עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by papapolo,

:pissed: :nixweiss: לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש, התקנתי לו XP , Office ודרייברים. כעבור כשבוע הופיע לי מסך כחול ראשון. ומאז בכל יום לאחר שעות שהמחשב דולק אני מקבל מסך כחול עם ההודעה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUL או DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUL Stop 0000000A (0x9cb7640C,00000002,0x00000000,0x804EE021 ללא קשר לתקלה התקנתי Vista64 וכעת המחשב פשוט נכבה לאחר שעות עבודה רבות. מה עושים תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. השתמשתי בתוכנה pmagic הגרסא של הדוס ואיך שהוא עכשיו כונן D שלי הוא נמצא במצב של UNFORMETTED ... בקיצור כל התוכנות משחקים שירים סרטים עבודות וכו היו לי על כונן D .. לפי מה שהבנתי הכונן הלך ... אבל למישהו יש מושג איך אני יכול להחזיר את הכונן ???? זה חשוב מאד ! תמונה מצורפת מ PM8 תודה רבה ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by shahar07,

המחשב שלי עם 2 כוננים בraid 0 לאחרונה התחילו בעיות וכאשר אני מדליק את המחשב נפתח לי ה matrix storage בהודעה שה raid 0 failed הארד דיסק אחד unknown disk ולאחר מכן הוא נכנס למסך של reboot and select proper boot device זה היה לי בעבר וזה הסתדר האם הבעיה היא ל ה HD או של הraid ? מה אפשר לעשות ? הלוח הוא של asus p5w dh delux

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. באיזו אפשרות לבחור כדי לעשות דיסק התקנת SATA ללוח הנ"ל???? (מצורפת תמונה) בתודה, גיל

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

זאת הבעיה של חבר שלי: יש לו שני כוננים [לא כונן של ההארד דיסק אלא צורב וCD רגיל] שניהם נעלמו לו פתאום והוא לא רואה אותם, גם כאשר הוא מכניס דיסק אליהם לא קורה שום דבר. =] תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. אוקיי אז יש לי במחשב שני כרטיסי רשת. אני רוצה שאחד יהיה בשביל האקס-בוקס ואחד בשביל האינטרנט אבל מה שקורה זה, שרק כרטיס אחד פועל. למרות שבמחשב הוא מזהה את שניהם, אבל משתמש רק באחד גם לאינטרנט וגם לאקס בוקס והכרטיס השני כאילו לא נמצא, למרות שהוא מופיע. מה אני עושה כדי שהכרטיס השני גם יפעל?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by R9800P2,

אני רוצה לפרמט ולא מצליח הרי כדי לפרמט אתה עושה ריסטרס כשדיסק בפנים ואז לוחץ על מקש כלשהו כדי להגיע לביוס זה לא מגיב, הוא פשוט עולה רגיל ניסיתי את כול הכפתורים לא עולה בבקשה אני חייב עזרה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  8. שלום, לפטופ של Asus עם Windows 8 הפסיק לעבוד.. כשמדליקים אותו מקבלים Error: File:\BCD Error Code: 0xc00000034 מערכת ההפעלה לא עולה. מה שחשוב זה לחלץ את התמונות על כונן C שנמצאות ב- My Pictures. הוצאתי את ההרדיסק של המחשב וחיברתי אותו למחשב אחר באמצעות NexStar Hard drive dock.. ישנן שני כוננים וירטואלים.. באחד מהם יושבת מערכת ההפעלה ושם גם נימצאות התמונות.. כשאני ניכנס ליוזר שבוא נמצאות התמונות ב- My Pictures שלו יש 0 קבצים ?! ועוד משהוא מוזר.. במחשב שלי הוא ש- 130GB תפוסים אך כשאני פותח את הכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים (כולל הניסתרים) ועושה Propeties אני רואה שהם תופסים רק 46GB לאיפה נעלמו הקבצים? האם בגלל שמותקנת מערכת ההפעלה על כונן זה ישנה איזשהיא חסימה? שי

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. שלום המפרט הוא Q6600 Striker 2 Formula Kingstone HyperX 1066 SLI 1GBX4 כשאני משנה את מצב הזכרון לUnlinked או Linked וכל מחלק שהוא לא Auto המחשב נתקע ברמת כאילו כל 3 דקות הוא נתקע מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by aviel1988,

שלום לכל חברי הפורום... מופיעה לי הודעת שגיאה (מסך כחול) כאשר אני בא להדליק את המחשב: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. A wait operation,attech process' or yield was attempted from a DPC routine. If this is the first time youve seen this stop error screen'restart your computer. If this screen appers again follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation ask your hardware or software manafacturer for any windows updates you might need. If problems continue disable or remove any newly installation hardware or software. Disable BIOS memory opti…

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  11. אממ שלום לכולם שמעו התקנתי וינדוס מחדש היום ופתאום המחשב לא מזהה תכוננים שלי מה לעשות? אה אממ הביוס כן מזהה אותם רק הוינדוס לא..

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by Dark Respect,

כשמזיזים את העכבר מאד מהר, בתאוצה מהירה, הוא משתגע וזז לכל הצדדים ברדיוס של איזה 5 ס"מ זהו עכבר אופטי התקנתי לו דרייברים אך זה לא פתר את הבעיה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by RNim,

טוב זאת שאלה מוזרה אבל בהתחשב נסיבות אני חייב לשאול כדי להרגיע את עצמי גיליתי היום שהביוס של הכרטיס מסך שלי מיושן, גירסה ישנה שידועה בבעיות יציבות, אז עדכנתי אותה. בערך 4 שעות אחרי העדכון, תוך כדי שאני משחק במחשב, מסך המחשב הפסיק לעבוד, נכבה ולא נדלק. מסך כבוי והנורה של הpower מהבהבת בקושי, מדי פעם נדלקת לשניה ונעלמת. קצת נלחצתי , ניתקתי את החיבורים למחשב וחיברתי את המסך ישירות לשקע חשמל אחר, ציפיתי לזה שהמסך ידלק ויעלה הודעה שהוא לא מחובר לכלום אבל המסך עדיין לא נדלק, נורת הכוח עדיין מהבהבת בקושי. אז אני נוטה להאמין שמדובר בצירוף מקרים משונה והרבה מזל נאחס, אבל בכל זאת שואל: מה הסיכוי שיש קשר בין העדכון ביוס …

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. במשחק Prince of Persia : Warrior Within המחשב פשוט עושה הפעלה מחדש אחרי בערך 15 דקות מה זה כבר יכול להיות? כל המשחקים האחרים שהם אפילו יותר כבדים עובדים בצורה חלקה...פרטי המערכת נמצאים מתחת

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by shaharZur,

אתמול קניתי מחשב חדש מעבד AMD 3800X2 AM2 לוח אם M2N-E זכרונות TWINMOS 512X2 667 ספק ENERMAX LIBERTY 400W מארז קומפוקס 6A19 דיסק קשיח SAMSUNG 160GB SATA2 כרטיס מסך SAPPHIRE X1900GT משחה טרמית MX-1 אבל אחרי כמה בעיות שנפתרו הגעתי למצב שכל החלקים כבר במארז מחוברים אבל משום מה הדיסק הקשיח לא עובד .בדקתי את החיבורים ולא עבד. החלפתי בדיסק קשיח אחר אז זה עבד. השאלה אם אין משהו מיוחד שאני צריך לדעת אחרת אני צריך לקחת אותו למעבדה שזה סתם מבאס. ויש לי עוד שאלה בספק נשארו לי שני חוטים לא מחוברים אחד כמו של חוט מאוורר והשני הוא בעל ארבע חורים ויש עליו חץ. מהם עושים ואיפה מחברים אותם.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by luny2,

שלום חברה יש לי בעיה רצינית כבר כמה חודשים, ניסיתי הכל וכלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך NVIDIA gf 6200 , והוא בעל יציאה מיוחדת לטלויזיה, יש לי מתאם ל s-video וכאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא משדר בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות , בדקתי בפורומים אחרים ואפילו החלפתי טלויזיה. אני כבר לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים פרמטתי את המחשב. לאחר הפרמוט התקנתי שוב את מערך ה-RAID שהיה קיים לפני הפירמוט. לאחר תקיעות רבות של המחשב, הבנתי שהבעיה כנראה הינה מערך ה-RAID. משום מה לאחר זמן מה של עבודת המחשב ARRAY 2 ב-RAID מפסיק לעבוד וגורם לתקיעת המחשב וכל המידע שעובד באותו רגע מהכונן הזה של ה-RAID. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. כל מה שאני כותב באינטרנט לא משנה איפה (גוגל ,חיפוש בפורום)הוא כותב בשפה מוזרה.. לדוגמה במקום ד' הוא רושם נקודתיים אבל זה רק באינרנט .. לדוגמא עכשיו אני כותב את ההודעה בכתבן ומעתיק לאינטרנט בשביל שבוא יכתוב את זה נורמלי.. זה קרה לי אחרי שמחקתי 4 קבצים בגלל שנדבקו בווירוס כנראה שזה מזה.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by prager,

זה מטריף אותי.... אני שומע מוזיקה.. ושומעים את זה חזק לאללה.. לעומת זאת כשנאי רואה סרטים הקול בקט הרבה הרבה יותר חלש... אם אני מסנה להקשיב רק למילים אני לא מבין מה אומרים מרוב שזה חלש.. וזה לא שבתוכנה של הסרטים שומעים נמוך.. בגלל ההגדרות ההגדרות שם על הקול הכי גבוהה.. וגם בתוכנות אחרות של סרטים שומעים באותו רמה של ווליום.. אז מה אפשר לעשות? ובדקתי באייקון הקטן שאחראי על המוזיקה הכל על הכי גבוהה שם..

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. שלום, שלחתי את המחשב לשדרוג של כמה חלקים באייבורי אשדוד. אבא שלי הלך לאסוף אותו ואמר לי שהם הדליקו את המחשב והווינדוס7 עלה. כאשר חיברתי את המחשב אצלי הכול עבד תקין המחשב פעל(מעבד כרטיס מאוורים הכול) אך המסך לא נדלק כלומר המסך נשאר כבוי ורשם "no signal" אני מדגיש שהבעיה היא לא במסך אלה במחשב כי כאשר חיברתי מסך נוסף הוא כתב את אותה בעיה- no signal אני באמת מיואש כבר ומת לבדוק את המחשב יש למישהו דרך לעזור לי או פיתרון? בנוסף יש למישהו רעיון מה הבעיה? נ.ב: המסך וכל החלקים מחוברים היטב ואינם רופפים כלל תודה,דניאל

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. יש לי את המיפרת הבא : כ.מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27481&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 לוח אם : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=27730&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 זיכרון : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=26817&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 מעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=27315&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 ספק : thermaltak 450Watt ארדיסק : WD 320G 16MB buff קירור למעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=27551 מ…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by Glow,

שלום... יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של WD ב160G ביחד... היום ניקיתי את המחשב ושכחתי לחבר לחשמל את ההארד דיסק הראשי..... הפעלתי את המחשב ובמסך של הBOOT הוא אומר שהוא לא הצליח להעלות את המחשב והוא רוצה שאני אכניס את הדיסק של XP ואלחץ ENTER ....כיביתי את המחשב חיברתי את הדיסק הקשיח ואז הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את אותה הודעה. הכנסתי ולחצתי ENTER ואז הוא מתנהג כאילו לא הכנסתי. סגרתי את המחשב ניתקתי את שני הכוננים מהחשמל ומהלוח0-אם וניתקתי את המחשב מהחשמל והשארתי אותו איזה חצי שעה. אח"כ חיברתי הכל שוב אבל כשהפעלתי הוא נתן לי אותה הודעה. בדקתי בביוס והוא מזה את כול הכוננים שלי. לבסוף החלטתי לפרמט והיגדרתי בביוס שהCDROM יהיה ראשון בסדר BOOT. עלה לי התפריט של הדיסק של ווינדו…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. לפי ה cpu z לוח אם שלי נקרא Z390 GAMING X-CF אבל באתר יצרן אין עם סיומת cf ניסיתי להוריד את שני האופציות בלי ה cf ולא מזהה לי את התיקיה או הקובץ, מאחורי המחשב לא רואה כניסה יעודית של דיסק און קיי ל usb מסויים ניסיתי שני כניסות ואין שינוי אתר יצרן לום אם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-GAMING-X-rev-10#kf אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים