עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום WINXP חוקי חוקי בזמן ההתקנה מקבל את ההודעה תוכנת ההתקנה לא הצליחה לוודא את תקינות הקובץ UPDATE.INF וודא ששירות ההצפנה מופעל על מחשב זה . בדקתי בנהול מחשב ואספקת שרותי ניהול מופעלים העדכון לא מותקן מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  2. אמממם, שלום אני חבר של מי שהמשתמש הזה לא יהיה... בכל מקרה, היה לי מודם usb adsl modem ale 130 והיה לי מצויין איתו. לצערי הוא נהרס, בא טכנאי והתקין לי את הגירסא המשודרגת שלו usb adsl modem ale 150, מאז שהוא התקין, לוקח לי כמעט דקה להתחבר לאינטרנט (שזה המון יחסית למה שהיה מקודם), זה מאט לי את האינטרנט, וזה לא נכנס לשרתים מסויימים באימיול (למעשה, כמעט לרובם, וגם באלה שהוא נכנס אני על low ID) נאמר לי שזה כנראה פייר וול פנימי של המודם, למישהו יש מושג איך אני מבטל את הפייר וול הזה? זה ממש מעצבן איתו...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itzik00,

בוקר טוב, אני צריך עזרה בהתקנת ארד דיסק SATA , קצת פרטים על המחשב : P4 2.6 HT לוח אם INTEL 865PE מערכת הפעלה WINXP PRO דיסק קיים WD80GB IDEדיסק חדש SATA HITACHI160GB אני מנסה לפרמט את דיסק בעזרת WINXP CD ו F6 floppy שהורדתי מהאתר של אינטל. בשלב הראשון הדיסק מזוהה ב BIOS בהמשך ההתקנה הכול הולך תקין כלל עדכון ה DRIVERS של ה floppy כאשר מסתיים התהליך הראשוני מתקבלת ההודעה start window המחשב נתקע למספר דקות ולאחר מכן מופיע מסך כחול עם הרבה הודעות שגיאה. מה אני לא עושה בסדר ? האם יש דרך אחרת לפרמט את הדיסק ? תודה מראש, איציק.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. חבר שלי התקין מחדש את הווינדוס וגילה באיחור כי הוא איבד את הדיסק עם כל הדרייברים ללוח אם!!! אני ממש אשמח אם משהו ייתן לי לינק לקובץ או לפחות יכווין אותי לכיוון! כרגע הכי קריטי מבחינתו זה הדרייברים של המתאם VGA.

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by nim901,

יש לי בעיה במחשב השני, אין עברית. רואים רק כותרות בעברית וכל השאר "בלתי נראה" אבל אנגלית רואים מצוין. בהתחלה חשבתי כי זו בעיה של דריברים אך מהר מאד הבנתי שלא, התקנתי מוזילה ואיזה פלא, יש עברית, שפת הקודש. האם הוינדוס ומוצרי מיקרוסופט החליטו להיות ((אני לא אזכיר תמילה)) כלפי המחשב השני? ואיך ניתן לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  6. יש לי את הדיסק שקיבלתי ? להתקין ממנו או שיצאו דרייברים חדשים שמתקנים .. דברים כי יש לי רמקולים 5.1 גם של creative.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by eizik26,

שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי: אחרי כל המרה שאני עושה לסרטים שהורדתי (פורמט XVID) בוירטואל דאב + TMPGENC אני רואה עצירות קטנות בזרימה של הסרט כל 2 שניות בערך. יש לי את כל הקודקים הנכונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by GALR,

זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. Started by pk1,

אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by טכנאי_ברזילאי,

הכפתור "הקודם"באקספלורר ובמחשב שלי לא עובד הוא לא נותן אפשרות לחזור לעמוד הקודם. תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  11. AMD athlon 64 3000+ K8NS xfx6800 ... אני מנסה להפעיל את ה3DMark05 בסדר זה טוען אבל כזה מגיע לסוף זה עושה לי ריטסרט או מסך כחול שאומר KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED למה זה קשור ולמה זה קורה לי ?!%#! =[~>

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. למה? למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  13. עם אינטרנט פתוח

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by mrbig,

שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו?? אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181 המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by THE-MASTER,

קודם כל תודה רבה לRON26 אחד מעמודי התווך של הפורום שעזר לי ללמוד מעט על MINIDUMP ולהבין איך המערכת פועלת. עכשיו אחרי שלמדתי כיצד לטעון קבצי Minidump והבנתי מה זה אומר יש לי שאלה אל כולם. להלן קובץ Minidump של אחד המשתמשים פה(הורדתי בשביל ללמוד איך זה עובד) אני רוצה שחברי הפורום יסבירו איך לנתח את מה שכתוב פה ואיך לאתר מפה את הבעיות עד לנקיטת פעולות מעשיות. אני מעוניין בניתוח רציני של הקטע. כל העוזרים תבוא עליהם הברכה ושוב תודה לRON26 (הוא עזר לי המוןןןן). oading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122304-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable …

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  16. אוקי אז ככה... הורדתי את הקובץ מהאתר והתקנתי אותו כמו שרשום בקובץ הטקסט. העתקתי לאיי ריבר את הקובץ , אח"כ עשיתי עידכון פירמוואר.. שיניתי את השפה לשפה שמבוקשת בקובץ הטקסט ו.. כלום! זה לא התקין שום עברית ולא שינה שום דבר ואני עדיין לא יכול לראות עברית באייריבר! מי שמבין בבקשה לעזור לי אני רוצה לסדר את זה כבר!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by BoA,

שלום אנשים יש לי צורב asus 52x24x52 וכמעט כל דיסק (90%) שאני מנסה לצרוב יוצא דפוק. אני משתמש ב Nero 6 Enterprise Edition והתוכנה מגיעה ל 100% והכל סבבה, אבל כשאני מנסה את הדיסק יש בו איזה דפקט והוא לא עובד כמו שצריך. אז מה לעשות? להחליף תוכנה? (אפשר המלצה?) הצורב עצמו דפוק? (לא נראה, אבל איך אפשר להיות בטוח?) תודה

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by Impreza,

יש לי לוח של הפנטיום 1 אבל חיבור החשמל הוא פינים זהובים כאלה על פלסטיק לבן, ובספק הרגיל שלי יש כזה דבר אבל קטן (שמחסה חצי מהפינים) רציתי לדעת אם יש דרך לשים אותו או שחייב ספק ממש ישן..

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by Ronen Mars,

תראו אני חיברתי הכל חוץ מהחוט ה16 ב-LPT כי אין לי אותו(אין לי את כל החוטים מ14 ועד 18) סתכלו הנה תמונה(ככה היה כבר...): זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by ell100,

עזרה בבקשה, בכל פעם שאני מריץ משחקים כמו הנסיך הפרסי או HL2 המחשב שלי עושה reset אחרי 10 דקות של משחק בערך וזה ממש לא אמור לקרות מכיוון שהמפרט שלי הוא מאוד חדש ונחשב די חזק המפרט שלי: P4 3.0 775 ASUS P5GDC ALBATRON 6600GT PCIE 2x512 RAM ומארז של compucae 6A21 עם ספק 400W של HEC לעומת זאת ב- NFS underground2 המחשב אף פעם לא איתחל את עצמו באמצע. חוץ מזה בדקתי טמפ' של כרטיס המסך והיא בערך על 40 מעלות בזמן שאני משחק. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. מה יכולה להיות הסיבה? האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by Turbine,

שלום יש לי הארד דיסק WD 36GB SATA 10000 RPM 8MB BUFFER וWD 200GB IDE 7200 RPM 8MB BUFFER בדקתי את שניהם בתוכה ספיד פאן ויצא שה SATA שהוא הרבה יותר מהיר, וחדש יותר !! בפחות פיטנס... (ראו תמונה למטה) צריך לדאוג לגביי זה? מה זה אומר והאם זה ישתנה עם הזמן...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by 3gh,

אני בדרך כלל מפרמט את המחשב מידי חודש , אני פשוט טיפוס מסודר שאוהב לנקות מידי פעם (ואין כמו ההרגשה אחרי פרמוט זה כמו לקבל מחשב חדש) בקיצר רציתי לדעת אם שמפרמטים הרבה זה יכול לעשות איזה שהוא נזק למחשב?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by Verjil,

שלום לכולם, אני משתמש חדש באתר כפי שאתם יכולים לשים לב. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור תא הבעיה המאוד מעצבנת שיש לי. :kopfpatsch: :kopfpatsch: הבעיה: מהפעם האחרונה שכיבתי את המחשב שלי, לא שינית כלום ומאז אני שומע סאונד מעצבן שהיה מוכר היטב בווינדוס 98 ו 95. כזה "טי, נו" כל כמה שנית (בערך 10). מה לעשות, איך לתקן את זה?. בבקשה עזרו לי! מידע מערכת: Windows XP service pack 1. 5 in 1. 512MB DDR. 120 GB. Geforce 5500. 128. *בקרוב יצורף קובץ סאונד. סליחה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים