עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. 1)יש לי בעיה רצינית בביצועי המחשב במיוחד בWINDOWS. דבר ראשון הכל מקרטע לי כולל התנוע של העכבר.. הווינדוס עולה המון זמן למרות שהוא לא עמוס כלל, יש לי מעבד 2.26@2.4 ,512DDR pc2100. 2) מזה בדיוק LOW FORMAT וכיצד מבצעים אותו ? תודה מראש. :-X

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. Started by adlanm,

אחרי שחבר שלי התקין את ה-FX5200 של-asus ה"חדש" שלו הוא נכנס ל-GTA ואחרי איזה חמש דקות משחק מופיע לו מסך כחול ציטוט"רשום בו כל מיני דברים לא הבנתי מה חוץ מזה F8 ואו להעיף את החומרה החדשה, הוא עושה ריסט אחרי 100 שניות" מופיע לו את זה בעוד כמה משחקים בדקנו גם עם הכרטיס מסך שלי וגם מופיע המסך הכחול יש לו פנטיום 3 חוץ מזה הוא לא יודע עוד כלום.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  3. Started by lvionok5,

כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by amittt,

תקשיבו אחרי שהרכבתי את המחשב אני מגדיר את הארדיסק בביוס ואחרי זה אני אמור לעשות לי כונן c עכשיו איך אני יוצר כונן תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. Started by Wolf-Net,

שלום, חזרתי מחו"ל וצלמתי מספר תמונות במצלמה הבעיה היא שאני מחבר את המצלמה למחשב דרך ה- USB והמחשב מזהה שיש לי DV Camera אבל חסר לו DRIVE כדי שיעבוד. הבעיה שגם אין לי את הדיסק של התוכנה לקחת ממנו את ה- DRIVE וזה בעיה. תוכלו בבקשה לתת לי איזה אתר של DRIVE של סוג של המצלמה שלי - JVC DVP3 . תודה רבה זאביק 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AMD-Z,

התקנתי לינדוס בנוסך לWINXP והוא פותח לי מסך בוט בכל הפעלה של המחשב שאני בוחר בו מה להפעיל. עכשיו השאלה שלי היא: איך אני גורם למחשב להיכנס ישירות לווינדוס בהפעלה, ואז להיכנס ללינדוס דרך הווינדוס? תודה...

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. Started by Headache,

המחשב שלי נתקע. כשאני משחק משחקים מסוימים (למשל Counter-Strike) הוא אף פעם לא נתקע, אבל יש משחקים שכשאני משחק אותם הוא פשוט נתקע לי באמצע (C&C Commanders). אם אני עוזב את המחשב דלוק הוא גם נתקע, אבל אם אני לידו, גולש ומזיז את העכבר או לו משנה מה הוא לא נתקע... כשהמסך על "Save Mode" הוא גם כן לא נתקע. כשהמסך סגור והמחשב דלוק הוא לפעמים נתקע ולפעמים לא, בעיקרון כשהוא נתקע לי הוא תקוע על התמונה שיש כרגע על המסך, שאני סוגר אותו המסך פשוט שחור... יש לי: p3 866mhz geforce 4 ti 4400 128mb אם אתם צריכים עוד מידע על המחשב תשאלו.. תעזרו לי בבקשה זה פשוט מעצבן :-\

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  8. שלום רב יש לי לוח אם ASUS P4P800 Delux שעליו יש כרטיס קול... כשאני מחבר עליו אוזניות אני שומע רעשים מוזרים וכשאני מזיז את העכבר הרעשים גוברים.... למישהו יש מושג למה זה? (אני יודע שזה הרעש של ההארדיסקים....אבל למה אני שומע אותם דרך הסאונד?)

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by zohare62,

יש לי מסך של סמסונג בן חצי שנה ואני לא יודע איך לנקות אותו. זה מסך lcd שטוח דק למי שמכיר.(15 ) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. Started by Shadowman,

כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד ללוגו של win xp ומישם מסך שחור לא ממשיך לשום מקום. העליתי את המחשב במצב בטוח הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, עשיתי רסטרט והווינדוס אקס פי עולה יופי עם הדרייברים הזמניים!! אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך שוב ואני מוריד את הרזולוציה ואת ה Refresf rate של המסך... אני מתקין את הכרטיס מסך, ושוב אותה הבעיה הווידוס לא עולה !!! [move]Help[/move]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. Started by havoc-x,

יש לי את הפונקציה הזאת בתפריט של המסך ואפשר לשנות מ-0 עד 100

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  13. Started by shlomy,

שלום לכולם, יש לי CDROM של LG X52 ו- WINXP בפעם הראשונה שאני מכניס דיסק הוא לא מזהה אותו. אני מוציא ומכניס את הדיסק - מזהה. העברתי את ה CDROM למחשב אחר (win98) עובד מעולה בפעם הראשונה כמו"כ יש לי צורב של LG והוא עובד מעולה - ללא הבעיה הנ"ל. VCDROM ממוקם על primary Slave האם משהו מכיר את התופעה או דרכים לפתרונה ? נ.ב הרצתי את Nero Cdspeed במחשב שלי - הראה מהירות ממוצעת של 18 במחשב אחר - מהירות ממוצעת של 40 (אותו CDROM) מוזר ... : תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. מי יכול להסביר לי איך מוסיפים עוד האריסק למחשב מסתומרת????? יענו יש לי עכשיו הארדיסק אחד איך אני מוסיף עוד אחד תסבירו לי בבקשה מ א-ת הכל פשוט הכל גם אחרי שאני מדליק את המחשב מה אני עושה בשביל להפעיל את האריסק הזה?????? תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  15. winxp.p4 1.7.gforce 64mb.512mb ram. עכבר a4tech הסמן של העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עדכנתי דריברים העלתי מהירות עכבר. לא עוזר תודות לעוזרים

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  16. איך מחברים נכון את הלוח אם עם המארז(כפתור ההפעלה והריסטארט, לא אם הספק כוח)?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. Started by The-Fox,

הבעיה היא די מוזרה אני חייב לציין בכל חיי לא ראיתי כזאת. מה שקורה זה המחשב מתחיל לעבוד כרגיל ואז אחרי מספר דקות או מספר שניות הוא נתקע, בלי התראות ובלי כלום. בנוסף, לפעמים כשמאתחילם את המחשב אז הוא לא עולה בכלל והמסך אפילו לא נדלק, ובדרך כלל זה מלווה בזה שהמאורר לא מתחיל לעבוד (מוזר ביותר). הכל התחיל באיזה יום שישי כשחזרתי מהצבא, ראיתי שהמחשב אפילו לא עובד חיפשתי ומצאתי סימני שריפה על החיבור של ה ATX. חשבתי שאו הספק הלך או הלוח, ניסתי ספק אחר וגם לא עבד, וגם ניסתי את הספק שלי במחשב אחר וזה עבד מצוין. אני חושב שהבעיה בלוח, אבל שלחתי אותו לפנדה והם החזירו לי אותו אז כנראה שהלוח בסדר (אני עוד צריך לברר את זה). אז לסיכום הבעיה יכולה להיות או במעבד, או בלוח - הזיכרון וה…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  18. Started by bad-sector,

אני מצליח לראות ב TV OUT מצויין, משחקים, שולחן עבודה והכל אבל משום מה זה לא מנגן לי אף סרט אני רואה את הסרט במחשב אבל לא במסך טלוויזיה... יש לזה סיבה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  19. אני עובד עם כונן CD (רגיל, לא צורב) SCSI של Toshiba שעבד יפה עד לפני מספר ימים. פתאום לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט בצורה בלתי נסבלת. דבר ראשון ניקיתי את הכונן עם CD לניקוי - ללא שיפור. בדקתי במנהל ההתקנים ופתאום ראיתי משהו מוזר: אני עובד על בקר SCSI של Adaptec. הופיע לי פתאום בקר SCSI חדש שנקרא AXVodka. הבקר המוזר הזה לא משתמש במשאבים במערכת, הוא פשוט שם. לא זכור לי שהתקנתי אי פעם בקר בשם זה - וגם אני ממש לא אוהב וודקה - מאיפה זה בא לי? האם זה יכול להיות הגורם? מה יכול לגרום לכונן CD פתאום להתחיל לעבוד לאט - אבל באופן קיצוני? האם יש גם בכונן SCSI מקום וצורך בכיווני DMA ? תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by havoc-x,

יש לי כבל בבית שיש לו חיבור שנראה כמו חיבור של רמקול למחשב (והוא גם נכנס למחשב) והוא מתפצל ל-2 חיבורים של כניסה לטלויזיה (אחד שחור השני אדום) אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי מצלמה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  21. Started by Moti1,

ברשותי לוח אם של GIGABYTE 7VAXP. על הלוח יש חיבור (כלומר אופציה להוספה) לעינית אינפרא אדום. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הרכיב הזה ? כלומר את העינית ? או איך זה נקרא ? מה לבקש מהמוכר ? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  22. Started by dardanadg,

לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה ???

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by Pleiadian,

יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?

24. Started by rantri,

אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש שאני הרכבתי. עשיתי כל מה שצריך, בתחילת ההתקנה הוא מעתיק המון קבצים ל-HD . ואז הוא אומר שצריך לעשות restart . כשאני עושה restart המחשב לא מצליח לעשות boot מההרד דיסק. בביוס מוגדר האיתחול פלופי ראשון, הרד דיסק שני, סידירום שלישי. ניסיתי להתקין גם windos98 אותו דבר אחרי האיתחול הוא לא הצליח לעלות. האם יכול להיות שזה משהו בהרד דיסק?? בבקשה תעזרו לי דחוף!!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. Started by saturn,

דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IAA? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים