תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Leadtek Winfast A7300 GT TDH AGP... אני מנסה להריץ אותו על מחשב שתומך רק ב AGPx4 והכרטיס מסך לא עובד, האם יש דרך לגרום לו לעבוד ב x4? תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אם זה לא קשור לפה, תעבירו. התקנתי כרגע את הדרייברים החדשים של ATI עם CCC גירסא 6.6. משום מה, (אותו דבר קרה לי עם גירסת 6.5) האפשרות להיכנס לאופציה של CCC בלתי אפשרית! הפעלתי את השירות בMSCONFIG, יותר נכון הפעלתי את כל מה שקשור לATI,. כמו כן לא מופיע שום אייקון על הSYSTRAY ליד השעון.. עזרה בבקשה? איך מפעילים את זה לעזאזל...?!?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם ,פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 , לאחר הפרמוט אני נכנס למחשב שלי ,ואחד הכוננים הקשיחים נעלם http://srv2.jpg.co.il/3/562138b5d95ea.jpg מדובר בכונן K בבקשה תעזרו לי להשיבו לחיים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש במחשב של אבא שלי בבית התחילה בעיה מוזרה: המחשב התחיל לעבוד ממש איטי, נתקע מדי פעם, חלק מהדברים לא מפעיל... ממש "משתגע" (בתור X-תומך טכני אני שונא את המושג, אבל כאן באמת אין דפוס פעולה אחיד - פשוט בקושי מתפקד). מיותר לציין, שסריקות וירוסים/תוכנות רוגלה לא הובילו לפתרונות. המחשב עבר 2 פורמטים, נעשו נסיונות להתקין מערכות הפעלה: וינדוס XP, ויסטה, 7 64ביט ו32 ביט... הכל נשאר אותו הדבר. עד כאן תחום התוכנה. בתחום החומרה - המחשב נשלח ל"תיקון" במעבדה, הוחלפו: כרטיס זכרון (במקום 2 של 512 ניסינו אחד של 2ג'יגה - לא פתר), כרטיס מסך (הוחלף מ7300GT, ל8400GS) הארד דיסק חדש של 1 טרה ובעצם זהו. אתמול ניסיתי כל קומבינציה אפשרית, כולל התקנה מחודשת של וינדוס 7 64ביט מדיסק אחר... ו…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב ודי חדש שקניתי לפני כשנה המחשב כולל כרטיס מסך radeon hd4850 מעבר אינטל duel core E8400 זכרון של 4 ג'יגה ועוד חלקים באותה רמה בתקופה האחרונה אני מרגיש פתאום שהביצועים של המחשב ירדו וזאת בעיקר במשחקים שאני מפעיל ופועלים כעת במעין תקיעות כאלה אותם משחקים עבדו עד לא מזמן בצורה חלקה במחשב דוגמאת המשחקים הם gta IV . nba2k 2010 התוכנות ניקוי בהם אני משתמש הם אנטי וירוס AVG ותוכנת הניקוי advanced system care אם יש מישהו שיכול להגיד לי מה הגורם לירידת הביצועים של המחשב ומה אפשר לעשות בנוגע לזה אני יודה לכם מאוד תודה מראש , מתן
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס : EVGA GeForce GTX 960 SSC. יש לו 3 יציאות DISPLAYPORT , DVI, HDMI. מסך ראשון מחובר בDVI. חיברתי עכשיו מסך שני עם כבל שהוא צד אחד DP וצד שני DVI. באחת היציאות של הDP הוא לא זיהה את המסך ובשאר היציאות כן. זה בוודאות אומר שהיציאה התקולה? או שיש מצב שזה משהו תוכנתי.. ואגב כדי לחבר מסך כדאי לכבות את המחשב קודם? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום , היום קיבלתי את המחשב עכשיו הזמנתי אותו ללא כונן DVD בכל מקרה פתחתי את המארז וניסיתי לחבר את הכונן DVD בפעם הראשונה לא עבד אבל המחשב עלה , בפעם השנייה גם לא הצלחתי והמחשב עלה בפעם השלישית חיברתי שוב ומאז המחשב לא עולה , ניסיתי להזיז תכפור ה I/O ל O ואז I וההפך וזה פשוט לא נדלק המחשב חדש חדש היום קיבלתי , אין מצב שקרה משהו ניסיתי לנתק את החיבורים של ה DVD וזה עדיין לא עובד מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
בWin98SE, הסאונד עובד, שומעים צלילים בחלונות ובאתרי אינטרנט אבל ברגע שאני מנסה לנגן mp3 הוא נותן לי שגיאה... איך מסדרים את זה??
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במדפסת מסוג 740c של HP. היא לא מדפיסה אדום (וקומבינציות של אדום). גם אחרי שהחלפתי ל- CARTRIDGE צבעוני, חדש ומקורי של HP... יש משהו שאני יכול לנסות לעשות? או לזרוק עוד מדפסת לזבל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
בעת שימוש בווינדוס מדיה פלייר, קיבלתי הודעת שיגאה (פעמיים), שאומרת שעלי לסגור תכניות, כי למחשב אין מספיק זכרון פנוי (משהו כזה - לא זוכר את הניסוח המדויק). וזאת כאשר במחשב שלי 8 ג'גה RAM, ורק 1.8 מהם היו בשימוש. עצות? :s05: תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
בעיה לא נורמלית אני לא מבין יש לי בבית עוד מחשב שהחליט לא להידלק כשפתחתי את המארז ראיתי שנורית הבקרה של הלוח דולקת אבל המחשב מסרב להידלק מישהוא נתקל בעבר בבעיה כזאת
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה היה לי 2 חיבורי DVI ואחת נהרסה לי מה אני עושה עכשיו אז ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום , לפי מה שראיתי AMD לא שחררו דריבר רישמי לוינדוס 7 עבור adeon 9600 pro ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות שונות גם של XP וגם של ויסטה ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו מכיר דרייבר מתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט מווינדוס 7 לווינדוס 7. עכשיו,אני מתקין את הווינדוס 7 ואני רוצה שכל ה 300GB שיש לי במחשב יהיו נקיים,כל פעם שאני מנסה לפרמט הכל נשמר לי ואני לא יודע איך למחוק את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך למחוק את כל הקבצים במחשב ביחד עם הפירמוט? בבקשה זה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי ספק , וכבר כמה זמן בשעות אקראיות המחשב עושה ריסט האם הספק בעייתי ולהחליפו ? הספק seasonic 500 oem
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום . המדפסת היתה עובדת הכל טוב ויפה למשך שנה . עכשיו פתאום רק מחברים לחשמל את המדפסת אז הנורית שמדליקים ומכבים כל הזמן מהבהבת . כשאני מחבר את המדפסת ל usb . הווינדוז מזהה הכל טוב . אבל אי אפשר להדפיס . חשבתי שזה בעיית דיו . אז ניסיתי להיכנס לתוכנה של המדפסת אבל זה לא נתן לי לראות . הוצאתי לגמרי את הדיו אבל עדיין המדפסת כל הזמן מהבהבת . האם המדפסת התקלקלה . או יש פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי קיימים 2 סטיקים של זכרונות 512mb של TWINMOS TWISTER לפני כמה זמן רציתי לשדרג את עצמי ורכשתי לי עוד 2 סטיקים של אותו זכרות אבל בנפח 1G כל אחד שמח וטוב לב חיברתי אותם למחשב ואז התחילו הבעיות והמחשב התחיל לעשות לי RESTART אחרי כמה זמן הייתי במעבדה והוא אמר לי למרות שזה אותו סוג של זכרון בגלל שהם לא באותו נפח זה עושה בעיות ועליי להחליט מה לעשות או להוריד את הזכרונות הישנים יותר ולא להשתמש בהם. עכשיו לי מאוד קשה להיפרד מכל כך הרבה זכרון אבל מה שבעצם גם מעניין אותי הוא: 1. האם יש פתרון לעניין הזה חוץ מלרכוש עוד זוג זכרונות של 1G כל אחד 2. האם זה נכון מה שהטכנאי במעבדה אמר וגם כל הבדיקות מראות שזה כך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום עברתי היום לטלוויזיה של פרטנר ואז הבנתי שהיא עובדת בעיקר על אינטרנט ושאין לי מספיק גם לטלוויזיה וגם למשחקים יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב יקבל עדיפות על הטלוויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-