עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי נייד ועשיתי פירמוט בעזרת DBAN (למי שמכיר) עכשיו אני לא יכול להתקין את מערכת ההפעלה (וינדוסXP) כי אין לי BOOTABLE SETUP DISK (דיסק איתחול) אני בדרך כלל מתקין בדרכים הבאות: cd i386 (enter) winnt או מתקין על מערכת ישנה יותר (ויזואלי). עכשיו מישהו יכול לעזור לי אולי באיזה אתר או קובץ שנותן איזה דיסק אימייג' שאני יכול ליצרוב ולאתחל למצב התקנה בדוס או משהו :'( אני נואש ??? כל דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה תודה לכל התותחים על העזרה...

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by gal1,

יש לי דיסק של ההתקנה אבל משום מה הוא לא מתקין לי מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדריבר הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. אוקי אז ככה, נשרף לי הארד דיסק הנוכחי, 80gb Ide 7200 rpm 8mb buffer, by Wd חיברתי במקומו הארדיסק של Quantom Firebell 4500RPm, משהו נוראי בקיצור, חיברתי תהארד דיסק השני, פירמטתי אותו, הרצתי לבדקה סתם AquaMark, הציון שקיבלתי היה 11000, כשעם ההארד דיסק הקודם קיבלתי 55000 המחשב שלי בחתימה. האם ההארד דיסק יכול לפגוע כל כך בביצועים??? תודה או שאולי הרסתי עוד משהו? |: מקווה לשתובה מהר, בתודה דני.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  4. יש לי Windows XP SP2 אני מכניס אותו ולא קורא כלום... לא אמורים לשמוע צליל כזה...של חיבור ואז לראות מן כונן כזה...? :s05:

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  5. העברתי חלקים ממארז שיש לי למארז אחר ישן יותר (כבר היה ישן), המטרה הייתה לשים במארז הישן יותר את מה שהיה במארז השני ולקנות חלקים חדשים. העברתי הכל כמעט, חיברתי הכל מחדש, וזה לא פועל. בכלל לא נדלק! אם בכל הנסיונות שלי לא שרפתי את הלוח-אם, אז אני חושב שהבעיה היא בחיבור של הסוויץ' הדלקה מקדימה ללוח-אם (איפה שיש את הRESET, POWER, HD, MSG וSPEAKER). עכשיוף אולי במארז הקודם הסידור של החוטים בראש היה שונה. איך אני מוציא את החוטים ומסדר אותם כמו שצריך? יש סיכוי שאם חיברתי לא נכון את החלק הזה שרפתי משהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז עזרתם לי עם הספיי וור שלי וגם לחבר שלי יש בעיה דומה ואולי בא לכם לעזור גם לו...... הספיי וור שמופיעים אצלו הם search bar,yupsearch,search miracle,search assistant אמרתי לו גם להריץ סריקה שאני זוכר שאמרתם לי להריץ ולצרף את הקובץ אז הוא מצורף להודעה..... תודה מראש לעוזרים...... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by ran_meir,

לפני שנתיים שלוש קניתי הגה למחשב הישן שלי והיה לו מן חיבור טורי שהתחבר רק לכרטיס קול שהיה במחשב, קניתי מחשב חדש ולא היה בו את החיבור המוזר אז העברתי את הכרטיס קול למחשב החדש ואיכשהו זה פעל לי ליומיומיים ועכשיו זה לא פועל לי. בגלל שאני לא יכול להתקין את הכרטיס קול הישן במחשב החדש (לא יצא אז וינדווס XP) וחיפשתי התקנה של הכרטיס לXP אבל לא מצאתי. יש סיכוי להשיג דרייבר כזה? או אולי יש אפשרות כלשהיא להחליף את החיבור הזה בחיבור USB? אני ישמח מאוד לקבל תשובה רן מאיר רן מאיר

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by רועי כהן,

זה התחיל מלפני שבועיים או משהו כזה שהייתה הפסקת חשמל גדולה... זה עושה לי ריסטים/מסכים כחולים (לרוב ריסטים... מסכך כחול ממזמן לא היה לי חחח...)... לפני כמה זמן אחרי ריסט שהוא עשה לי, הוא העלה את הווינדוס, ואז כשעלה המסנג'ר וגררתי את זה טיפה או משהו כזה, כל המסך התחיל להתעוות... פעם אחרת אחרי ריסט, המחשב לא עלה אלה רק העלה מסך ירוק חחח... (כל הפיקסלים היו בצבע ירוק... לא היה כתוב משהו...) בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז החלפתי כרטיס מסך עם המחשב השני (שתיהם 5200 =\... אבל במחשב השני יש 64 מגה ובזה 128 מגה חחח...) אבל שם הכל פעל בסדר גמור... זה גם לא הזכרונות (2X256)... הוצאתי כל סטיק בנפרד ופעל בסדר... (אבל לאט חחח...) עכשיו זה כן מעלה לי את המחשב נורמלי, אבל זה עדיין עושה …

9. Started by Aviram,

אתמול, לפני כ-12 שעות ויותר, (סביבות 9 בערב בקיצור), שיחקתי במחשב, ופתאום, הוא נכבה לגמרי. לאחר שזה קרה ניסיתי להדליק אותו שוב, הנורות של החשמל וכל האחרות נדלקו למשך שניה, ואז המחשב נכבה שוב. פתחתי את המארז לבדוק אולי משהו נשרף, או משהו שנראה מקולקל, ולא, אין שום ריח, שום דבר לא נראה שרוף, ואני בטוח ששוף דבר לא נשרף, או התחמם יתר על המידה. היום, אחרי שעברו יותר מ-12 שעות, ניסיתי להדליק שוב את המחשב. בהתחלה חשבתי שהוא עובד, אך הוא נכבה אחרי כ-10 שניות. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, כמו שאמרתי שום דבר לא נשרף או התחמם יותר מדי, גם כן ניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכבל של החשמל שוב ושוב אך זה לא עזר. יש למישהו מושג מה הבעיה? עכשיו אני לא יכול להדליק אותו. שכחתי להוסיף - יש לי AM…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by shay tidhar,

קניתי לפני שבוע מחשב זה המפרט: amd 64 bit 3000+ gigabyte GA-K8NS leadtek Gforce 6600gt agp WD 80 gb twinmos 512 הבעיה היא שהוא "קופא" . פעם פעמיים הוא קפא לי בwindows אבל בעיקר בנסיך הפרסי שהוא קופא שם אחרי כמה דקות של משחק תודה

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  11. יש לי כרטיס קול של Reatlek שבא עם הלוח (יש לי ג'יגה ביט,וכרטיס הקול הוא גם איכשהו קשור לצ'יפסט שלי SIS) עכשיו, משחקים פועלים לי. אבל מה.. מרגע שהתקנתי את הכרטיס קול, משחקים לא עובדים לי עם קול! (משחקים שאמורים לעבוד עם קול) הדבר היחיד שעובד זה הסאונד. יש לכם עצות?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by shay_zzz,

למישהו עוד קרה שהכרטיס המובנה של ה Abit NF7S2 (ולא NF7S גרסה 2...) לא עובד במהירות 100? אצלי הוא עובד רק במהירות 10 אם אני מכריח אותו לעשות negotiation במהירות הזאת... רקע כללי: Abit הקמצנים החליטו משום מה לוותר על הכרטיס רשת המקורי של nVidia שבא עם ערכת השבבים nForce2 ודחפו (שיפצרו יותר נכון) כרטיס רשת זול ומגעיל של VIA במהירות 10/100. המצב לא יותר טוב גם ב NF7S2G שם גם הכרטיס רשת המשופצר הוא של VIA אבל הפעם הוא של 10/100/1000. כמבון ש KSP הבני-זו**ת שמהם קניתי את הלוח אמרו שאצלהם הוא עובד נהדר, אני בדקתי אותו בחיבור ישיר לרשת עם 5 מחשבים שונים, לשני ראוטרים שונים, ולמודם איי.די.אס.אל אחד - עם כולם הוא הצליח לעבוד רק במהירות של 10 (הוא התחבר ב100 אבל שלח כ"כ הרבה ארו…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by trojan,

נראה לי שהזיכרון שלי לא יציב... מה אני אמור לעשות ? הנה דוגמא למשחק שלא עובד בגלל זה ובמחשב אחר פחות חזק הוא עבד ! המשחק הוא קאונטר סטרייק סורס

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. זה גורם לי לבעיה במאוורר כי זה יכול להתרופף בקלות יש איזשהי דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. Started by omrij,

התוכנות הן בגירסאות 1.51 ו 0.0.2.3 בעיה מוזרה ביותר כאשר ATITOOL פועל ואני עושה scan for artifacts ובאותו זמן נכנס לאוורסט=>COMPUTER=>OVERCLOCK ויורד למטה במסך המחשב נתקע!!!! כאשר אני מעלה רק אחד מהם הכל בסדר המחשב יציב פריים 10 שעות ,3DMARK03 וממטסט זה קורה עם ובלי אוברקלוק מישהו אולי יכול לנסות את השילוב אצלו לפני שאני שובר את המחשב?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. אז ככה היום בבוקר היייתה לנו הפסקת חשמל אחת בבית והמחשב נפל שום זה לא קרה למחשב ככה אני מקווה,המחשב לא נתקע לא עובד לאט לא קורס או משהו כזה אבל רציתי לדעת אם חלקים יכולים להיפגם או משהו בלי שאני ידע תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב ואיך אני יכול למנוע כלאו דברים,

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה עושים? זה בא והולך זה כאילו זה אשמת המחשב לא המקלדת.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by ]|V|[r. X,

מישהו יכול בקשה להביא לי קישור לתוכנה כזאת? קישור כמה שיותר מהיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by kobi_af,

תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. תראו מצד אחד אני חושד בספק, מצד שני יש לי מאוורר שמחובר למחשב, שפועל טוב, אבל ברגע שהוא היה מחובר לאחד מכוננים והייתי נוגע בחוט הייתי מקבל את אותו רעש, וכשאני שם אותו לבד, כלומר שהוא לא מחובר לכלום, הרעש נעלם [ז"א עכשיו יש רעש, אבל אני לא יודע אם זה מזה] אז נראה לי זה יותר המאוורר. נעיף אותו, זה מסוכן? מה אתם אומרים? זה הקול: http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav שמירות יעד בשם, תגביהו קצת תרמקול אם לא שומעים. תודה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by asmy999,

אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס רשת של LG , הכרטיס הוא LG GOLDSTREAM LNPC||-10/100 של BIT 16 , אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר בו קיים דרייבר כזה , או לחילופין יעלה אותו תודה מראש אסף

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by shilo,

אהלן. ??? יצרתי מחיצה ( C=20G,D=60G)בעת התקנת windows XP,לאחר ההתקנה לא הופיע לי המחיצה השניה(D),כרגע אני יכול להשתמש רק ב- C שיצרתי ואין לי שום גישה ל-60G נוספים. מה עלי לעשות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קיצר אני מנסה להתקין את התוכנה MPEGTOOL סבבה הורדתי מהאינטנרט פתחת עכשיו אני לוחץ על ההתקנה וזה כותב לי את זה : מה לעשות כדי לסדר את זה ולהתקין את התונכה זה דחוף תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. אז ככה: לפני יומיים הייתה הפסקת חשמל ומאז המחשב של אבא שלי לא עולה יותר... כלומר אני מדליק את המחשב והמסך נשאר כבוי בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו והחזרתי , והבעיה לא נפתרה אז ניסיתי לחבר מסך אחר ומחשב (מסך ממחשב שכן עובד...) ועליו הוא לא עבד אז האפשרויות שלי כרגע עומדות על א. כרטיס מסך דפוק ב. כרטיס מסך נשרף ג. (אפשרות לא נעימה) לוח אם נשרף. מה אתם חושבים?? באיזה עוד דרכים אני יכול לבצע דיאגנסטות?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים