תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בקשר למחשב של חברה שלי. המחשב אמנם ישן, אבל השאלה שלי היא אם המפרט שלו מצדיק את האיטיות. כשמדליקים את המחשב, וכשהווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן "להתעשת". אם אני אלחץ על הדפדפן למשל, כמה שניות לאחר שהווינדוס עלה- אצטרך לחכות כמה דקות ארוכות עד שהוא ייפתח. כלומר, כשהווינדוס עולה, צריך לחכות לפחות כ-5 דק' כדי שהמחשב יתעשת ורק אז אוכל להפעיל דברים. ובלי קשר לזה, המחשב איטי גם באופן כללי. אז המפרט הוא: מעבד: INTEL E2160 1.8GHZ זיכרון: 2GB מערכת הפעלה: WINDOWS XP אז השאלה שלי אם המפרט מצדיק את האיטיות, או שיש בעיה אחרת? האם פרמוט יכול לעזור, או אולי מעבר לווינדוס 7?
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעות שגיעה מוינדוס שהדיסק הקשיח עומד למות ומומלץ לגבות את המידע. עם ההודעות האלה הגיעו גם תקיעות ומסכים כחולים. גיביתי את המידע והחלפתי את הדיסק, התקנתי גירסה חדשה של וינדוס 7 64 ביט על הדיסק החדש. מאז אני שוב חווה תקיעות וקפיאות של המחשב מידי פעם. לפעמים הוא חוזר להגיב לפעמים הוא נתקע וצריך להפעיל מחדש. למישהו יש איזה כיוון?
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש התחלתי לשים לב שהמחשב שלי קופא לפעמים תוך כדי משחקים. קופא - המחשב פשוט תקוע על אותו פריים במשחק ולא מגיב, רק ביצוע Reset עוזר. יש לציין שאין כל ארטיפקטים. בהתחלה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך, אולי הוא מתחמם מדי. אז דבר ראשון הגברתי את עוצמת האוורור של המארז, ודבר שני ביטלתי את הOC של הכרטיס (OC קליל ביותר, אבל רציתי לוודא). היום הרצתי MEMTEST למשך שעה והכל היה תקין, בלילה אני יריץ אותו ל8 שעות. יש למישהו מושג למה זה קורה? יש עוד בדיקות שאני יכול לבצע? אם הבעיה בכרטיס מסך, איך אני יכול להוכיח את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 8.1, אתם יכולים להתייחס כאל 8 רגיל. בכל מקרה, רציתי להסיר דרייבר בעייתי לעכבר והלכתי ל-msconfig והגדרתי מצב בטוח מינימלי. עשיתי ריסט למחשב, והמחשב היה תקוע כמה דקות על המסך של restarting, נראה לי קצת מוזר, כי יש לי כונן SSD עליו מותקן הווינדוס. אז אחרי כמה דקות התייאשתי ולחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. כשהפעלתי את המחשב, הכל נראה בסדר. אבל במסך הטעינה, שום דבר לא קרה. טוען, וטוען וטוען וטוען.... חיכיתי אפילו חצי שעה, כלום! אז שוב, הארד ריסט והדלקה, אותה תוצאה. עוד הארד ריסט, ואשף התיקון של ווינדוס נכנס לפעולה. ניסיתי הכל! סטארטאפ ריפייר - כלום ריסטור מנקודה לפני שלושה ימים - שגיאה, כותב שאיזה קובץ בשימוש (על ידי מה?! ווינדוס לא עולה) אני ממש לא רוצה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב מחדש, מופיעה לי שני שורות שקשורות לביוס באחת כתוב ללחוץ F10 ו בשניה F2 לחצתי הרבה לחיצות לכל אחת לחיצה בודדת ,וכלום לא עזר. תודה מראש לעוזרים ! מערכת הפעלה WIN7 32 ביט לוח אם (Intel Corporation DG41RQ (J2E1 זה פשוט מחרפן, איך אני נתקע בכזה מקום אחרי לחיצות ממושכות הגעתי למסך כל שהוא שהוא לא דומה לשום דבר שראיתי באינטרנט , אז יצאתי משם . הינה תמונה של המסך הראשון http://www.fastup.co.il/images/64557186.jpg
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי חברים. ברשותי כונן ssd samsung 840 250gb. נתקלתי בבעיה מוזרה - כשאני מנסה להתקין עליו משחק דרך סטים, מופיעה לי ישר הודעת שגיאה "disk write error", והורדת המשחק לא מתחילה. מה שכן, אם אני יוצא מסטים ונכנס מחדש באמצעות Run as administrator הורדת והתקנת המשחק עוברת בלי בעיות. מה גם שאם אני מנסה להתקין על הדיסק השני (hdd רגיל) ההתקנה פעולת בלי בעיות גם כן. בהתחלה חשבתי שהבעיה בהרשאות של המשתמש שלי בדיסק (אני המשתמש היחיד במחשב), לכן נכנסתי להגדרות של המחיצה וסימנתי עוד כמה הרשאות שלא היו מסומנות של read ו-write, אך הבעיה לא נפתרת. אני מבצע כעת בדיקת disk errors דרך הווינדוס ונראה מה יהיו התוצאות, אבל יש לי הרגשה שהדיסק בסדר גמור בגלל העובדה שעם הרשאות מנהל הכל פועל יו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר שלי ביקש ממני לעשות לו תדברים האלה להתקין לו במחשב הישן הארד דיסק של 500 ג'יגה , לשמור את הנתונים מההארד דיסק הישן על החדש , ולהתקין ווינדווז 7 קודם כל יש לו אקספי כרגע ומחשב די ישן(נראה לי פנטיום 4) אז קודם כל אני הולך לגבות את כל החומר על דיסק חיצוני נכון?זה ישמור לי גם תהתקנה של הוינדוס או רק תנתונים? ואחרי זה מה אני עושה מתקין קודם תוינדוס 7?ואז מוציא את החומר על הוינדוס 7? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם ותודה על הפורום התותח לאחר שהתקנתי את ווינדוס 8 בצעתי חלוקה של הדיסק הקשיח ב C השארתי 750GB ובD שמתי 250GD שניה אח"כ התחרטתי ואני רוצה שבC יהיה לי 300 והשאר בD איך אני יכולה לסדר את זה תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש את שני הצפצוצים של ההדלקה מאז שהמחשב אצלי אבל אין שום דבר שמופיעה על המסך זה אמור להיות כדבר פשוט ולי זה כיאלו תסבך ומלחיץ אותי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם לאחר ששירת אותי 7 שנים 775, קניתי לוח של אסוס עם ביוס UEFI מספר בעיות אחת פירמטתי את הארדיסק וגליתי שחסרים דריברים בעבר היה לי לוח של גיגה בייט ומעולם לא היתי צריך לעדכן כמו כן לא קיבלתי דיסק דריברים דבר שני הכרטיס מסך שלי לא מזוהה הוא מחובר בDVI ובווינדוס ברזולוציה רשום VGA נראה לי שזה המובנה איך אני מסדר את הבעיות? אין לי שום מושג בUEFI.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי כבל HDMI לחבר את הלפטופ לטלוויזיה. אני מחבר, אבל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה את השולחן עבודה, אבל בכל מיני צבעים לא ברורים. הוא צבעוני לגמרי, ולא משנה איך אני משחק עם הרזולוציה, המצב לא משתנה. רואים הכל, אבל הכל צבעוני, לא קשור וברור שלא ניתן לראות סרט ככה או לגלוש. ניסיתי עם כבל נוסף וזה לא עזר, אותו דבר. בשתי הכניסות בטלוויזיה!! תמונה להמחשה - http://postimg.org/image/q8on3ud31/ מה ניתן לעשות? האם הבעיה בכבל? בטלוויזיה? בהגדרות במחשב? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במשחקים כמו nfs most wanted 2 ובאטלפילד 3 יש לפעמים האטה או פריז לשנייה או שתיים. הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ בנוגע לסיבה לכך והמליץ לי לעשות בדיקה לכרטיס מסך הוא אמור לי להשתמש בתוכנה עם שם דומה לdaemon tool אך לא מצאתי אותה. אם מישהו מכיר תוכנה בשם דומה לזה יכול לתת לי קישור בבקשה או תוכנה שמבצעת בדיקת אחוזי המעבד של הכרטיס מסך בזמן אמת .
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך חדש HD7850 1GB ומראה לי את שורת המשימות לא בצבע המקורי וגם שאני מעביר תמונה במהירות אני רואה אותה נמרחת המחשב איטי יחסית למה שהיה בעבר.. יש לציין שמחקתי את הדרייבר לפניכן ורק אז התקנתי את החדש, עשיתי את זה פעמיים ואין שינוי תמונה: http://up400.siz.co.il/up3/qyngmzwmm1wi.png המפרט שלי הוא: לוח אם: ASUS P5Q PRO מעבד: E8400 זיכרון: 8GB DDR2 ספק: ENEMARX 600W לא ג'נרי יש מצב שהכרטיס מסך לא מתאים למפרט הזה? לפניכן היה לי HD4850..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כשקניתי את המחשב החדש העברתי מהישן את הSSD+HDD ואת הקירור של המעבד. הנה המפרט: Q9550 GA-EP43-DS3L 8GB RAM ( שני סטיקים של 4 של קרוסייר ושני סטיקים של A-DATA) corsair 550w ו WB blue 500GB HD6970 2GB עקרונית, לא הדלקתי את המחשב כבר חודש, היום אני רוצה להחיות אותו כדי להעביר אותו אבל כשאני מדליק אותו נדלקת נורית אדומה על הלוח אם והמחשב נכבה מיד. קשה להגיד אם המעבד מתחמם או משהו אחר כי אין לי הזדמנות לבדוק משהו. המחשב נכבה באופן מידי. יש רעיונות? עריכה: בדקתי את הזיכרונות, אחד אחד, המחשב לא נדלק. בדקתי עם ובלי הHDD, המחשב לא נדלק. בדקתי את החוטים, אין משהו שאמור לקצר. זה משאיר את המעבד. לא עשיתי למעבד דבר חוץ מלנקות את המשחה הקודמת ולשים קירור BOX. ייתכן שהמעבד קוצר? צי…
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה, לא קריטית אבל היא מעצבנת. אחרי שהמחשב שלי נכבה (ומכבה את המאווררים) יש השהייה של כמה שניות ואז הוא נדלק שוב. יש למישהו רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מלפני שנות ה-2000, אין לו אפילו חיבור USB, המחשב עובד אבל א"א להכניס או להוציא ממנו נתונים כי אף חיבור לא עובד. כנראה שמבחינה כלכלית לא כדאי להשקיע בו אבל בכל זאת הסבתא מעדיפה לתקן אותו, אז אם אפשר במחיר סביר אז כדאי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לו USB או משהו שיהיה אפשר להתחבר אליו? ואיך אני בודק אם יש לו את התאימות לחיבור הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס.מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס. מה שקורה זה שאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא ,משחקים לא כבדים,למשל Dirt 1 ,או Combat Arms ,משחקים שהכרטיס מסך אמור להריץ .ובאמת אני מתחיל לשחק,אבל אחרי דקה המסך פשוט נכבה ,אבל המחשב לא,למשל שמתי שיר,נכנסתי למשחק,ואז המסך נכבה אבל עדיין שמעו את השיר.אני לא יודע עם זה יוצא מהמשחק,אני לא יכול לראות,המסך נכבה,אבל לפי מה שנראלי שמעתי צלילים מהמשחק. המסך לא באמת נכבה ,אלה נכנס למצב הזה שצריך…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום כיביתי את המחשב נייד בhard shut down וכשניסיתי להדליק אותו מחדש קיבלתי מסך כחול:-( לא יודע מה לעשות, יש לי חומר חשוב עליו של הלימודים. הגיבוי של לנובו האחרון היה בסוף 2012. מה לעשות חברים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לשנות את מערכת ההפעלה וחלוקת המחיצות, אך המחשב הקנוי של Samsung עם מערכת הפעלה מובנית אינו מאפשר לי. הוא מודיע שאין לי אפשרות להפעיל את מערכת ההתקנה שברצוני להתקין, כי הכונן מוגדר כ-GPT. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 28k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב לוח חדש: P8H77 מעבד I7 הבסיסי גם חדש (כ3 חודשים) בנוסף יש לי זכרונות חדשים לחלוטין. בנוסף לזה יש דיסק קשיח די ישן (כמה שנים). לעולם לא היו בעיות. היו לפעמים נקישות במחשב כאילו כשמנסה לכתוב או לקרוא משהו. בכל אופן לאחרונה אני גולש באתרים והמחשב פתאום קופא. זה קורה לפעמים למספר שניות ולפעמים קופא לחלוטין. בנוסף גם בהעלה של המחשב יש מסך שחור של הלוח אם ולאחריו מופיע מסך הכנסת הסיסמה של וינדוס. אז גם שם לוקח לו כ30+ שניות עד שעולה הסיסמה ועוד כ50 שניות לאחר הקשתה (שזה די קבוע היה). בדקתי את ההארדיסק בעזרת 3 תוכנות שונות ביחד עם חלקי מחשב האחרים. הבדיקות פשוט מושלמות. עשיתי פורמט פעמיים, עדיין אותה בעיה. ווינדוס מקורי, יש עדכונים, כל הדרייברים מותקנים א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח אם GA-P35-DS3L ומעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - האם ניתן לבצע OC לשפר קצת הביצועים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מתחמם תוך חצי שעה של באטלפילד... זה התחיל לקרות בזמן האחרון... יש סיבה לכך ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש. הגעתי למסקנה ש-Gigabyte GTX760 זה הכרטיס שלי. בפרטים שלו פה: http://ksp.co.il/?uin=20015 כתוב שיש לו ממשק PCI-E 3.0 ובפרטים של הלוח אם שלי GA-Z68X-UD3P-B3: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3850#sp כתוב: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. 3 x PCI Express x1 slots (All PCI Express…
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-