עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mazoneli,

החלפתי אתמול כ.מסך ל 7300GT של POV והמחשב עבד בסדר, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, המאווררים התחילו סיבוב ונכבו, בלי צפצופים ובלי כלום. החזרתי את הכרטיס AGP ואותו הדבר. שאני מוציא את הכ.מסך המחשב עובד אבל לא עושה פוסט כמובן. מה הבעייה ? יכול להיות שהתעייף הספק הגנרי ? , בדיוק אתנמול קראתי בחוברת הוראות שמומלץ להחליף לספק איכותי שיחזיק את צריכת הזרם של כרטיס המסך. עזרה ודרכים לבדיקה תתקבלנה בברכה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by yakir1111,

שלום. אני מתכנן ליקנות כרטיס מסך 7600GT 256MB DDR3 הבעיה היא שאני חושש שהספק שלי לא יהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה... יש לי במחשב: ATHLON64 3200 AM2 לוח אם msi K9NGM כרטיס מסך כרגע O.B אני מתכנן ליקנות את ה 7600GT הספק שלי ג'נרי כתוב עליו חברה GYRO max 500W הספק הזה יספיק? עוד משהו כתוב: 12V 18A 5V 50A 3.3V 28A -5V 0.8A -12A 1.0A 5VSB 2.5A תודה יקיר

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  3. שלום! משומה המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים במשחקים (לא משנה איזה ולא משנה מתי) - אין לי מושג למה זה יכול להיות קשור כי זה לפעמים עושה ריסט כבר בתפריטים (לפני שהכרטיס מתחיל לקבל עומס\עובד ב3D) זה התחיל לעשות את זה משומקום סתם ככה... ניסיתי להחליף דרייברים (במקום ATI 7.9 החלפתי ל 7.7) וזה לא עזר... יש למישהו רעיונות? הכ. מסך זה 1900GT על WINXP עם ג'יגה זכרון

4. Started by yotam_10,

מאיפה הרעש יכול להיות????? לי נראה שהוא מהדיסק הקשיח או מכוננן הפלופי.

5. אני קניתי מחשב חדש לא מזמן (אתמול) וניסיתי להתקין את המערכת הפעלה שלי... כאשר ניסיתי המערכת הפעל הודיעה לי שאין הארד דיסק מותקן על המחשב, הרצתי אףדיסק ותוכנות דומות (כגון פרטישן מג'יק) בתקווה ליצור פרטישן ושהמחשב אכן ימצא הארד דיסק. בקיצור הסתבכתי עם העניין עד שמצאתי בין המסמכים של המחשב דף אשר מודיע על הבעייה.. ונותן הוראות להתקנת ההארד דיסק בכך שהמערכת תצזהה אותו (זהו שלב מסויים שאנו צריכים להתקין בכדי שהמחשב יזהה את ההאד דיסק) בקיצור ולעניין צורף למחשב דיסקט ששם יש את קבצי ההתקנה, הדיסקט הוא לא בוטאבל ואין לו BAT או EXE אשר נותן את האפשרות להתקין דרך הדוס כרגיל.. השאלה שלי היא אם מישהו התנסה בכך והתקין את ההארד דיסק שלו (לכל מערכת הפעלה יש תיקייה מיוחדת להתקנה) שיוכל ל…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by scratch,

יש לי פנטיום 3 800 512 SDRAM ווינדוז אקס פי SP2 יש לי שני חיבורי יואסבי באחד אני שם את המודם 1.5 מגה בשני את מצלמת האינטרנט אני לא מצליח לצלם ברזולוציה גבוהה ובאחת הפעמים זה העלה את התקלה בתמונה המצורפת ברגע שניתקתי את המודם מהיואסבי הצלחתי לצלם ברזולוציה גבוהה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנידון כך ששני החיבורים ישארו ויעבדו ביחד... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

7. Started by Trol,

שלום, מופיע לי במנהל התקנים סימן שאלה צהוב ורשום "בקר קול של מולטימדיה", וזה לא יכול להיות שזה הכרטיס קול, כי אני התקנתי את הדרייבר ההתקני ביותר, וחוץ מזה שומעים מצויין, אין בעיה של מוזיקה, אז מה זה בדיוק הדבר הזה? (איזה בור אני חח), הינה תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3227/66jb.jpg תודה לעוזרים, שבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  8. המחשב של אחותי ישן מאוד (משנת 2000 ככה) הוא השיהירה תמחשב דלוק ובצהריים עכשיו שאני באתי להדליק אותו הוא לא יכל להדלק הוצתי תכבל של הספק מהחשמל וחיברתי הוא נידלק ומתכבה מתי שיש תתעינה של הXP (שיש תלוגו וזה טוען) אחרי שהוא ניכבה אי אפשר להדליק אותו חייב לנתק את הכבל של החמל ולחבר ואז זה עובד משהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לנקות אבק (כי היה הרבה) לא עזר

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by david86,

כול הזמן שאני מדליק סרטים ומעביר סרטים בו זמנית ורוצה לראות המחשב עושה ריסטארת וגם שאני גולש באינטרנט אחרה כמה זמן הוא עושה ראיסטארת מתחמם ועושה ראיסטרארת בה מה הבעיה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by Norm4nde,

שלום. יש לי כרגע עכבר של MICROSOFT חמוד כסוף, אך כל יש לו בעיה קצת גדולה והיא שאני לא יכול ללחוץ לחיצה ארוכה (אפילו למשך שניה) ברצף, וזה מתבטה במשחקים שאני מנסה לירות והוא יורה כדור ומפסיק או שאתה מנסה להזיז קובץ כולשהו הוא עוזב אותו, וזה לא הכל יש לו עוד בעיה כשאני לוחץ פעם אחד הוא נלחץ במחשב מספרים פעמים ולפעמים פותח את הקובץ 3 או 4 פעמים. אחרי יום אחד עם העכבר הזה החלטתי לקנות אחד חדש, אז קניתי G5 התקנתי דריברים ושוב אותה בעיה! החזרתי את הG לחנות אחרי שלושה ימים ועד עכשיו לא קיבלתי אחד חדש! העכבר צריך להגיע ביום ראשון הקרוב . עכשיו חשבתי שאולי זה יכול להיות בעיה בהגדרות ושמשהו יוכל לעזור לי במשהו כי זה משמשמשמש מעצבן ואין לכם מושג עד כמה! יעקב

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by Or ei,

אחרי שהוא עושה את כל הבדיקות חומרה נעלמת השורה למטה שרושמת ללחוץ DEL לביוס וכל שאר המסך נשאר וככה הוא קופא פירקתי את הלוח חיברתי אותו רק עם זיכרון אחד (יש לו כרטיס מסך מובנה) וניסיתי להפעיל שום דבר לא עזר החלפתי מעבד וזכרונות בין הסלוטים עשיתי איפוס לביוס וכלום לא עזר , אחרי הבדיקת חומרה הראשונית הוא נתקע מישהו מכיר את זה או נתקל בבעיה כזאת פעם לוח tusi-m של אסוס

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. Started by Turbine,

שלום יש לי הארד דיסק WD 36GB SATA 10000 RPM 8MB BUFFER וWD 200GB IDE 7200 RPM 8MB BUFFER בדקתי את שניהם בתוכה ספיד פאן ויצא שה SATA שהוא הרבה יותר מהיר, וחדש יותר !! בפחות פיטנס... (ראו תמונה למטה) צריך לדאוג לגביי זה? מה זה אומר והאם זה ישתנה עם הזמן...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by shil_o,

שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ובמקום שיש אפשרות לשנות את המתח מופיעים רק אפסים איפסתי את הביוס בCOMS והבעיה עדין ממשיכה עוד בעיה יש והיא שעשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש

14. היי, גם זה קורה. היום לפני זמן קצר הופיע BlueScreen (בפעם הראשונה).! מכל המומחים/מבינים:נורא מבקש,את עזרתכם בפיענוח הסיבה הוודאית לקריסה זו...?! כל פרטי קובץ הdump: Dump File : 061113-8299-01.dmp Crash Time : 11/06/2013 17:06:29 Bug Check String : SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Bug Check Code : 0x0000003b Parameter 1 : 00000000`c0000005 Parameter 2 : fffff800`02f6653f Parameter 3 : fffff880`0c529f50 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+75c00 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by aviran121,

שלום בזמן האחרון התחיל להיות לי מסכים כחולים מתיי שאני אל במחשב יענו המחשב לא בפעולה או משהו... אבל שאני עושה ריסט המחשב זורם כרגיל בלי שום בעיה. אבל לפניי איזה 15 דקות התחיל להיות לי עוד מסך כחול אבל עכשיו שאני בפעולה מלאה ויכול להיות גם בעומס. אז הינה השגיאות שמופיעות לי : אחד שאני לא נמצא בפעולה : 0x0000004e (0x000000007 0x00006500 0x00000001 0x00000000) והשני : Viamraid.sys זה מתיי שאני נמצא בפעולה ואפילו בעומס. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by dj-king,

שלום לכולם !! מזה חודשיים שאני מנסה לפתור את התעלומה עם המחשב שלי הבעיה איתו שהוא לא מתכבה לי אחרי שאני לוחץ בוינדוס XP על כיבוי הוא מתכבה ואז תוך שנייה נדלק שוב. זה מאוד מוזר ניסיתי לכבות לו WAKE ON LAN ,להחליף לו לוח אם,ספקים תלהוציא כל מיני התקנים ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר מיואש לוח אם:ASUS P5GD2 זכרונות:DDR2 2*512 533MHZ הארד דיסק:60GB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 6200 TURBO CACHE 256MB PCI EXPRESS

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by deking,

אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by RonCohen,

נהייתה לי בעיה שהמערכת נהייתה ממש איטית עשיתי כל תחזוק שיכולתי.... לא עזר כלום אחרי זה בדקתי את מהירות הHDD שלי אני לא זוכר בידיוק אבל היא הייתה ממש נמוכה יחסית אז עברתי לחיבורים של הבקר של MARVELL והמחשב חזר להיות מהיר לא לוקח למחשב 3 דקות להידלק ועוד 2 דקות לטעון בכלל את האייקונים של הקבצים אבל הנה הבעיה איך אני מאתר את הבעיה בבקר של אינטל הלוח אם הוא Gigabyte Z68X-UD4-B3

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by תימני אחלה!,

שלום. אני מנסה להתקין XP על הארד דיסק,כרגיל. הבעיה היא שאחרי כל הקטע של המסך הכחול שמבקש ממני לבחור פירמוט מהיר או איטי ואז הוא מעתיק קבצים ועושה ריסטרט-הוא שוב מתחיל את ההתקנה מחדש. כאילו שעד עכשיו לא עשיתי כלום. איך זה ואיך פותרים את זה? זה משגע אותי.... *אני מנסה להתקין XP HOME EDITION

20. Started by rotman,

מה המצב אנשים? הורדתי את התוכנה מהלינק שיש ב FAQ , הורדתי את הגרסא של ה 64bit וכשאני בא להתקין הוא רושם שזה לא מתאים למעבד שלי. יש לי e6300 . עכשיו אני בכלל רואה שהשם של הקובץ מתחיל ב AMD... יכול להיות שזה מסביר משהו.. :s05: בכל מקרה , מאיפה אני יכול להוריד גרסא שמתאימה למעבד שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Dude29,

שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by natikr,

מקווה שזה הפורום הנכון לתהות.. כבר די הרבה זמן שחיפשתי מחשב נייד שישמש לי למחשב שני לעריכת וידאו, מצאתי בדיוק את המפרט שאני מחפש שיתאים לשימושים שלי (פרמייר, אפטר אפקט, רינדור מהיר, לעיתים גם ב 4K) לצערי, כשבאתי להשלים את הרכישה הוא בדיוק נגמר במלאי וכך בחנויות נוספות, מסתבר שבבלאק פריידי המחשבים האלו נחטפים כמו לחמניות חמות (לתשומת לב המתלבטים הנצחיים) בכל אופן בצר לי רכשתי את אותו מפרט בדיוק רק במקום 32 ראם, התפשרתי בלית ברירה על 16, כמובן שווידאתי שבדגם הנ"ל ניתן להרחיב את הזיכרון כך שאוכל להרחיב ל32. וכאן מגיעה התהייה שלי, ראיתי שזכרון 32 ראם למחשב נייד עולה עד כ 650-700 שח, 1. למה מחשבים עם מפרט זהה לחלוטין כשרק הראם הוא כפול - עולים כ-15…

23. Started by -OmeR-,

הורדתי את התוכנה ואני לא יודע איך מפעילים. שמעתי שזה משהו עם דיסקט ודוס. מישהו יכול להסביר לי מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by X-It,

עריכה :מצאתי לבד תמחקו את האשכול סליחה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by jo1992,

שלום יש לי מחשב נייד dell inspiron ‎1501 ופירמטתי אותו הכל הלך כשורה, הורדתי מהאתר של דל דרייברים וזה הוריד אותם בלי שמות אלא עם מספרים אז ניסיתי להפעיל 1 מהם (שהיה עם סייומת exe‏)‏ ואז הופיע לי מסך שחור של דוס אז סגרתי אותו ואז הופיע חלון שהתחיל לכתוב שמתבצע עדכון לביוס ואני ידעתי שאסור לעצור כאלה דברים באמצע אז נתתי לזה לעבוד ואז פתאום זה התנתק מהחשמל ומכיון שהבטריה היתה גמורה אז המחשב כבה ואז כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב אז הנורות נדלקו אבל הביוס לא עלה והמסך נשאר שחור ללא שום כיתוב. מה לעשות? נגמר לי האחריות אפשר בכלל במצב כזה לצרוב מחדש את הביוס? אם אפשר כמה בערך זה עולה? והאם אני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה? תודה רבה מאד למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים