תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
בעיה לא נורמלית אני לא מבין יש לי בבית עוד מחשב שהחליט לא להידלק כשפתחתי את המארז ראיתי שנורית הבקרה של הלוח דולקת אבל המחשב מסרב להידלק מישהוא נתקל בעבר בבעיה כזאת
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה היה לי 2 חיבורי DVI ואחת נהרסה לי מה אני עושה עכשיו אז ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום , לפי מה שראיתי AMD לא שחררו דריבר רישמי לוינדוס 7 עבור adeon 9600 pro ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות שונות גם של XP וגם של ויסטה ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו מכיר דרייבר מתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט מווינדוס 7 לווינדוס 7. עכשיו,אני מתקין את הווינדוס 7 ואני רוצה שכל ה 300GB שיש לי במחשב יהיו נקיים,כל פעם שאני מנסה לפרמט הכל נשמר לי ואני לא יודע איך למחוק את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך למחוק את כל הקבצים במחשב ביחד עם הפירמוט? בבקשה זה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי ספק , וכבר כמה זמן בשעות אקראיות המחשב עושה ריסט האם הספק בעייתי ולהחליפו ? הספק seasonic 500 oem
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום . המדפסת היתה עובדת הכל טוב ויפה למשך שנה . עכשיו פתאום רק מחברים לחשמל את המדפסת אז הנורית שמדליקים ומכבים כל הזמן מהבהבת . כשאני מחבר את המדפסת ל usb . הווינדוז מזהה הכל טוב . אבל אי אפשר להדפיס . חשבתי שזה בעיית דיו . אז ניסיתי להיכנס לתוכנה של המדפסת אבל זה לא נתן לי לראות . הוצאתי לגמרי את הדיו אבל עדיין המדפסת כל הזמן מהבהבת . האם המדפסת התקלקלה . או יש פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי קיימים 2 סטיקים של זכרונות 512mb של TWINMOS TWISTER לפני כמה זמן רציתי לשדרג את עצמי ורכשתי לי עוד 2 סטיקים של אותו זכרות אבל בנפח 1G כל אחד שמח וטוב לב חיברתי אותם למחשב ואז התחילו הבעיות והמחשב התחיל לעשות לי RESTART אחרי כמה זמן הייתי במעבדה והוא אמר לי למרות שזה אותו סוג של זכרון בגלל שהם לא באותו נפח זה עושה בעיות ועליי להחליט מה לעשות או להוריד את הזכרונות הישנים יותר ולא להשתמש בהם. עכשיו לי מאוד קשה להיפרד מכל כך הרבה זכרון אבל מה שבעצם גם מעניין אותי הוא: 1. האם יש פתרון לעניין הזה חוץ מלרכוש עוד זוג זכרונות של 1G כל אחד 2. האם זה נכון מה שהטכנאי במעבדה אמר וגם כל הבדיקות מראות שזה כך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום עברתי היום לטלוויזיה של פרטנר ואז הבנתי שהיא עובדת בעיקר על אינטרנט ושאין לי מספיק גם לטלוויזיה וגם למשחקים יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב יקבל עדיפות על הטלוויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל פעולה שמשתמשת בWINDOWS INSTALLER גורמת להופעה לשניה למסך של דוס ואז הסתיימות של ההתקנה בנתיים הדבר מופיע בדמו של MEDAL OF HONOR שהוא מנסה לעדכן את הדרייבר של PHYSX (בעזרת ווינדוס אינסטולר כמובן...)
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום אז ככה... חבר שלי קנה מערכת 5.1 של WINNER דגם HN-680H. ניסינו אותה על המחשב שלי כי יש לי כ. קול של רילטק של 5.1 חיברנו את הכל כראוי, אבל בהתחלה רק 2 רמקולים עבדו בלי סאב. חיברנו את הבננה הצהובה של הרמקולים לשקע הירוק של המחשב ושומעים מהסאב וופר אבל רק מרמקול 1. שיחקנו בחיבורים וניסינו הכל פשוט לא שומעים מ 2 + סאב. עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא עובד כראוי בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, נפתחת לי תיבת שגיאה ובה כתוב ל-internet explorer אין אפשרות לטעון את ........... ל-internet explorer לא הייתה אפשרות לפתוח אתר אינטרנט זה. האתר המבוקש אינו זמין או שלא ניתן לאתר אותו. נא נסה שוב מאוחר יותר. לעומת זאת אבל אני יכול להוריד קבצים באימיול למשל מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
היי, הזזתי את המחשב הצידה ובמהלך התהליך בטעות נשפכה לי כוס נוזל על חלקו העליון שכולל חורי אוורור (חצי כוס של תה במצב קר ללא סוכר "למזלי"), המחשב לא היה מחובר למקור מתח. מיד פתחתי את המארז, מדובר במארז גדול יחסית (corsair 270R) כך שרוב הנוזל הצליח "לחמוק" מבלי להרטיב משמעותית רכיבים. היו כמה טיפות על הזכרונות והלוח אם, נגבתי אותם מהר עם נייר סופג, הספק יושב בכלוב כמעט מבודד עם המאורר כלפי מטה ולכן לא חדר לתוכו נוזל. פירקתי את שתי הדלתות הצדדיות ונתתי להכל להתאורר במשך 8-9 שעות למקרה שפספסתי טיפות נוזל, לאחר 8-9 שעות שאבתי עם שואב אבק בכל החריצים הקטנים והדלקתי את המחשב. נכון לעכשיו, הכל תקין. השאלה אם מדובר במזל של שוטים או בשקט של לפני הסערה ובהמשך תתפתח …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לכתוב במחשב וזה כותב לי Hi, Please Check this new facebook hacker here >>> http://www.onrakish.ru/ico/o.exeH האנטי וירוס שלי לא מזהה את הוירוס מה אני עושה?????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תענו מי שיודע.. זה בתוך התארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87830.10
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/catalog. .php?id=10784 הוא הגיע ללא מערכת הפעלה, ועם דיסק דרייברים לווינדאוס 8 בלבד! התקנתי ווינדאוס 7 כי זה מה שיש לי, יש בכלל דרייברים לווינדאוס 7 לניד הזה? הצלחתי להיכנס לאתר של לנובו, אבל לא ידעתי תחת איזה קטגוריה הנייד הזה בכלל. עכשיו משום מה האתר לא עולה לי בכלל! במידה ואפשרי רק ווינדאוס 8 עליו, אז 8.1 גם יעבוד עם הדרייברים שעל הדיסק שיש לי, או חייב 8 בלבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן מגלקסי s6 שמקבל אינטרנט דרך הוויפי לתת אינטרנט למחשב נייח? דרך כבל usb אולי? למחשב נייח אין כרטיס רשת והמכשיר מקבל אינטרנט דרך הוויפי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-