עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. העברתי את המחשב למארז חדש, הכל היה בסדרא אבל ששחתי לחבר את הכבל שמחבר בים הספק מעבד ולללוח, אז אחרי כמה דקות הבנתי שחכתי אז חיברתי הכל עבד.... אבל ראיתי 90 מעלות! (מעבד) אז ישר חיביתי את המחשב, והוצאתי את הקרור של המעבד קיררתי אותו (עם פאן) אחרי זה ניסתי לחבר והיה לי קצת בעיות. הוא נדבק חזק מידי ואז את הידיתצ שסוגרת סופית את החיבור היא נשברה. עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי צפצוץ כזה של 3 חלקים מהמנגינה של אוטו גלידה(משהו כזה) יש לי את הקרור שזה עם המעבד 0INTE P4 478 2.8? בקשה תערו לי! מה קרה, המעבד הלך?הקרור הלך? בקשה בקשה!!!!!!!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rejuven,

יש לי מסך כחול עם השגיאה 0x000000b8(0x86405030,0x807c7800,0xAC77BFD0,0x00000000 זאת השגיאה זה מה שרשום ב windbg. MODULE_NAME: PHQF761 FAULTING_MODULE: 82a43000 nt DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 45ce238f FAULTING_THREAD: 82b76280 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT BUGCHECK_STR: 0xB8 CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 82ab0423 to 82aaa966 STACK_TEXT: WARNING: Stack unwind information not available. Following frames may be wrong. 82b696d0 82ab0423 82b76340 82b76280 8593ebc0 nt+0x67966 82b696f8 82aaa2cf 82b76280 82b76340 0000008e nt+0x6d423 82b69774 82ae21a3 8593ebc0 0000001b 00000000 nt+0x672cf 82b697cc 82aad6ce 8593ebc0 86dc6410 86b5e8e0 nt+…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by irina20,

שלום הרכבתי מחשב לפני בערך חודש קרה לי כבר כמה פעמים שאני משאירה את המחשב דלוק והוא נכנס למצב שינה לוקח לו הרבה זמן להעורר ואתמול והיום קרה שגם שהוא התעורר היה מסך כחול שנתגלתה בעיה בוינדואוס הוא מפעיל את עצמו מחדש והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי להבין ממה זה יכול לקרות ומה כדאי לבדוק להלן מפרט המחשב: מעבד- INTEL I5 750 TRAY לוח אם - Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 כרטיס מסך - ATI HD 4730 512 MB GDDR5 קרור למעבד- Cooler Master Hyper TX 3 זכרון- Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz הארד דיסק- Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ ספק- ‏HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular CORSAIR מסך- LG W2286L מערכת הפעלה- 32BIT WIN7 ULTIMATE אם צריך עוד מידע שיכול לע…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by orenoren1911,

כתוב לי לחפש את זה iros_not_less_or_equal

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofirs1,

שלום קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ובכול שעה או שעתיים ככה הוא מראה לי מסך כחול ומדליק את עצמו מחדש זה ממש מבאס מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by A.M,

שלום לכולם צהריים טובים לפני מס' ימים המחשב שלי קרס בפתאומיות קיבל מסך כחול ולא הצליח לעלות את הווינדוס בכל מקרה החלפתי cd rom ועשיתי שחזור מערכת והמחשב פעל כרגיל לאחר 3 ימים המחשב מתחיל לקבל מסך כחול בלי הפסקה עכשיו אני לא יודע מה לעשות למה אני לא כל כך מבין במחשבים עכשיו אני צריך את עזרכתם מישהו שיעזור בכל התהליך הזה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. שלום לכולם, מדובר בכרטיס 32GB מחברה סינית עלומה עליו היה חלק מכובד מחייו של אחד מחברי, נמחק בטעות ולאחר מכן פורמט פעם אחת הצלחתי לשחזר את חלק מהמדיה הדיי אחרונה בו ע"י: recuva pro EaseUS Data Recovery Wizard R-Studio בגרסאות "המקצועיות" הבלתי חינמיות של התוכנות הנ"ל. מישהו מכיר תוכנות רציניות יותר? במידה ולא החבר מעוניין לפנות למעבדה מקצועית, מישהו יכול להמליץ? במחיר מה שיותר שפוי כמובן. מה בערך תתיכן העלות? וכמה אמורים לשלם במקרה של חוסר הצלחה. נ.ב למה בכלל מוכרים תוכנות כאלה אם אין להם יכולות מינימלית לטפל במה שהם היו אמורות לטפל? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by david1882008,

היי יש לי תקלה לאחרונה עם המחשב קורסים לי המשחקים ומעביר אותי חזרה לווינדוס בלי שום הודעת שגיאה המשחקים הם מקוריים ככה שזה לא הבעיה לצורך העניין GTA V, Gears of war 4 לא היה לי את התקלה הזאת בעבר. ניסתי לפרמט, מחקתי את הדרייבר כרטיס מסך עם ddu ,בדקתי טמפרטורות והכל תקין מה אפשר עוד לבדוק צריך את עזרתכם המפרט של המחשב הוא : Quad Core i5 6600 Gigabyte H170-gaming 3 S11511 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 Gigabyte Geforce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 hyper 600W מפרט שלא צריך להוות בעיה למשחקים האלו מה לדעתם הבעיה? תודה מראש.

9. תקשיבו, זקוק מאוד לעזרה וטיפים לגבי המחשב שלי. לפני שבוע המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהדלקה, מחשב טיפה ישן, היה נדלק ואחרי כמה שניות נכבה, לכאורה נראה שהבעיה בספק הכוח של המחשב. השתגעתי מלמצוא פתרון לבעיה הזו, ואחרי הרבה נסיונות לחבר אותו למקורות כוח שונים בבית\עם האל פסק או בלעדיו ניתקתי הכל כדי לחפש אם משהו מקצר, שום דבר.. אחרי טו מאץ' נסיונות הלוח אם חדל להגיב.. כאילו היה מתח אבל שום מסך ושום כלום.. החלטתי שאוליי הלך הלוח, אז קניתי חדש של ג'יגה בייט עם מעבד icore 7 , חיברתי אותו למחשב, ואותה הבעייה צצה. הסקתי שהבעייה בספק הכוח כי אחרי כמה שניות הוא מפסיק לתת חשמל בכלל, לכן פתחתי אותו וראיתי באמת שאחד מהקונקטורים שעשויי פלסטיק נמס על הפיוז. קניתי ספק חדש של אנרמאקס 620W…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זוהי הפעם השניה החודש שהמחשב נכבה למסך כחול. המחשב עצמו לא חדש, בערך 3 שנים. הדרייברים מעודכנים ולא היו עד היום בעיות חמורות איתו. מערכת ההפעלה היא ווינדוס ויסטה הזיכרון הוא 1 ג'יגה מעבד 3 ג'יגה הרץ כרטיס מסך: 6600GT אנא עיזרו לי לפענח את הבעיה ולתקנה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by Oranili,

פתאום שסיימתי לשחק ב TESTDRIVE נכבה לי המחשב והטמפ' היה תקינות! אני לא יודע ממה זה קרה ... ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. במחשב הראשון שקניתי לפני 15 שנה היה בעיה במסכים כחולים אחרי חמש שנים קניתי מחשב חדש ועוד פעם מסכים כחולים ולפני שנתיים קניתי מחשב חדש היום יש לי בעיה מציקה עוד הפעם של מסכים כחולים נמאס לי מישהו עושה לי עין הרע, לא משנה כמה כסף אני יזרוק תמיד תהיה לי בעיה במסכים כחולים. המחשב עושה לי מסך כחול ורשום memory?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

אז ככה היום הגיע לידי ATI Rage II+ PCI (תודה רבה לאון! ) יש לי כ. מסך Diamond Viper V770Ultra (TNT2 Ultra) x הייתי צריך את ה ati בשביל הtvout כי בטיאנטי הלכה לי.... אבל האיכספי לה מתקין לי אותו הוא מזהה את הדגם אבל לא מתקין!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by dyn,

שלום, לפני כיומיים קיבלתי BLUE SCREEN במחשב והוא עשה ריסט. אני זוכר שישנו קובץ מסויים במחשב שאיתו אפשר לראות את המידע על ה BLUE SCREENS וגם רשום שמה מה הבעיה. בנוסף אני זוכר שיש תוכנה שאיתה פותחים את הקובץ המסויים כדי לראות מה כתוב. אודה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי איך לפתוח את הקובץ ולראות את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by glior,

שלום, המחשב שלי נשבר(המסך שבור לגמרי מפורק מהלפטופ), אבל נידלק המחשב. יש לי בהרדיסק תיקיות שאני צריכה. יש דרך להעביר את הנתונים? בבקשה דחוף. תודה.

18. Started by rikimaru,

ה-HD המדובר מותקן על לוח ASUS ?M2NPV-VM עם חיבור SATA, והבעיה היא שהו מזוהה ע"י ה-XP ככונן נישלף?! אודה על עזרתכם.

• 15 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by Mastik,

יש לי איזה בעייה עם הכרטיס מסך הזה, בחלק מהמשחקים אחרי כמה זמן הוא קורס, עם הרבה נקודות על המסך (ארטיפקטים אמרו לי שקוראים לזה) ואחרי כמה זמן זה הופך למסך שחור ומכריח לעשות ריסט למחשב, אז נראה לי שמצאתי פתרון, שכמה אמרו שהוא עזר להם, והוא קשור ל Bioflash, אין לי מושג מה זה או איך לעשות את זה. הנה הדיון בדיוק עם הבעייה שלי: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-255529_15_0.html ובתוכו יש את הפוסט הזה: Hey, I'm from germany and I just registered here because I don't want to let you alone, I had the very same problem. I got the SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E. Believe me or not but the only 100% way to fix this square dots problem is to flash the bios of your sapp…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by mikitimsit,

הפעלתי את התוכנה כ8 שעות לא התקבל לי eroer ולא היה מופיע לי באדום כלום אבל לפי המדריך שנתנו לי אני לא בדיוק מבין האם הכל תקין אצלי בזכרונות כי הייתה לשונית אחת בשם pass במדריך היה מופיע אפס אצלי מופיע היה 18

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  21. Started by shaygutman,

צרפתי קובץ עם כל התוכנות שנפתחות עם עליית המחשב שלי (LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה? תודה לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:00:35 המשך של הקובץ [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:01:37המשך(חלק אחרון)קובץ מצורף[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by Kfir,

אני מנסה לחבר 2 מסכים, שאחד יפעל ברזלוציה 1024 , והמסך השני יפעל בו זמנית דרך הTV OUT ברזולוציה 800 על 600 , ולא כמו שמסך ברירת המחדש, יש למישהו מושג אם זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום...בהמשך לדיון קודם אני פותח את זה.. אני וחבר התקנו XP על המחשב שלו לאחר כמה וכמה בעיות שהוא עשה לנו (התקנו 98 ואז שידרגנו לXP) משום מה המחיצה הראשית (כונן C ) ניבחר ליהיות 2GB בלבד...ניסתי להגדיל את המחיצה C על ידי התוכנה אך ללא הצלחה למרות שיש צמוד אלייה מחיצה ריקה (מסומנת בצבע אפור בתוכנה) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מה לעשות כדי להגדיל את כונן C (מחיצה ראשית) צריך להמיר את הקבצים? להחליף משהו? בקיצור אשמח להסבר קצת מקיף אם מישהו יכול

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by yakir1111,

חיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל בין הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בסדר רק אני לא יודע איך ניפטרים מהשוליים שיש בצדדים יש איזה תוכנה או משהו כי רואים שוליים בצבע שחור מהצדדים של הטלויזיה הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 2 עם TV OUT תודה יקיר

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by saladin,

שלום, יש לי מחשב במודל המצויין מעלה, את הדריברים יש לי, אני צריך את התוכנה שלו, כדי לאפשר את הצירופי מקשים Fn וכו'. ברשת אין, ואם אני לא טועה סוני מספקים את זה רק עם מחשב חדש בלבד (תמוה). המחשב בן כמה שנים, הדיסקים לא עברו עם המעבר דירה / ברחו אל החופש. לאחר שיחה עם נציג תמיכה של סוני, מסתבר שגם בארצנו בקטנה אין דרך להזמין את דיסק התוכנות, אלא אם כן יש לך קרוב בארה"ב. אשמח אם מישהו/י יוכל לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים