תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל את ההודעה verifying DMI Pool Data בשלב אחרי הPOST בחלון שחור למשך כ40 שניות ואז עולה לי win xp בצורה תקינה ללא בעיות. זה מחשב חדש שהותקן מחלקים ... מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקבל את ההודעה בכותרת אחרי הפוסט ורשימת ההתקנים - המחשב עולה כרגיל (לא תמיד - לפעמים נתקע עם ההודעה הנ"ל) מדובר במחשב חדש. זו הפעם הראשונה שלי כאן - אם לא הייתי ברור מספיק, מחילה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתה בעיה עם הארד דיסק, הוא הוחלף, קיבלתי אחד חדש ושאני מדליק את המחשב קורת התקרית, חיפשתי קצת באינטרנט פתרונות, בדקתי את החיבור של הארד דיסק, איפסתי את הביוס, ועם או בלי התקנה של הווינדוס בתוך הכונן עדיין זה נתקע בהודעה הזאת. חשוב להדגיש שזה הארד דיסק חדש ואני לא חושב שהוא תקול. מה אתם אומרים ? אני אעשה דיסקט בוט ? זה יעזור ? מישהו יכול לשלוח קישור להסבר קצר + הורדה של מה שצריך לשים בדיסקט אני אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello everyone, my "old" machine (Athlon XP 1600+, Gigabyte GA-7VTXH, 512 RAM) + new HDD [WD 40gig 8 mb cache special edition]. I installed win 98 first on the new HDD. Works perfect. all systems are fine. Now I try to install win 2k (different partition of course) I get stuck in the middle of the installation because some files are missing?! I try again and again, formatting the partition or not, choosing the option to copy all installation files from the CD to the HD or not,each time I get stuck at some stage. I thought maybe my installation CD is bad, so I got a new original copy, to no avail. I Fdisked from scratch, erasing also the MBR, installed 98 again, everything…
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הבעיה במחשב השני (של אחותי) PEN 2 400MHZ מה זה יכול להיות ??? ואיך אפשר לתקן את זה אם בכלל???
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי הורדתי את הגירסה הכי חדשה 4.37 אני מתקין זה מגיע ל100 אחוז של ההתקנה ונתקע הוא לא עושה פיניש להתקנה תודה מראש אלירן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה רצינית יש לי את הכרטיס קול הזה VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI עכשיו לפני שפירמטתי את המחשב פתאום הפסיק להיות קול במחשב בדקתי דרייברים הכל אפילו התקנתי כרטיס קול חיצוני חדש שמתי דרייברים קיבל הכל בלי שגיאות בלי כלום אפילו במנהל התקנים מראה שהכל תקין מזהה דרייברים הכל מותקן כל הדרייברים של הלוח אם בקיצור הכל על פני השטח מראה תקין עכשיו פירמטתי את המחשב שמתי ווינדוס חדש התקנתי הכל אחד לאחד כולל הכרטיס קול המובנה של הלוח במנהל התקנים מראה הכל תקין קודאקים התקנתי בסרגל מראה את האייקונים של הכרטיס קול הכל מראה בסדר אפילו שאני מפעיל סרט או שיר הוא מראה שהכל תקין פשוט מריץ כאילו הכל בסדר אבל בעצם לא שומעים כלום אם למישהו יש פיתרון בישבילי או שי…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כמו שכתוב במפרט שלי:Sapphire Radeon 9600XT 128MB עכשיו כל פעם שאני מתחיל לשחק עם הטריינר המוכר שימו לב, ברגע שאני לוחץ על אחד מהHOTKEY של הטריינר המשחק תמיד נתקע. קראתי באתר שלהם שיש עם כרטיסי 9500/9700(כרגיל לא מתייחסים ל9600) בעיה ידועה ואפשר לנסות לתקן אותה עם הבאג שמיועד אך ורק לבעיות CORRUPTION בגרפיקה ובכל זאת הם ממליצים גם על זה אך לא יודעים בעצמם אם זה פועל והאפשרות הגאונית השנייה שלהם היא להוריד את זה ל1024*768 אבל על 16BIT ומטה. הם בהחלט מוזרים כי אני לא מתכוון לשחק על 16BIT. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, מצאתי באחת התיקיות במחשב תיקיה בשם video cach. סרטונים של כמה שניות בודדות, נראה כאילו חלקם מאתר shein וכדו. לא זכור לי שאי פעם צפיתי בדברים האלו. איך יכול להיות שזה הגיע לתיקייה אצלי במחשב? ומה זה בכלל? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 2 followers
-
-
when i try to start the computer i get a beep one long and two short and i know its a video problem and i think its somthing with the power supply cause i tried changhing the connections several times and it still dosen't work. any idea ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל Video hardware error לפעמים כשאני משחק, אני משחק הרוב Team Fortress 2 ככה שיוצא שהכי הרבה שגיאות אני מקבל לאחר זמן משחק ממושך (שעה+- והלאה). מה שקורה הוא שהמשחק נתקע לכמה שניות, נהיה מסך שחור ואז חוזר לעצמו, אבל כאילו שהכרטיס לא מתפקד טוב והביצועים ממש ממש יורדים ואני צריך ריסטרט בשביל להחזיר אותו למצב הקודם. זה ה-LOG מ- Problem Reports and Solutions של Vista: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20100518-1821.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מחבר את ה-הוידאו שלי למחשב: יציאות בוידאו : video out,audio out,יציאת טלויזיה רגילה. בכרטיס מסך: video in האם גם הכרטיס קול soundblaster 5.1 live צריך להשתלב בענין?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מצליח לראות ב TV OUT מצויין, משחקים, שולחן עבודה והכל אבל משום מה זה לא מנגן לי אף סרט אני רואה את הסרט במחשב אבל לא במסך טלוויזיה... יש לזה סיבה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
??? אני ליודע מה לעשות המחשב מידיי פעם כותב לי הזיכרון הוירטואלי שלך נמוך, ואני לא יודע מה לעשות במצב כזה שמגיעה לי הודעה כזאת ודך אגב יש לי במחשב 320 ram ו- windows xp תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני 4 חודשים קניתי מחשב: i5 2400 6950 4 grm hd 1tb (בנו לי את המפרט פה בפורום) יש לי 770 גיג'גה פנויים והיום קרס לי משחק (Splinter cell double agent) מי שמכיר תמשחק יודע שזה משחק ישן ואמרו להיות עוגיות למחשב הזה. קרס לי וכתב לי Virtual Memory is low, delete files from hd. משהו בסגנון, עכשיו זה לא הגיוני המחשב שלי לא מפוצץ מבחינת תוכנות או משחקים. 1. איפה אני בודק כמה VIrtual memory יש לי? 2. מופיעים לי בחלק מהמקומות במשחק הנ"ל כלמני צבעים לדוגמא יש אי חתיכת קיר שבורה ועל החלק הקטן של הקיר יש צבעים ירוק ואדום בחלק כזה, זה לא נראה כמו חלק מהמשחק אבל זה גם לא מפריע גם. האם זה קשור לאותה בעיה?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש בביוס של הלוחות אם של ASUS פיצ'ר שנקרא EZ TUNING משהו כזה לבצע OC ו RAID בקלות האם דבר דומה קיים גם בלוחות אם של GIGABYTE והאם ניתן בעצם ליצור RAID מכל לוח-אם ? (אולי זה קיים כבר שנים ואני פשוט לא מודע)
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו אני לא מצליח להתקין virtualbox מוינדוס 8 ומעלה זה ההודעת שגיאה שאני מקבל יש לי זכרון של 4 גיגה במחשב נסתי להתקין את התוסף שמוצא באתר של virtualbox אני לא יודע האם זה אכן התקין את התוסף
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים שניהם של WD בממשק SATA. אחד בנפח 120GB (עליו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני בנפח של 250GB. האחרון פשוט נכבה לו בזמן העבודה על המחשב (אני שומע את ה"קול" של הכיבוי שבוקע מהמארז) ונדלק שוב רק כשמתבצעת גישה לכונן. הבעיה בשום אופן לא קיימת ב-XP 32BIT. מישהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
Hey guys, I bought a new dell e248wfp. and I have a problem, my windows vista(64 ultimate) refuses to boot. Im using the built in express gate feature in my mobo to access the net (thank god for that feature) anyways, anytime i try to load vista either on safe mode or normal, i see my mouse pointer on a black background for a bout a min and the pc restarts itself. i cant install the display drivers that came with the cd becuase i cant load vista, any suggestions on how to fix this? ps, the old display does the same thing as well.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב vista ultimate 64 bit והתקנתי אותה אתמול והיא זיהתה את הצורב די וי די שלי (של חברת NEC מדגם 7200s) אבל מאז אתמול יש בעיה בזיהוי של הצורב. זאת הבעיה שיש במנהל ההתקנים: ניסיתי להסיר ולהתקים מחדש, עשיתי עשרות פעמים ריסטרט, ניסיתי למצוא דריבר חדש יותר אבל לא הצלחתי... הדריבר שרשום שיש כרגע הוא 6.0.6001.18000 ניסיתי למצוא firmware חדש והצלחתי אבל משום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו. זאת השגיאה שהוא רושם שאני מנסה להתקין אותו: דרך אגה ה firmware הוא מהכתובת http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesdesktoppcs/ad7200s.html ניסיתי גם להוציא את החיבור של ה sata והחשמל שמחובר גם ל dvd עצמו וגם ללוח האם וזה לא עזר... אני כבר באמת לא יודע …
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי Shadowrun של Microsoft... במיוחד בשבילו, התקנתי Vista Ultimate 32 בדואל בוט עם XP, התקנתי דרייברים, הכל בטוח, המערכת מסודרת. אחרי כל הבלאגן, הכנסתי את הדיסק של המשחק... וויסטה לא מזהה! כאילו אין דיסק בפנים בכלל... אני לוחץ פעמיים על הכונן, אני מקבל הודעה Insert a Disc. יש. [מפרט בצד ימין] גם אין דרייברים Vista ל NEC שלי, אם אני לא טועה... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה לעשות ? ^ הHDD הוא WD500AAKS, מחשב חדש.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-