עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by papapolo,

:pissed: :nixweiss: לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש, התקנתי לו XP , Office ודרייברים. כעבור כשבוע הופיע לי מסך כחול ראשון. ומאז בכל יום לאחר שעות שהמחשב דולק אני מקבל מסך כחול עם ההודעה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUL או DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUL Stop 0000000A (0x9cb7640C,00000002,0x00000000,0x804EE021 ללא קשר לתקלה התקנתי Vista64 וכעת המחשב פשוט נכבה לאחר שעות עבודה רבות. מה עושים תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC . לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה . איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר. עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר. אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל) מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה PO…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by דנינו,

לאחרונה שאני שומע מוזיקה ובו זמנית נכנס לאקספלורר לגלוש באתרים זה גורם לשירים להשמע מחורבש כאילו המחשב עמוס ! התקנתי את הכרטיס קול מחדש וזה לא עזר. מה צריך לעשות ?? לפרמט ?? בתודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. אני חייב לדעת, ואם אפשר גם הסבר תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. http://www.siz.co.il/my.php?file=miozzjflzjgw.jpg זה המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by ynvymn,

מחשב ראשון: מחשב נייד HP Pavilion Ze2152ea לא נדלק, אחרי פירוק והתקנת הסוללה יש איזה שהוא הבהוב של שניה מנורת-ההפעלה אחרי לחיצה על הפעלה. אותו כנל לגבי חיבור לחשמל עם או בלי סוללה (הבהוב של שניה) . לחיצה נוספת על הפעלה לא נותנת אפילו הבהוב מנורת-ההפעלה, רק לאחר פריקת מתח היינו פירוק סוללה\ניתוק מחשמל. - קראתי בפורום שאולי ישנה בעיה בסוללה הפנימית - הגעתי לסוללה הפנימית ואין בעיה היא מלאה. המחשב עבד במשך 3 שנים בלי בעיות מיוחדות (אני גר באיזור חם מאוד ולא היו בעיות התחממות) , וגם תוקף האחריות עבר. האם זה מה שאני חושש ? הלך הלוח\מעבד ?? :s05: מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion Ze4615 שיובא אישית מארה"ב לפני 4 שנים (לא באחריות..) גם כן אותו מצב (הבהוב של שינה בלחי…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by shainov,

שלום לכולם, לפני חודשיים רכשתי מחשב נייד של דל עם מעבד C2D וזיכרון 2GB והארדיסק של סמסונג ATA 5400,לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות רעשים די מוזרים של תיתתוק בעת פנייה אליו או גישה לקבצים שנמצאים עליו,מה יכול לגרום לבעיה??אולי פלטה זזה?או שפשוט תקול? והאם יש תוכנה לבדיקת אורך ה"חיים" שלו ו"בריאותו"?? אודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. היי לאחר ניקוי פיזי מאבק וכאלה המחשב נדלק אבל לא מצליח להדליק את המסך !! מדובר ב פנטיום 4 לוח אם GIGABYTE GA-81HXP יש עצה ??

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by Oranili,

1.מה זה CI ? CASE OPEN? יש ג'מפר בביוס .. מה המצב הזה עושה ? 2. אם יש CLR CMOS אז למה צריך להוציא את הסוללה ? פשוט שמים את הג'מפר בCLRCMOS ונגמר הסיפור ? לא הבנתי למה יש תסוללה. 3. ויש FUSB1 ו F_USB2 לאן אני צריך לחבר את ה כבלים של ה USB? 3. מה זה COMA CONNECTER? 4. F1_1392 IEEE CONNECTOR מה זה? זהו ! תודה רבה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by The-Star,

מצורף קובץ dump , מקווה שתעזרו לי בפיתרון לבעיה . תודה לעונים . http://rapidshare.com/files/65131371/Mini.dmp

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  12. קניתי את הכרטיס מסך HD2400 ואחרי שהתקנתי את הדריבר התידרות רענון של המסך היא מאוד נמוכה,יש לי מסך CRT, וזה לא שינה אם שיניתי את ההגדרות בין 60 ל100 הרץ ,זה ממש לא נעים ונוח להסתכל ככה על המסך, אז מחקתי את הדריבר ואז רואים טוב כלומר תדירות רענון תקינה אבל כמובן שזה לא חכם ונכון להיות בלי דריבר לכרטיס מסך אז הורדתי את הדריבר האחרון של הכרטיס ועוד הפעם אותה הבעיה. אין לי שום מושג מה לעשות ומה גם שאותה בעיה מופיעה על שתי ווינדוסים שונים של XP. מישהו יודע מה לעשות?... רותם.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by dj-king,

שלום חברים אני יחסית חדש פה אבל הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. טוב אז ככה יש לי מחשב עם לוח של אינטל דגם D101GGC על הלוח מותקן צ'יפ בשם SMSC מדגם SCH5017-NW ולמעשה הצ'יפ הזה אחראי על תפקוד הכניסות והיציאות של המחשב אחראי גם על יציבות המתח ועל עבודה מול הספק. אז הנה מה שקורה. כשאני מחבר את הספק זאת אומרת מחבר לו 220V המנורת ביקורת נידלקת אבל מאותו הרגע הצ'פ מתחיל לבעור החום שלו עולה משמעותית והמחשב אינו מגיב לכפתור ההדלקה. [attachment deleted by admin]

14. Started by skullfacer,

המחשב השני שלי לא עולה הוא רושם Disk Boot faluire Insert System Disk And Prees Enter עכשיו י שלי במחשב תמונות שאני לא יכול לשחזר תעשו טוב תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by greenvector,

הבעייה היא כזו, מחשב חדש לחלוטין עם הרד דיסק חדש 500G, אני מנסה להתקין ווינדוס אבל הוא מזהה רק 130G ולא נותן לי ליצור מחיצות עם שאר המקום הפנוי. אין לי מושג ממה זה נובע ומה לעשות. באמת אשמח לעזרה בדחיפות. תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by Nov Rafowicz,

למה אתם מתעלמים? שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by eyalbtk,

שלום ... קניתי את האוזניות steelseries siberia v2 ע"פ המלצות כאן בפורום ובאמת שהן מעולות .. רק שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח למצוא דרך איך להשאיר את האוזניות מחוברות למחשב קבוע וכשאני רוצה אני עובר לרמקולים ובחזרה בלי צורך לנתק פיזית את הפלאג של האוזניות אתם מכירים איזה תוכנה או כל דבר אחר שמאפשר לעשות את זה ??? תודה לעוזרים אייל

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by noykyx,

שלום, לאחרונה הווינדוס7 שלי (32 ביט)עושה בעיות,זה התחיל בריסטרטים שהצלחתי להיפטר מהם וכרגע מכבה את עצמו למסך כחול שאומר שיש בעיה בחומרה. ניסיתי לפרמט ולהחליף ל64 ביט,אבל הוא פשוט לא מאפשר לי.. שהוא מגיע למסך שאמורים לבחור בו את הכונן,הוא לא מעלה לי כלום,רואים רק מסך בצבע תכלת.. כנראה בגלל בעיית התוקף שלו שעבר,כמו שיש לכולם עכשיו. אז אני רוצה להשתמש בתוכנה HIREN BOOT בשביל למחוק את כל הכוננים לגמרי, ולהצליח לפרמט ל64 ביט. אם מישהו יכול לתת לי מדריך איך להשתמש בה למטרה הזו,כי אני לא מוצאת בשומקום. יש לציין - אף פעם אני לא מעדכנת את המחשב,זה מבוטל אצלי,המעלות של המחשב במצב מעולה,אין וירוסים אין כלום והמחשב חדש יש לי אותו 3 חודשים. תודה לעוזרים<:

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. Started by Tr!pEl X,

המחשב עבד בלי בעיות עד אתמול כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע למסך הזה של Welcome ונכבה אני יכול להיכנס בSafe Mode וניסיתי לעשות Repair אבל הוא נכבה באמצע... יש פתרון לבעיה??

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. אז ככה קמתי בבוקר לאחר שהשארתי את המחשב דולק כרגיל בלילה ואני רואה שהוא כאילו עשה ריסטרט ונתקע אז עשיתי לו כיבוי והדלקתי ואז עולה לי הודעה : primary master hard disc error ולמעלה יש את הלוגו כזה של החברה american megatrends .ורשום למטה לחץ על F1 להמשך וזה לא נותן לי כלום.הצלחתי לעלות WINMINI אבל הארדק נראה שהוא ריק... מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?? תודה מראש יוני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by com,

שלום לכולם. לפני כמה ימים הבאתי מחשב מחבר עבור אחותי, שישמש בעיקר לגלישה באנטרנט ולשמיעת מוזיקה. המחשב אצלו לא עבד הרבה זמן (אני גיליתי שפשוט לא היה שם זיכרון... אוקי) זה לוח של אינטל D845BG, 256DDR, P4 1,8 אירגנתי את המחשב, התקנתי XP. את הדיבר של הכרטיס קול המובנה בלוח הוא התקין באופן אוטומטי. ניסיתי להתקין כרטיס רשת רגיל - הוא לא מצליח. הוא מזהה שהתחבר וכותב שהתחבר כרטיס רשת, אך שאני מנסה להתקין את הדריבר הוא לא נותן לי ואומר שישנה שגיאה, ושה"מידע שגוי". ומשאיר את ההתקן קיים רק בלי דריבר שלו. ניסיתי להתקין גם כרטיס רשת אלחוטי - אותו סיפור. ניסתי עם הדיסק המקורי של הדריבר, ניסיתי עם דריבר שהורדתי מהאנטרנט, לא הולך. דיסק און קי לעומת זאת, הוא מזהה. מצלמת רשת לא. גם הכרט…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by Lapland,

הפעלתי תמחשב וכש/הוא הגיע לשלב של הטעינה של הוינטוס אקס פי אז הוא ניתקע כאילו באמצבע הטעינה ניסיתי להתקין תוינדוס מחדש ולא עזר מישהו יודע מהה צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by ezana9,

אני מחבר את הכרטיס מסך למסך והמסך לא מגיב האור של המסך לא משתנה לירוק הוא נשאר כתום! וכשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי הוא עובד ! יש למישהו מושג מה הבעיה ? כי הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך וזה לא עוזר... רק אחרי שפירמטתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות ! הכרטיס שלי הוא GeForce8400GS

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. יש לי מסך lcd עכשיו כשאני שומע בווליום גבוהה ובמיוחד כשיש באסים מן הסתם יש את הרעידות האלה ואני מפחד שזה יכול לדפוק תמסך או משו למה lcd עדין והכול....יש מקום לדאגה? או שזה שאני סתם דואג על שטויות?

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  25. שלום לכולם . (זה הולך להיות טיפה ארוך... בבקשה אל תבהלו ) ברשותי לוח אם EPOX 8RDA3+ הלוח לא עושה POST, כלומר אני מפעיל את המחשב והמסך בכלל לא נדלק והמחשב לא מגיב ועל הצג הקטן בלוח אם מופיע "C1". לאחר החלפות של מעבד,זיכרון,כרטיס מסך , דיסק קשיח וכו' וכו' היגעתי למסקנה שאולי הביוס נדפק... ניסיתי לאפס את הביוס\להוציא את הסוללה של הלוח אם - אך ללא הועיל . בסוף החלטתי ללכת בדרך הקיצונית ונידבתי את הלוח אם של אח שלי ABIT NF7 בכדי לעשות החלפת צ'יפים ולנסות לצרוב בעזרת הלוח אם של אח שלי את הביוס על הצ'יפ של הלוח שלי, מאחר והצ'יפים זהים לא ראיתי בזה שום בעיה ... הורדתי את הביוס הרשמי של הלוח אם שלי ואת התוכנה AWDFLASH . הדלקתי את המחשב, התוכנה עלתה החלפתי בין הצ'יפים התחלתי לצ…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים