עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אתמול בלילה המחשב הוריד כל הלילה קבצים שלי..... בתוכנה LIMEWIRE אבל כשהתעוררתי היום הוא פתאום היה רק מסך שחור..... המחשב עושה עכשיו גם רעשים כל פעם שהוא חושב מה שהוא לא עשה קודם.....אולי הקובץ דפק אותו....אני ממש חייב לתקן אותו... ואני לא יכול ללכת למעבדה מסביות אחרות... בבקשה תגידו מה לעשות...אני מכנסי תדיסק של המערכת הפעלה לשני הכוננים והוא לא מזההה!!!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by cinemashai,

אוקיי זה המפרט: CELLERON D 3.2 לוח של MSI 512MB DDR 1 400MHZ הרכבתי לי כרטיס מסך חדש ויפה 6800. כאשר חיברתי והכל ניראה מבטיח המחשב פשוט לא אתחל. כלומר הוא עבד (זרם חשמל לכל המקומות) אך הוא לא איתח עצמו ומן הסתם לא ניראה כלום במסך. לאחר בדיקה מדוקדקת יותר גיליתי שצריכת החשמל של הכרטיס דורשת ספק של 320W מינימום על מנת שיעבוד. שלחתי את המחשב לחנות (יש עדיין אחריות על הלוח) מחשש הנישרף הלוח. החדשות הטובות הן שלא נישרף הלוח, הם פשוט איפסו את הביוס והכל עבד כרגיל. שאלתי היא האם ניגרם איזה נזק לכרטיס מסך? אני מתכנן להחליף ספק מחר ומשהו רציני יותר, ולא רוצה להיתקע. יש דרך לבדוק חיצונית על הכרטיס אם הוא נישרף? תודה מראש לעוזרים!

3. שלום לכולם, משהו מוזר קרה לי לפני מספר דקות.. כשהמחשב סיים להעלות את כל התוכנות שעולות עם הכניסה לווינדוס.. לחצתי על חיבור האינטרנט כדי להתחבר והמחשב לא הגיב. הייתי בטוח שפשוט לא לחצתי מספיר מהר ושוב הקלקתי עם העכבר - שום תגובה. ניסיתי ככה במשך חצי דקה ולא הייתה שום תגובה. שמתי לב שהאנטי וירוס שלי נמצא על "DISABLE" - ריבוע שחור במקום אדום ב" MCAFEE " .. פתאום במכה אחת קפצו לי מספר הודעות שאומרות - "לא ניתן לפתוח את פנקס טלפונים" או משהו דומה. ומיד לאחר מכן ה MCAFEE חזר להיות פעיל. האם זאת איזשהי תולעת שביטלה לי את האנטיוירוס וניסתה לפתוח לי פנקס טלפונים כדי להוציא לי מידע פרטי ? (למרות שאין לי בכלל פנקס טלפונים במחשב..)

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by spotash,

קניתי צורב חדש (LG GSA10A???) איך אני מרכיב אותו? זה מסובך? אם אי אפשר לתאר את זה בפשטות אולי יש משהו מצולם מאנגלית?

5. Started by magimag,

היי, קניתי עכשיו מחשב לגלישה וכשאני מפעיל אותו , אחת לכל כמה פעמים המסך לא נדלק ואני לא שומע את ה*ביפ* של הביוס. (בלוח שלי יש כרטיס מסך מובנה שחיברתי את היציאה שלו למסך). האם עליי לרוץ ולהחליף, ואם כן איזה חלק? להלן המפרט: מעבד: Pentium D805 2666MHz זכרון פנימי: CEON 256MB 533MHz DDRII לוח אם : MSI PM8PM-L מערכת הפעלה: Windows XP SP2 מארז שבא עם ספק 400W ומסך LCD של ViewSonic שנשאר לי ממחשב ישן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. Started by McMerc,

כל מה שאני אומר כרגע זה אך ורק משיחת טלפון שהיה לי עם חבר שלי. יש לו מחשב ישן (פנטיום 4, לאחרונה הוא הוסיף זיכרון, כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, ולוח אם של סאפיר), והוא רצה להוסיף כונן קשיח, אז אני מלצתי לו לקנות אחד של WD, שהיה במחיר טוב מאוד. בלוח יש לו אך ורק חיבורי IDE (שוב, אני לא בדקתי, אבל הכונן הקודם שלו היה מחובר ככה וזה מה שעלה בבדיקה עם אברסט). הכונן הקיים שלו מחובר ב-IDE הראשי, ומוגדר כמסטאר, ומתחתיו מחובר צורב של LG שמוגדר כסלייב. הסברתי לו בטלפון איך לחבר את הכונן החדש (לקבל IDE משני, מוגדר כמאסטר), ואחרי שהוא חיבר והדליק את המחשב, אז הוא שם לב לאיטיות רבה, ואז מופיע לו ההודע שהוא צריך להכניס את הדיסק של המערכת. את ההודע הזו אני מכיר, וזה אומר שהביוס לא מוג…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by alon311,

מתי שאני עובד ב WINDOWS הכרטיס לא ייציב מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו זה יכול לקרות אחרי שעה שעתיים או 10 שעות שלא לדבר על משחקים שהוא ניתקע עוד בתפרית או אחר דקה בתוך המשחק

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  8. יש לי את הצורב דיוידי הנ"ל כבר 7 חודשים בערך. הוא הפסיק לקרוא תקליטורים רגילים וגם תקליטורים בפורמט דיוידי. מה שמוזר זה שהוא עדיין מצליח לצרוב על דיסקים מסויימים. אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעדכן קושחה, זה גם לא עזר. ניסיתי להכניס את הדיסק של באטלפילד 2 והוא לא קורא את הדיסק בעוד שבמחשב אחר בבית שלי הדיסק נקרא בצורה טובה. מה לעשות? תודה, שי.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. תראו היה לי כבר סטיק של 512זיכרון של חברה לא מוכרת במחשב והבאתי עוד סטיק 512 חדש אבל של KINGSTON... בקיצור כשחברתי את שתיהם המחשב ציפצף אז חשבנו שיש אי תאימות בין הזכרונות אז הבאנו עוד KINGSTON זהים ועדיין אותה בעייה שמנו לב שרק סלוט אחד עובד..אם מנסים להשתמש באחד מהשניים האחרים זה מצפצף... מה יש משהו שצריך לעשות בביוס או משהו שאני לא יודע עליו לפני שמתקינים?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by Trol,

שלום, מופיע לי במנהל התקנים סימן שאלה צהוב ורשום "בקר קול של מולטימדיה", וזה לא יכול להיות שזה הכרטיס קול, כי אני התקנתי את הדרייבר ההתקני ביותר, וחוץ מזה שומעים מצויין, אין בעיה של מוזיקה, אז מה זה בדיוק הדבר הזה? (איזה בור אני חח), הינה תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3227/66jb.jpg תודה לעוזרים, שבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  11. טוב אז לפני כשבועים קיבלתי את המחשב ויש בו כרטיס קול על הלוח יש לי רמקולים 5.1 של logitech וחיברתי אותם וסידרתי וכולם עובדים אבל שאני רוצה להנמיך באס אז זה לא מזיז ויוצא שהחדר שלי כמו במלחמה.... איך אני מסדר את הבעיה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  12. המחשב פשוט ניתקע לי שאני מתחיל לשחק במשחקים. ניסיתי משחקים כמו 1.6 וCALLL OF DUTY 2 ו CIVILIZATION 3 וכמה דקות או שניות אחרי שאני משחק במשחקים האלה המחשב ניתקע. המפרט שלי הוא MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W מה יכולה להיות הבעיההההההה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by Googleness,

קיבלתי ללתיקון איזה פנטיום 4 שמסרב לעלות. הבעיה מתבטאת בכך שהמחשב עצמו נדלק אבל אין תצוגה והמסך לא נדלק.. ניסיתי 3 מסכים ו2 כרטיסי מסך שונים.... אני חושד שהבעיה לא שם

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  14. מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by bbnbbn,

יש לי שני מחשבי DELL ישנים כאלה, פנטיום 1 אפילו אני חושב ויש להם את אותה בעייה בדיוק ואני מנסה לפתור אותה ולא מצליח אולי תעזרו לי.... שאני מדליק את המחשבים נשמעים צפצופים: 3 ארוכים 2 קצרים ועוד 2 ארוכים. וכמובן שלא רואים כלום על המסך. תודה מראש ומקווה שתצליחו להבין את הבעיה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by tronado,

ניקיתי את המחשב הוצאתי את כל החומרה ניקיתי אותה והחזרתי עכשיו המחשב לא נדלק הנורה על הלוח אם נדלקת לחצי שניה ונכבת שוב אנא עיזרו לי :'( הספק הוא אשר אני 410W THERMALTAKE XASER ויש בו זרם כשאני מחבר אותו לחשמל וכאשר אני מדליק את הספק יש זמזום מתוך הספק שנשמע כל הזמן וכשאני מכבה את הספק הוא מפסיק

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by The-Fox,

הלוח EPOX 8RDA3+ התקני ה USB 2: iAUDIO X5L ו מצלמה דיגיטלית של סוני. הכל עבד בסדר גמור עד שאתמול זההחליט שזה לא מזהה את ההתקנים. בהתחלה חשבתי שהבעיה בנגן, אבל אז ראיתי שהבעיה מופיעה גם כאשר אני מנסה לחבר את המצלמה. הבעיה היא שכל התקן שאני מחבר לא מזוהה: מקווה שזה מסביר את הבעיה קצת יותר טוב. התקני ה USB 1.1 עובדים בסדר גמור. ועוד דבר, יש לי מסך IIYAMA 454 שיש לו USB HUB, הבעיה היא שהוא תומך רק USB 1.1, אבל כשאני מחבר את אחד מהתקני ה USB 2 אליו הוא מזהה אותם אך כמובן שזה לא ממש עוזר כ יזה די איטי. אם יש לכם רעיונות למה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה אני אשמח, תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by trojan,

המחשב לפעמים מקרטע במשחקים ואפילו בסרטים כשברקע פועל בד"כ רק מירק וקספרסקי... אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת היא מעל הממוצע שלו כי המעבד שלי הוא יחסית חם והמעלות האלו הם לא בזמן הרצת משחקים אלא רק שהמירק והקספרסקי פועלים אם אתם צריכים את הטמפרטורה באמצע משחקים אז אני יביא.. http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png המעבד p4 lga 775 3 ghz אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אז הנה intel avalon 915 512mb ddr g-card g-force 6600 gt 128mb pci-e 120gb WD עריכה הנה קרטוע שהיה הרגע בסרט וזו היתה הטמפרטורה של המחשב... http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png טוב אחרי בדיקה במשחק counter strike של הטמפרטורה התוצאות לא משהו המעבד 71 מ…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. אז ככה השינוי דבר ראשון הצלחתי לבצע הדלקה מהירה ורגילה ללא משיכת זמן ארוך. הבעייה לגבי תדר הזיכרונות ניראה לי שהבנתי את הסדר שהוא עובד רק תגידו אם זה ניראה הגיוני שימו לב הסדר ניקבע אוטומטי בביוס לפי ה-FSB של המעבד כך : FSB 400 =266 mhz FSB 533= 333 mhz FSB 800 =400 mhz האם זה נכון ? המעבד הוא 2.4 533 mhz

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by SpEcToR,

צריך לחבר רק לפתח המסומן בירוק? או שצריך גם לאדום? (זה דיסק קשיח SATA-II)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום, יש לי מודם של wow שכתוב עליו "usb adsl modem ale 130". לפני יומיים אני משחק במחשב הכל עובד, פתאום האינטרנט מתנתק והסמל של המודם נראה מנותק. לא עשיתי שום דבר חריג מימים אחרים, פשוט גלשתי באתרים ופתאום זה קרה, לא נגעתי בהגדרות של משהו ולא כלום... קיצר הסרתי אותו, באתי להתקין אותו שוב ובסיום ההתקנה הוא כותב לי ERROR ואומר לי להתקשר לתמיכה... לא כתוב איפה הבעיה. ניסיתי להתקין את אותו מודם במחשב אחר (זה שאני כותב ממנו עכשיו) וכמו שאתם רואים הוא עובד. הייתי רוצה לדעת איפה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה בלי לפרמט (אם בכלל) מקווה שתדעו לעזור

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. ברשותי נגן DVD של סמסונג ב- PC (דגם: TSSTcorp CD/DVDW SH-W162Z), וכן תוכנת powerdvd לצפייה. הנגן הריץ סרטים ב- ZONE 2 ללא בעיות. עפ"י ההגדרות מותר היה לי להחליף ZONES כ- 4 פעמים, ועד כה החלפתי בין ZONE 1 ל- ZONE 2 שלוש פעמים. הבעייה: כרגע הנגן מוגדר על ZONE 1, ונותרה לי החלפת ZONE אחת. כאשר אני מנסה לבצע את ההעברה חזרה ל- ZONE 2 (כלומר אירופה וישראל), זה לא הולך. השאלה היא האם אני תקוע ב- ZONE 1 או שיש פתרון ? אודה לכל פתרון (העניין מעט דחוף לי). תודה מראש. (סליחה אם הבעייה אינה מתאימה לפורום תמיכה טכנית בחומרה, נראה לי נכון לשאול כאן).

23. כשעושים ריפרש לקונקשן של תקשורת הוא הודיע שיש לו בעיה בAPR CACHE ניסיתי לעשות סטאפ של התקשורת וזה מתקן ואחרי חיבור לאינטרנט התקשורת שוב נעלמת ומתחילות הבעיות ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס, כולל פירמוט של הכונן במהלך ההתקנה הוא נתקע והציג הודעת ארור (המסך הכחול המוכר) stop 0x0000007A(0xE1196970,0xC000000E,0xBF8F2BEC,0x19851860) win32k.sys address BF8F2BEC base at BF800000,Datestamp 3B7DE698 מה הבעיה? מה לעשות? ההודעה חוזרת בכל פעם שמנסים להתקין את הווינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by bh1811,

אחים שלי אתם חייבים לעזור לי.אז זה הולך ככה: השארתי את המחשב שלי דלוק וכיביתי תמסך.הלכתי לבית הספר וחזרתי והדלקתי את המסך ופתאום אחרי 2 דקות המחשב עשה לי ריסט. המחשב הופעל שוב ואז אחרי שהמחשב עלה המחשב שוב עשה ריסט. אז כיביתי את המחשב והפעלתי. עכשיו זה עובד אבל זה נראה כאילו הפיירוול שלי[zone alarm] עשה ריסט: זה מבקש ממני שוב לאשר את כל הקבצים וכשזה ביקש ממני לאשר אזה קובץ מערכת זה רושם בפירוט ש "כנראה הקובץ הוחלף בקובץ חדש". אז בסדר אישרתי הכל. עשיתי chkdsk וראיתי שפתאום יש בעיה{לא זוכר איזו} וזה רשם שזה לא יכול לתקן כי לא הכנסתי את הפקודה /f בפרמטר. אז השאלה שלי היא: -האם יש ממה לפחוד במחשב? -איפה אני צריך לשים את הפקודה /f כדי שזה יתקן לי את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by Dark Respect,

כשמזיזים את העכבר מאד מהר, בתאוצה מהירה, הוא משתגע וזז לכל הצדדים ברדיוס של איזה 5 ס"מ זהו עכבר אופטי התקנתי לו דרייברים אך זה לא פתר את הבעיה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים