עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by deannahum,

שלום אני מחזיק במחשב AMD (אתלון 3000+) עם כרטיס מסך GeForce FX6600GT 256mb ולאחרונה נתקלתי בבעיה: בכל פעם שאני מפעיל משחק מסוים במחשב הוא עולה ורץ נהדר אבל בשלב מסויים ממש לאחר כמה דקות של משחק המסך קופא והמחשב עושה ריסטרט לבד. הורדתי אנטיוירוס חדש כי חשבתי בהתחלה שזהו הבעיה וגם לאחר סריקות שונות ועידכונים והכל אפילו עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia הבעיה חזרה על עצמה... ניסיתי בכמה משחקים וראיתי ששוב קוראת הבעיה כך שלא מדובר במשחק אחד ספציפי בבקשה עיזרו לי ! תודה רבה וחג שמח !

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by oded6188,

לפני כחודש התקלקל לי לוח האם Asus P4C800 E-Deluxe. היום קיבלתי לוח חלופי זהה (אני חושד שזה לוח משומש אבל לא משנה). ולבעיה: כשאני עושה "Restart" דרך ה-Windows אז הכל עובד חלק עד השלב שהמחשב אמור להידלק מחדש. אבל אז, המסך פשוט נהיה שחור, וכלום לא מגיב עד שאני לוחץ על כפתור ה "Reset"... מה שמוזר זה שכאשר אני עושה "Shut Down", אז המחשב נכבה כרגיל ולא עושה שום בעיות. ניסיתי לשחק בהגדרות בביוס וניסתי גם לפתור את הבעיה ע"י פורמט אבל כלום לא עוזר יכול להיות שמשהו לא מוגדר טוב בביוס?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by ziv,

המחשב שלי לא ניכנס לי לאיי סי קיו ולעוד כמה תוכנות וזה משגע אותי עצות בבקשה דחוף

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by maccabeast,

איך אני מוציא את המעבד ? יש עליו כאלה צלעות קירור שתפוסות ממש חזק, איך אני מוציא? המעבד הוא סוקט 423

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  5. אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן בחלק מהסירטונים שאני מקבל במייל אינני מצליח לשנות את הבהירות מה עליי לעשות

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי בעיה במחשב בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל עכשיו שמתי לב שבלוח אם הנורית של ה ram led דולקת ניסיתי לשים זיכרון אחד במקום השניים שיש עכשיו או בכלל לא לשים זיכרון ועדיין לא רואים כלום במסך והנורית הזאת עדיין דולקת... אני ממש לא יודע מה לעשות... הלוח אם הוא : GA-K8NS של ג'יגהבייט זיכרון 512 של סאמסונג ואחד של VDATA תודה מראש לעוזרים [=

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שהמחשב שלי עולה ישר הוא משתמש ב400 מגה מהזיכרוטן הפנימי שלא רצה עליו שום תוכנית... מה שרץ זה רק אנטי וירוס קספרסקי , דריבר של ATI והתכנית הזאת של המדפסת... מותכן לי על המחשב ווינדוס פרפושונל אז אני לא מבין למה הוא לוקח לי כל-כך הרבה זיכרון.. איך מצמצמים בזה ולמה זה בכלל ככה??

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב קופץ לי פופ אפ של האתר: click.vnn.bz/?hide=1& המיקום של סקייפ בפרוגרם פייל. ובנוסף כשאני רושם משהו בשורת כתובת של IE והוא לא כתובת זה שולח אותי ל:click.vnn.bz/?hide=1&מה שרשמתי במקום לחיפוש בMSN יש למישהו רעיון לפתור (אולי איך מגדירים את החיפוש האוטומטי) נ.ב. חבר שלי העביר לי משחק שכנראה בא מהאתר הזה. אז אולי זה יעזור לכם לפתור?? :s05:

9. Started by Runny,

מעבד AMD 64Bit 2800 לוח של Gigabyte פתאום התחיל בסדרת ציפצופים מוזרה, כמו רעש סטטי של רמקולים בווליום גבוה.נשמע כמו קצר. בBoot בלי הזכרונות הוא מצפצץ נורמלי (ביפים בקצב של זכרונות לא מותקנים) החלפת כרטיס המסך לא עוזרת, כמובן ששאר הרכיבים, מלבד המעבד, הוסרו. הזכרונות וכרטיס המסך לבטח תקינים - הותקנו במחשב נוסף ונבדקו. אין לי אפשרות לבדוק את לוח האם והמעבד (תושבת 939, המחשב הנוסף בבית ישן יותר). והשאלה, האם מישהו נתקל בסדרת הציפצופים הנ"ל ויכול לכוון אותי יותר מדוייק האם באמת לוח האם מקולקל ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  10. טוב, אני בלחץ היסטרי, הדלקתי את המחשב, והוא נתקע ולא טען את עצמו ורשם את ההודעה הבאה: DRAM Frequency has been downgraded, cause 50 Ohm ODT Unsupported לוח אם של ABIT, זכרון אני מניח ג'נרי, DDR2667Mhz . כיוון שחיפשתי קצת בגוגל ולא הבנתי כלום, אז אני אצרף לפה משהו שלקחתי מ Everest : Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6 Real Clock 273 MHz (DDR) Effective Clock 546 MHz Bandwidth 8734 MB/s מה זה אומר? שימו לב לEFFECTIVE CLOCK ולREAL CLOCK . האם הזכרון במציאות איטי הרבה יורת ממה שהוא אמור להיות? ולמה המהירות האפקטיבית נמוכה יותר? בתודה, אייל

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  11. יש לכם מושג מה זה אומר? אולי הזיכרון לא תקין!

12. Started by THE FOX,

שלחתי את הלוח אם עם הזיכרונות והמעבד לבדיקה בפנדה.... הוא חזר ומצאו שהרכיבים תקינים. אני מתקין בחזרה את הכרטיס מסך והכל... ושוב הבעיות שקדמו לכך... היבהובי מסך, ארטיפקטים, ונעילות גם במצב 2D. כרגע הסרתי את הדרוורים של הכרטיס מסך ועד עתה זה לא חזר... יכול להיות שזו התנגשות של דרוורים?.... האם יש תוכנה שיכול לבדוק אם הבעיה נגרמת מבחינת התוכנתית? :s05: הבעיה הזו ממש מעצבנת אותי כבר!!!! כי ברגע שאני מתקין שוב את הדרוורים של הכרטיס מסך הבעיות חוזרות. :-\ [גם עם 6800GS וגם עם GF4]

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. לא עובד לי בקידמת המארז האודיו (הווינדוס לא מזהה חיבור נכנס. (ה-usb ו-sata) מקדימה כן עובדים מה לעשות? דבר שני הייתי שמח לשמוע מאנשים דברים מעניינים על המארז. כי אני לא מבין בזה בכלל. (לדוגמא רק היום גיליתי שלא חיברו לי בחנות את הכבל למאוורר עם הלידים מקדימה.) דני. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. אהלן. כבר כמה ימים שבכל הדלקה מגיע המסך של בדיקת דיסק - עם האחוזים שרצים, ורק לאחר מכן עולה הווינדוס. לא משנה אם נתתי לו לסיים את הבדיקה או שדילגתי עליה, תמיד בהדלקה הבאה מתבצעת שוב בדיקה. האם זה סימן שההרדיסק נדפק או שזה בכלל קשור לווינדוס? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  15. הייתי עם BIOS F12 עדכנתי לF14, ומאותו רגע ברגע שאני מבצע אתחול הבקר RAID / IDE לא מצליח למצוא כוננים והמחשב נתקע. בסוף ניתקתי את כל הכוננים והחזרתי את הBIOS לגרסא F13 שאתה הכל עובד בסדר גמור, אפילו הגדרת הRAID נשמרה. סתם ככה לא היה אכפת לי אבל הF14 תומך במעבדים שה F13 לא תומך בהם מעבדים בסטפינג R0 אם אני לא טועה. מצד שני אני לא יכול לוותר על הRAID שלי וכן על הצורב וקשיח נוסף. הבקר הוא של JMICRON ומובנה בלוח. מישהו מבין למה זה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שהבעיה במטען? תודה

17. היי, קניתי מחשב חדש וכשאני מתקין ווינדוס 11 לא מזהה כרטיס רשת אלחוטית. הצלחתי לעבור את השלב הזה ולהתקין את הווינדוס ללא רשת אבל עכשיו אני צריך לחבר אותו לרשת ואין לי אפשרות. אני מניח שזה בעיית דרייברים שבדרך כלל יורדים לבד בהתקנה אבל היות ואין חיבור לאינטרנט אין להם דרך לרדת. גם לא מצאתי דרייבר רשת באתר היצרן. אשמח לעזרתכם. Lenovo IdeaPad Slim 3-16IRU8 82X8002XIV תודה רבה

18. Started by red4ever,

תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. Started by משה צ,

התקנתי ווינדוס חדש ורשמי, כשאני עושה חיפוש לשם תיקיה בווינדוס הוא מוצא את השם אך כשאני פותח אותו במקום שיפתח התיקיה אותה ביקשתי לפתוח נפתח לי החלון הראשי של סייר הקבצים, במילים אחרות כל התיקיות בתוצאות החיפוש עולות כמקש ראשי של סייר הקבצים, כמו"כ האייקון שנמצא בצד ימין של שם התיקיה מופיע תמונה של מסך במקום תמונה של תיקיה אשמח שחכמי ומומחי הפורום שיעזרו לי,

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by Computerrr,

שלום, אני מנסה להגדיר אפליקציות אתחול (התוכנות שנפתחות אוטומטית כשמדליקים את המחשב), ולצערי גם במנהל המשימות בכרטיסייה 'אתחול', וגם בחלון 'אפליקציות אתחול' שבהגדרות אני לא יכול לראות שום אפליקציה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by hindo,

בזמן האחרון אני חווה ביצועים נמוכים במשחקים, אני אחרי פורמט והמחשב נקי מוירוסים. המפרט שלי הוא: i5 2400 @ 3.10GHz GSKILL 8.00 GB (2x4)@ 624MHz Ge Force GTX460 1023MB Sea gate ST500MD002 500GB 7200RPM ASUS P8H61M X יכול להיות שמשהו גורם לצוואר בקבוק? תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. Started by ufer,

שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי מחשב נייד חדש לפני כשבוע lenovo z41-70 זה הדגם המדוייק: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16204 בגדול הכל פועל בסדר במחשב, והמטרה העיקרית של המחשב לא הייתה משחקים, איך מאחר והבנתי שהכ.מסך בו מספיק חזק ניסיתי להריץ את הCOD החדש המשחק רץ בסדר גמור, אך גם כשהורדתי את כל ההגדרות לLOW החום שנפלט מהמחשב הרגיש ממש לא תקין, וכל החלק השמאלי של המקלדת התחמם בטירוף עכשיו ברור לי שהמחשב יתאמץ במשחק כזה, השאלה היא אם חום גבוה כזה לא יגרום לנזק במשך זמן? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום, ראשית, אני מתנצל על האורך של ההודעה - ניסיתי לפרט כמה שיותר. תודה על הסבלנות! התיאור של הבעיה ישמע בהתחלה כבעיית תוכנה - אך זו לא בעיית תוכנה. יש לי בזמן האחרון בעיה שבעת הצגת גרפיקה (לא משהו מסובך או כבד) או הצגת וידאו (סרטים) התמונה מדי פעם מקרטעת ולפעמים המחשב עושה ריסט. זו לא בעיית תוכנה בוודאות. זה קרה ב-XP. החלטתי לנסות להתקין ויסטה (שפעם היה מותקן ועבד בסדר - אבל אז היה לי רק 1GB זיכרון והחלטתי לחזור ל-XP) ושם נתקלתי ב-2 בעיות על ההתחלה - כאשר הויסטה עולה ויש את ה"כדור" עם ארבעת הצבעים (לפני מסך ה-welcome) לוקח לו לעבור את זה כ-15 שניות (במקום ה-2-3 שניות שאמור לקחת). בנוסף, הויסטה לא מצליח להפעיל את ממשק ה-aero (למרות שבעבר, עם ה-1GB זיכרון הוא פעם בסדר) - ו…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by D@Nte,

שלום, יש ברשותי את כרטיס המסך ATI RADEON X700 PRO, ולפני חודש עשו לי (המעבדה של באד) פירמוט למחשב ובדרך גם עידכנו לי דרייברים. הכל היה בסדר בגלל ששיחקתי רק במשחק אחד (HL2) אבל כאשר רציתי להתקין משחק אחר אמתי אם כבר אז אני גם אעדכן דרייבר לכ. מסך ומאז אחרי שהתקנתי את העידכון כל משחק עושה לי שגיאה בגלל הדרייבר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קרה עם העידכון האחרון (שיצא ב-19) ? אולי כדאי שאני אחכה עידכון הבא מתי שהוא בכלל יצא ? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ![br]פורסם בתאריך: 31.07.2007 בשעה 15:53:00 מישהו לפחות יכול להגיד לי אם ל-ATI יש נציגות בארץ ? יש מישהו או משהו שאני יכול לפנות אליו במקרה כזה ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by Snirs69,

יש לי בעיה במחשב והוא לא עולה.. אפילו לא מגיע למסך של הווינדוס. כשאני מעלה אותו הוא כותב: מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה?!

• 4 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים