תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המסך מחשיך בצד שמאל כשאני בקשת 12, עם הזזת העכבר. ההזזה אקראית לחלוטין. וזה רק בקשת 12. ניסיתי לשנות דפדפן, לא עוזר. החלפתי מסך ומחשב, לא עוזר. הטכנאים שעשו לי התקנת המחשב החדש לא ידעו לענות. יש רעיונות????? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
- 2 followers
-
-
חכמי עם יקרים.. יש לי בעיה עם הbluetooth. יש לי שני מכשירי בלוטוט' אחד סלולרי ואחד מחשב פאלם הבעיה היא שהבלוטוט' מזהה רק את הסלולר ובאת התחברות לפאלם הוא מציג לי את הבעיה הבאה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200510031943189749/bluetooth.JPG אשמח עם תעזרו לי איתה תודה חג שמח ושנה טובה לכל משתמשי הפורום
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדיסק של הכרטיס קול שלי , מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול בסיסי תודה לכול העוזרים..........
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי את המיפרת הבא : כ.מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27481&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 לוח אם : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=27730&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 זיכרון : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=26817&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 מעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=27315&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 ספק : thermaltak 450Watt ארדיסק : WD 320G 16MB buff קירור למעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=27551 מ…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני חושב שזה קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט ומ שחק בו זמנית באיזה משחק המחשב שלי נתקע פתאום. יש לי 3.0G ו-512 זיכרון ולא נראה לי שהמחשב מתאמץ מדי ולא יכול לעמוד בעומס... זה לא שאני משחק דום 3 או משהו כזה. למה זה קרוה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול, אם אני מוחק כמה דפים מסויימים מההיסטוריה ב chrome, האם יש אפשרות לראות אותם שוב? או שיש צורך בתוכנות נוספות כדי לשחזר את הדפים הללו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפניי יומיים מערכת קרור המים שלי במחשב נזלה!!! טיפה אחת נפלה על הכרטיס מסך! והוא נשרף!!החלק שנשרף הוא זה שמתחבר ללוח אם וגם חלק מהתושבת שלו על הלוח נשרף...כשזה נשרף המחשב התכבה..כתוצאה משריפת הכרטיס האם היה יכול להיגרם נזק כלשהו לרכיב אחר במחשב כמו מעבד זכרונות וכו'????
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ספק LIBERTY 400W לוח אם GIGABYTE DS3 השילוב עבד מצוייןבמשך חודש, לאחר מכן התחילו בעיות של הדלקה, ועכשיו אני לא מצליח להדליק את המחשב בכלל עם הספק הזה. החלפתי לספק אחר (פשוט) והכל עובד. לקחתי את הספק לחנות, ושם הוא נבדק ואף נשלח למעבדה ונמצא תקין. המוכר טוען שכנראה הבעיה עם הלוח אם, אבל זה נשמע לי מוזר כי עם ספק פשוט הכל עובד. האם ידוע לכם על בעיה בשילוב שבין הספק הזה לבין הלוח אם? למישהו יש רעיון???
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. המחשב של העבודה שלי מתנהג קצת לאט. פתחתי וראיתי שיש ל HD חיבור בכבל 40 בלבד. במפרט של הלוח P4T כתוב שהוא תומך עד ATA 100 האם זו הסיבה שאין טעם בכבל 80 ? או אולי יש צורך ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק במשחק כבד הטמפ' דיי גבוהות וזה מפחיד לפי speedfan temp 1:48 temp 3:43 hd 1:47 לפעמים אפילו קצת יותר זה בסדר? או שזה חם מדיי? מפרט: p4 2.4B gigabyte 8SQ800 ההארד דיסק עם המד טמפ' הוא של seagate 40 ג'יגה... וכרטיס מסך radeon 9500 pro 128mb יכול להיות שגם הוא מתחמם מדיי יש עליו את המאורר הרגיל שלו וסך הכול במארז יש לי 4 מאוררים (2 מאחורה 1 למעלה ועוד אחד על הדלת של המארז..)
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, גם זה קורה. היום לפני זמן קצר הופיע BlueScreen (בפעם הראשונה).! מכל המומחים/מבינים:נורא מבקש,את עזרתכם בפיענוח הסיבה הוודאית לקריסה זו...?! כל פרטי קובץ הdump: Dump File : 061113-8299-01.dmp Crash Time : 11/06/2013 17:06:29 Bug Check String : SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Bug Check Code : 0x0000003b Parameter 1 : 00000000`c0000005 Parameter 2 : fffff800`02f6653f Parameter 3 : fffff880`0c529f50 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+75c00 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל הייתי בחול בסופ"ש משום מה המחשב התחיל להתקע נתן מסך כחול ונכבה. מאז המערכת לא רוצה לעלות, אי אפש לראות את קוד השגיאה במסך הכחול כי הוא ישר עושה ריסטרט. האפשרות הכי קלה היא לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש, הבעיה שלי היא כזאת שיש לי חומר של המכללה על המחשב אז פירמוט ירד מהפרק. יש דרך לחבר את הארד דיסק של הנייד למחשב הנייח , להעביר את המידע ואז לפרמט? או שיש פתרון אחר? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר, אני מחר חוזר ללימודים. לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את זה, אז פירסמתי פה ובניידים, במידה וזה לא טוב מנהלים בבקשה למחוק וסליחה מראש. תודה אור.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ממש הצלחתי להכניס הכל בכותרת אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס קול creative 24bit ומערכת רמקולים של 5.1. הבעייה היא שאני יכול לשמוע רק בזוג רמקולים כל פעם. יש מקום ל4 חיבורים של רמקולים (שכל חיבור הוא זוג רמקולים כמובן) אבל רק חיבור אחד עובד. זה אמור להיות ככה או שיש בעייה עם הכרטיס קול? ואם זה אמור להיות ככה אז אולי אני בעצם אמור לחבר את הרמקולים בדרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש משום מה לאחר מספר שעות עבודה המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו. רציתי להוסיף כי הטמפרטורה של לוח האם כ 40 מעלות ושל המעבד נעה בין 45 מעלות ללא עומס ל 65 עם עומס למחשב ספק איכותי 485 אנרמקס למארז 3 מאוררים מאורר נוסף למעבד דיול קור 2.8 של אינטל מה יכולה להיות הסיבה
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב שלי סובל ממסכים כחולים. וכאשר המסך הכחול מופיע, הוא נשאר בדיוק לשנייה ואז המחשב מאתחל את עצמו!!! מיותר לציין: שביטלתי את האפשרות של הריסטרט בהגדרות מתקדמות... מיותר לציין שהשתמשתי ב EVENT VIEWER של מייקרוסופט והופיעו כל מיני שגיאות על סרביסים מסויימים שבוטלו לאחר מכן... אך התופעה חוזרת למרות זאת... עודכנו דרייבים לכל רכיבי החומרה, ומיותר לציין שהמחשב חדש לחלוטין ובן שבוע בלבד... הרצתי טסטים לזיכרונות במשך יום שלם ולא התגלה ERROR אחד. בנוסף פעלתי לפי הוראות היצרן של לוח האם שנתן פאטצ'ים לגבי הכרטיס קול וכל הוריאציות השונות נוסו אך עדיין התופעה חוזרת... הלוואי שהייית יכול לדעת איזה שגיאה רשומה במסך הכחול ולכן אני זקוק לתוכנת EVENT מסויימת בזמן אמת!!! או הא…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
:kopfpatsch: לחברי הפורום הנכבדים. ברשותי מ"ה windiws xp sp2. לאחר החלפת לוח האם (ל Gigabyte 945GC-L2C) והחלפת ספק הכח, המחשב אינו מסוגל להתאושש ממצב standby. ניסיתי לעבור ב bios ממצב S1 למצב S3 ולהיפך, אך זה לא פתר כלום. ניסיתי גם לשחק עם enable hibernation ב power managment אבל יוק. המחשב נדלק, אך המסך נשאר חשוך, וכנראה שגם מערכת ההפעלה לא עולה (כי למשל כשמנסים alt+ctrl+del כמה פעמים לא קורה כלום). כיצד אוכל לפתור את הבעיה? אסף :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח להבין למה היא קשורה. בזמן משחקים רציניים כמו GODFATHER2 או DAMNATION וכדומה המחשב קורס- המסך נהיה שחור אבל המחשב כאילו ממשיך לעבוד מבחינת חשמל ומאווררים למרות שהWINDOWS קורס גם כן. הקטע המוזר זה שרק כיבוי מאולץ מאפשר לי לחזור למצב הקודם. חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך ולכן שלחתי אותו לתיקון וקיבלתי חדש במקום והבעיה חזרה. נתוני המחשב: AMD Phenom 9500 quadcore MA78GM-S2H 780G 4GB RAM Nvidia 8800GT 512 MB יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של Pinnacle והוא עובד מצוין חוץ ממתי שאני רוצה להוריד את החלון של הטלויזיה למטה (Minimize)... ברגע שאני לוחץ על זה המחשב מאתחל את עצמו...למה זה קורה?? ??? * המערכת הפעלה שלי היא Windows XP Pro
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 256SDRAM WINXP מדפסת משולבת HP 5610 ברגע שאני מדפיס מסמך המחשב נתקע , עכבר מקלדת לא זזים. ניסיתי לעשות מספר דברים: כרטיס USB PCI חדש, הגדלת הזיכרון הוירטואלי,החלפת כבל USB והתקנה מחודשת של הדררייברים. שום דבר לא עוזר , המחשב ממשיך להיתקע. ** המחשב לאחר החלפת דיסק קשיח שנהרס. (דיסק חדש 80 , מערכת הפעלה חדש.) אנא תנו לי פתרונות אפשריים...
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה רצינית הוא מפעיל את המחשב , הווינדוס עולה , עולה הדסקטופ ואז אחרי 20 שניות המחשב פשוט קורס, כיאלו הוציאו את החשמל, דרך עולה דרך Safe mode , דרך ה-Safe mode אין שום קריסה הוא עשה סריקת ווירוסים דרך הסייף מוד ולא מצא כלום (אנטי וירוס: Kaspersky ) הוא ניסה להוציא מהחשמל, לחבר מחדש וכ'ו... שום דבר לא פעל... למשהו יש מושג מה הבעיה ואיך להתגבר אליה? מערכת הפעלה : XP
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי ... יש לי צורב DVD של NEC (אם צריך אני ירשום את הדגם) כשניסיתי לצרוב דיסקים של DVD זה היה רושם לי בעיה כלשהי (משהו עם POWER CALIBRATION), קראתי קצת בפורומים והצלחתי לסדר את הבעיה ואז נתקלתי בבעיה הבאה: כשאני צורב הצריבה לא מצליחה ומתקבלת השגיאה NO SEEK COMPLETE. הורדתי דריברים עדכניים ללוח אם, דריבים לצורב (שלא הצלחתי להתקין משום מה) וכלום... אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח והארד דיסק למחשב (שמעתי שיש מצב זה משהו עם הספק כח). מישהו יודע מה הבעיה??? תודה רבה לעוזר!
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המחשב שלי מצפצף ציפצוף אחד וקופא, לאחר שתיי שניות שוב צפצוף אחד ומסך שחור. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-