עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by haviv822,

היי, ברשותי לוח ישן gigabayte p67x ud3-b3 ביוס מסרב לעלות הוצאתי את הבטריה של הלוח ואיפסתי את ה cmos ועדיין ללא הצלחה.. רעיונות?

2. שלום, לפני כמה דקות עבדתי עם תוכנת פרטישן מג'יק ושיניתי את מבנה המחיצות במחשב שלי. לרוע המזל, הייתה הפסקת חשמל באמצע תהליך שינוי גודל המחיצות. לאחר מכן, כשחזר החשמל אתחלתי את המחשב, וכל המחיצה של הווינדוס (המחיצה הראשונה בדיסק הראשון) לגמרי לא מזוהת. כמובן שהוינדוס לא עולה (אני במחשב אחר כרגע). נכנסתי לתוכנת פרטישן מג'יק שוב (עם דיסקט איתחול של התוכנה) והיא לא מצליחה לתקן את המחיצה שנדפקה, למעשה היא כלל לא מסוגלת לזהות אותה. בלית ברירה יצרתי על המחיצה הפגומה מחיצת NTFS חדשה (בלי לפרמט, רק יצרתי מחיצה), כדי שלפחות יהיה זיהוי כלשהו. המחיצה החדשה זהה לחלוטין לזו שנדפקה בגודל וכו'. הבעיה שכרגע מבחינתו אין מידע במחיצה הזו בכלל, הוא רואה אותה כריקה. אולם, מן הסתם המידע חייב עו…

3. Started by Ariel31,

אהלן, פעם הייתי מחזיר את המחשב לנקודה של היצרן, הכוונה, הייתי עובד דרך Windows Recovry ומחזיר את המחשב לנקודה שיש בו רק ווינדוס נטו. עכשיו, אני בא לעשות שוב - restart -> לוחץ F10 או F8 לא זוכר, ואין לי שום אפשרות להכנס לחלון הזה אלא מופיעות לי נקודות שחזור עד ללפני מספר ימים. איך אני משחזר את המערכת למצב שבו ישנה רק מערכת הפעלה ווינדוס על המחשב? -ללא צורך בהתקן חיצוני. • ווינדוס 7 מקורי, Home Premium, אין דיסק (לא קבלתי), אבל יש Serial(שגם אותו בWindows Recovery נדרשתי להזין). • Windows 7 HomePremium 64bit

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ori1,

היתה לי בעיה במחשב והוא לא עלה בכלל. התקנתי מחדש את הווינדוס תוך מחיקה של הדיסק. מדובר בSSD של סמסונג 128G לרוע המזל למרות שחשבתי שכל החומר שלי מלבד המערכת נמצא בדיסק השני, בכל זאת היה קובץ אחד ששמרתי בטעות על שולחן העבודה. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיון דרך איזו תוכנה לשחזר את הקובץ. אני לא מדבר על שחזור של אלפי שקלים במעבדה. אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by PROSK8,

הסיפור של מתחיל בזה שאתמול עשיתי אתחול של דיסק קשיח בשביל להעביר אותו ממערכת קבצים של FAT32 למערכת קבצים NTFS באפשרויות אתחול עשיתי אתחול מהיר. בדיסק קשיח הזה היה לי תמונות וכמה קבצים שחשובים לי שנמחקו בעקבות התהליך הזה. ניסיתי להוריד מספר תוכנות חינמיים לשחזור קבצים אבל זה לא עזר. עכשיו רוב התמונות שחשובות לי גם מחקתי מהפלאפון בשביל לנקות קצת את הזיכרון בפלאפון. האם יש לי אפשרות לשחזר מידע מהרדדיסק?ואם כן אז איך אני עושה את זה? האם יש לי אפשרות לשחזר את התמונות מהפלאפון דרך תוכנה כול שהיא?ואיך אני עושה את זה אם במקרה אי אפשר כבר להחזיר את הקבצים מההרדיסק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי לוח של ASUS P5W DH DELUX עם מעבד intel 6600 שמופעל ע"י ויסטה, לאחר בערך 10 דקות שאני לא משתמש בו המחשב נכנס למצב low power status, וכאשר אני לוחץ על העכבר הוא חוזר למצב שהיה בו לפני כן, עד עכשיו הכל טוב ויפה עד אשר ראיתי שכאשר הוא נכנס למצב הזה האימיול מפסיק לעבוד ובטח גם תוכנות אחרות, איך אני מגדיר אותו אחרת ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  8. היי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס מסך GTX 570 מתוך הבנה שעלול להיווצר לי "צוואר בקבוק" במחשב... יש לי מעבד E8400 3GH זכרונות 4GB DDR2 800MH ולוח אם של ג'יגבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#ov EP43-DS3L וספק כוח +chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80 http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 מה לדעתכם אני צריך להחליף/להוסיף ולמה להחליף ביעילות המקסימלית ובמחיר מינימלי וכמה יעלה? תודה לכל העוזרים...

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by sgendelm,

ערב טוב רכשתי מחשב חדש כאשר על לוח האם מותקן כרטיס קול של ריאלטק. (דגם Realtek® ALC S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3) חיברתי ביציאה הרגילה (ירוקה) סט רמקולים של אדיפייר (דגם Edifier 2.1 M3600D 200W). גירסת הדרייבר היא 2.82 הבעיה היא שהסאונד נשמע ממש "שטוח" וכל ניסיון למקסם את הבס והטרבל לא ממש מוצלח. יש אפשרות להוסיף הרחבות דרך ההגדרות אבל זה ממש לא עושה את העבודה. כאשר משתמשים ב VLC ניתן לשחק עם האקולייזר ולשפר את זה אולם כאשר שומעים דרך ספוטיפיי (ובדרך כלל זה מה שאני עושה) אין אפשרות לעשות את זה. במחשב הקודם ניתן היה לפתוח את ה Realtek HD Audio Manager ודרך ההגדרות ש…

10. Started by Igal s,

היי חברים, אתם מכירים מעבדה שיכולה לשכפל כונן ישן לכונן M.2 PCIe ? או שאולי יש למישהו מתאם להשאיל לשכפול כונן(אזור חיפה או תל אביב)? תודה!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. שלום רב My Computer/Properties/System Properties/Performance Drive A is using MS-DOS compatibility mode file system איך לתקן זאת ? מערכת הפעלה windows 98 se P III MIS 6 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by aviramv,

כשאני מנסה להתחיל תהליך של פירמוט המחשב כותב לי הודעה שההארד דיסק לא קיים ויש לבדוק את החיבורים על מנת לחבר אותו נכון ולפרמט את המחשב. ההארד דיסק אכן מחובר ואני בטוח בזאת כי המחשב פועל רגיל. מישהו יודע מדוע הוא כותב לי את השגיאה הזאת? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by eliran1988,

זה תקין?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. הי לכולם, אני נתקל במסכים כחולים כמעט מדי יום. מדובר במחשב חדש לחלוטין לכן הסיכוי שהבעיה נובעת מתקלת תוכנה גבוה יותר מאשר תקלת חומרה. אני הולך להריץ memtest כל הלילה על מנת לאשר שאין בעיית זיכרון. מערכת ההפעלה הינה windows 7 pro להלן קובץ dmp (מצורף כקובץ למטה). התכנה BlueScreenView מדווחת על שגיאת 0x0000007a עם פרמטרים: fffff6fc`40067d08 ffffffff`c000009d 00000001`0ff9ebe0 fffff880`0cfa1000 אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה ותודה מראש לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2-2-2-5 אבל שאני מפעיל CPU-Z זה רושם לי תיזמונים של 2.5-3-3-6 אז צריך לשנות את ההגדרות בביוס אז אתם יכולים לעזור לי בלהגיד לי איזה מספר לרשום בכל אחת מהשורות האלה: memclock index value 400mhz cas# latency: min ras# active tims : ras# to cas# delay: row precharge tims: row cycle time row refresh cyc time: read - to - write time: writw recovery time 1t\2t memory time תודההה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by carz12345,

אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת אז אני ארשום אותה כאן. איך אני יודע לתמחר את המחשב הקודם שלי? כאילו אני מכיר את הרכיבים אבל אני לא יודע איך לתמחר את כולם ביחד כמחשב אחד כדי שהמחשב שלי ימכר בסכום ששני הצדדים יהיו מרוצים. תודה רבה לעוזרים:)!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by shainov,

שלום לכולם זהו כרטיס מסך חדש וחיברת לו 6פין מהספק.. שאלה אחת היא שבכרטיס הקודם )X700PRO) הייתה תוכנה שנקראת ITURBO שבעזרתה אפשרי לראות טמפרטורת הכרטיס ולעשות אוברקלוק לזכרונות ולמעבד.. תוכנה חוקית ורשמית של HIS בכרטיס החדש X1950 אין את התוכנה הזו בבאנדל...האם אפשרי להתקין מהדיסק של הכרטיס הקודם את תוכנה זו.. ואם לא האם יש אפשרות לראות טמפ' הכרטיס ואפשרות לאוברקלוק.??? תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by Luna.,

שלום רב, יש לי לפטופ חדש ואשמח לדעת איזה תוכנות יש להתקין עליו - החל מהבסיסיות ביותר. גם אם זה נראה לכם מובן מאליו - זה לא כך לכל אחד, אודה לכם אם תציינו גם את הברור מאליו (עבורכם). כמו כן, אשמח לקבל הכוונה וקישורים מהיכן להוריד את כל התוכנות. האם יש צורך להתקין אנטי וירוס? אם כן, מהו המומלץ ביותר? נגני מוזיקה? האם יש צורך להתקין תוכנות לצפייה בסרטים/ תוכנות לגיבוי/ תוכנות לסנכרון/ עריכה/ אופיס/ כל דבר אחר... האם יש צורך לשנות הגדרות כלשהן במחשב? להפעיל נעילה? > האם יש משהו קריטי שצריך לעשות בהפעלה הראשונית של המחשב? בדיקות כלשהן? עדכונים? משהו אחר..? ברור שיש עוד דברים רבים, אשמח לכל עצה, עזרה והכוונה בנושא. תודה רבה!

19. Started by emil001,

היי, אני לומד MCITP, תפריט ה-BIOS קצת מסובך לי. הבקשה שלי היא: אם למשהו יש הצעות בעניין לימוד תפריט ה-BIOS. איך אפשרי לזכור כל דבר ? מה באמת הכי חשוב לטכנאי לדעת ? מקשי קיצור בתפריט הביוס במידה ויש). כל דבר שקשור לעזרה בתפריט הביוס, יעזור לי מאוד. תודה רבה. אמיל. ד"א אני ממש מצטער, אם טעיתי בפורום חשבתי לנכון לעלות פה את האשכול הנ"ל. (אנשים מתמצאים פה יותר ב-BIOS)

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by Ran Ventura,

היי, ברשותי מחשב נייד מסוג LG R560. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש

21. Started by DUDI156,

שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. נראה כאילו לא נגמרות לי הצרות במחשב. יש לי מחשב במפרט הבא: כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2 GB 2DDR 332 MHZ CPU: Dual core כרטיס מסך: Radeon 4890HD ספק: seasonic 500W ובנוסף 2 דיסקים קשיחים: א. דיסק של היטאצ'י עם 313GB ב. דיסק של WD עם 625 GB הבעיה שלי מתחילה כשאני נכנס לכונן עם הנפח הכי גדול אז אני מקבל הודעות שגיאה EXPLORER מרגיזות. ההודעות קופצות כל דקה או שניים ואם אתה סוגר אותם הם סוגרות את כל הכונן. גם כשחיברתי דיסק חיצוני עם 500GB הוא הגיב בצורה דומה. מצ"ב תמונת דוגמא אשמח לעצות בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by elad2k,

יש לי מחשב שכנראה עבר נפילת מתח כלשהי. לאחר בידוד התקלה הבנתי שהספק כמובן הלך וכנראה שגם הלוח, איתו יש לי את הבעיה: המחשב נדלק עד למצב שבו רואים את מסך הפתיחה- מהירות המעבד וגודל הזיכרון שיש על הלוח ושם נתקע, לא ניתן להיכנס לביוס. השאלה שלי היא האם המעבד גם כן הלך או שאם אני אני מגיע למצב הזה סביר כי רק הלוח הלך והמעבד תקין. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by smart eliminator,

חברים שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב והמחשב קופא וקורס בזמן משחקים מדובר במפרט הבא לוח אם MSI B550M MORTAR WIFI מעבד AMD RYZEN 7 5800X כרטיס מסך GIGABYTE AMD Radeon RX 6600 XT 8GB הכרטיס הוחלף מדגם אחר שגם שם הייתה התקלה. זכרונות ראם corsair 3600MHz 16gbx2 גרסת ביוס הכי עדכנית בנוסף קיים דוח שגיאות של תוכנת WHOCRASHED אם קיים שאלות נוספות שיעזרו לפטור את התקלה אשמח לענות עליהן.

25. Started by ankriron,

תראו יש לי ווינדוס ויסטה והתקנתי עדכונים והעדכון היה משהו נראלי ווינדוס ויסטה pack 2 משהו כזה והתקנתי וזה כיבה לי תמחשב וזה התקין וזה הדליק מחדש וזה כתב לי לכתוב קונטרול אלת דלית לחצתי וזה הדליק מחדש ושוב כך כל הזמן חשבתי שאם אני יוציא כרטיס זיכרון אחד כי יש לי 2 אז זה יעבוד הוצאתי החזרתי וכלום ופתאום חיברתי את הכל שוב וכשהדלקתי את המחשב היו 3 צפצופים והמסך לא נדלק המקלדת והעכבר כלום חוץ מהמחשב עצמו אין מסך כלום והכל מחובר...... בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים