עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברשותי דיסק קשיח של 250GB שהיה מחולק לC וD רציתי לעשות גיבוי לנתונים בD אז חיברתי דיסק קשיח נוסף של 80GB והיה עליו מערכת הפעלה XP כעת נוצר לי מצב שין לי גישה לD ונוסף לי חלק שנקרא UNALLOCATED איך אני משחזר את כל הנתונים החשובם שהיו לי בD? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by uvuv,

שלום , אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש : (לוח ASROCK939 DUAL SATAII) HD של מקסטור SATAII 200GB (אני מתקין רק HD בודד ) אך כאשר אני מעלה את ה SETUP של ה WINXP (BOOT FROM CDROM) כאשר אני מתבקש לפרמט את ה HD אני רואה רק 130GB ולא 200GB הדיסק מחובר להתקן ה SATAII שעל הלוח אם. אשמח אם מישהו יוכל לפרט מה הכוונה SATAII Operating in IDE Mode SATAII Operating in SATA Mode SATA Operating in non-RAID Mode SATA Operating in RAID Mode תודה רבה.....!!!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by ben007,

היום ניקיתי את המחשב ואחרי שהחזרתי את הכל הוא פשוט לא רצה להדלק - רק עשה צפצופים כאלה הבנתי שהבעיה בזכרונות .. שיחקתי איתם קצת והוא התחיל לעבוד אבל מאז הוא בבעיות זכרון מסיביות = קצת עומס - ישר מסך כחול וכתוב לי שיש בעית זיכרון ושהוא מתחיל משהו DUMPING MEMORY או משהו כזה החלפתי את הזכרונות שיש לי 128X2 SDRAM בזיכרון מהמחשב של אחותי 128 SDRAM והוא עובד ( לאט, אבל עובד ) מה עושים?! ??? :'(

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  4. שלום לכולם..! יש בעייה במחשב של חבר של אחותי כהוא פותח את המחשב אז יש הודעה משהו כזאת לעשות ctrl+alt+del אם מסך שחור והמחשב לא עולה (windows xp) ושמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים מה זה יכול להיות..? תודה לעוזרים..!!! NiMrOdS

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  5. שלום לכולם להלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא. 1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)? 2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס. 3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם?? מבקש עצות אני דיי תקוע תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by nimrods,

תמיד כשאני מחבר משהו ל USB במחשב שלי המחשב לא מקבל את מה שאני מחבר וזה רושם לי בצד למטה איפה שקבצים מוסתרים (התקן USB לא זוהה אחד מהתקני ב-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו windows אינו מזהה אותו. לקבלתסיוע בפתרון בעיה זו. לחץ על הודעה זו ) למה זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by FC Chelsea,

חבר'ה קיבלתי ת'כרטיס שלי היום ( X1900XT ) אבל אני לא יודע איך לחבר אותו לספק כוח... איך אני אמור לחבר אותו ? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

קניתי את הספק: ThermalTake Pure Power 410W וחבר שלי אמר שהמתחים שלי לא טובים הנה הם: Power Supply 5769 RPM Voltage Values CPU Core 1.54 V +2.5 V 2.61 V +3.3 V 3.36 V +5 V 4.25 V +12 V 12.29 V +5 V Standby 4.17 V האם הם באמת לא טובים? מה לעשות? זה ספק חדש שרק היום קניתי

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by zion561,

חברה תראו לחברים של ההורים שלי יש לפטופ מחשב נייד אז קרה משהו לוינדוס והוא לא עולה... והם צריכים לפרמט תמחשב והם לא יודעים(מבוגרים) אז הם התקשרו אלי לשאול אם אני יכול לפרמט להם תמחשב השאלה שלי האם מפרמטים מחשב נייד כמו מחשב רגיל? אותה שיטה? כגון: BIOS אחרי זה ללשונית BOOT ואחרי זה מגדירים הכול שהCDROM יעלה ראשון?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by adirmor455,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 315 ואני מעוניין להחליף אותו זה מפרט המחשב שלי : לוח אם - packard bell fih57 מעבד - i3 530 2.9ghz זיכרון - 6 gb ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט חוקי תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by HumanFly,

היי צ'יקוס ? מה קורה ? טוב בכל מקרה כמכור לשמחק americas army אצתי רצתי להוריד את הפאצ' החדש 1.9 הכולל גרפיקה עוצרת נשימה (טוב בלי להגזים). בכל מקרה בעודי משחק ומשתעשע לתומי מהמשחק הנהדר, פתאום ! בזמן המשחק המסף קופא וככה המחשב קורס עם המסך קפוא, רק הכפתור ריסיט מחלץ את העניינים אין אפילו תגיבה של הנאם לוק ולא כלום. טוב הרהר לו "מעוף האדם" וחשב מה הבעיה ? אולי חום !? של המעבד ? חשב לו יונפליי שוב ואמר בטון שכונתי : "לה ! " אצתי רצתי לשחק שוב בשמחק, אולי מדובר בתקלה חד פעם, אך להפתעתי אחרי מס דקות של משחק, לא בזמן קבוע יש קריסה, התעצבן יומפלי בעודי רוגז ורוגז אני מפעיל את ה asus prob בשביל לבדוק את טמפרטורת המעבד, רואה הוא אני כי מדובר ב 35 טמפ' אני אנוכי מחזיק ב p4…

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by Rinat8282,

שלום עשו לי פירמוט במחשב וכגיבוי עשו בדיסק d שהוא צורב את כל הגיבוי ואני לא מצליחה לפתוח כמובן את הכונן ולמצוא את כך הקבצים מראה שהוא מלא והכל אבל רושם הכנס דיסק ןכו... חייבת את המחדע שלי מה עןשים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום מורכב מהמעבדה.. עכשיו אני הייתי צריך להתקין את הווינדאוס אני בא מתקין באמצע ההתקנה איך שזה עושה ריסט אני לא רואה מסך כאילו כשהבהתחלה הדלקתי שמעתי פיפ קטן כזה והמחשב עלה כמו בכל מחשב הפיפ כמו בכל מחשב רגיל שמדליקים אותו לא מהרמקולים.. מהמחשב ... בקיצור אחרי זה אני מתחיל להתקין ושזה עושה ריסט בהתקנה אחרי שזה עושה ריסט אז כבר לא ראו מסך וגם לא שמעתי פיפ בהפעלה מחדש.. בסדר נגעתי מאוחרה השארתי את זה אחרי 10 דקות שוב עלה עם מסך בסדר אחרי זה זה שוב עשה בהתקנה ריסט ושוב המסך לא עלה ועד עכשיו אני מנסה לטפל בזה ולגעת בחיבורים לבדוק שהכל בסדר... מה אני עושהה? שאני מדליק את המחשב גם יש רעשים מוזרים טיפה בלי פיפ ואז המסך כאילו נדלק אבל לא רואים כלום..…

14. Started by eid101,

שלום . יש לי מסך LG שהוא CRT והתכרפנתי ושמתי תמגבר לידו ושכחתי שיש בו מגנט ואז המסך נתן אור חלש מהצד העליון וצבע שונה לגמריי !!!!! מה אני עושה במצב זה חברה ? ??? ??? ??? תודה לכם מראש אגב אני חדש פה ואם המקום לא מתאים אז נא להודיע לי .

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  15. ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by סהר צרפתי,

היי יש לי מחשב אסוס עם נתונים כאלה מעבד core i7 2.80ghz Ram 16 כרטיס מסך gtx 1050 ויש לי משחק מחשב לא כבד במיוחד והאף פיאס ממש נמוך עשיתי הכל אומרים לי שצריך דרייברים... ויש לי ווינדוס 10 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום יש לאחותי הקטנה מחשב די ישן אבל פועל מצויין יש לה לוח אם : Motherboard Info Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model GA-8S661FXMP-RZ Version x.x BIOS Vendor Award Software International, Inc. BIOS Version F2 BIOS Release Date 02/25/2005 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 3.5 Rate 4x, 8x (8x enabled) Available Rate 0x0000000c Selected Rate 0x00000008 Aperture Size 0 B Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Not Supported וזיכרון ראם 256 מגה בלי חברה פועל מצויין אציתי להגדיל את הראם שלה ל512 כי יש לי 4 מיותרים של 256 (2 של קינגסטון ו2 ב…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. מישהו יכול לומר לי מדוע הוא קרס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by Sp0ck,

שלום לכולם דרל הביוס היתה לי אפשרות להמהיר ל 166 תמעבד בחרתי בזה עשיתי SAVE המחשב עשה ריסטרט והמסך פתאום לא נדלק, ניסיתיח תמסך במחשב אחר והוא עובד מצויין ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטרייה שמשך 20 דקות והחזרתי, הדלקתי תמחשב והעדיין לא עובד מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by THX,

במחשב שלי מותקן WINXP+SP2 יש עליו 2 דיסקים קשיחים פיזיים הראשון זה שעליו מותקן הWIN והשני הוא של MAXTOR שעליו יש גיבוי של קבצים פירקתי את הדיסק הזה בשביל להרכיב אותו על מחשב אחר בשביל להעתיק קבצים אחרי שהרכבתי חזרה את הדיסק חזרה למחשב המקורי בו הוא היה נמצא נתקלתי בתקלה מוזרה על הMAXTOR יש 2 מחיצות אחת NTFS והשנייה FAT32 כל מה שיש על הNTFS אפשר לקרוא מה שעל הFAT32 לא זה מתחיל בזה שהאות של הכונן מופיעה במחשב עם ג'יבריש וסימנים מוזרים (תמונה מצורפת) וגם שנכנסים לכונן עצמו כל המידע שהיה שם נעלם ובמקום זה יש רק תיקיות עם ג'יבריש ואותם סימנים מוזרים בקיצור נראה לי שנדפק לי הדיסק הקשיח ואני צריך עזרה בפתרון או שחזור של הדיסק באיזושהי צורה כי יש לי שם הרבה קבצים שלא הספק…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by amitbatito,

יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב שאני מגיע למסך שאני צריך לבחור את הכוננים שאני רוצה לפרמט הוא אומר לי שהוא לא מוצא דריבר של הדיסק קשיח משהו כזה מה עושים.??? ובבקשה זה די דחוף... אהה ויצרתי דיסקט הוא עובר והכל ואז שהוא בא להעתיק את הקבצים של הווינדוס הוא אומר לי שחסר לו הקובץ sisraid מה לעשות אני משתגע

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לדוד שלי מיני דיסק של SHARP דגם MD-MT180 והוא שם אותו במצב HOLD והוא לא יודע איך מוציאים אותו... יש לציין שעל המכשיר אין כפתור של HOLD.... מה עושים??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by hararim,

לפני שבוע החליפו לחבר שלי את צורב ה-DVD ועכשיו ראיתי שהווינדוס(XP) לא מזהה את הצורב החדש. מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by pakariel,

אחרי שהתקנתי תוכנה מסוימת שקשורה לעריכת סרטים. כל הקבצים במחשב קיבלו בנוסף לסיומת שלהם סיומת lokd.* והמחשב התחיל להשתגע (מובן לי שכנראה הותקן איזה שהוא וירוס) למזלי רוב הקבצים שלי שמורים בהארד דיסק נפרד לכונן הwindows. אז פירמטי והתקנתי מחדש. עכשיו גם כשניסיתי ידנית למחוק את הסיומת lokd המחשב מזהה את הקובץ תקין (כלומר אני רואה את האייקון של התוכנה שאמור להפתח בעזרתה אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה שהקובץ פגום (קורה עם כל הקבצים גם תמונות גם PDF גם אופיס) בנוסף בכל אחת מתיקיות המחשב יש לי קובץ readme מסוג txt שזה תוכנו (מצורף קובץ) אני צריך עזרה ב2 דברים 1) איך אני משחרר את כל הקבצים? 2) איך אני משנה את הסיומת של כל הקבצים ב…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים