד שלישי, מדובר במדיות שהתקנתי את דיסק הפעלה (=דריבר) שלהם: מצלמות / סלולארים חיפוש דרייברים בדרך כלל מוביל אותי אל כל מיני עזרים מעצבנים שלא מקדמים אותי הרבה. לוח האם שלי הוא Gigabayte 965. :s05: איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by idoido18,

שלום חברה, אני רוצה לעשות OC למעבד, לשם כך אני צריך להיכנס לBIOS אך הוא לא עולה לי.. ניראה כאילו שהוא לא נטען או קופא.. תמונה להמחשה: לוח אם: Z77-DS3H WIN7 64 תודה לעוזרים.

15. שלום, יש לי בעיה שקורה כבר פעם שנייה בכל משחק שאני מנסה להפעיל, בפעם האחרונה זה היה עם משחק: PC-CABELAS.OUTDOOR.ADVENTURES זה משחק ישן עם דרישות של פנטיום 3 זיכרון של 128 ודיירקטX 8 בקיצור משחק ישן... הבעיה שלי היא: כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את המסך הראשי עם כל האופציות של המשחק (help, play וכו') כשאני לוחץ על Play המסך פתאום נכבה או שלפעמים קופץ הריבוע שאומר שהמסך לא מחובר אני לא יודע מה הסיבה של זה, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך geforce4 4400 mx והתקנתי עכשיו את הדרייבר האחרון של nvidia. רציתי לציין שניסיתי את זה על מחשב נוסף של ההורים שלי ושם המחשב מדגם פנטיום 4 שוב 512 זיכרון אבל עם כרטיס מסך geforce 5200 וגם שם אני מקבל את אותה הבעיה. כידי לצאת מ…

16. שלום לכולם, פירמטתי לפטופ של HP, הדגם הוא Pavillion dv1000. התקנתי XP-PRO SP2, הכל עובד פיקס, היו כל הדרייברים שהכינותי מראש מהאתר של HP לפי הדגם של המחשב. עכשיו משום מה כשאני מנסה להתחבר לרשת אני מקבל מסך כחול ואפילו לא מספיק לראות מה רשום בו והמחשב ישר עושה REBOOT. הדבר קורה בדיוק ברגע אחרי שאני לוחץ על הCONNECT בתוך החייגן. לא הצלחתי למצוא עזרה בגוגל, זה סוג של התנגשות חומרה אולי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. Started by draak31,

יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא ואחיו רבו על המחשב ואחיו ניתק את המחשב מהחשמל. עכשיו כשהוא מעלה את המחשב לפני שעולה הווינדוס יש מעין פרוגרס באר אפור עם קווים ולוקח לו 20 דקות עד שהוא עולה, פתרונות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by Ski Farm,

שלום לכולם לאחר שהחלפתי את ה CPU אצלי מ330 ל550 אזי בכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן את ההודעה הבאה: " CPU BIOS update code mismatch" ואז לאחר כ10 שניות ממשיך לעלות רגיל ? (בחלונות אכן רואים מהירות מעבד של 550) האם מישהו יכול להסביר לי את המצב הלא ברור הזה? בתודה SKI FARM

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by kobi_af,

אני רושם מהמקלדת וירטואלית יש ברשותי מקלדת מייקרוסופט אלחוטית והיא פתאום לא עובדת שמתי בטריות חדשות לא פועל הדרייברים בסדר מה הבעיה :'(

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. Started by Raistelyn,

אני מתכוון שכשאני סוגר את המחשב, אז הוא עושה לי כך: Saving your settings->Shutting down your computer. ומשם הוא לא נכבה כמו שהוא אמור, אלא הוא נשאר על "Shutting down your computer" ולא נכבה.. *עכשיו בכדי לכבות אותו אני צריך לעשות " Log Off" ואז " Turn Off" ,ואז לפעמים הוא נכבה. -או שאני צריך ללחוץ על הכפור של ההפעלה מחדש של המחשב ואז על הכפתור הגדול של הכיבוי, ורק אז הוא נכבה.. בבקשה עזרה!!!... מפרט המחשב: *יש לי ספק כח חדש במחשב: FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer **אם צריך יותר פרטים על המחשב..נא לומר...תודה.. ***הפירוול+האנטיוירוס שלי במחשב הם בתוכנה אחת: Kaspersky Internet Security 6.0 בבקשה עזרה!!!.....

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by Slavikik,

שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי. הנה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 כפי שאתם רואים העידכון האחרון הוא F9 לי עכשיו הביוס הוא על F6 אז כמה שאלות: קודם כל אם אני מתקין את העידכון האחרון שזה F9 אז הוא כולל גם את העידכונים האחרים? ואם לא אז מה אני צריך לעדכן את F7 F8 F9 אחד אחרי השני? ואם כן אז האם שלושתם ממולצים להתקנה?

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by RazKaziRo,

בס"ד קניתי אוזניות לא מזמן עם מיקרופון הבעיה שלי איתם זה שלמשל אני משחק במשחק מחשב כמו קונטר סטרייק אני שומע צלילים של צד שמאל באוזניה ימין וצלילים של אוזניה ימין בצד שמאל זתאמרת לצורך הדוגמא אם יתקפו אותי בקונטר מצד ימין אני שומע את הירייות באוזניה מצד שמאל אין לי אפשרות לסובב את האוזניות משום שמחובר אליהם מיקרופון שיכול להסתובב ב 90 מעלות ואם אני יסובב פשוט המיקרופון יהיה כלפיי הצוואר שלי ולא כלפיי הפה ניסיתי לחפש בהגדרות של הצלילים בווינדוס אבל לא מצאתי כלום אני חייב עזרה תודה רבה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by yuvalkosh,

אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by rrroonnii,

יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  25. הינה התוכנה '>http://www.2send.us/"] דברו איתי בפרטי כל מי שמכיר ויש לו יקבל תמורה רצינית לא מצאתי פורום יותר מתאים..

• 5 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים