עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, התבקשתי לפרמט לחברה של חברתי את המחשב הנייד, ולצערי ניסיון עם ניידים אין לי יותר מדי... התקנתי וינדוווז והשתמשתי בכל הדיסקים המצורפים ועידכנתי עם התוכנה של lg... ועדיין המחשב לא מוצא את כרטיס הקול הוא כותב בהתקנה של העדכון שההתקן לא נמצא או הוסר ידנית.... בכל מקרה ניסיתי להוריד מהאתר של cmedia...לא עובד ניסיתי לחפש בbios אפשרות לראות אם הכרטיס על disabled או משהו בסגנון ואין שם איזכור בנושא... לא יודע עוד מה לעשות... הכרטיס קול עבד לפני הפירמוט....מחפש רעיונות או כל עזרה אחרת תודה...

2. Started by m0sh,

טוב אז ככה יש לי את הזכרון הזה http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr400.htm ולוח גי'גה בייט GA-K8NF-9 עכשיו אתמול רציתי לשנות את ההגדרות של הזכרון שיהיה CL 2.0 והמקסימום מהירות תהיה 200 שככה זה היה צריך להיות ומשום מה זה לא היה... עכשיו פתאום המחשב לא עבד...המסך לא עבד...אז חשבתי שדפקתי את הביוס ועשיתי לו ריסט עם ג'אמפר... עכשיו חבר שלי אמר שזה בגלל שזכרון אחד בסטיק 1 וזכרון שני בסטיק 3 וזה צריך להיות ב1 ושניים אז שינתי ועכשיו זה עובד... רציתי לדעת אם זה DC עכשיו או לא? ורציתי לדעת איך לעשות אופטימציה מלאה בביוס בשביל שהזכרון יעבוד הכי מהר... תודה. משה EDIT: טוב עכשיו בחוברת ראיתי שבעצם DDR1 זה ערוץ A וDDR2 זה ערוץ B אז רק עכשיו זה על DC אז בקיצור אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

4. Started by ophir555,

ברשותי מחשב חדש משום מה לאחר מספר שעות עבודה המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו. רציתי להוסיף כי הטמפרטורה של לוח האם כ 40 מעלות ושל המעבד נעה בין 45 מעלות ללא עומס ל 65 עם עומס למחשב ספק איכותי 485 אנרמקס למארז 3 מאוררים מאורר נוסף למעבד דיול קור 2.8 של אינטל מה יכולה להיות הסיבה

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by PeaceWarrior,

יש לי windows מקורי שניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מבקש ליצור דיסקט הצלה. ואז לא משנה אם אני אומר כן או לא ההתקנה נפסקת. כשאני אומר לעשות הוא לא מוצא שום דיסקט מתאים לכתיבה (מתוך כ 10) ואז הוא נתקע ואם אני אומר אל תעשה הוא עושה ריסט ואני לא יכול להמשיך בהתקנה- כשאני לוחץ לו שימשיך לקרוא מהדיסק הקשיח הוא מפעיל לי את ה windows הקודם. בעיה שניה, בוינדווז המותקן (מדיסק צרוב) אני לא מצליח לעשות שיקרא עברית, איך אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים! הwindows הוא seconed edition

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by or_si2,

מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz (Prescott) 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE אני פרסמתי הודעה כאן לפני למעלה מחצי שנה על בעיית זיכרון שהייתה לי.. המחשב שלי היה ועודנו קופא, ולפעמים היו בעיות צפצופים שהמחשב לא היה עובר פוסט...וגם לפעמים הוא לא היה מבצע פוסט בכלל הכל היה טוב במחשב עד ששדרגתי ל2GB זיכרון הכל כתוב כאן בהודעה הזו אז תקראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351796.0 ועכשיו, אחרי כמעט שנה קיבלתי שכל ואמרתי, אולי כדאי לבדוק מה אומר הצפצוף.. הבעיה היא שתוכנה אחת אומרת שיש לי ביוס של פוניקס והשניה רושמת אוורד-פוניקס אז לפי איזה ביוס ללכת? לפי המילון צפצופים זו לא בעיה בזיכרון ! זה או כרטיס מסך או שגיאה …

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. Started by bennybid,

שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by fatNjazzy,

היי התקנתי VISTA שעובד מצוין. הבעייה היחידה שיש לי זה שמופיע על המסך איזור מרוח שממש מקשה על הראייה. אני מצרף תמונה שהוכנה בפוטושופ כדי להמחיש. אגב, ויסטה מזהה לי את המסך כ Generic PNP . נתונים: כרטיס מסך: 6600GT 128 Nvidia Gigabyte דריוור: אחרון מאתמול. לוח: p4gd1 מסך: 996PF MAG תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  10. משום מה מיקרוסופט לא השכילה ליצור דרך לגבות קבצים של אנשי קשר כפי שהיא עושה עם קבצים מסוג OST או PST. יש אולי איזה תכנה חיצונית שעושה את זה?

11. Started by ilay22,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסך יש לי amd 64 3000 ga-k8ns 1gb ddr geforce6600 40gb wd 160gb wd כשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים, המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DEL זה קרה כל פעם ששיחקתי בהם. המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nights שניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה? (אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by X-It,

עריכה :מצאתי לבד תמחקו את האשכול סליחה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. שלום, נתקעתי בלי ספייסר\standoff ללוח אם אסוס לכונן m2. מסתבר שבלוחות של אסוס הספייסר קטן יותר וכל ספייסר שניסיתי או השגתי שמן מדי. האם למשהו יש ספייסר של אסוס שהוא לא צריך או לחלופין מכיר חנות בארץ שמוכרת? אשמח לשלם סכום סמלי עבורו . ראיתי שיש באמאזון שכתוב במיוחד לאסוס אבל הייתי מעדיף לקנות\למצוא בארץ מאשר לחכות שבועים שלושה ואולי יותר בגלל החגים. תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by tzionkr,

אהלן אנשים לאחרונה קניתי כ.רשת אלחוטי בהתקן USB חיברתי אותו למחשב אך הוא מודיע לי שהתקן זה לא מוכר למרות שהתקנתי את הדרייברים ופותח לי חלון ליד השעון המתריע על הבעייה. ניסיתי מספר דברים : 1.הסרה והתקנה של מנהל ההתקנים ( USB ROOT HUB ). 2.חיבור של DOK לבדיקה האם הבעייה ברכיב. 3.שחזור של מערכת ההפעלה למועד מוקדם יותר בו לא הייתה בעייה עם מנהל ההתקן. לצערי לא נפתרה הבעייה עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by ScreameR,

יש לי הארדיסק 61 גיגה של IBM (שהעבירו את הייצור לחברת בת) ולאחרונה הוא השמיעה כל מני רעשים כאילו של חריקות וציפצופים... עשיתי איזה טסט שיש באתר של החברת בת והיה כתוב שאין לי בעיות בהארדיסק, טוב המשכתי לעבוד רגיל. שלשום עשיתי ריסט למחשב אחרי שבוע בלי ריסט ופתאום המחשב כותב לי שחסר לי system32/kernal.dll... מאז התסבכתי עם הדיסק של הווינדוס XP שלי שכנראה הוא לא טוב (רושם לי Cannot Access the Windows XP CD ) אז פליז HELP !

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. Started by ExploiT,

שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. בימים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע. כשאני נכנס למשחק מסויים כדוגמת CS:SOURCE הוא פשוט מכבה את המסך ועושה לעצמו ריסט לאחר כ10 שניות בערך. עכשיו הוא כבר עושה את זה גם אם אני מפעיל media player או bsplayer או כל דבר אחר... הטמפ של ה CPU היא 44 של ה DIODE 51 GPU 51 אם זה חשוב הכרטיס מסך הוא radeon x850 והפרטים על המעבד: amd 64 3200+ 2 ghz 1hb ram

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  18. שלום, לחבר שלי יש בעיה רצינית הוא מפעיל את המחשב , הווינדוס עולה , עולה הדסקטופ ואז אחרי 20 שניות המחשב פשוט קורס, כיאלו הוציאו את החשמל, דרך עולה דרך Safe mode , דרך ה-Safe mode אין שום קריסה הוא עשה סריקת ווירוסים דרך הסייף מוד ולא מצא כלום (אנטי וירוס: Kaspersky ) הוא ניסה להוציא מהחשמל, לחבר מחדש וכ'ו... שום דבר לא פעל... למשהו יש מושג מה הבעיה ואיך להתגבר אליה? מערכת הפעלה : XP

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by KoKo-MaN,

אז ככה, ניתקתי את הפלופי מהמחשב שלי העברתי אותו למחשב של חבר שלי, לא עבד. החזרתי למחשב שלי, לא עובד. וודאתי 20 פעמים שהכבלים לא הפוכים. הם בדיוק כמו שצריך, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. Started by Omer DA,

לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא לא נפתח נורמלי ופשוט נתקע על מסך מוזר כזה תמונה להמחשה: המחשב כולו באחריות וחדש אז אם זאת בעיית חומרה תגידו

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. יש לי כרטיס טלויזיה של MSI ואין לי כל כך מושג איך מחברים את הכבלים. יש לי בכרטיס חיבור RCA (מין בננה כזאת) שאותה אני בטח מחבר לטלויזיה בשביל ה-VIDEO (יש לי גם בכרטיס יציאה SUPER VIDEO אבל אין לי בטלויזיה חיבור כזה) אבל אין לי מושג איך אני מחבר את ה-AUDIO כי בכרטיס איפה שה-AUDIO IN יש לי חיבור דק יותר כמו של אוזניות אז איך אני מחבר את זה לטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  22. יש לי ווירוס במחשב ואני לא מצליח לתקן אותו! עשיתי בדיקת ווירוסים בכל מיני תוכנות יש לי את התוכנות כל ההגנות הכי חדישות ואני לא יודע מצאתי מלא קבצי מרגלים הצלחתי למחוק אבל הווירוס עדיין במחשב עשיתי בדיקה בנורטון זה מצא לי 21 ווירוסים הצלחתי למחוק חצי מזה .. בקיצור לא נראלי שהווירוס הזה היה בינהם .. בנתיים אני יודע את שם הווירוס : SpyWare אם לא טעיתי .. זה מצא \ וגם אני מצאתי תוכנה בשם SpySheriff עם אתר שזה מציין את התקלות בידיוק שקורות לי .. התקנתי את התוכנה לא יודע זה גם עושה לי בעיה באמצע ובקיצור ווירוס מסוטבך ומעצבן מישהו יכול לעזור \ אם היה לו אותו פעם או פשוט איך לפתור אותו ??? תודה..

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. יש לי כרטיס קול שמתחבר ב FireWire... כדי לחבר אותו למחשב הנייד צריך כבל שבקצה אחד יש לו 6 פינים, ובקצה השני 4 פינים... השגתי 2 כבלים כאלה - אחד ארוך (90 ס"מ), ואחד קצר (30 ס"מ). עם הכבל הקצר הכרטיס עובד, אבל עם הכבל הארוך - המחשב לא מזהה בכלל שחיברתי לו כרטיס... וזה די באסה לעבוד עם כבל באורך של 30 ס"מ...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by afik1234,

שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?

25. Started by ofir2000,

שלום לכל החברים. יש לי מחשב מיני של Gigabyte שלא נדלק. בדקתי את יציאת הספק והוא מוציא את המתח הרצוי 19 וולט כך שהבעיה היא לא בספק. פתחתי את מכסה המחשב ולא ראיתי איזה רכיב שרוף. האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני שולח את המחשב לתיקון במעבדה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים