תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
ברכות לבביות, קודם כל ברצוני להגיד שלום רב לכולם מכיוון שזהו הנושא הראשון שלי וההודעה הראשונה שלי בכלליות בפורומים האלה. עכשיו לנושא, כרטיס המסך שברשותי הוא XFX 6800GT PCI-E והבעיה איתו שכפי הנראה הוא מתחמם הרבה מעבר לנורמל. אני יודע זאת עפ"י מספר דברים: א. קשה בכלל לגעת בו מרוב שהוא חם. ב. הדרייבר, שעד לפני כמה זמן היה אומר לי שחום הכרטיס הוא כ 60 מעלות צלסיוס טוען עכשיו שחומו 90 מעלות צלסיוס. כמובן שאם זה היה נכון הוא היה נשרף כבר, אבל לא מעניין אותי כמה הוא חם בדיוק, אלא היחס, שקודם לכן הוא היה קר יותר, ועכשיו הוא חם יותר. ג. חבר עם מפרט חומרה כולל כרטיס מסך גרוע בהרבה משלי מקבל ב Benchmark של TrackMania Nations על הפרטים הכי גבוהים כ 100 פריימים לשניה, בזמן שאני מקבל …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול במהלך עבודה על המחשב נתקע לי המחשב וכשעשיתי אתחול הופיעו פסים מוזרים וג'יבריש לפני מערכת ההפעלה. פירקתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וניקיתי אותו. החלפתי גם סוללה של הביוס והוצאתי כרטיסי זיכרון והחזרתי. אחרי הכל זה לא עזר, המחשב עולה רק במצב בטוח וגם שם מופיעים הפסים. לוינדוס הרגיל הוא לא עולה בכלל (מסך שחור ללא ריסטרט) יש לציין שהמחשב ישן (בן 6 שנים+) כרטיס מסך nvidia 8800GTS 312 האם זו תקלה בכרטיס מסך? אשמח מאוד לעזרתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב משנת 2011 אני חושב. לאחרונה ממש במקרה הרצתי גוגל על המעבד שלי, וגיליתי שהוא מרובע-ליבות, אך מאז ומתמיד אני יודע שהוא פועל על 2 ליבות בלבד. לאחר שהתחלתי להיכנס לפרטים גיליתי כמה דברים מעניינים. 1. כאשר אני נכנס לביוס, אני רואה את כל ארבעת הליבות, לכל אחת טמפ' ומהירות משתנה בהתאם. 2. כאשר אני נכנס ל Device Manager, אני רואה תחת המעבדים שיש 4 מעבדים "מותקנים". 3. בכל תוכנה ובכל מקום אחר שאני נכנס, אני רואה (שזה גם מה שקורה בפועל) שיש לי רק 2 ליבות פועלות. כולל ב Task Manager ובתוכנות כמו CPU-Z, CoreTemp. כמובן שחשבתי שקודם כל מדובר בבעיה בלוח אם, לכן נכנסתי לאתר ולפרטים של מוצר, וכמובן שהמעבד נתמך, אך מגרסאת ביוס F4 ומעלה, ובפועל היה לי גרסה F…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב השני שלי ..לא יודע קרה לו... אני מדליק אותו והמסך לא נדלק...והוא משמיע ציפצופים. וזה לא ציפצופים של הכרטיס מסך או זיכרונות פשוט מצפצפ בלי סוף ציפצופ הפסקה ציפצופ הפסקה ..בלי הפסקה יש מצב שהמעבד שרוף?!?!?!?!?!??!?!!?!??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מבצע ריסטארט במקום כיבוי, אחרי שהוא עולה אני לוחץ שוב על כיבוי ורק אז הוא נכבה. מצורף מפרט המחשב.
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דוד שלי קנה מצלמת וידאו קטנה של סוני. הנוסף הוא קנה כרטיס זיכרון 64BG של סאנדיסק. כרטיס אקסטרים קלאס 10 וגם U1. העניין הוא שהכרטיס משגע את המצלמה. המצלמה לא מזהה אותו ב-75% מהפעמים ודורשת להוציא ולהכניס מחדש. במחשב הוא עובד בלי בעיה בכלל. גם במצלמה אחרת הוא עובד. כדאי לנסות להחליף אותו באחריות? יחליפו לי בכלל? (נקנה בשבוע שעבר). מצלמת הוידאו עובדת בלי בעיות עם כרטיס 64GB של סאמסונג... עריכה: המצלמה היא Sony hdr-cx220e הכרטיס הוא סאנדיסק אקסטרים 64GB
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
טוב יש לי פה מחשב של בן דוד שלי לקחתי לו אותו כדי לשים לו GF4 440 שיש לי ממזמן (יש לו ATI ישן מאוד עם 8MB?) בדקתי שייש תאימות AGP והכל... בקיצור הבאתי ת'מחשב שלו לפני שהחלפתי כ.מסך בדקתי שהמחשב שלו עולה אצלי ובאמת הכל עבד יפה... עכשיו! שהחלפתי את הATI הישן שלו עם הGF4 המסך פשוט לא מפסיק להציג NO SINGLE לא משנה מה אני עושה !!! זה משגע אותי.. ניסיתי להחזיר לATI הישן... לא עזר אפילו למחשב שלי הוא לא נותן להכנס !! גם שאני מחבר את המחשב שלי ! כמו תמיד הוא רושם NO SINGLE חיברתי את כל השקעים מחדש 1000 פעם.. החלפתי כרטיסי מסך 100 פעם בחיים שלי וכזה דבר לא היה לי... מזה ?? איך יוצאים מזה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
זה כמו אשכול שפתחתי ב FXP המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: יש לי מסך כחול הרבה מאוד פעמים זה הגיע ממצב של פעם בכמה זמן למצב של כל 10 דקות ממתי התקלה קיימת? לפני חודש חודשיים אבל היה לי פעמים מאוד בודדות בעבר האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: הוספתי לפני חודש משהו כזה עוד 4 GB זיכרון והתקנתי את התוכנה DISKEEPER הנה הקבצים של ה DMP http://www.upf.co.il/file/64264834.html אם יהיה צריך צילום של המסך הכחול תגידו לי, אני יודע שזה 0x101 0x31 וגם היה לי 0x3B תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד לנובו T420 ,ואין בו יציאת HDMI ,ואני רוצה לחברו לטלווזיה סמסונג H6400 בעלת כניסות HDMI האם יש קומבינציה עם מתאמים שיתנו לי צפיה באיכות הכי טובה? https://support.lenovo.com/il/he/solutions/pd015734
-
- 14 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לוח ASUS TUF 270 - ו2 כוננים SSD למערכת וכונן WD 4TB לחומרים. התקנתי וינדוס 10 PRO על SSD והכונן השני לא מופיע בניהול דיסקים. בביוס הוא מופיע- במנהל ההתקנים תחת DISK DRIVES הוא מופיע אבל אין לי אפשרות לגשת אליו בניהול דיסקים עצמו להקצות לו אות או לעשות בו כל שימוש מעשי. גם באמצעות מג'יק פרטישיין ניסיתי ליצור מחציות אבל הכונן הרלוונטי פשוט לא מופיע שם.
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכולם... לאחר שזיבלתי לכולכם בשכל קניתי את מחשב חדש יש לי מספר בעיות: בפעם הראשונה התקנתי XP והכל עבד כמו שצריך... אבל על FAT32 ולכן פירמטתי את ההארד דיסק לNTFS והתקנתי שוב XP והמחשב כרגע לא מזהה את הרמקולים בכלל... המעבד:Athlon 64 3000+ (S-754) והרמקולים הם CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp כמו כן הלוח אם:K8NS (s754) Nforce3 250 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר... תודה לכולם על הכל...
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המעבד 1300 סלרון, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב ואני מקבל הודעה של: check your pc and signal cabel. ניסיתי לחבר מחדש את המעבד, בדקתי אם הכול מחובר, והכול בסדר. ניסיתי לאפס ביוס. הלוח אם : pcpartner, via apollo 133A (VT82c694x) Chipset. מה יכולה להיות הבעיה? אולי צריך לעשות עידכון ביוס? (למי שזה לא ברור, אני משתמש במחשב אחר)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רקע: באמצע עבודה המחשב נתקע, לאחר שלא עזר כלום, עשיתי reset אלים. מדובר ב win 7 ultimate המחשב אתחל עצמו ונתקע על ההודעה: a disk error occurred press ctrl+alt+del to restart לאחר שדיסק ההתקנה של win 7 לא עלה (נתקע לאחר loading files על הלוגו של windows) ניסיתי לעלות עם התקנה של win xp ושם בחרתי ב repair. כעת ההודעה המתקבלת היא NTDLR missing וכו'. עדיין לא מצליח לעלות עם CD של WIN7 (ניסיתי כמה מדיות כולל CD רזה של שחזור בלבד) הדיסק מזוהה ב BIOS, וכם בניסיון של ubuntu live cd - ראיתי את הדיסק הפיזי על מחיצותיו, והצלחתי לגשת לקבצים בו. נראה כי הדיסק תקין מבחינה פיזית. חוזר לבעיה - כאשר נתקתי את הHDD מלוח האם - תוכנית ההתקנה/שחזור של WIN7 עלתה תקין ובמהירות אך כמובן של…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ובכן..בגלל שעם הלוח של המחשב החדש שלי, הגיע רק IDE אחד, מלבד ה-IDE של הכונן דיסקטים, נאלצתי לחבר את ה-WD 400JB החדש שלי לצורב החדש LiteOn 52X24X52, כאשר ההארדיסק מסטר והצורב סלייב האם זה פוגע בביצועי המהירות של ההרדיסק שלי (הוא ATA100), והאם אפשר לקחת IDE ממחשב ישן ישן (פנטיום 200) ולהשתמש בו בתור החיבור של הצורב?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי 128 גיגה וזה מראה לי רק 32 גיגה. איך מסדרים?
-
- 14 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שיחקתי לפני מס' דקות Medal of Honor Allied Assault ברשת. (אחרי שמחשב עבד רצוף מאתמול בבוקר עד עכשיו) ובמהלך המשחק היו תקיעות כאלה של איזה 10 שניות ואז המשחק חזר בלי קשר לפינגים. בפעם השלישית או הרביעית שזה קרה זה נמך איזה 15 שניות ואז פתאום המחשב עשה ריסט!! מה זה יכול להיות? אני לא חושב שזה טמפ' כי המזגן דולק כבר כמה שעות והמשחק לא עם גרפיקה מי יודע מה ויש לי בו 70-200 FPS. בבקשה אני חייב עזרה.. באוורסט אני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך. יש לי רק של הלוח ושל הדיסק קשיח ומשהו בשם Aux. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 09:39:42 מישהו יכול לעזור?מה הסיבה לריסט הפיתאומי הזה?.. אולי לאיזה חלק נישארו כמה שעות. :-\[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 10:13:49 טוב תשמעו א…
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום וינדוס 10 פרו בשנה האחרונה מותקן אצלי נוד 32, הרישיון מסתיים עוד חודש. עד לפני שנה הייתי עם AVAST,ובמחשב הקודם עם AVIRA וגם AVG והכל היה תמיד בסדר. במחשב מופעלת חומת האש של ווינדוס דיפנדר. האם בוינדוס יש אנטי וירוס מובנה? האם הוא טוב? איך מפעילים אותו? האם עדיף על AVAST? מה סדר הפעולות המומלץ בהחלפת אנטי וירוס? תודה ערן
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי את האוזניות Plantronics DSP-500 ופתאום קרה לי דבר מוזר.... אני לא שומע באוזניה השמאלית, ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עבד, גם ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבור מאחורה וגם לא עבד. אם מישה יודע איך לעוזר לי זה יהיה סוווף הדרך!! האוזניות ממש יקרות וחבל לי לא לתקן את הבעיה! תודה לכל מי שיעזור! ??? ??? :-[
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול המובנה של Asus P5B Deluxe, הסאונד מקס גירסא 5.2 שהתקנתי מהדרייבר של הלוח אם. בכמה רמקולים שבדקתי יש הפרעות מידי פעם, בהתחלה היו הרבה הפרעות ועכשיו זה פחת לתדירות נמוכה אבל עדיין יש מידי פעם. רציתי לדעת מה ניתן לעשות בעניין מבלי לקנות כרטיס קול חדש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שמפרטו להלן: Core i3 6100 Gigabyte GA-B150N Phoenix-WIFI HEC 8K01 Mini ITX Black + PSU 200W Samsung SSD EVO 850 250GB Kingston HyperX Fury Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V - HX421C14FB2/8 Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GB 2400Mhz CL15 1.2V - HX424C15FB3A/16 לפני כשבוע וחצי התקנתי לו את סטיק הזכרון השני (16GB, 1400MHz), והוא עבד נפלא במשך כמעט שבוע. בשבוע שעבר הוא נכנס למצב שינה וכשחזרתי לעבוד עליו - הוא כלל לא הגיב. למעשה, הוא לא נדלק יותר וכל האורות שלו כבויים באופן קבוע (LAN, memory, סתם נורות שיש על הלוח). ניסיתי כבר לנתק את הזכרון (כל אחד בתורו ואת שניהם יחדיו), להחליף ספק כוח (עם 3 …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי זכרונות שאמורים להיות 3200 400 מגה הרץ. בביוס כתוב שהם רק 333 ובCPUZ כתוב שהם 166MHZ. בלוח הישן שלי היה כתוב לי שהם 400MHZ. איזה זיכרונות יש לי? נ.ב. הביוס מעודכן לגירסה החדשה ביותר. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישו יכול להגיד לי אוליי איפה הביוס של הסוללה שאני יוצא כי המחשב פשוט לא עולה הוא נדלק אבל אין תצוגה במסך אין רעשים ואין ציפצופים תמונהה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, נתקלתי היום באתר הזה: https://www.soluto.com מה שהוא נותן זה בעצם שירות שאני יכול להתקין תוכנה על מחשבים של אנשים שאני תומך בהם מבחינה טכנית ובעזרת התוכנה והאתר שלהם אני יכול לראות נתונים על תקינות החומרה ובנוסף אפשר לבצע התקנות והסרות של תוכנות מהמחשב. זה מבחינת מה שהבנתי מהסרטון שלהם באתר... השאלה היא האם מישהו כאן התנסה עם האתר הזה? האם זה נוח וכדאי להתקין את זה על המחשבים שאני תומך בהם? תודה למי שיוכל לענות..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-