עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asaf5689,

שלום לכולם. המחשב שלא לא קורא את הכרטיס זיכרון אפילו שהתמשתי בשני קוראים שונים. יש צליל כאילו המחשב שם לב שמשהו התחבר אבל לא מופיע ב'מחשב שלי' שום כונן נייד. יש לי ווינדוס 7 והכרטיס הוא microSD עם מתאם לSD רגיל. למישהו יש מושג מה עושים?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. נראה אתכם פותרים את זה ... מחשב AMD64 על GB-KNS-Ultra כ. מסך של GB Radeon9600 עם ATI חיבור לטלביזיה ב- S-Video והכל נראה (ונשמע) מצויין רק אם כבל החשמל של המחשב לא מחובר להארקה... ברגע שאני מחבר את הכבל רגיל... מתחילות הקפיצות על המסך ישנו איזה תדר הפרעה כזה... אבל אם לא הצלחתם בפתרון ... אנא חוו דעתכם... אני שוקל להפעיל את המחשב ללא הארקה! מסוכן? בעייתי?? תודה SPC

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. שלום לכולם, אתמול עשיתי ריסטרט למחשב ופיתאום נעלם הסאונד, קניתי את המחשב לפני בערך חצי שנה, לוח של GIGABYTE MA57SLI מה שקורה זה שיש סאונד רק כשמחברים את הרמקולים ליציאה אחת (יש לי 6 יציאות לסאונד) וכשמגבירים את הווליום לממש גבוה שומעים חלש ויש רעשים כמו של סטאטיים ברקע. ניסיתי עם רמקולים אחרים, ניסיתי לשמוע מהחיבור הקידמי, ניסיתי פריקת חשמל כוללת למחשב, ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים מעודכנים וכלום לא עזר. האם יש עוד משהו שכדאי לנסות או שאנצל את האחריות שיש לי על הלוח, כי לפי דעתי זה לא קשור ליציאות עצמן אלא למקום אחר בלוח שכנראה נהרס מסיבה לא ברורה. תודה מראש ירון

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by mosh18,

לאחרונה יש לי העיה בכבל שמחובר אל הכרטיס מסך מהמסך ובזמן שאני מזיז את הכבל ואפילו טיפה בלי קשר לכרטיס אני רואה את המסך כולו אבל בגוון צהוב אז עכשיו יש אייזושהי דרך לסדר\להחליף כבל נתונים למסך?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה :-\ תודה אביאל.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by Nov Rafowicz,

למה אתם מתעלמים? שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by DarkSight,

לידידה שלי יש artifacts ממש נוראיים ולאחר שניה המחשב נסגר אז חשבתי שהבעיה כמובן מצוייה בכרטיס המסך אבל שלחנו את הכרטיס לבדיקה והתברר כי הוא תקין ניסנו בנוסף לעלות את המחשב ללא הכרטיס ועדיין המחשב קרס ישר לאחר שהעלאנו אותו למישהו יש רעיון מהי הבעיה?? זה נשמע לי ממש מוזר שהמחשב מתחמם בכזו מהירות! אולי זה המעבד?? היא סיפרה לי שהמריחות האלה היו קורות לה בהתחלה בתדירות פחות גבוהה ופתאום עכשיו הם לתמיד!! יש לה פנטיום 4 3200 אם זה חשוב בבקשה תחשבו על משהו

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by קיפוד,

היי כולם המחשב שלי עושה ריסט ללא כל הודעה בהתחלה חשבתי שזה קשור לטמפ של המחשב אבל כל הטמפ בסדר זה קורה גם משני דיסקים שאני מעלה מהם (יש לי שני דיסקים עם מערכת פעלה) מה עוד זה יכול להיות ? לא שיניתי כלום במחשב וגם לא בBIOS יש מצב שהלך הMOTHERBOARD? או הספק?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. שלום לכולם, קבלתי בתחילת השבוע את המחשב החדש שלי שאת מפרטו ניתן לראות בצד בלחיצה על המפרט מחשב. המחשב מריץ Windows XP Pro SP2 והבעיה שיש לי היא שהמחשב לפעמים מבצע איתחול באופן פתאומי. אז ככה התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים לרכיבי הלוח אם מתוך האתר של nVIDIA וכן גם התקנתי את הדריייברים הכי עדכנים של ATI כלומר ה catalyst 6.7 bios חדש ועדכני ללוח לא נמצא ע"י תוכנת העידכונים של ASUS אבל הצלחתי למצוא באתר שלהם גירסה עדכנית יותר אז הורדתי ועדכנתי. סריקת וירוסים לא העלתה דבר. בדיקת הזיכרונות באמצעות התוכנה Windows Memory Diagnostic של Microsoft גם לא העלתה דבר והזכרונות תקינים. כרגע טמפרטורת המעבד הינה בסביבות 42-44 +/- וטמפרטורת הלוח הינה 38 . אשמח לעזרתתכם בפיתרון הבעיה (אני…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בעיה קשה במחשב הוא מרסט עצמו ללא סיבה ברורה כאשר אני משחק במשחקים. כבר פירמטתי אותו והתקנתי מחדש והבעיה חוזרת זה קורה תמיד (תוך 20 דק') ב GTA החדש וגם לפחות פעם בשעה אם אני משחק ב ENEMY TERRITORY ב ROME TOTAL WAR לעומת זאת זה מעולם לא קרה כמו גם בכל אפליקציה\שימוש אחר. אני משתמש בCATALIST החדש של ATI התקנתי את הדרייברים של הלוח אם(וגם הורדתי מחדש כשלא עזר) הטמפ" של הלוח אם\מעבד שלי סבירות במאמץ 36\54 כרגע אני כבר ממש לא יודע מה לעשות אני חושד שזה הספק כח אבל זה הימור יש דרך לבדוק יציבות שלו?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by yaron266,

שמעתי שיש תוכנה חינמית המאפשרת לי להתקשר דרכ האינטרנט לכל טלפון בזק בארץ אז רציתי לשאול האם יש תוכנה כזו ואם יש אז אם אתם יכולים לשלוח לי אותם או לפחות את השם.תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by oded6188,

לפני כחודש התקלקל לי לוח האם Asus P4C800 E-Deluxe. היום קיבלתי לוח חלופי זהה (אני חושד שזה לוח משומש אבל לא משנה). ולבעיה: כשאני עושה "Restart" דרך ה-Windows אז הכל עובד חלק עד השלב שהמחשב אמור להידלק מחדש. אבל אז, המסך פשוט נהיה שחור, וכלום לא מגיב עד שאני לוחץ על כפתור ה "Reset"... מה שמוזר זה שכאשר אני עושה "Shut Down", אז המחשב נכבה כרגיל ולא עושה שום בעיות. ניסיתי לשחק בהגדרות בביוס וניסתי גם לפתור את הבעיה ע"י פורמט אבל כלום לא עוזר יכול להיות שמשהו לא מוגדר טוב בביוס?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by worm,

יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. נתחיל מהמסכים הכחולים.. יש לי המון פשוט המון מסכים כחולים , אני כבר לא יודע אם זה הזכרונות הארד דיסקים או הכרטיס מסך.. החלטתי לעלות תקבצים מהיומיים האחרונים של המסכים הכחולים.. http://www.f2h.co.il/173970777 אם מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אני אשמח.. עכשיו הכרטיס מסך , HD4870.. (מפתיע מישהו שיש בעיות עם ATI?) נקנה בארה''ב כלומר אין לי אחריות.. לפני 4 חודשים נשרף לי הספק כח של המחשב הקודם שלי.. ומאז הוא מתחיל לעשות בעיות.. מאז כבר החלפתי מחשב (מפורט במפרט שלי אם יש צורך) כאשר הכרטיס מסך עבר איתי למחשב החדש.. לא יודע אם זה הספק כח בעייתי או הכרטיס.. בכל אופן הוספתי עליו קירור של twin turbo.. שאכן עזר ובמשך חודשיים הכל עבד פיקס.. (פה ושם דברים ממש בקטנה) אחר כך …

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by idoyi,

יש לי כבר את המחשב שנתיים בלי פירמוט קיצר עכשיו פתאום יש לי את הוירוס כמו שהיה לפני כמה שנים שסופר דקה אחורה ועושה ריסטרט למחשב איך אני מטפל בו????

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by E-tay,

מה זה isa enable bit ? ומה זה pci ide bus master ? אני מיואש מהמהירות שהמערכת עולה לי (פעם היא עלתה הרבה יותר מהר..) ולמה שאני מאפשר pci ide bus master זה רושם לי boot feild : system halted ? יש לי Intel® Desktop Board D850MV

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. שלום לכולם, היום קיבלתי מסך מחשב חדש - BENQ 22" fp222w. "מהירותו" 5MS והוא מחובר למחשב ב-DVI. כרטיס המסך הוא 6600GT. הדרייבר של המסך הותקן. המסך מפיק תמונה לא רעה ברוב המצבים (אפילו במשחקים), אולם בניגון קובצי וידאו מופיע ריצוד מרגיז ולא מובן, התמונה פשוט גרועה בכל "סוגי" הוידאו. הבעיה התרחשה בתחילה בכל סוג של קובץ ובכל תוכנה,החל מ-AVI ועד WMV-HD ו-DVD. במדיה פלייר (11) הצלחתי להתגבר על הבעיה. יש שם ב-TOOLS --> OPTIONS לשונית PERFORMANCE שבתוכה כפתור ADVANCED. בחלון שנפתח יש כל מיני אופציות, בינהן - Turn on DirectX Video Acceleration. סימנתי אותה ועוד כמה אפשרויות והכול הסתדר עם המדיה פלייר. העניין הוא שהבעיה שנפתרה במדיה פלייר היא עדיין נחלתן של שאר התוכנות, ובהן:…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. ברשותי נגן DVD של סמסונג ב- PC (דגם: TSSTcorp CD/DVDW SH-W162Z), וכן תוכנת powerdvd לצפייה. הנגן הריץ סרטים ב- ZONE 2 ללא בעיות. עפ"י ההגדרות מותר היה לי להחליף ZONES כ- 4 פעמים, ועד כה החלפתי בין ZONE 1 ל- ZONE 2 שלוש פעמים. הבעייה: כרגע הנגן מוגדר על ZONE 1, ונותרה לי החלפת ZONE אחת. כאשר אני מנסה לבצע את ההעברה חזרה ל- ZONE 2 (כלומר אירופה וישראל), זה לא הולך. השאלה היא האם אני תקוע ב- ZONE 1 או שיש פתרון ? אודה לכל פתרון (העניין מעט דחוף לי). תודה מראש. (סליחה אם הבעייה אינה מתאימה לפורום תמיכה טכנית בחומרה, נראה לי נכון לשאול כאן).

19. היי מאז שהתקנתי WIN 7 הרמקולים שלי מתחילים להשמיע רעשים והסאונד לפעמים נעצר. יש לי כרטיס קול חיצוני TONEPORT KB37 של חברת LINE 6 הכרטיס קול הוא גם מקלדת שליטה עם יציאות למיקרופון וכאלה. כשהיה לי WIN XP הכל עבד בסדר מאז ההתקנה של WIN 7 הכל התחרבש. אשמח לעזרתכם, ניסיתי להתקין דרייברים שונים של הכרטיס ואותה בעיה, ניסיתי לעדכן את הדרייברים האחרים במערכת ואותה בעיה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי אנשים ! יש לי מחשב די ישן שמשמש אותי בעיקר לצרכי לימודים. הבעיה היא שגם אחרי פירמוט הוא מתחיל לזחול אחרי התקנת התוכנות הבסיסיות.(nod32,office,acrobat reader,tuneup,bs) לפני שבוע גם ה cd-rom שלו הפסיק לעבוד לגמרי כך שיש לי התלבטות רצינית אם לשדרג אותו או להעיף אותו לקיבינימט.... המפרט : מעבד intel pentium 3 EB800 133MHz לוח אם asus cusl2 i815E 133MHz AGP*4 UDMA100 זיכרון 128MB SDRAM DIMM 133MHz כרטיס מסך asus 32MB Geforce 2MX דיסק קשיח WD 40GB מערכת הפעלה windows 98

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by deking,

אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by djslon22,

ערב טוב לכולם... רצתי לשאול יש לי בעיה ולאחר שעברתי על המדריכים שלכם שאגב מצוינים... עדין לא פתר לי את הבעיה אז נתחיל... לפני כיומים פירקתי את המחשב לגמרי לצורך ניקוי ולמרוח משחה טרמית מחדש לאחר שהתייבש..(לא פעם ראשונה שאני עושה את זה) כאשר הרכבתי את כל החלקים ששום דבר לא שינתי והחזרתי הכל למקום שהפעלתי את המחשב המסך לא נידלק...החלפתי כרטיס מסך וגם כבלים ולא עזר לפי המדריך רשום שאם מדליקים רק אם מעבד ספק וזיכרון ורמקול אמור המחשב להריץ בדיקה שהוא אמור לצפצץ... ניסתי את זה ולא שמעתי שום ציפצוץ...אז רציתי לשאול יש איזה בעיה בלוח אם או שיש עוד דרך ביתית לבדוק את זה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Purple Haze,

שלום לכולם, למרות שניתן שיש אפשרות ב-BIOS להתחל מה-USB בחודשים האחרונים,אני לא מצליח לעשות את זה. ניסתי את כל החיבורים, ועם כוננים אחרים אבל שום דבר לא עובד. זה מחשב נייד של טושיבה. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by tronado,

בן דוד שלי ניתק את הכבל של הספק לפני שמהחשב היה מכובה ועכשדיו המסך מציג על הגדרות הכי נמוכות ואי אפשר לשנות אותם

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיה יש לי קובץ במחשב שלא נמחק, ושאני מנסה למחוק אותו הוא מראה לי את הEROR הזה: http://img158.imagevenue.com/img.php?image=52497_prob_123_417lo.JPG מקווה שתצליחו לעזור לי!!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים