עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי מחשב של lenovo thinkpad e520 התקנתי מחדש וינדוס 7 64 ביט הצלחתי להוריד את כל הדרייברים חוץ מדרייבר אחד שאני לא מוצא התקן מערכת בסיסי חפשתי באתר של lenovo ולא מצאתי מה אפשר לעשות תודה נ.ב האם יש קובץ אחד שיש בו את כול הדרייברים במקום להוריד קובץ קובץ או שאולי עוד לא חשבו על זה הסינים :-\

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by the-hakr,

ארור בהתקנה עזרה בבקשה:the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit תרגום לעיברית:התוכנית של התקנה של נוידיה לא יכלה לאתר כל נהגים שמתאימים עם הציוד הנוכחי שלך.התקנה עכשיו תיצא בבקשה עזרה תודה לפותרים עריכה:מי יכול לחפס ליייי את הקובץ או הדרייבר בבקשה תעזרו לייייייי האתר נימצאה פה:http://www.guru3d.com

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  3. התקנתי את הדרייברים הכל היה אחלה עשיתי מודינג ושהזזתי את הכרטיס קול מהסלוט שלו הוא עשה בעיות התקנתי את הדרייברים מחדש אבל מי שמכיר את החומרה יודע שיש בתוכה איזה מיקסר פנימי מעיין אקולייזר חיוני ועכשיו הוא מסרב להתקין לי את המיקסר בתואנה שחסר קובץ שנימצא על הדיסק של הוינדוס הכנסתי את הדיסק אבל הוא לא מוצא אותו לא על הדיסק ולא בכונן הקשיח מה עושים?!?!?!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by infernal goat,

חברים קיבלתי מחשב חדש, עם הארדיסק WD 80 ג'יגה SATA, שמעתי שיש דיסקט התקנה מיוחד להארדיסק SATA, כאשר אני עושה FDISK. מישהו יכול לתת לי לינק או משהו בסגנון? אני חייב עזרה דחוף, "להתקין" את ההארדיסק. תודה לכל העוזרים!

5. Started by rivki1985,

צהריים טוביםאני מנסה להתקין וידוס 10משנה בבביוס שישאב מידע מהדיסקהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בשביל להתחיל את ההתקנה ואז קורסומביא לי את השגיאה הנ"ל (מצורף צילום מסך)גם שלוחצת אנטר וגם F8 זה לא נתן לי פתרוןמה עושה? פליז http://www.siz.co.il/my.php?i=1z5tqtznnkko.jpg

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by rivki1985,

אני נכנסת ל-BIOS ומסמנת את CD-ROM ומפעילה מחדש את המחשב ע"מ שישאב משם את הווינדוס והוא לא מתייחס (המחשב ממשיך כרגיל...) למרות שניסתי גם דרך דיסק און קי ה-BIOS לא מתייחס אשמח לכל עזרה בנושא

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by nahum8,

כשאני מנסה להתקין ווינדוס (XP) זה מגיע למסך הכחול ורושם: .Setup did not find any hard disk driver installed in your computer Make sure any hard disk drives are powerd on and properly connected to ypur computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufactorer-suplied diagnostic or setup program. ואז הוא מבקש רק ללחוץ על הF3 כדי לעשות ריסט. המחשב זה hp pavilion dv6000 תעזרו בבקשה..אין לי כ''כ מושג במחשבים ניידים אשמח לכל עזרה קטנטנה, תודה!

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by guyy17,

שלום לכולם קניתי זכרון חדש למחשב מדגם:G.skill 2x4gb ddr3 1333 זה המפרט שלי: AMD paenom II x4 925 box gigabyte GA-MA770T-UD3P2 זכרונות של G.skill DDR3 2048 1333 cl 9-9-9-24 sapphire ATI radeon HD5850 1024MB DDR5 צורב של סמסונגמארז coolermaster CM 690 מאורר למארז ארדיסק 1 TR ספק chieftec A-135 650W מאורר למארז coolermaster long life led 70cfm 120 mm עכשיו כשאני שמתי אותם במחשב אז הם עשו לי צפצופים כאלה והמחשב לא נדלק פה יש תומנה של הלוח אם שלי ועם תפתחו אתם תראו שהצבע של המקום שצריך להשים שמה את הזכרונות הוא זוג לבן וזוג כחול. כשקניתי את המחשב שמו לי את הזכרונות במקביל אחד לשני (כל אחד בצבע אחר) ועכשיו שאני רוצה לחבר את הזכרונות החדשים במקום שנשאר לי אז אני לא יכול כי ה…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. שלום לכולם, רציתי לשדרג את הנייד הוותיק שלי (בן 6) לכונן SSD. נראה שקניתי כונן עם חיבורים לא נכונים. האם יש מתאם בין השניים? אם כן איזה מתאם בדיוק אני צריך והיכן ניתן להשיג? תודה רבה!

10. היי חברים, רכשתי את כונן ה-ssd הראשון שלי וגם זכרון RAM לצורך שדרוג המחשב. מעולם לא התעסקתי עם זה ואני הולך לחפש כרגע ברשת איך עושים זאת. בכל מקרה ואשמח לקבל טיפים/עצות/הדרכה להתקנה. איך לדוגמא אני מתקין את הווינדוז על ה-SSD החדש אם יש ברשותי רק את ה-product key ? (אין לי דיסק התקנה) זה המפרט שברשותי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3…

11. Started by a_nuke,

יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?

12. Started by moloko29,

יש לי כונן קשיח במחשב ide הבאתי סאטה 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל חיברתי והמחשב אינו מזהה את הכונן החדש זה לוח אם של אסרוק 775 duel שיניתי בביוס את ההגדרה לraid המקום היחידי שהיה בו הגדרה לסאטה ועדיין המחשב אינו מזהה את הכונן החדש למישהו יש רעיון ?? זה מעבד קונרו 6300 האם יש צורך בג'ימפור ?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by Jeka90,

אני רוצה לקנות כונן פלופי (בבקשה בלי תגובות של "מה אתה צריך את זה" ו"זה למחשבים ישנים") ויש לי כמה שאלות בקשר להתקנתו: איך אני מחבר אותו למחשב? איפה אני צריך לחבר אותו בלוח אם? האם אחרי החיבור אני צריך להגדיר משהו במחשב או בביוס? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rander1,

קניתי את הכרטיס הזה http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#overview לא כ'כ הבנתי למה יש לו 2 חיבורים של http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#specifications sata צריך להשתמש בהם? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שמעו חברה אני חייב עזרה... קניתי כרטיס טלויזיה מדגם: כרטיס טלוויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP RM יש בוא 4 יציאות: 1. חיבור לרדיו או כבלים 2. חיבור remote עיינית לשלט 3. חיבור S-Video 5 פינים 4. חיבור בננה וידאו צהובה רגילה עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אמור להיכנס הסאונד של הממיר... ועם אפשר מדריך מלא להתקנת כרטיס טלויזיה מהדגם הזה..!! תודה לכל העוזרים.. הינה תמונה גם קשור..:: אני רוצה לדעת מה צריך להיות הגדרות של הקול שם..!! ::

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by ayrst83,

ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה במעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by EtaiNess,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך (קישור להודעת התייעצות מהפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526263.msg4492870#msg4492870). דגם הכרטיס - Ninja 6450 1GB GDDR3 דגם לוח האם - Intel DQ965GF לאחר הכנסתו למערכת, והתקנת הדרייברים שהגיעו איתו כמובן, אני עדיין לא מסוגל להפעיל אותו ולעבור לתצוגת DVI. הכרטיס מסך לא מופיע גם ב-Device Manager, ויש שם אזהרה שככל הנראה חסרים דרייברים ל-PCI Simple Communications Controller. חיפשתי ועד עתה לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים... מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by amidanr,

היי, אני מנסה להתקין כרטיס Gainward GT430 במחשב, לוח אם אסוס M2A-VM HDMI, כאשר הכרטיס הקודם הוא ATI 3850 (שעובד מצוין). אני מכניס את ה-GT לסלוט PCI-E, איפה שהיה הכרטיס הקודם, ואני רואה שבעת הדלקת המחשב המאוור שלו מתחיל לפעול (כלומר יש חשמל), אבל ווינדוס 7 לא מזהה אותו, וכשאני מריץ את תוכנת ההתקנה מה-CD אני מקבל הודעה שאין כרטיס מתאים במחשב. SPECCY גם לא מזהה את ה-GT. ניסיתי לשחק עם הגדרות של ה-BIOS, אבל לא מצאתי שום דבר שעוזר. עשיתי פלאש לגרסת ה-BIOS אחרונה ליתר בטחון, גם זה לא ממש שינה משהו... אם אני מחזיר את ה-3850 הכל עובד חלק, מ"ה מזהה אותו, אפשר להתקין דרייברים, הכל טוב ויפה. אני רוצה את ה-430 בגלל יציאת ה-HDMI - מדובר במחשב סלוני שאני רוצה לחבר ישירות לרסיבר. כל ע…

20. Started by E-tay,

עוד כמה ימים אני מקבל רדאון 9700 פרו ואני רוצה לדעת איך מתקינים אותו. (לפי מה שידוע לי צריך לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר את הכרטיס ל AGP ולספק נכון?)

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by darkman,

יש לי לוח אם של EPOX 3vbm+ אתמול עוד שמעתי מוזיקה היום שפתחתי ת winamp/win media player לא שומעים כלום בדקתי חיבורים,בדקתי הגדרות, ניסיתי לנגן דיסק דרך הסידי גם אין קול וגם המיקרופון לא עובד נדפק לי הכרטיס קול? (הכרטיס קול מובנה על הלוח אם) ================================ טוב הוא נדפק אז עכשיו אני יקנה כרטיס מיוחד לקול ואיך אני צריך לבטל את זה שיש על הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by בודיגו,

יש לי כרטיס רשת לא יודע מה השם שלו אבל במנהל התקנים הוא מופיע כ - ethernet controller ואני צריך דרייבר שלו יש לי את הדיסקט אבל הוא הרוס ככה שזה לא עוזר לי בבקשה חברים זה דחוף

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי לוח אם intel דגם D815EEA ואני לא יודע איפה לחבר את הנורות מצב (אדומה להראות שהמחשב חושב, ירוקה להראות power וכו') וכן את כפתור ההדלקה, אשמח לתמונה או מדריך מכיוון שחיפשתי באתר הבית של intel ובגוגל ולא מצאתי. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב לוח אם חדש על המחשב, שלי נשרף (מפרט בצד) קניתי בדיוק את אותו אחד, חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, מגיע לתמונה הזאת של הלוח שכתוב DEL לBIOS וכל שאר הדברים.. אם אני לוחץ על הביוס הוא נתקע על התמונה הזו ולא קורה כלום, אם אני לא עושה כלום יש מסך שחור והמחשב עושה ריסט, אם אני עושה F12 בשביל BOOT MENU הוא נתקע, בקיצור שום דבר לא עובד, האם יכול להיות שהלוח תקול? הכרטיס מסך מחובר עם 2X6PIN, ה24 פינים מחובר ובדקתי פעמיים, ניסיתי להחליף בין המקומות של הSATA של ההארד דיסק הכל מחובר ואין בעיות, 4 פין של המעבד במקום, פאנל קידמי מחובר מאוורר של המעבד מחובר, המעבד במקום נכון (אחרת המחשב לא היה נדלק בכלל או שלא הייתי מצליח לנעול אותו) ניסיתי להעביר את הזכרונות מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום אנשים אני צריך עזרה כיצד להחליף לוח אם ללא התקנה מחודשת של WINDOWS. ניסיתי באמצעות הסרה של הדרייברים של כרטיס המסך וכן הסרה של דרייבר IDE כיביתי את המחשב ללא הפעלה מחודשת, החלפתי את הלוח אבל הWINDOWS לא עולה יש למישהו מושג? יצוין שיש לי על הלוח הישן גם כרטיס מסך מובנה תודה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים