תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לפורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה קטנה שרציתי שתעזרו לי בתוכנה AIDA32 אז ככה: תחת קטגורית Computer יש לי אפשרות בשם Sensor , עכשיו רציתי לדעת עם האפשרות של החיישן אפשרית לכל משתמש של AIDA או שזה רק לבעלי חיישן? בכל מקרה, במידה ויש לי חיישן רציתי לדעת עם הטמפרטורות והמתחים הבאים טובים (אני לא מבין בזה בגרוש ) עזרה תתקבל בברכה Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 41 °C (106 °F) Aux 26 °C (79 °F) ------------------- עריכה: שכחתי להזכיר שמדובר במעמבד Amd Athlon-PECM 900Mhz ושני מאווררים אחד על המעבד ועוד אחד יושב בתחתית במארז בצד של הפאנל הקידמה (אין לי …
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ויש לי בעיה קניתי לוח של aopen דגם ax4c max וקניתי גם שתי זיכרונות של giel כל זיכרון עם 512 mb ו-400 mhz הלוח מזהה את ה-dual אבל הוא חושב שהמהירות שלהם זה -266mhz והם בעצם 400 הלוח תומך בזיכרונות במהירות כאלו בדקתי את זה... אבל אמרו לי שהוא לא מזהה אותם ביגלל המעבד המעבד הוא פנטיום 4 2000 עם באס של 400 האם יש קשר? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התקנתי על המחשב של אבא שלי WINXP. אח"כ התקנתי איזה תוכנה בדוס להנה"ח. שאני מנסה להדפיס בתוכנה בדוס לא יוצא לי עברית..... יוצא לי ג'יבריש. שכחתי לציין שאני משתמש במדפסת HP 710 עם עברית צרובה תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים מי יכול לעזור לי אני מחפש קובץ בשם IRDA.SYS עבור התקן אינפרא אדום אני לא מוצא את קובץ הזה דם בדרייבר וגם בדיסק של XP מי שיכול לימצוא ולישלוח לי אותו ל אי מיי שלי אודה לו מאוד looklkn@hotmail.com icq 157969151
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה, יש לי ביוס כפול של גיגביט, נכנסתי לביוס המשני ואמרתי לו לפעול לפי המשני ולא לפי הראשוני ומאז הוא עשה ריסטרט ולא מראה לי כלום על המסך ורק מנסה לקרוא את כונן איי !!! אשמח אם מישהו שיודע יענה לי דחוף ואפילו ייתן לי טלפון שלו שאני אדבר איתו...
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לפני איזה חודש ככה בערך הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך ככה זה התחיל אני מדליק תמחשב וכל המסך מבולגן בלאגן כל המספרים וכל מה שכתוב שם בהתחלה..שעולה הוינדוס כולו מרוח שאני מזיז תעכבר נהיה כזה קווים לפי הכיוון שלו בשביל שהכל יעבוד כרגיל ההיתי צריך לעשות ריסט דרך הוינדוס ואז זה היה עולה חלק ובלי בלאגן עשיתי פורמט וזה לא עזר (חשבתי יש בעיה בוינדוס לא ידעתי מה לעשות זה הדרך היחידה שחשבתי) אחרי הכל עכשיו זה פתאום הפסיק לעשות לי תצבעים האלה שני מפעיל תמחשב לאחר שהוא יושן איזה כמה שעות טטובות אבל משחקים כמו gta4 maxpayne 1 virtul cap ועוד כמה שעבדו אצלי בעבר נתקעים לי שהמשחק מתחיל לפעול ואני חושב שהכרטיס מסך הולך למות עוד כמה ימים יש לי Gforce 2 64MB MX400 p3 450MH 256Sdram
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו לבד לוח ABIT-NF7-S VER.2 מעבד AMD XP 2500 וזיכרון KINGSTON 2X256 עכשיו אני רוצה להפעיל את הDUAL אבל יש רק 3 סלוטים DIMM אז אייך צריך לשים את הזיכרון[ תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , עם הארדיסק של ווסטרן SATA כשאני מחבר הארדיסק נוסף כ-SLAVE , ה-SATA לא מזוהה ע"י הביוס נהפוך הוא עם ההארדיסק הרגיל -IDE. הכיצד אני גורם לביוס , לזהות את שני ההארדיסקים ? (שיחקתי עם הגדרות ה-SATA בביוס, אך לא הועיל) הלוח שיש לי GA-81K1100 של GIGABYTE בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מי שזוכר שהיה לי בעיית IRQL דרייבר בדר"כ באייסיקיו לא מצאתי פיתרון ובכן בהודעה האחרונה הכחולה שהמחשב שלי פתח היה רשום שאני יגדיר בביוס איזה משהו שלא יתפוס מקום/זיכרון/דאטה משהו מהסוג הזה וחיפשתי שם ולא מצאתי שום דבר יש למישהו מושג מה אני עושה כי פירמוטים לא עוזרים מנסיון אישי בעסק... דחוףףףףף תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהרכבת מחשב פנטיום 166 . אני מרכיב את הזכרונות ואת הכרטיס מסך , מדליק את המחשב והוא לא נדלק... (הכוונה במסך לא רואים כלום ) . עכשיו הלוח אם עבד מקודם על מחשב אחר... מישהו יכול להציע מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם , לא מזמן החלה לי בעייה מוזרה מאוד כאשר אני מדליק את המחשב הוא פשוט לא נכנס לעבודה .. כלומר המאווררים עובדים אבל הוא נתקע עם הנורה של ההרד דיסק פועלת קבוע ואין את הציפצוף הקטן הזה שצריך להיות ( מהביוס אני חושב .. ) המסך גם לא נכנס לעבודה . אני צריך לעשות איזה כמה פעמים RESET עד שהוא נכנס . זה קורה בדרך כלל 2-3 דקות אחרי ההדלקה הראשונה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ?! ניסיתי לעדכן ביוס אבל זה לא עזר. עוד רעיונות ? המפרט למי שמעוניין נמצא במפרט מחשב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא רוצה לפרמט את ההארדיסק(הוא לא הראשי אלא המשני) הוא עשה את זה בצורה מוזרה שזה דרך המחשב שלי ללחוץ על הימני ופירמוט הפירמוט עצמו נעצר באמצע משום מה ומאז הכונן רשום כ- Dynamic Disc ניסיתי לפרמט בכל דרך אפשרית את הכונן כולל דרך הבוט דיסק של XP ועדיין אותו דבר אין שום אפשרות ליצור לו פרטישן חדש או לערוך את הנוכחי גם לא דרך Partition Magic 8 העובדה שהוא דיינמיק גורמת למספר תוכנות לא לעבוד איתו טוב בבקשה אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תרשמו כאן תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
אוקיי... יש לי 2 בעיות ב2 מחשבים שונים... אחד של אחותי ואחד שלי השני... אחותי.. : מלפני כמה שנים טובות היא קנתה את המחשב הזה... P3 766MHZ MB :N\A memory : 512 sdram gp : Voodoo 3 3500 em... thats about it בקיצור רק בחודש האחרון בערך הוא עושה בעיות האקס פי... הוא נתקע משמ כל שניה... אז פירמטנו והכל (אני וחבר שלה... הוא קצת מבין) ומשום מה זה נתקע רק באקס פי.... אולי יש בעיות תאימות...? זתומרת אקס פי והלוח ....(סתם דוגמא..) אז זה בעיה אחת... בעיה שניה אצלי...: לפני כמה ימים נשרף לי המחשב.... :\(http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=52788;start=0) בקיצור... לקחתי מחשב אחר לרשת... מחשב קצת פחות טוב וגם קניתי סך ב150 שקל משומש.... המסך הוא.…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אספתי כמה חלקי מחשב בין חברים והיום החלטתי לחבר הכל יחד. הלוח הוא Intel AL440LX מספר סידורי ISAL80472482 ביוס PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 על הלוח יושב מעבד פנטיום 2 233, זיכרון 32MB ( :-\), כרטיס ATI PCI וכו. ועכשיו לבעיה: אני מפעיל את המחשב, אין אף ציפצוף. הביוס מזהה את כרטיס המסך, את הלוח, את המעבד, את הזיכרון וכן את המקלדת והעכבר. לאחר מכן הוא נעצר בשורה "Press (F2) to enter SETUP", נעצר ולא ממשיך. אני לוחץ F2 ואז מופיעה השורה "... Entering SETUP" וכאן הוא נעצר. פשוט לא קורה כלום! אם אני ממשיך להקיש על מקשי המקלדת, אז לאחר כמה לחיצות, הוא מתחיל לצפצף. קראתי באינטרנט (בקובץ PDF של הלוח הנ"ל) שיש ג'מפר שאפשר לשנות אותו ואז להיכנס למצב קינפוג של הביוס. שינית…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן הוא משמיע רעשים מאוד לא סבירים, הוא מזהה ת'דיסק ואז החלון נסגר ואני נשאר בלי כונן. אני מנסה לפתוח ת'דיסק ומופיעה לי הודעה: Error-Cannot be found. הצורב שלי מת לא מזמן ואיתו גם הסידירום כמעט באותו זמן...ניסיתי להגדיר ת'כונן דיסקים בכל הצורות pri slave sec master.... עשיתי את זה אחרי שהוצאתי ת'צורב, לא יודע למה...עכשיו הכונן מגיב אותו דבר רק שאני מקבל הודעה כשאני מפעיל ת'מחשב: Pri slave: incompatible ATAPI כתבתי Pri slave לדוגמא כי ניסיתי כבר להגדיר אותו בכל הצורות. אולי גם הוא מת? אבל אז למה הוא בכלל מגיב הכנסת דיסק ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אוקיי , אז ככה . קניתי מעבד ללוח GA-7VAXP + מעבד 2400+ , כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נכבה אחרי דקה , ולא הבנתי מדוע , אחרי זמן מה ניגשתי למחשב השני שלי וחיפשתי את הסיבה .. ומצאתי אותה.. התשובה היא שלא הייתי צריך למרוח את משחה על המעבד כיוון שעל המעוור של משחה ב PAD , ואין צורך בשניהם , ומה שקרה זה יצר גובה מסוים וכך נגרמה הבעיה האם זה נכון והגיוני ? ואם כן אז איך בדיוק אני צריך לעשות זאת להבא.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול קרייטיס סאונד בלאסטר לייב ואליו וקניתי צורב של לייטאון(52X32X52) .... מקודם היה לי צורב סקאזי של יאמאהא crw 24x4x8 התקנתי תצורב , הוצאתי תכרטיס סקאזי והפעלתי תמחשב מה שנשאר לי במחשב היה כרטיס רשת, כרטיס קול, וודו 3, מודם, הארד דיסק , סי די רום וצורב. אז ככה הכרטיס רשת עוד עשה לי בעיות מקודם אז הוצאתי אותו הוא לא עובד לימשום מה כרטיס רשת של אדימאקס אמרו לי שהוא טוב אבל גם הביאו לי אותו לא קניתי אותו. אז כשהפעלתי תמחשב ראיתי שיש לי בעיות עם הכרטיס קול בעיה שאומרת: "משהו עם קובץ mmdevr משהו נקודה vxd קוד 2 ושצריך לעדכן תדרייברים ניסיתי לעדכן ולא עוזר" מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
לדוגמא עכשווית Pro Evolution Soccer 3 זה בכמה משחקים מוזר מאוד אבל במשחקי כדורגל... בקיצור קודם כל שנכנסים אז כל איזה דקה צריך ללחוץ פעמיים Alt+TaB ואז זה מסתדר זה חוזר אל המסך של המשחק וכל פעם שיש איזה פאול והשופט מוציא כרטיס אז אני צריך גם ללחוץ והמחשב לא זז ממש איטי זה לא קשור לרכיבים שלא מספיק טובים... זה בעיה כל שהיא אחרת וגם שאני לוחץ ctrl+alt+del (לא משנה שלקח לי שעה וחצי להגיע לי עם כל האיטיות) אז אני רואה שהמשחק לוקח 99,085.. בזיכרון ו99 cpu משהו שאני לא יודע... בקיצור זה שוחט ונראה לי שהבעיה היא בדרייברים שהם דמו או משהו כי לחבר שלי יש בעיה במשחקים אחרים ושהוא התקין דרייברים מהדיסק זה עבד לו טוב אז אני ינסה לחפש דרייברים... מישהו מכיר את הבעיה או משהו תגובות ית…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי במחשב איזה 10 התקנים על IRQ 9 ! אני משתמש ב WIN XP PRO SP1 עכשיו שהמחשב עולה אז רואים שההתקנים מפוזרים על כל מיני IRQ-ים מיניהם (בטעינה של ה BIOS) אך שאני נימצא בווינדוס רוב ההתקנים על IRQ 9, כאילו שהוונדוס משנה את כולם ל 9 (או לא כאילו אלא באמת) ניסיתי לשנות את ה IRQ דרך המאפיינים של כל התקן אך האפשרות לא ניתנת (האופציה צבועה באפור) עכשיו אתם שואלים בשביל מה אני צריך לשנות את ה IRQ של התקן ? יש לי כרטיס טלויזיה והוא עושה בעיות של איטיות בהקלטה לפי התמיכה של החברה אני צריך לשים את הכרטיס טלויזיה ב IRQ ניפרד מכולם אך מה לעשות שהווינדוס החליט שהוא שם אותו ב IRQ 9? למישהו יש פתרון ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
למה כאשר אני מסמן את כל הקבצים זה מראה לי 12 ג'יגה וכאשר אני עושה על c מקש ימני זה מראה לי 18 ג'יגה תפוס! ועשיית את מה שגנדלף אמר והקובץ הזה לוקח רק 700 מכה עכשיו אז זה לא מה שישנה. אני זוכר שפעם משהו אמר עוד כמה אפשרויות! דבר שני - איך אני בודק איזה service pack ל- office xp מותקן אצלי? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב במסך השני pci device listing הוא נתקע שם כמה דקות ואז עולה מה הבעיה?(במעבד?)
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי, משום מה אני לא מצליח לגרום לכרטיס+לוח לעבוד עם AGP Fast-write פעיל. איך ניתן לפתור את הבעיה? מפרט: Athlon Tbird B 1400 ECS K7S5A V1 עם cheepoman bios עדכני- chb0327f http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5abios/cheepobios.htm XpertVision Radeon 8500LE Omega Drivers עדכניים תודה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב אבל לשונית הnview ב-settings לא קיימת. התקנתי לא מזמן מחדש את ה-xp במחשב לאחר שידרוג הארד דיסק. איך אני מחזיר את הלשונית הזאת על כל אפשרויותיה? בתודה מראש.. טל
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-