עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) ושמתי בו שני HD של 250GB כל אחד: wd 250gb 16mb sata2 maxor 250gb 8mb רגיל את הWD שמתי כמאסטר ואת השני SLAVE התקנתי ווינדוס והמחשב זהה לי רק HD אחד שעליו התקנתי את הווינדוס יש לי תוכנת EVEREST שבה אני רואה את שני ההארדיסקים, הלוח שלי זה P5W DH זה קשור אולי איכשהו לRAID (שאני אםילו לא יודע מה זה) איך אני עושה ש"במחשב שלי" יופיעו שניהם? זה שאחד מהם הוא SATA2 יש איזה הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות? תודה :'(

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by ilay22,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסך יש לי amd 64 3000 ga-k8ns 1gb ddr geforce6600 40gb wd 160gb wd כשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים, המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DEL זה קרה כל פעם ששיחקתי בהם. המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nights שניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה? (אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  3. שלום חברים. המחשב שלי סובל ממסכים כחולים. וכאשר המסך הכחול מופיע, הוא נשאר בדיוק לשנייה ואז המחשב מאתחל את עצמו!!! מיותר לציין: שביטלתי את האפשרות של הריסטרט בהגדרות מתקדמות... מיותר לציין שהשתמשתי ב EVENT VIEWER של מייקרוסופט והופיעו כל מיני שגיאות על סרביסים מסויימים שבוטלו לאחר מכן... אך התופעה חוזרת למרות זאת... עודכנו דרייבים לכל רכיבי החומרה, ומיותר לציין שהמחשב חדש לחלוטין ובן שבוע בלבד... הרצתי טסטים לזיכרונות במשך יום שלם ולא התגלה ERROR אחד. בנוסף פעלתי לפי הוראות היצרן של לוח האם שנתן פאטצ'ים לגבי הכרטיס קול וכל הוריאציות השונות נוסו אך עדיין התופעה חוזרת... הלוואי שהייית יכול לדעת איזה שגיאה רשומה במסך הכחול ולכן אני זקוק לתוכנת EVENT מסויימת בזמן אמת!!! או הא…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  4. Started by tronado,

בן דוד שלי ניתק את הכבל של הספק לפני שמהחשב היה מכובה ועכשדיו המסך מציג על הגדרות הכי נמוכות ואי אפשר לשנות אותם

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. Started by ExploiT,

שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by alonezer,

hello, when i turn on my computer it show me the post and everything but when you hear the sound of the windows vista the display stops to work. Now I'm on the safe mode and it working (that's way I'm writing in English) Thanks.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. Started by Dmoney,

יש לי כרטיס טלויזיה של Pinnacle והוא עובד מצוין חוץ ממתי שאני רוצה להוריד את החלון של הטלויזיה למטה (Minimize)... ברגע שאני לוחץ על זה המחשב מאתחל את עצמו...למה זה קורה?? ??? * המערכת הפעלה שלי היא Windows XP Pro

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by MDK,

היי חבר'ה אני מנסה להקליט שירים ולשיר דרך הכרטיס קול הON BOARD(כמו שפעם עשיתי עם הGAME THEATER) ומשום מה ההקלטות יוצאות מעוותות, כלומר מעין רעש דיסטורשן כזה שמשבש את הצליל. מה לדעתכם הבעיה? הבעיה בשתי תוכנות - רשמקול וCOOL EDIT

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by Eli100,

שלום, יש לי בדיסק קשיח החיצוני שלי WD PASSPORT 250GB 2.5" יש לי בוא מלא דברים והכל עבד תמיד הייתי מנתק אותו שהייתי מסיים ועכשיו שהלכתי לבסיס שכחתי אותו מחובר אז הוא היה מחובר שבועיים ועכשיו שבאתי להכינס אליו זה פתוח לי הודעה קטנה "הדיסק בכונן I איננו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו עכשיו?" איך זה קרה פתאום? יש לי שם הרבה דברים חשובים שאני צריך... יש סיכוי להציל אותו?? תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. המחשב עושה לי בעיות... הוא עושה לי כל הזמן מסכים כחולים... לפעמים איזה 5 דקות אחרי שווינדוס עולה, לפעמים בזמן שהוא עולה, ולפעמים סתם בזמן שאני מנסה להתקין משהו ופתאום באמצע הוא עושה ריסט... אני מעלה קובצי dump בתקווה שמשהו יעזור... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. Started by weamir,

תודה למשיבים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by אש,

המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. אז ככה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי כל מה שצריך אבל כשאני מתקין את הדריוורים החדשים של NVIDIA יש לי כתמים על כל המסך ועוד מלא בעיות כאלו.... כשאני מחוק אותם(דריוורים)אז זה רגיל אבל איאפשר לשחק כלום כי הדריוורים לא מותקנים!! יש למישהו רעיון :s05:

• 11 תגובות
    • 617 צפיות
  14. אז ככה יש לי בעיה אבל זה התחיל מאז ששיפרתי את המחשב שמתי לו מלא דברים טובים ועשיתי פרמטים והכל כלום לא עוזר.. עכשיו הבעיה זה רק במישחקי רשת =\ הכל ניתקע ואז אני מקבל הכל מרוח ומגעיל ואי אפשר לשחק אמרו לי אולי זה בעיה בשרת במישחק אבל זה במלא מישחקי רשת וגם מישחקים שהיו עובדים חלק במחשב הקודם אז הינה תמונות ומיפרט של המחשב =] מקווה שזה המקום מיפרט: ווינדס אקס פי intel core 2 duo cpu 2G RAM 2.54GHZ כרטיס מסך ג'י פורס 9800GT והכל בסדר שלחתי את זה לתיקון זה לא תחמם יותר מידי והכל מתאים ביחד אז זה לא הבעיה..=\ הינה כמה תמונות http://img49.imageshack.us/i/client2009070903595596.jpg/ מקווה שתוכלו לעזור =\ אהה ועוד כמה דברים.. מישחקים לא של רשת אני מרית חופשי וטוב! …

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by Koby,

שלום יש לי בעיה מוזרה עשיתי הסרה לדרייורים של נווידיה והתקנתי חדשים המחשב מסרב לקלוט את הדרייברים ונותן את ההודעת שגיאה שבנושא זה קורה עם כל גרסה שאני מתקין לא רק החדשה בינתיים אני על דרייברים של VGA של windows... הצילו

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. Started by *Gal,

שלום, אז ככה- יש לי בעיה בכרטיס מסך. הכרטיס הוא GeForce6600 Agp של Sparkle. הכרטיס מסך עד כה עבד טוב, עד שהפסקתי את פעולת ה- FastWrite שהיתה מוגדרת ב- Bios כ-Enable ושבוע לאחר מכן הכרטיס חדל לעבוד. (ד"א- הפסקתי את פעולה זו כדי למנוע את תופעת ה- Artifacts אשר נפוצה בכרטיסי GeForce 6600 AGP שמופעלים בצ'יפסט של Sis). כמו כן, כשהכרטיס מחובר למחשב הוא אינו מציג תמונה על המסך, אך המאוורר שלו עובד כרגיל. האם יש איזושהי דרך לסדר את הבעיה? :-\

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, לפני כיומיים קיבלתי BLUE SCREEN במחשב והוא עשה ריסט. אני זוכר שישנו קובץ מסויים במחשב שאיתו אפשר לראות את המידע על ה BLUE SCREENS וגם רשום שמה מה הבעיה. בנוסף אני זוכר שיש תוכנה שאיתה פותחים את הקובץ המסויים כדי לראות מה כתוב. אודה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי איך לפתוח את הקובץ ולראות את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. האור האדום של המחשב (כשהוא חושב) כל הזמן דולק.. מהרגע שאני מדליק את המחשב הוא נשאר דלוק כל הזמן. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by מאור247,

קניתי מצלמת אינטרנט מהסוג microsoft nx-6000 (יש לי מערכת הפעלה ויסטה) וכשאני מנסה להתקין אותה המחשב מזהה והכל בסדר אפילו כשאני מחבר אותה,, אז יש הגדרות ראשונות כאלה.... ושם אני רואה את עצמי (יענו היא מצלמת) אבל כשאני מנסה לפתוח את התוכנה עצמה המחשב מראה שגיעה ולא פותח..ה]עלתי אפילו מחדש וזה לא עובד..... ניסיתי גם דך ה ICQ ורק המיקרופון עובד והמצלמה לא..... מה אני צריך לעשות???? יכול להיות שהווינדוס חוסם איך שהוא???. הפעלתי את המצלמה על xp במחשב של חבר וזה עבד!!!!

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by es88,

בעיה לגבי משחק - PRO EVOLUTION SOCCER 8. אני לא סגור שזה משו חומרתי, אבל אני שואל כאן על כל מקרה אולי בשביל לפסול. בתכלס זה המשחק היחיד שאני משחק, התקנתי מחדש את המשחק, גם דריבר אחרון של NVIDIA, כ.מסך 8500GT. הבעיה היא שאני נכנס למשחק, ובמקומות מסוימים במשחק הוא פשוט נתקע, אני לוחץ על הכפתור של הווינדוס, המשחק מתמעזר - כלומר לא נשאר על מסך מלא, ואז המשחק רץ כרגיל, אבל על מסך מלא, גם אם אני מחזיר הוא ייתקע במקום אחר. הסבר?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by omers1,

המחשב שלי מרסט את עצמו כל כמה זמן, האם זו בעיית ספק? ואם כן איזה ספק מומלץ לקנות בהשקעה של 400-450 שקל?? תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by blade2,

יש לי מסך Mag 786PFs, ושמתי לב לתופעה של מין רשת שחורה דקה שמפרידה בין הפיקסלים - כאילו הם לא מספיק צפופים. האם זה רק במסך שלי ככה? האם כל הדגם הזה ככה? האם יש דרך לפתור את זה? (אפילו ע"י קצת משחקים בחומרה) תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.